Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Hát igen, ez az eset mikor számokat illetve specifikációt amit én csak különböző oldalakon olvasok (vagy teszteken, mint a ph-s teszt is elég pozitív lett), megerősíti a tapasztalat ami neked van. Simán egy kategóriával (vagy akár többel) jobb telefon a G72, mint a G32 vagy G23. Mondjuk nem írtad, de 120 hz-es (akinek ez számít) P-OLED kijelző is egy másik dimenzió gondolom, minden mást pedig általánosságban leírtál. 2 évig szerintem simán el lehet vele lenni, sajnos a frissítések hiánya miatt nagyon sokkal többet biztosan nem lehet számolni.
Kár hogy frissítések téren a Motorola nincs a helyzet magaslatán, ezen javítana komoly értéket képviselne már, mert a készülékek egyébként elég jók tudnak lenni (nekem Motorola Edge 40 van). -
User05
tag
Hát... Ha csak a szimpla nyers erő számít, Motorola Edge 40, Poco F4...kb.. Ha használtban gondolkodsz akkor nem is tudom... Ahogy mondtad, Pixel jó vétel, xiaomi 12t... Igazából ennyi igényre mind jó, alkalmazás kezeléssel szerintem egyikkel sem lősz mellé. A használt piac eléggé jól beárazza magát. Volt összehasonlítás a Poco F4 és talán iphone között gyorsaságban, és elég jól teljesített az árához képest. Kamerában sem kell szégyenkeznie ha mégis lőnél egy képet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest