Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
No, tehát okosság röviden. Csak lazán, mintha mindig otthon lennél ismerősök körében. Ha szerepet játszik az ember, csak rábaszhat, később is annak kell megfelelni. Ha finganod kell, fingjál, mint szoktál derüljön ki az elején. Később nemcsak egy féleképp lesz gáz belőle...
Jó példa egyik exemre (pedig nő részéről az ilyen igazi fehér holló): az első randit úgy tervezi, hogy ágyba viszi a jelöltet: minek futni a fölösleges köröket, az egyik leglényegesebb szempont derüljön ki az elején. Ha passzol az ágyban lehet folytatni, ha nem, repül. Szal csak lazán!!!!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
ati3x
senior tag
Egy tanács: tudom hülyén fog hangzani: Ne értékeld felül megad, ne próbálj többnek látszani másoknál, sőt felejts el azt hogy magad máshoz méred. Minden ilyen szart felejts el, ne akarj senkitől se jót se rosszat! Egy a lényeg, érezd jól magad a bőrödben. És előbb- utóbb "levadásznak">
-
HÁZIGAZDA
akkor az első, és egyébként a nehezebb fele megvan. az elátkozottság meg hülyeség.. viszont még olyan okosságot tudok mondani, hogy ha nagyon rá vagy görcsölve a témára (nem tudom, csak mondom, nekem volt ilyen periódusom), akkor egyszerűen olyan a kisugárzásod, olyan üzenetet közvetítesz, ami nem jó. el kell tudni engedni a dolgot, amikor már tényleg leszarod, hogy mi van, viszont mindeközben nem elkeseredett vagy a csajhiánytól, hanem ellenben már tök jól érzed magad a bőrödben, és sok társaságba csöppensz, sok emberrel ismerkedsz...
...akkor beindul a dolog, és mire kettőt pislogsz, és elkezdenéd behúzni a numerákat, ott a gyerek, lakáshitel stb.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest