Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Birsmann

tag

Sziasztok!

40-max. 50.000 forintért szeretnék okostelefont venni, elsősorban telefonálás, másodsorban navigáció/email/internet használatra. Nincs preferált márka/operációs rendszer (tehát alkalmazások számossága nem előny/hátrány, nem érdekelnek a játékok vagy egyéb teljesen kiegészítő jellegű appok), használt is lehet, fontos lenne, hogy stabil, megbízható berendezés legyen, az átlagnál nem alacsonyabb üzemidővel.

Olvasgattam a cikkeket, ajánlásokat, úgy gondolom, a személyes próba fog dönteni, de szeretném a ti véleményeteket is kikérni, főleg a saját tapasztalatok érdekelnének!

Tetszik a Blackberry Z10, illetve a Nexus 4, ezek méretben az általam preferált kisebb (tehát nem ping-pong ütő) kategóriához tartoznak. A Redmi 1S-t is néztem, de egyelőre nem találtam "jóárasított" kiadást belőle, még kivárom, hátha egy-két héten belül megjelenik valahol, ahol ki is tudom próbálni.

Szóval ezekről a masinákról szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, alternatívákat is szívesen veszek, hátha valami elkerülte a figyelmemet. Esetleg egy IPhone 4S mennyivel lenne jobb beruházás...? (Ha rászánnék egy kicsivel többet?)

Nagyjából ilyen kérdéseim lennének, köszönöm előre is a segítséget!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés