Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok.
Még mindig nem sikerült dönteni, hogy mire cseréljem le a Honor 8-asomat. Ezért szeretném a segítségeteket kérni.Ami fontos számomra az a:
- kamera
- kijelző
- akksi (H8 ebbe a leggyengébb)Kiszemeltek:
-Mate 20 ~230k
-P20 Pro ~215k
-Mate 10 Pro ~176kElsőnek a Mate 20-at néztem ki, mert tetszik a csepp notch meg a nagy kijelző, de aztán rájöttem, hogy papiron sokkal többet tud a másik két versenyző. Több ram, oled kijelző, vizállóság stb. Most épp a P20 Pro felé húz a szivem.
Szerintetek melyik telóval járnék a legjobban ezek függvényében, vagy eseteg más alternatíva?
[ Szerkesztve ]
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje le akarom cserélni a jó kis Honor 8-asomat, vártam a bf-re de igazából semmi jó ajánlatot nem látok, ami nem vissza fele lépés lenni.
Ami fontos, hogy az akksija legyen brutál, és jó képeket tudjak vele lőni, s napfényben is jó legyen a kijelző.
Max 200k a keret.Kiszemeltek:
-Huawei Mate 20, ipskijelző, van jack, jó akksi, kamera?,
4giga ram? 205k iponon-Oneplus 6T, amoled kijelző, nincs jack, 8 giga ram. 190k, csak nincs számla+ gariztatás?
-Xiaomi Mi 8, kicsi akksi, amoled kijelző. Eustockon 140k van számla hozzá+ magyar gari.
Szerintetek? Ki melyikre voksol, vags esetleg más alternatíva vagy akció?
[ Szerkesztve ]
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, barátnőmnek szeretnék karácsonyra telefont venni még mindig. A keret max 60k, új kártyafüggetlen vagy telenoros telefon jöhet szóba. Telefonálási funkciók a legfontosabb szempont és kamera,insta,face ezek mennének.
Mit ajánlanátok? Xiaomi Redmi 3s prime arany szint neztem ki eustockba, de a topikjaba sokan panaszkodnak h a mikrofonja az szinten aluli.
Huawei P8lite/P9lite?[ Szerkesztve ]
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok. 20 éves lánynak szeretnék telefont venni. Telefonos képességek és a kamera a főbb szempont mivel face, insta szokott menni csak. Mondjuk ilyen 60k környékén mit ajánlotok? Telenor vagy kártyafüggetlen jöhet szóba és természetesen új. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, új kártyafüggetlen telót szeretnék venni, a Honor 8-at néztem ki, szerintetek mennyire jó vétel? Vagy ebben az árszegmensben van tőle jobb ár/érték arányú telefon?
-
imcsoo
aktív tag
Sikerült eladni az S4-emet! Szóval csúcskategóriás telók közül melyeket ajánlanátok? S7 Edge, 6S Plus, P9, P9 Plus, Honor 7-8?, Mate 8, Note 5 ezeket nézegetem de dönteni nagyon nem tudok szóval írnátok pár tanácsot, segítséget, javaslatot? Ja és kártyafüggetlenül szeretném, rendes új gyári garisat.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok max 200k-ig milyen telefonokat ajánlotok? Kártyafüggetlent szeretnék s új készüléket. Előre is köszi a válaszokat.
-
imcsoo
aktív tag
Kártyafüggetlen telefonokat ti honnan vennétek? Samsung S7 Edget néztem ki.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok! 100-150k körül melyik telefon most a "legjobb" ajánlat? Új voda vagy kártyafüggetlen jöhet szóba mivel friss belépő lennék s 15 ezres red eu csomagot szeretném szàmhordozással. Egy Samu I9506-ost használok lassan 2 éve. Voda smart platinum 7-ről mi a vélemény? 37k lenne + havi 18k összesen. Vagy tudtok más alternatívát? Előre is köszi a segítséget!
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg telekomos vagyok s egy Samsung S4 I9506-ost használok dominó kártyával. De elkezdtem kamionozni így váltanom kéne előfizura, beszélgettem jó pár emberkével és a vodafone red csomagokat ajánlották. Így a red medium eu+ vagy a red extra eu+ közt vacilálok most, de elgondolkoztam azon és hajlanék a telefon cserére is ezért írok most nektek. Hogy ti ezek előfizetés mellé melyik telefont ajánlanátok most aminek a legjobb az ár/érték aránya? Én az S7 Edget néztem ki de az már lehet sok lenne nekem havonta. Előre is köszi a segítséget!
-
imcsoo
aktív tag
Na akkor a Huawei Y550, Sony E4, Op3ndott trió közül melyik a legjobb vétel?
Ja és a tárhely annyira nem lényeg mivel komoly játékokra nem kéne, szóval micro sd-vel a többit lehet kompenzálni.[ Szerkesztve ]
-
imcsoo
aktív tag
Huawei Ascend Y550-ről vélemény? Infók alapján egész jó.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, nővérem szeretne telefont venni és ezért szeretném a segítségeteket kérni!
Na szóval kezdeném azzal hogy elég kis falucskában laknak ezért csak Telenoros vagy kártyafüggetlen verzió jöhet szóba mivel csak náluk van térerő!
Új készüléket szeretne, úgy átlagos felhasználásra, de főként skype-ozni fog meg netezni, néha pár fotó.
A keret olyan max 40k. Én a Sony E4-et néztem ki az most telenornál 29k, vagy a Lumia 535-öt szintén itt. De esetleg a tescos Opp3ndott telefonja is jó lehetne.
És köszönöm előre is a segítségeteket! -
imcsoo
aktív tag
válasz quailstorm #66509 üzenetére
Főleg netezésre kéne, meg néha egy kis net/film...
-
imcsoo
aktív tag
válasz quailstorm #66506 üzenetére
Akkor hiába a 2 giga ram ha cpu/gpu rosszabb?
-
imcsoo
aktív tag
válasz 112FarEast #66504 üzenetére
Telefon kell de a 6" nekem még belefér De a cpu miért erősebb? És a 2gb ram tényleg meggyőző a Huawei-be az 1giga nem kevéske már? És edigital-ba ennyi az ára most, de ment üzi is!
Más valaki érvet/ ellenérvet? -
imcsoo
aktív tag
válasz 112FarEast #66502 üzenetére
Le is írod hogy miért? csak mert az alcatel 95 ezerről van leárazva...
-
imcsoo
aktív tag
Üdv, szerintetek melyik telefon a jobb vétel? Az Alcatel Hero most 60k vagy Huawei Ascend G620S 51k
-
imcsoo
aktív tag
Alcatel Hero mennyire jó telefon? Mert most MM-be 60 ezer, 95 helyett...
-
imcsoo
aktív tag
válasz Pandimakaay #66131 üzenetére
Én is ezt a telót néztem ki, de magyar tapasztalatokat vagy véleményeket nem olvastam még róla, csak néhány külföldit... De engem is érdekelni hogy ebben az 50k-s kategóriában ez a legjobb ajánlat-e? És amit adnak hozzá buetooth-os hanszórót a T-nél az is ~15k körül mozog a külföldi oldalakon.
-
imcsoo
aktív tag
[link]
Ezt láttátok már? 50k kártyásan, mit tudtok róla? Y300-ast szeretném leváltani és ezt néztem ki -
imcsoo
aktív tag
Üdv, új telefon vásárlásán gondolkozom, max 60k-s árkategóriában melyik telo most a best buy? Vagy szerintetek jobban járnék egy 40 ezres tablettel és megtartanám az Y300-asomat? de most 20ért eltudnám passzolni a 300ast..
[ Szerkesztve ]
-
imcsoo
aktív tag
Alcatel OT-991 vagy Huawei Y200? Ingyen lenne mind2 telefon előfizetés miatt. Melyik a jobb, erősebb telefon? Zenét hallgatni, netezni, telefonálni használnám.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
Huawei Y200 vagy Alcatel OT-991, szerintetek melyik a "jobb" telefon? Melyiket választanátok, és miért?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest