Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon C.
aktív tag
válasz voyager4.4 #74691 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Mit ajánlanál, ha nem WP-t kérdeztem volna?[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
cidalain
veterán
Telenornal megjelent az LG Spirit 4G.
Ezt viszont ketfele procival gyartjak: Snapi410 meg Mtk6582.
Tudja valaki hogy a Telenor melyiket arulja?Esetleg vett mar valaki ilyet? (Lg tabletnel kicsit erosebb belso, gyarilag droid 5.0. Nekem a tab bejon, az erdekelne hogy a telo is van e olyan jol optimalizalva...)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
voyager4.4
senior tag
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok!
Csak arra lennek kivancsi, hogy valaki nem tudja, hogy t-nel lesz-e sony e4? Telenornal lattam, de t-s kene jo aron es nem tudom erdemes-e varni ra.
Koszi! -
papeti01
senior tag
moto g 4g 1st gen-be még mennyire szabad beruházni?
#proudfather
-
dokee78
félisten
válasz voyager4.4 #74693 üzenetére
S4 Mini veri a G2 Minit?
A magasabb órajelű 2 mag és a 1,5 GB RAM miatt? -
voyager4.4
senior tag
-
t256
őstag
válasz voyager4.4 #74691 üzenetére
Ace4-et ma megtapogattam. Hát ahogy mondod már itt érezni a kategóriaváltást. Huawei, ZTE, egyéb kínai telefont elvből nem veszek. Volt velük rossz tapasztalatom.
Az LG hogyan teljesít? G2 mini és az F60 mozgat. Optimus L9-em volt két éve, de csak egy hétig. Rögtön meghibásodott. Utána vettem az S2-őt.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Falcon C.
aktív tag
Üdv!
Próbálok egy olyan telefont találni, amelyik megfelel a lent sorolt elvárásaimnak.
Kérlek, segítsetek!Árkategória?
Max 80ezer, de nem muszáj elmenni idáig.Használt vagy új?
Lehetőleg új, ha nem független, akkor Telenoros.Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Minimum 2-3 évre, árkategóriájában a lehető legjobb (vagy majdnem legjobb) fotós telefont keresem.Mire használnád?
Fényképezés (villanó kell!), zene- és rádióhallgatás, film és persze internetRagaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Szimpatikus a WP, de nem minden áron.Milyen kialakítású telefont keresel?
Ha jó minőségű a fotós része, kevéssé fontos, de ne legyenek agyonkerekítve a sarkai.[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
t256
őstag
Sziasztok!
Korábban már írtam, de újra a segítségetekre van szükségem. Iphone 5C-t akartam, de a T-mobile nem ad semmiféle kedvezményt így kamatmentes részletre havi 2970 Forint lenne a 3490 Forintos havi díj mellé. Két éven keresztül nem szeretnék ennyit fizetni.
Maximum 50000 Forintért mit ajánlotok a T-mobile kínálatából? Maradok Androidos vonalon. Egy Galaxy S2-őt kéne nyugdíjazni.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Vis Major
tag
Sziasztok!
Samsung Ace 4-es árkategóriában milyen más okostelefont ajánlanátok? Tervezek ace4-et venni, de hátha van jobb alternatíva.
-
Flind
senior tag
válasz voyager4.4 #74680 üzenetére
+1
De a hátlapjával mi a baj? A narancssárga tényleg csillogós gagyi, viszont a többi szerintem teljesen rendben van, sőt.(#74679) Vodar: Szerintem konkrétan a legjobb választás ennyiért, ha játszik a WP. Én is csak a viszonylag nagy kávákat tudom felhozni fő negatívumként, de élőben az sem annyira zavaró, a design egészen elrejti.
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
Nekem az, hogy az árkategóriájának egyik legjobb, legkiegyensúlyozottabb készüléke. (pláne, ha még akciózzák is itt-ott ) Persze csak ha játszik a wp. Nekem a hátlapja elég gagyira sikerült, illetve a kijelzőmérethez képest elég tepsi, de másba nem nagyon tudok belekötni.
no fate but what we make
-
Vodar
senior tag
A Nokia Lumia 735-ről kinek mi a véleménye?
-
voyager4.4
senior tag
válasz paulo92 #74650 üzenetére
Ennyiből nagyon is jó döntés a windows phone.
Lumia 530 és 630 jön szóba ennyiért. (utóbbi lesz az igazi szvsz)
Saját tapasztalataim szerint a nők jobban viszonyulnak a platformváltáshoz, nem jönnek zavarba a wp-től.Droid: Open dott van ennyiért kb és kész, most nézem, hogy a thl t6s-t már nem forgalmazza az edig.
no fate but what we make
-
legenda
válasz monti0222w #74673 üzenetére
a régebbi, csak telefonos konstrukcióra mutatja azt, mert úgy már nem rendelhető, de gondolom nem sértődnek meg az emberek, ha azonos áron még egy kiegészítőt is kapnak hozzá.
nem a fő kedvenceim közé tartozik a gyártó, a típus pláne nem, de ennyiért nem tűnik rossz vételnek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Yayoh
aktív tag
válasz dokee78 #74664 üzenetére
Szia,
Ha egy picit többet áldoznál rá ez is nagyon jó vétel .
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz monti0222w #74670 üzenetére
rendelhető még az, ráadásul a bluetooth hangszórós kiszerelésben, de nem drágábban; link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dokee78
félisten
válasz monti0222w #74668 üzenetére
Létezik,hogy Dominóval és lista áron is 40.990 a G620s?
-
dokee78
félisten
válasz monti0222w #74666 üzenetére
Már az 1GB-os is 55-60 ezer,ha jól láttam.
Valami jó webshop van ahol az árakról tudok tájékozódni?
Speedshopot néztem,azon kívül más esetleg nagyobb választékkal.[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
-
dokee78
félisten
Max 50.000 az árhatár.
Milyen teló ajánlott,ONLY Android!
Telekomos vagy független.
4.3-5 inch között legyen a kijelző.
Igazából HD kijelző lenne a minimum,de 4.5 inch alatt 540x960 is belefér.Netezés,filmezés ritkán ebbok,zene,de játék nem igazán.
MTK 6582 és Mali 400-akból nem kérnék.
Újabb MTK-knak van GPS hibájuk?Érdekelne használtból és újból mi fér bele ebbe az összegbe.
Huawei Ascend 620s tetszik,de ha van jobb ajánlat várom.
Xiaomi Redmi 2 is bejön,de hallottam hamar elfogy a RAM.Telekomnál a lista ár az nem függetlenek ugye?
[ Szerkesztve ]
-
krezna
tag
Sziasztok!
Az előbb volt hasonló kérdés:
- Tehát minél olcsóbban szeretnék telefont venni 1 hónapon belül (max 65-75)
- Hasonlóan akadásmentes működést szeretnék, mint a Lumnia 520-al (nem röhög :-)
- Fém ház, vagy fém keret (csak nagyon jó telefonra váltanék, ami nem fém keretes)
-1.5 Gb, vagy 2Gb Ram
- Fényképező nem annyira fontos, játszani nem akarok vele, Az üzemidő nem bánnám, ha jó volnaAmiket eddig néztem: Samsung A3, S4 mini, Sony Z1 compact, INEW V3plus
ter-ero.com-ról vásárolnék, igen jók az árak, viszont a gariztatást nem látom tisztán. Ha van segítőkész ajánlatotok várnám szerettel. Az ár inkább a 65, mint a 75, 80 fölött semmiképp.... Köszi
Forza Milan!
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
20 max 25e kellene valami okostelefon. Mindegy, hogy használt, vagy új. Nő ismerősnek kell, szóval nem hátrány ha valami virágos, vagy piros, stb.. Amire használva lenne néha néha facebook, böngészés, legfőképpen telefonálás.
Samsung Galaxy S23+
-
tybsen
addikt
válasz hroberto #74654 üzenetére
Az a nagyon furcsa dolog, hogy én is így gondolom de pl. amikor az én édesanyám keresett telefont, egyszerűen nem tudtam rábeszélni őt mert bonyolultnak találta a wp-t. Végül android lett és a BIG launcher-fel használja.
Nehéz az ő fejükkel gondolkodni, csak ezt akartam mondani. Amúgy én is wpt vennék!
-
nepszter1
addikt
Sziasztok keresnék 4.7" vagy 4.5" telefont megbízható legyen legelsősorban és fehér. Lehessen vele csinálni vele jó minőségű képeket. a Keret sajnos max 40k áfával együtt . ( Barátnőmnek kellne a telefon )
Jobban szeretnénk kinai telefont venni mert az olcsóbb
-
-
hroberto
veterán
A Lumia 435 25 ezer körül van gyári garival, az 532 30 ezer. Ha kicsit nagyobb kell, akkor az 535 van ami 35 körül szerezhető be gyári garival.
A WP gyorsan megszokható nem bonyolult rendszer. Szvsz az Androidtól egyszerűbb. És ebben az árkategóriában ajánlottabb is.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
kutga
nagyúr
Most vettem egy két simes L630-at (van belőle egy simes verzió is), MM-ben, függetlenül, 34k volt 2 év garival. Még az L535-öt néztem, de nekem az már túl nagy, nálam 4,5" a max.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Flind
senior tag
Sokkal jobban jár Windows Phone-nal ennyiért, hagyjátok az Androidot! Egyszerű(bb) kezelni.
A keretbe pedig befér a Lumia 532 és a Lumia 630 / 635. Utóbbi minőségibb, jobb a hardvere, de 4.5" és csak 512MB RAM, előbbi kicsit gyengébb, de pont 4" és 1GB RAM-os.
Vagy ha Telenornál lenne véve, ott már Lumia 630 1GB-ot árulnak, ami 1GB RAM-os. Ezesetben mindenképpen azt ajánlom! Amúgy nézzétek meg valahol, és amelyik jobban tetszik, azt vegyétek. -
paulo92
tag
Sziasztok!
Édesanyámnak keresek új telefont, mert a régi megadta magát. Az árkategória 30-35K lenne. Előző telefonja androidos volt (sony x8), de nagyon utálta. Amire szüksége lenne: normálisan működő kijelző (x8-on mindig erre panaszkodott), és ne legyen túl sok fagyás Kijelző mérete: 4" körül. Oprendszer tekintetében: mennyire lenne nehéz megszokni egy Windows phonet, ill. mennyire könnyen kezelhető? (eddig csak androidot használt, de szerintem szívesen váltana) Ha tudtok légy szíves írjatok androidos és windows phoneos jelölteket, amiket érdemes lenne megnézni.
Előre is köszönöm!
Zoli -
Corvu$
csendes tag
Üdv.
Nokia 930-ason vagy Samsung Ace 4 -en be lehet állítani olyat hogy csak azok tudjanak felhívni akik benne vannak a telefonkönyvben?
Köszönöm, talán nem a témába vág teljesen.
-
kelekyle
őstag
válasz gipsztigris #74640 üzenetére
Páromnak 8GBos 5Cje van, nagyon szereti a zenét de emelett játszani is szeret. Megtanítottam gyorsan kezelni a tartalmat és semmi gondja nincs. Persze lehetne nagyobb de élhető a dolog. Egy kis kompromisszum... olcsón jó gyors alma de kis tárhely.
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Garada
őstag
válasz gipsztigris #74640 üzenetére
Már ott tartunk, hogy az sem minden esetben elég, erről már szó volt az egyik Mobilarena adásban is.
-
mzsolty
tag
Sziasztok. Forgalmaznak Mo-n olyan Sony-t amiben van okostévék távvezérlésére alkalmas infraport?
-
GBR87
újonc
válasz petipetya #74636 üzenetére
Egyikkel sincs még tapasztalatom, de az ios-ről sok rosszat eddig nem hallottam.Talán az lenne számomra az ideálisabb, viszont nem tudom , hogy megéri-e a felárat.Két évig azért még jó lenne használni, ez is szempont.Bár az s4 minit is sokszor ajánlják ebben a topikban.
-
GBR87
újonc
Sziasztok!
Iphone 5c 8gb 71000 HUF-ért előfizetéssel(2790Ft) vagy használt, de szép s4 mini 40k körül?
-
sigidi
tag
válasz sigidi #74468 üzenetére
Na végül moto g lett, eddig nagyon pöpec. 1GB RAM bőven elég ahogy nézem, 10 appot tettem fel, meg pár alapot lekapcsoltam, 400-450MB szabad. Kijelző nagyon jó, ettől féltem a legjobban.. Csak egy kábelt adtak hozzá meg kék,rózsaszín,fekete hátlapokat. A hálózati adapter hiányzik azért, mert angol épp nincs Magyar nyelv/szókieg/helyesírás ell. nincs, csak magyar kiosztású bill-t lehet beállítani (legalábbis itt kint ilyen).
Expect the unexpected.
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
40-max. 50.000 forintért szeretnék okostelefont venni, elsősorban telefonálás, másodsorban navigáció/email/internet használatra. Nincs preferált márka/operációs rendszer (tehát alkalmazások számossága nem előny/hátrány, nem érdekelnek a játékok vagy egyéb teljesen kiegészítő jellegű appok), használt is lehet, fontos lenne, hogy stabil, megbízható berendezés legyen, az átlagnál nem alacsonyabb üzemidővel.
Olvasgattam a cikkeket, ajánlásokat, úgy gondolom, a személyes próba fog dönteni, de szeretném a ti véleményeteket is kikérni, főleg a saját tapasztalatok érdekelnének!
Tetszik a Blackberry Z10, illetve a Nexus 4, ezek méretben az általam preferált kisebb (tehát nem ping-pong ütő) kategóriához tartoznak. A Redmi 1S-t is néztem, de egyelőre nem találtam "jóárasított" kiadást belőle, még kivárom, hátha egy-két héten belül megjelenik valahol, ahol ki is tudom próbálni.
Szóval ezekről a masinákról szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, alternatívákat is szívesen veszek, hátha valami elkerülte a figyelmemet. Esetleg egy IPhone 4S mennyivel lenne jobb beruházás...? (Ha rászánnék egy kicsivel többet?)
Nagyjából ilyen kérdéseim lennének, köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Superkee
csendes tag
Sziasztok!
Keresem az alábbi feltételeknek megfelelő telefont:
Ár: 70000ft (+5000ft max)
Méret: Jó lenne ha nem lenne nagyobb 140mm-nél, de lehet ennél nagyobb is
Op. Rendszer: Android
Több mint 1.5 GB RAM
Kijelző felbontása: Legalább 720p
Lehet akár kínai modell is.[ Szerkesztve ]
-
bundli
tag
Ez tiszta, hogy minden telefonban más és más.
De tegyük fel azt az esetet, hogy:
Tegyük le egymás mellé a ma létező legjobb IPS, AMOLED és SLCD-vel rendelkező mobilt egymás mellé és mérjük össze színhelyesség, átlagos fogyasztás (szándékosan írtam átlagosat) és betekintési szög alapján.
Melyik nyerne?
-
frank04
tag
Sziasztok!
Most vennék új telefont és a Samsung Galaxy Ace 4-et 33 ezerért (G357FZ típusú, ha jól tudom, ez a 4 magos) néztem ki magamnak.
Újat tudnék venni Telenorban 2 év hűséggel dolgozói flottában.Tudnátok ajánlani egy ennél jobbat, hasonló árban? Használt is jöhet hardverapróról.
Lényeg, hogy:
- telenor/független legyen,
- ne legyen nagyobb maga a telefon, mint az Ace 4,
- kamera, video, zenelejátszási minőség egyáltalán nem számít, (képeket, filmeket, zenét nem nézek/hallgatok rajta),
- android legyen, (lehet iOS is, de nem hiszem, hogy lehet kapni ilyen olcsón),
- a kijelzője legalább ilyen felbontású legyen,
- legalább 1 GB ram legyen,
- hosszú távra lesz, szóval egy jobb ajánlatért a keret rugalmas lehet,
- fekete (de általában minden jön feketében is).Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor most én is feltennék egy amolyan tipikus "milyen okos telefont vegyek kérdést ", bár nagyságrendileg tudom a választ, de kitudja...! " több szem többet lát " alapon lehet felokosodok
Van 140ezer ft.-om, filmezek, mail folyamatosan, szeretem a nem gondolkodó rendszereket, érzékeny vagyok a kijelző minőségére, effektíve stabil rendszer, az akku idő azért nem érdekel, mert a felállított feltételek mellett nincs olyan készülék ami nagyságrendileg meghaladja a mai trendet(egy-másfél nap) -
legenda
válasz bundli #74615 üzenetére
nem lehet csak a technológia alapján meghatározni, mert a telefon típusa is válogatja még adott technológián belül is, hogy konkrétan milyen tesznek bele.
a fényerő eltérő a telefonok típusa alapján, hiába azonos technológiájú kijelző került azokba.
a(z) (s)amoled például a túlszaturáltságáról volt híres, erre a note 4 kapott egy olyat verziót, ami a híres és elismert displaymate tesztje alapján a legjobb, legszínhelyesebb mobiltelefonos kijelző lett.
a fogyasztás is több tényező függvénye, az egyik a világos színek megjelenítését nem szereti - a(z) (s)amoled akkor fogyaszt valamivel többet -, a másik meg mást.
konkrét típusú telefonokat lehet csak pontosan összehasonlítani.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
petipetya
nagyúr
Milyen 4 colos androidos telefont ajánlanátok 40 ezer Ft körül egy lánynak?
"nincs rá lezsóidő"
-
bundli
tag
Melyik a jobb kijelzőtechnológia? IPS, SLCD, AMOLED?
Fényerő, színhelyesség, fogyasztás minden érdekelne. Nyilván a ma legjobb érdekelne, nem a 3 évvel ezelőtti zöldes AMOLED-ek és a kezdetleges SLCD-k.
-
monti0222w
addikt
-
poizze
csendes tag
Sziasztok!
LG G3 és Honor 6 közt vacillálok. Átlagos felhasználás lenne. (net, egy kis játék ezaz) Kb egy árban vannak, olvastam a g3-ról egy pár negatívumot ( repedő káva, porolódó kijelző) viszont több éve lg-t használok és meg vagyok vele elégedve. -
-
cserix
tag
válasz Hunt3r22 #74592 üzenetére
Várom a Honor 6 Compact megjelenését
Devas: BB Q10-et is néztem.
Azért szomorú, hogy ilyen szegényes a felhozatal ebben a kategóriában.
Nyúzom még a HTC Desire X-et még 1-2 hónapig, aztán ha még akkor is csak ebből a pár készülékből lehet választani asszem az S4 minit veszem.
Köszönöm Mindenkinek a hozzászólásokat!
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest