Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz pulguinha #77604 üzenetére
HTC One M8s? A mostani telóhoz képest fejlődés. Nem látok benne kivetnivalót attól elekintve, hogy kb. 4 mm-el nagyobb a háza a P8 litehoz képest, mivel nem annyira kompakt kialakítású. A plusz aksi kapacitást viszont elviszi a képernyő felbontása.
Viszont a HTC és Sony támogatottsága nem olyan jó az én szememben, mint a Huawei esetében.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz pulguinha #77598 üzenetére
Mennyi a P8 lite a pirosnál? Csak mert az edigiben 80ezer, és ha neten rendeled, akkor élhetsz a 14 napos elállási jogoddal.
Téged ismerve a P8 lite formavilága és az Emotion UI extra dolgai bejönnek majd neked. Ám engem a P8 esetén sem győzött meg a max. fényerő, és így nem tudnám nyugodt szívvel ajánlani a kistesót. Persze ha megnézted az más, ám ez zárt térben történt.
Egyébként lefogadom, hogy a fehéret nézted ki magadnak.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Nem biztos. A Nexus 4 a 31. hónapban jár, és máig támogatva van.
Ebből kifolyólag a Nexus 5 ugyanilyen support mellett még minimum 1 évig támogatva kell legyen. Egyébként a következő android főverzió decemberben lesz elérhető a támogatott Nexus készülékekre.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Nálam is van egy SE k800 + SE G502 + Nokia 8310 a fiókban. Ezek közül a 8310-be sim tálca és új aksi, a k800-ba új aksi és új szoftver kellene. A G502-be viszont csak új aksi kellene és tökéletesen üzemelne. Érthető módon nem költök rájuk.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
A Meizu MX4 Pro-ban található Exynos 5 Octa 5430 kb. melyik Snapdragonnak felel meg?
Vajon az Exynos 5 Octa 5430 + Mali-T628 hozza azt a szintet a 1536x2560-es felbontáson,
mint
egy Snapi 800 + Adreno 300 az 1080x1920-as felbontáson? (LG G2)
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz szabonagyur #76093 üzenetére
Az elhangzottak és a személyes véleményem alapján én is az S6-ot venném meg.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Ha tudjuk majd a P8 árát, akkor kíváncsi leszek egy Honor 6 vs. P8 véleményre.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Luki888 #75427 üzenetére
Kijelző mérete:
- Honor 6: 5 col
- Honor 6 Plus: 5.5 colProci:
- 6: Kirin 920
- 6+: Kirin 925Kamera:
- 6: 13MP
- 6+: dual 8MPAksi:
- 6: 3100 mAh
- 6+: 3600 mAhHa a Honor 6 Plus topicban van olyan aki Honor 6-ról váltott, akkor ő biztosan tud mást is mondani a száraz számadatokon kívül.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Telefonos ámokfutásom v2.0
A 2 évvel ezelőtti 1.0-ról lemaradtatok. Ennek során röpke 2-3 hét alatt váltottam a HTC Desire S - Sony Xperia Arc S - Sony Xperia Sola - Sony Xperia S telefonok között. Ennek oka főleg a kijelző mérete volt, mivel szentül meg voltam győződve arról, hogy a 3.7 elegendő a számomra. Hát nem volt az, és az egyik cimbora azóta ezen röhög, ha szóbakerül.
Idén február óta megint csak viszketett a hátsóm (és nem a labanctallér miatt): röpke 2 hónap alatt 3 különböző telefont is kipróbáltam - ennek megfelelően frissítettem az eddig használt telefonjaim listáját is. Mindegyikben a Nexus 4-et keresem, de egyikben sem találtam meg. Lássuk a versenyzőket:
Xiaomi Redmi Note 4G:
Nagyobb kijelzőt akartam és azt hittem, hogy az 5.5 kell nekem. A kijelző viszont túl nagynak, a hardver pedig túl kevésnek bizonyult a számomra. A Xiaomi felhasználói felülete érdekes, de sok helyen túl van bonyolítva: a dobozból kivéve át kellett rágni magam pár beállításon, hogy rendesen értesítsen a telefon mindenről.Honor 6:
Egyből beleszerettem a hardverébe. Szoftveresen már nem annyira tetszett (pl. néhol olvashatatlanul apró betűk), és ezen a témázás sem segített. Hardveresen remekül teljesít, látok jövőt a Kirin prociban. Az Emotion UI viszont nem a legszebb felület a szememben, a sok hasznos funkció ellenére. Egyébként ez tényleg az a telefon, amit a dobozból kivéve egyből használhatunk. Eléggé felhasználóbarát ez a vas.LG G2:
Dícséret illeti a kompakt készülékház miatt. Remek telefon, ami tapasztalataim szerint jobban működik a 4.4.2-vel, mint az 5.0 2-vel (mindkettő gyári rom). A Nexus 4-hez képest nem olyan tiszta az előlapi hangszórója, ami zavaró volt számomra. A cimbora szerint semmi baj vele, így meg is vette tőlem a G2-őt.Most egy kicsit szusszanok, de azért elmondom melyik telefon birizgálja a csőrőmet. Elvárásom: 3 GB RAM, 3000 mAh aksi, Snapdragon 801, 5 colos kijelző és 1080x1920-as felbontás. A RAM-ról annyit, hogy az LG G2 esetén tökéletes volt a 2 GB RAM, így lehet ezzel még tudnék alkudni.
+ pozitívum
- negatívumMeizu MX4:
+ 5 col
+ kompakt készülékház, remek body ratio arány
- 2 GB RAM
- MTK prociGalaxy S5:
+ Snapdragon 801
+ 5.1 col
- drága
- 2 GB RAM
- fizikai home gombXiaomi MI3
+ Snapdragon 800
+ 5 col
- 2 GB RAMXiaomi MI4
+ Snapdragon 801
+ 5 col
+ 3 GB RAM
- fehér!!!Honor 6 Plus:
+ Kirin 925
+ 3 GB RAM
- 5.5 colMeizu MX4 Pro:
+ Exynos proci
+ 3 GB RAM
+ 3350 mAh
- 1536x2560 felbontásOnePlus One:
+ remek árazás
+ 3 GB RAM
- 5.5 col
- Oxygen OS (szerencsére egyenlőre opcionális)[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz monti0222w #75166 üzenetére
Téged nem zavarnak az apró betűk az értesítési sávon a Honor 6 esetén? Mert nálam a betű méretének növelése és másik téma sem használt.
Ár/érték arányban nem nagyon van másik 5 colos telefon, de emiatt elment tőle a kedvem pár nap után.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz #40993792 #75147 üzenetére
Rátapintottál a lényegre. Ahogyan a csajok esetében is egy olyan lányt keresek mindegyikben, akit biztosan nem fogok bennük megtalálni, úgy a telefonokban is a Nexus 4-et keresem, amivel sosem volt semmilyen problémám. Csak azt nem tudom, hogy megtalálom-e azt a vasat, amire tényleg szükségem van.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz monti0222w #75144 üzenetére
A Meizu MX4 Pro felbontása már túl nagy, ami az aksi és a gördülékenység rovására mehet. Az 1920x1080 jön be az eddigi tapasztalataim alapján.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Milyen telót tudtok nekem ajánlani? Ezeket használtam több napon keresztül:
Redmi Note 4G: kevés a hardver és túl nagy a ház.
Honor 6: hardveresen príma, szoftveresen már nem annyira szimpatikus a kinézete miatt. De a funkciók tekintetében a gyári rom is remek, csak néhol (pl. az értesítési sávban túl kicsik a betűk).
LG G2: hardveresen és szoftveresen príma, de valahogy mégsem az igazi. Pedig nagyon kompakt.
OnePlus One: ár/érték arányban elsőrangú, amíg nincs rajta az Oxygen OS. kicsit nagynak tartom, de meg lehetne szokni.
Xiaomi MI4: Sajnos csak fehérben láttam, így ez ki is esett. Pedig hardveresen és szoftveresen is tetszik.
Ja és kell a 3 GB RAM, ha nem stock Android fut a vason. Emellett Snapdragon 810 kilőve, de a minimum Snapi 801.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Viktor0610 és bogarfx köszi.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Krisz79 #74862 üzenetére
Jómagam G2-re váltottam egy Nexus 4-ről. Neked viszont ez nem igazán lenne előrelépés, ezért egy Nexus 5-öt ezekre cserélném le: OnePlus One (főleg most, hogy az Oxygen OS totál stock Android kinézetű), Meizu MX4 Pro (a Flyme OS piszok jól néz ki és praktikus), Xiaomi MI4 és Honor 6 Plus.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Milyen 4 colos androidos telefont ajánlanátok 40 ezer Ft körül egy lánynak?
"nincs rá lezsóidő"
-
-
petipetya
nagyúr
válasz Heavy31 #74242 üzenetére
Ismerősi körben van Note 4, és még nem hallottam olyan hibáról ami ne user error lett volna. Maga a telefon szerintem remek, én simán rábíznám magam a mindennapokban, ha kapnék egyet. Nekem túl nagy lenne (jelenleg), ezért érdemes mérlegelni és élőben kézbe venni. Egy dolog zavarna rajta, mégpedig a fizikai home gomb - persze a dupla koppos feloldás hiánya miatt van értelme.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Best buy, szinte kötelező vétel ennyiért. Tényleg csak az aksi lehet az egyedüli hátrány, de azt tudod pótolni egy power bank segítségével (5000 mAh Xiaomi 5ezer Ft), és még mindig jól jártál .
A rendszerben nem fogsz csalódni, a stock Android remekül teszi a dolgát. A CPU+GPU páros elegendő lesz egy darabig, a kijelző szép és látható napsütésben is, az anyaghasználat és forma is rendben van
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Akkor most mégsem lehet hivatalosan OnePlus One telót kapni idehaza? kép
Kéri valaki a kódot?
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Ha valaki vett OnePlus One telót a hivatalos magyarországi forgalmazás beindítása után, az légyszi írja már meg hogy mennyibe került és mennyi időn belül érkezett meg?
Papíron jól mutat az a 94 ezer Ft, de engem inkább a gyakorlat érdekel.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz eckmester #73449 üzenetére
Egyrészt a másik kettőhöz képest gyengébb. Másrészt én egy hasonló hardverrel rendelkező Nexus 4 után próbáltam pár napig a Redmi Note 4G-t, és nem nyújtotta ugyanazt az élményt.
Ettől függetlenül lehet, hogy neked bejön. Ezért is írtam úgy, hogy én mit vennék a 3 teló közül, mert azt nem tudom neked mire van szükséged.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz eckmester #73446 üzenetére
Ezek közül a Redmi Note 4G nálam kiesik a hardver miatt.
A két teló közül pedig a G7 nem rossz, mivel a kijelzőhöz képest nem túl nagy a felbontása, és ezt vígan kiszolgálja a grafikus gyorsító. Internetezésre, olvasásra, doksik kezelésére ezt venném.
A P7 procija viszont erősebbnek tűnik és nagyobb a felbontása. Ezért ha a játék a fontos, akkor ezt venném.
A tévedés jogát fenntartom.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Leventeee_ #73234 üzenetére
Speciel én nem vennék G3-at, mert mindenhol azt olvastam hogy a túl nagy felbontás miatt nem hozza a G2 üzemidejét.
Akkor már inkább egy Galaxy S5. Annak a kamerája is príma.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
-
petipetya
nagyúr
Köszi az infót. Az IUNI U2 alapjában nem rossz választás, de egy Nexus 4 után kicsinek tartom a kijelző méretét.
Az U3 már jól hangzik, meg is mozdult bennem valami. Nem igazán látom, hogy ennyi pénzért melyik másik telefon rendelkezik ilyen hardverrel, beleértve a 3 GB RAM-ot. Xiaomi MI4?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
-
petipetya
nagyúr
Itt találtam egy ismeretlen márkát: IUNI U3. Valami köze lehet az Oppo márkához a weblapjának címéből ítélve: http://www.oppomart.com/iuni-u3.html
A hátlapja totál Oppo Find 7, a szoftver sok helyen hasonló a MIUI-hoz. A specifikációi elég jók. Mit gondolsz róla 110-ért?
Sőt, a weboldalán kosárba téve 98ezer a vége. Vajon erre még rájön a vám+áfa, vagy ezt ki lehet kerülni?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
A https://europe.oppostyle.com oldalról rendelve rájön még az áfa + vám?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
-
petipetya
nagyúr
válasz abcdefg #72429 üzenetére
5 colos képernyővel szintén a Xiaomi MI 4-et tekintem etalonnak.
5.5-ben pedig ott van a OnePlus One illetve a Meizu MX4 Pro.
Aztán képben van még a Motorola Droid Turbo is a maga 5.2-es kijelzőjével, viszont ennek az ára nem versenyképes a fentebb említett telókkal.
Nekem ebből a listából jelenleg az 5 colos teló jön be, ár/érték arányban így a Xiaomi MI4 a nyerő.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Valaki tud bevált virágpiaci forrást Xiaomi MI4-hez? Privátban is várom az infókat.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz HuMarc #72304 üzenetére
Mivel nem bírod a kritikát és a logouton letiltottad a hozzászólást, így itt írom le: ennek a listának semmi értelme. Tapasztalat híján feleslegesen kaparod össze a telefonokat, mert ez sosem fogja tükrözni a valóságot. Eszembe nem jutna bárkinek is ez alapján telefont ajánlani.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Na igen. Ha nem lenne telóm, akkor most a G2 vs. Nexus 5 lenne a téma.
De egy Nexus 4 után ezek csak szépségtapaszok a szememben, ahogyan ezt reggel is írtam. Egyiknél sincs must have érzésem. Ellenben a Motorola esetében igen. És nekem sokat számít ez az érzés is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz kawaiikoneko #72061 üzenetére
Nálam a stock Android (Lollipop) simán lejátssza az indavideo.hu-n található tartalmakat a Chrome alatt. Ebből kifolyólag az nem flash alapú és nálad is működnie kell majd.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Nézegetem ezt a Lenovo P70-et. Idehaza kapható az EU-s verzió (P70-A) 85-ért. Mi a vélemény róla?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz #70516736 #72014 üzenetére
Hasonló hardveres paraméterekkel rendelkezik, mint a mostani Nexus 4. Ehhez képest viszont visszalépés, mivel nem olyan gyors illetve a gyári rendszer felzabálja a memóriát és emiatt egy idő után elfelejtett értesíteni. A Nexus 4 viszont nevetve köpte magából az összes értesítést.
A kijelző mérete vonzott, de azt is beláttam hogy túl nagy, emellett az anyaghasználata sem üti meg azt a szintet amit elvártam.
Ezért a kezdeti lelkesedés után pár nap múlva már vittem is vissza a Xiaomit.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Max. 30 nap. Nekem ez úgy történt, hogy 1 hét sem telt el, és máris visszakaptam a pénzemet. Ennek örömén 2 nap múlva náluk vettem meg az új tévét, amit eszembe sem jutna visszavinni.
Vannak rémtörténetek a neten, de velem mindig normálisak voltak a webáruházakban történő vásárlás esetén. Talán mert én is az voltam/vagyok.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest