Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Ha megkérdezed, nincs rá szükséged.
Egyébként saját ízlésnek megfelelően sokkal természetesebb, kevésbé digitális fotókat lehet vele készíteni. Persze ehhez kell egy jó config.
Ezeken talán már jobban látható: [link][ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Csigavair
tag
Sziasztok!
Csereérett lett a Honor 50-em... Sebességre elégedett voltam, a kamera olyan, amilyen. De egy frissítéssel sikeresen tönkrevágták a wifit, úgyhogy cserélnék. Keret az msximum olyan 220-230. Honor mint márka ezután kizárva. Átlagfelhasználó vagyok, egyáltalán nem játszok telefonon. Ami fontos lenne, jó kamera, támogatottság (lehetőleg minél frissebb készülék). És férfias kinézet. Lekerekített kijelző kizárt!
Amiket néztem a Xiaomi 13-13t. Pixel 7, nord 3, iphone 13-14?, samu is szóba jöhet.Köszi előre is!
-
MODERÁTOR
válasz juve600 #184090 üzenetére
Igen (a már kijött droid 14 frissítés előfeltétele), de nemigen szoktam fotózni, szóval nem használom.
A topikjában biztos, van, aki több infót tud adni.Xiaomi 13T
-
User05
tag
válasz Viktor0610 #184088 üzenetére
Értem köszi szépen így már világos. Egyébként látom neked A54-ed van, arra is le tudod tölteni a galaxy store-ból a camera assistance appot. Kíváncsi lennék rá, hogy mit tud 😁
-
MODERÁTOR
-
User05
tag
Áhhá. És a pixelre van valami ami segíti a kamerát? Olyan mint mondjuk a samsungnál a Gcam. Vagy mivel google telefon így nincs ilyen mivel ő maga a gcam? 😅
-
Ájvé
veterán
válasz User05 #184083 üzenetére
Szerintem Pixelek jobbak (magán vélemény), de ezen a szinten nehéz dönteni, dxo és hasonló oldalak tesztje lehetne döntő, viszont szerintem legtöbb igényt mindkettő kielégíti, így igazából szimpátia is dönthet már köztük.
Nem ismerem a Samsung rendszerét, így az appjait se, de ha tényleg hasznos lehet vele próbát tenni. -
KisPanna
újonc
Sziasztok, Samsung Galaxy S20FE telefont szeretném lassan lecserélni.
Nem ragaszkodok a márkához, ami nekem fontosabb, az a kamera (napi 3000 kép és videó készül a gyerekről és a macskáról
Átlag felhasználó vagyok (social media, zene, játék).
IPhone kivételével bármi szóba jöhet.
Árban max 250.000-et tudok rászánni.Köszi a tippeket
-
Ájvé
veterán
válasz classic B #184075 üzenetére
Motorola Edge 40 116k emagon ha még belefér.
-
MODERÁTOR
-
minilego
senior tag
Mdm-es telefont érdemes megvenni?
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Rég nézegettem már telefonokat... A családban van egy Redmi 9-es, ami 3 éve lett vásárolva. A mai napig teljesen rendben van működés szempontjából, de talán itt az ideje, hogy modernebbre/gyorsabbra cseréljük. 50-100k ársávban milyen lehetőségek vannak, amik 2-3 évet kibírnak? Bár nem volt gond a Xiaomival, de más gyártótól választanánk most, ha lehet. Elsősorban telefonálásra és böngészésre használja a tulajdonosa, ritkán 1-2 fotó elkészítése, közösségi appok (fb, insta, stb.) nincsenek használatban. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz antatom #184072 üzenetére
A megoldás az az hogy a Mediatek G96 maximum 2K@30 fps-t tud hardveresen kezelni videó téren.
Helio G96 specifikációEgyébként vásárlás előtt mindig érdemes megnézni a telefonban lévő SOC adatait.
Nekem a 4K támogatás hiánya miatt esett ki a Snapdragon 695. -
antatom
tag
válasz ghiottone #184067 üzenetére
Köszi az ötletet, lementettem egy videót 4k -ba és a sima galériás lejátszó azt írta hogy nem támogatott formátum. A note 8 ason ezzel simán lejátszotta . Ekkor jutott eszembe hogy a 8 as tudott 4k videót felvenni, a 12 es meg nem. Ez is közrejátszhatott, ezen a részen visszalépés történt. Az általad ajánlott mxplayert letöltöttem ,és azzal akadásmentesen szépen lejátsza. Köszi
-
Ájvé
veterán
válasz KadamQQ #184068 üzenetére
Hardverben F5, támogatás A54.
Méret, felület azt neked kell eldönteni.
Lehet sorrendet felállítani, akár többet is, kérdés milyen szempontból kell a sorrendet állítani.
Xiaomi 12 bár nem rossz készülék, de több mint 2 éves, így támogatás egyre inkább kérdéses lesz, ha hosszabb távon gondolkodsz nem biztos hogy túl jó választás. 8 gen 1 sem a legjobb, tekintve a melegedést. F5 nálunk nincs hivatalosan, így az azért kérdéses. -
User05
tag
válasz KadamQQ #184068 üzenetére
Hardverben a lista kb így nézne ki:
X5 Pro
A54
F5
Xiaomi 12
Xiaomi 12 a legkomolyabb úgy átlag mindenben, de ezt az ára is tükrözi szerintem. Nem mondanám egyiket sem rossz választásnak, szerintem a Xiaomi azt a kis felárat megéri. Illetve a Poco X5 Pro is elég jó azon az áron. Ha az F5 árát nézed akkor meg már inkább a xiaomi. Ha pedig az A54 árát akkor meg végképp a Xiaomi. A xiaomi snap 8 Gen1 -el voltak gondok, de azért nem világot rengetően rosszul sikerült, illetve szerintem már szoftveresen amit lehetett javítottak rajta.[ Szerkesztve ]
-
KadamQQ
tag
Sziasztok!
Ezek közül melyik telefon lenne a legjobb választás újonnan?
Xiaomi Poco X5 Pro 5G 256GB 8GB RAM Dual
Xiaomi 12 5G 256GB 8GB RAM Dual
Xiaomi Poco F5 5G 256GB 8GB RAM Dual
Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8GB RAM DualKerülendő esetleg valamelyik típus? Lehet köztük valamilyen sorrendet felállítani, vagy csak annyi a kérdés, hogy milyen típusú Androidos operációs rendszert szeretnénk választani? (az irányár 100-150e Ft)
A 12 és a Poco F5 közül melyiket lenne érdemesebb választani? Vagy itt a preferált kijelző méret alapján elég dönteni?Azt hiszem, hogy a Samsung A54 talán a legszimpatikusabb, de kicsit félek a battery drain miatt.
-
antatom
tag
Sziasztok! Redmi note 8 ,64/4 -es telefonról váltottam Redmi note 12S 256/8 ra. Olyan észrevételem van , hogy egy 4k-s biztonsági kamera felvétel visszanézésénél az új telefon nem tudja folyamatosan lejátszani az anyagot , darabos , a hang is szaggat. A réginél ilyen nem volt. A Note 8 ban vagy Snapd. 665 , vagy G85 proci van , míg a 12-esben G96. Az adatok alapján jobbnak kellene lennie , nem? Köszi
-
User05
tag
válasz juve600 #184063 üzenetére
Hát figyelj manapság kicsi telefont venni nehéz. A csúcstelefonok közül talán az asus zenfone 10 ami kicsi de az más árat képvisel. Minden gyártó elindult a nagyobb telefonok felé ami alapjában véve nem nagy gond, én sem szeretek már kis kijelzőt nézni. Az olcsóbb kategóriában vannak még kisebbek, azok meg kompromisszumosak tudásban. De azért az árért szerintem bajnok és hiba nem lecsapni rá. Vezeték nélküli töltéssel egyedi az árkategóriában, persze akinek ez fontos.
[ Szerkesztve ]
-
User05
tag
válasz juve600 #184061 üzenetére
Figyi szerintem nyugodtan vedd meg a Nothingot. Marad jóval több pénzed vehetsz szuper tokokat meg kiegészítőket 😅 Ár érték arányban azis egy bajnok.
Vagy a Poco F5 ami hasonló picit gyorsabb processzorral, jack-el, akksival és remek kamerás képességekkel. Ettől független jó választás bármi is legyen. Igaz 15 ezerrel drágább mint a Nothing hivatalos oldalakon.
Amúgy hol kapod meg a Nothing-ot 129-ért?[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz User05 #184058 üzenetére
Samsung a világ első mobiltelefon gyártója, úgyhogy biztos hogy népszerű. Használat módja meg nem tudom miért fontos, az ember azért vesz telefont, mellesleg nem tudom hogy nem lehet vagy lehet "agyonhasználni", talán nem futott 20+ applikációt egyszerre? Úgyse az bírná egy közép kategóriás készülék.
Szerintem presztizsphone és ezért lehet lényeges hogy Samsung legyen, de ezért nem hibás senki, nem azért írom, megértem ha valaki megszokott márkához ragaszkodik.
Ki mennyire vigyáz rá azért az véleményes, fizikailag valószínűleg jobban vigyáznak rá a nők. Viszont nem annyira tudatos felhasználók, mint a férfiak általában (ez most nyilván nagyképű volt tőlem, de ez a tapasztalatom a barátnőmmel). -
User05
tag
Leginkább azért samsungokat nézek mert nagyon népszerűek, és nagyon sok a hölgy tulaj, ami szerintem fontos. Egy nő máshogy használja a telefont szerintem, nem használja agyon és nem használ rajta ki mindent amit mi igen. Plusz jobban is vigyáznak rá úgy gondolom. Persze az átlag. 😅
-
Ájvé
veterán
válasz User05 #184054 üzenetére
Nem követem a használt piacot, de A52s elég jó ha normális állapotban van, de azért ilyen 2 éves készüléknek gyorsabban befigyel egy akku csere akkor meg nem 50k a vége.
J3-hoz képest azért szinte bármi előre lépés.
G32 egyébként van újonnan 57-ért, S680-al már ez is vállalható, ha nem kell az 5G. 70-ért meg G72 is van, bár hardveresen ez is gyengébb, de már azért mérhető tudásban az A52s-hez és 5G képes.vacs
+1 találsz Edge 30 Neot használtan ennyiért akkor az jó vétel lehet persze ha jó állapotban van, de hát ez egy kicsit lutri ugye. Méretben is jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
User05
tag
Édesanyámnak tudnál valamit ajánlani?
Eszméletlen gáz már a telefonja, sokat szenved vele.
Galaxy J3-at fogunk majd leváltani. Én 50-ért használtan gondoltam, mert inkább veszek jobbat használtan mint gagyit újonnan.
Először az S10-et néztem, oké hogy erősebb viszont kicsit régi, kicsi akksival használtan szerintem gyorsan merülne. Amit még néztem ennyiért az az A52s aminek bőven elég lenne neki a teljesítménye. Xiaomik kiesnek mert batár nagyok neki, nincs nagy keze. -
User05
tag
Kíváncsi vagyok mikor jön el a hardver p$csméregetés helyett az akkumulátor üzemidő optimalizálás vagy akár új akkumulátor technológia, a végletekig úgysem mehetünk el hardverben. (Kivéve az iphone 😅)
-
User05
tag
válasz juve600 #184049 üzenetére
Emellett az is fontos, hogy milyen töltési sebességet kínálnak. Én például jobban preferálom ha egy korrekt gyorstöltés van a telefonban, mint hogy másfél vagy 2 napot bír -e ki, nem mindegy, hogy utána 1 óra 20 perc a teljes feltöltés (Samsung, ugye.. ) vagy 20 perc.
Igaz a Pixel 7 töltésben elmarad mindegyiktől, nagyjából annak is 1 óra 20-30 perc körül van.[ Szerkesztve ]
-
User05
tag
válasz juve600 #184049 üzenetére
Pixel 7 egy eszméletlen jó telefon, adaptív képfrissítéssel sokat lehet az akksin spórolni vele, de azért ha fullba használod akkor ez is merül.
Ha ez hasznos itt vannak a becsült üzemidők 7 órás AKTÍV használat mellett:
Nothing 1 34 óra
Pixel 7 31 óra
Iphone 14 33 óra
Azt hiszem ezeket úgy kell értelmezni, hogy 7 órás aktív használattal együtt ennyit tudnak. (Tehát a pixelt 31 óránként kell tölteni)
Ezek becsült adatok a DxOMark szerint, valószínűleg mindegyik jobban fog merülni ennél, mert kismillió dologtól függ, arra nem térnek ki, hogy ezt hogy érik el, gondolom minimális képfrissítéssel/felbontással/fényerővel/mobilnettel.
Iphone 14 illetve pixelnél is voltak akksi gondok, de ezeket szerintem már azóta kijavították.[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Pixel 7 aksi ideje milyen ? esetleg valakinek volt előtte-utána iPhone 13/14 vagy Nothing Phone 1 , hogy azokhoz képest milyen ?
Most 200k Alzán ,2 év garival, az elvileg jó vétel ???
-
ghiottone
nagyúr
-
csontosek
csendes tag
-
vacs
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz GregHolmes16 #184036 üzenetére
Felsoroltak közül Motorola Edge 40 éri meg legjobban, főleg most 116-ért. Nord 2T nincs is csak bolti garanciával, hivatalos helyről nem nagyon lehet kapni, de ez se jobb egyébként, hasonló tudású mint az Edge 40. X5 Pro gyengébb mint az Edge 40.
F5-öt szintén nem nagyon kapni hivatalosan.[ Szerkesztve ]
-
User05
tag
válasz GregHolmes16 #184036 üzenetére
Poco F5 szerintem jobb mint az X5, amit felsoroltál mindent tud, nemrég jött ki, van benne optikai stabi is.
[link]
Edge 40 Ultra ahogy láttam nincs is Magyar forgalmazásban.
Oneplus is nagyon jó választás, nincs hatalmas eltérés köztük, F5-ben van jack ha az számít. Ajánlom youtube-on nézz róluk tesztvideót, amelyik jobban megfog azt vedd[ Szerkesztve ]
-
GregHolmes16
újonc
Sziasztok! Összetört a POCO X3 NFC telefonom, így szeretnék újat vásárolni, ami legalább hasonló funkciókat nyújt és még többet is. Szóval szeretném megcélozni a középkategóriás készülékeket.
Számomra fontos a gyors kijelző és hardver, a kép- és videó minőség, jó üzemidő valamint 256 gb tárhely, mert sok fájlt és fotót szeretnék tárolni. Lehetőleg olyan 150-170 ezerig céloznám meg maximum az árát, de ha ár-érték arányban olcsóbbat is tudtok ajánlani, annak még jobban örülnék
Eddig ezeket a telefonokat néztem ki:
Xiaomi POCO X5 Pro
Oneplus Nord 2T
Motorola Edge 40 (Neo, sima vagy ultra?)Előre is köszönöm a segítséget!
-
Ájvé
veterán
Ugyan annyi a támogatás ideje a két készüléknek. Esetleg olyan előfordulhat, hogy erősebb és fejlettebb SoC (újabb utasítás készlet) miatt a Pro kap több főverzió frissítést, de 8200 ultra is elég erős, szerintem ugyan úgy megkaphat minden frissítést. (Én mondjuk kíváncsi leszek erre a 4 főverzió frissítésre, Xiaomi a saját kis rendszerét sokáig frissíti, de Android főverziót nem annyira erőltették korábban).
Egyébként CPU is jelentősen gyorsabb, RAM illetve UFS tárhely is, úgyhogy mindenben gyorsabb a 9200+ ha számít (mert 8200 is bőven elég általában mindenre). -
Emu
őstag
válasz galervin93 #184018 üzenetére
Méret eléggé beszűkíti a lehetőségeket, esetleg sima Pixel 8-t nézted?
Más:
Xiaomi 13T és 13T pro között a legnagyobb különbség a VGA. Én nem játszok telón, DE ha tartósságot nézem (4 évre tervezek) érdemes befektetni egy pro verzióba? (szerk: vagy inkább hozzam egy évvel korábbra majd a cserét )[ Szerkesztve ]
-
-
okezsoke
tag
Sziasztok!
Samsung S20 telefonom beázott. Még lehet megjavíttatom, ha lehet és megéri, de ha nem, akkor a helyére kérek tanácsot. Tulajdonképpen megfelelt.
- Árkategória. 100-200 között. Tudom széles, de ha van szépen folyamatosan működő telefon 120-ért akkor elég nekem az.
- Használt vagy új?
Ez is használt volt, szóval használt némi garanciával jó lehet.
- Hol vennéd meg? Függetlenül vennék, bár nem is tudom van-e jelenléeg nem független telefon.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Hosszabb távra terveznék, max nem hiszem el a vízállóságot.
- Mire használnád? A legfontosabb talán a fotó és videó, egy kétéves gyerek melett. De szeretem ha szép folyamatos a használat és nem receg, nem zizeg, nem idegesít. Amúgy internet, navigáció, néha netmegosztás laptopra munkához. A jelenlegi tapasztalat ellenére örülnék ha vízálló lenne bizonyos fokig, hogy egy zuhéban ne aggódjak.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android a preferencia, de ha van jó alternatíva az iPhone-tól sem riadok vissza.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
A sima S20 mérete megfelelt nekem. Ha lehet nem szeretnék nagyobbat, de ebben tudok kompromisszumot kötni, mert látom., hogy egyre kevesebb a normális méretű telefon,. :SElőre is kösznönöm a kommunának.
[ Szerkesztve ]
-
User05
tag
Hát... Ha csak a szimpla nyers erő számít, Motorola Edge 40, Poco F4...kb.. Ha használtban gondolkodsz akkor nem is tudom... Ahogy mondtad, Pixel jó vétel, xiaomi 12t... Igazából ennyi igényre mind jó, alkalmazás kezeléssel szerintem egyikkel sem lősz mellé. A használt piac eléggé jól beárazza magát. Volt összehasonlítás a Poco F4 és talán iphone között gyorsaságban, és elég jól teljesített az árához képest. Kamerában sem kell szégyenkeznie ha mégis lőnél egy képet.
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
Üdv!
Sikerült 2 év után először leejtenem szeretett Huawei P30 telefonomat, persze a fólia ellenére is hosszú, világos sáv fogadott, azóta meg csak terjed szét ilyen kékes cucc a kijelzőn.. Anno ezt használtan vettem röhejes áron (55k talán) és teljesen jól kiszolgálta minden igényemet, ami leginkább böngészésben merült ki, illetve email, discord, messenger appok használatban, napi átlag 10-20 percben. Szóval az igényeim nem túl nagyok Bírjon el sok böngészőfület, ne akadjon szét, ha egyik appból a másikba váltok. A keret most is hasonló lenne és nem riadok vissza a használt piactól sem (láttam pl. most Pixel 6A-t 85-ért, ami csábító azért..). Ti mikben gondolkodnátok ez esetben, főleg azt emelném még ki, hogy nem érdekel a kamera funckiója a telefonnak. -
TomMusic
őstag
válasz minilego #184023 üzenetére
Szia,
Szerintem nem. Bár attól függ mire kell. Ha játékra (írtad hogy gyerkőcnek lesz), akkor jól jön a NP2 erősebb procija.
De ezt leszámítva szerintem nem ad semmi plusszt, vagy hogy jobb lenne.
Nekem NP1 van, és megnézve a NP2 videókat, tényleg csak annyival jobb, hogy erősebb a proci. De átlag felhasználásra bőven tökéletes a NP1 is.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Ájvé
veterán
válasz User05 #184019 üzenetére
Hát ha engem kérdezel nem vennék 250-ért használt mobilt (talán nagyobb megbízható ismerőstől patika állapotban, de hát ezt ki kell fogni). Pixelt mondanám, de nekem sose volt szimpatikus a Samsung és inkább tiszta droidra szavaznék, Oneplus pedig a BKK miatt nem igazán játszik amíg meg nem egyezik meg a Nokiával szerintem (én nem venném, németből már kivonult, jön az olasz per és ki tudja lehet Európából is ki fog, ha nem egyezik meg így hosszú távon kétséges). Pixel 8 Pro több mint a kereted, dxo teszteken a legjobbak közt van (ezen a szinten már nehéz laikusként különbséget tenni a fotós képesség közt). Esetleg Pixel 7 Pro.
minilego
2-őt mondanám ha nem 8 gen 1-es lenne.[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
Gyerkőcnek Nothing Phone 1 vagy inkább 2?
-
User05
tag
Te egyébként mit mondanál mondjuk 250-ért, használtan illetve újonnan egyaránt? Használtan az S22 Ultra fér bele legalább még 1 év garanciákkal.
Fontos a nagy méret (nem csak a nagy kijelző hanem akár kávákkal együtt) mert nagy kezem van, illetve ami még fontos az a 120hz, illetve esti fotózás/videózás minősége. Meg úgy ámblokk. Preferált márkák a Samu, Oneplus illetve Pixel lenne, max a Xiaomi. -
galervin93
addikt
Tavasszal nálam is játszott az FE, főleg a jó kamera miatt emlékeztem most rá, bár végül GT2 Pro lett. De asszonkának is lassan érik a csere...De akkor már kérdeznék egy másikat is - 300.000-ig mi az, ami manapság ajánlott, ha kifejezetten a fotós képességek az elsődlegesek? Csak droid játszik, 6-6.5" körül, csak új.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Ájvé
veterán
válasz juve600 #184014 üzenetére
Az jó ár, bár nem tudom honnan lehet ennyiért beszerezni.
Így versenyképesebb, de hardver kicsivel gyengébb benne (778G vs MT8020), IP68 Edge 40-ben, üzemidő NP1-ben jobb azért. Újabb chipset újabb kiadás és várhatóan hosszabb támogatás Edge 40-nek kedvez, kamerában nehéz igazságot tenni, szerintem egyik sem rossz, külső pedig kinek melyik tetszik. Nem könnyű döntés. -
vacs
veterán
válasz galervin93 #184003 üzenetére
Az S22 kb 1 centivel magasabb és egy picit szélesebb.
Viszont az S21FE snapdragon procis, ami jelentős előny az S22 Exynos 2200-hoz képest.
Melegedés és fogyasztás (merülésben) is jobb az S21FE.
Az S21FE gsmarena-n 92 órát tud egy feltöltéssel, és 85 órát az S22.
Részemről is S21FE![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Ájvé
veterán
válasz xfulop #184005 üzenetére
Hát azért ne egy visszaküldött hibás telefonból induljunk ki, az enyémek semmi baja és sosem volt ilyen gondja. 13-as Android van rajta, tény hogy nem kapkodják el a főverzió frissítést, de Pixeleken Samsungon meg talán 1-2 gyártón kívül nem igazán mondható el ez az aktualitás. Engem nem zavar ha néhány hónappal később jön, ha az már probléma mentes lesz, de ez persze igény kérdése.
Google Pixelekre is van panasz, ha rákeresel számos probléma volt mindegyik szériában (kisebb vagy nagyobb, de hiba mentesnek egyik sem nevezhető), újabb Pixelek is hajlamosak melegedni (nyilván használat függő is lehet) vagy mondjuk Magyarországon voda 5G probléma (de ügye hivatalosan nincs is Magyarországon így talán nem is csoda, de hamarosan javítani fogják). Úgyhogy nincs hibátlan készülék ez teljesen egyértelmű, kompromisszum van és ezzel kell együtt élni.
Pixel 7a lehetne jó választás 200 alatt.[ Szerkesztve ]
-
xfulop
csendes tag
Emagos moto edge 40 szerintem is jó ár, én alzás újszerűként vettem 109-ért csak defektes Fogja magát aztán újraindul vagy kikapcsol, de nem akarok senkit elrettenteni amúgy aranyos jószág. Android fő frissítésekkel el van maradva a gyártó, nem árt tudni.
Elállás lesz de lehet újra veszem ennyiért. Pedig már a google pixeleit nézegettem helyére.
Használtan 200 alatt van hasonló kompakt mindenes telefon? A point n shoot kamerája elég meggyőző a google-nak. Most samu a70-em van, edge40 is már kézre állóbb bár az rugged tok nélkül. -
Ájvé
veterán
válasz juve600 #184001 üzenetére
SoT-ot nehéz mondani, mert ugye használat függő (most éppen 4 óra 20 perc és 40%-on az akku), de gsmarena 98 órát mert az akku tesztjében, ez már jónak mondható szerintem. Nekem biztosan jó szó akku ideje, nehéz leírni időben, de egy napot minden gond nélkül kibírja, ha nem játszol vagy terheled teljesítmény igényes alkalmzásokkal, én tudom általában nap közben is tölteni, így nekem annyira nem volt szempont.
5G-t itthon nem sokat láttam, de külföldön viszont működött és nem volt probléma vele. Vodás vagyok szóval Yettel hálózatról nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
Urak!
Nővéremnek Samu A72-je van. Méretben ennél kisebbet szeretne, és jó(bb) fotós tudást. Utóbbihoz konyítok valamelyest, így ezért szerintem még a kora ellenére is játszik az S21 FE. Ő az S22-n gondolkozik. Szerintetek van-e érdemi különbség a két masina között? 2-3 évig használ egy telót, így a szoftveres támogatás szerintem mindkettőnél elegendő. Az S22 mintha emlékeim szerint melegedős lenne, méretben mondjuk meg nyer az FE-vel szemben. Mindezek ellenére én FE-t ajánlanék neki, ti mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest