Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
40-max. 50.000 forintért szeretnék okostelefont venni, elsősorban telefonálás, másodsorban navigáció/email/internet használatra. Nincs preferált márka/operációs rendszer (tehát alkalmazások számossága nem előny/hátrány, nem érdekelnek a játékok vagy egyéb teljesen kiegészítő jellegű appok), használt is lehet, fontos lenne, hogy stabil, megbízható berendezés legyen, az átlagnál nem alacsonyabb üzemidővel.
Olvasgattam a cikkeket, ajánlásokat, úgy gondolom, a személyes próba fog dönteni, de szeretném a ti véleményeteket is kikérni, főleg a saját tapasztalatok érdekelnének!
Tetszik a Blackberry Z10, illetve a Nexus 4, ezek méretben az általam preferált kisebb (tehát nem ping-pong ütő) kategóriához tartoznak. A Redmi 1S-t is néztem, de egyelőre nem találtam "jóárasított" kiadást belőle, még kivárom, hátha egy-két héten belül megjelenik valahol, ahol ki is tudom próbálni.
Szóval ezekről a masinákról szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, alternatívákat is szívesen veszek, hátha valami elkerülte a figyelmemet. Esetleg egy IPhone 4S mennyivel lenne jobb beruházás...? (Ha rászánnék egy kicsivel többet?)
Nagyjából ilyen kérdéseim lennének, köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest