-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
-
dilajoska1
őstag
Köszi mindenkinek! Majd akkor még meglátom hogy ez lesz-e.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Picco
addikt
válasz dzsi23 #39680 üzenetére
Szinre ugyanilyet rendeltem munkas-oranak £20 volt coinnal, adoval egyutt. Pofas darab amugy, felkeszultem a kovezesre: neha nem is ertem hogy miert a mechak vannak eroltetve ora vonalon, egy jobb kvarc siman praktikusabb
#39663:
Tactical Frox FX Diver elegge lume heavy
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
andrew01
tag
Most meg látom Faresznek is feltűnt a nem ideális mutató választás...
Nekem a napokban ez (videó) tetszett meg, csak WorldtimerGmtPilot , nem igazán illik ide, mert angol és nem olcsó, de ha már egy lume-os kép is előkerült, akkor ez azért odavág:
Már csak ezért is tetszik, mert ha jobb oldalt két korona van az nem bejövős, és a gmt mutatót el lehet rejteni/ha akarom/. (A sárga+szürke színkombó meg kb. 1 éve be van csípődve, de ez mellékes )
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #39682 üzenetére
Köszi!
"lehetett tudni, hogy az óra kvarc és 99% ET"
Na, pedig direkt nem a nagy ET feliratos oldalát fotóztam a doboznak, de azzal nem számoltam, hogy valaki tud kínaiul, vagy fordítót fog használni. Most megnézve, elég jól lefordítja a gugli...
Azon a Tudoron nem nato van, hanem ilyen állítható hosszúságú szíj, ilyenekhez való ez a csat (nekem is volt ilyenem, szörnyű, kukában végezte), naton használhatatlan.
Cronos Skyline karóra eladó!
-
driv4r
aktív tag
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Faresz1976 #39692 üzenetére
Meg ez:
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dilajoska1 #39691 üzenetére
A nagymutató nekem a kínom. Az, hogy csak a végén van lumen/fehér azzal nagyon nehezen leolvasható nekem. Ráadásul össze lehet téveszteni a 12 óránál lévő jelöléssel.
__________Nálam ez az egyik izgató faktor:
[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
andrew01
tag
válasz dilajoska1 #39684 üzenetére
Worldtimer-gmt-pilot-diver : ) erre mondják, hogy a kevesebb több (lenne). Ráadásul azzal a szíjjal... eklektika netovábbja
Mindezek ellenére, nincs kizárva, hogy kézen jól fest. Nekem a piros és narancs szín nem passzol ebben a konkrét esetben.Oh látom driv4r is szóba hozta a szíjat...
No most meg látom, hogy van sima oysterrel. Nézd, ezzel egész pofás, kerekebb az összkép viszont kár, hogy a mutatószettből a gunmetal verziót tették rá, (ez van sima ezüstben is, építettem már be mindkettőt), az nagyon sötétet hoz, el is tűnik a számlapon.[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #39687 üzenetére
"Hidroplán pilótáknak must have darab."
Na erre az opcióra nem gondoltam
-
-
driv4r
aktív tag
Hidroplán pilótáknak must have darab.
Rolex tok és szíj, pilóta számlap, GMT werk, worldtimer bezel, kicsit sok a jóból. De ha bejön, vedd meg, isten ments, hogy lebeszéljelek egy kis felelőtlen költekezésről, pláne ha óráról van szó;)
-
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #39685 üzenetére
Ez igaz . Gondolkodom rajta.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Faresz1976
aktív tag
Kell a változatosság, unalmasak a trendek
-
dilajoska1
őstag
válasz Faresz1976 #39683 üzenetére
Az még nem lenne baj de nem furcsa búvár tokban pilóta számlap?
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dilajoska1 #39681 üzenetére
Nekem kicsit zsúfolt a számlap.
dzsi:
Akkor, ha egyszer talán ezt a design-t rendelném, maradna a Militado.[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #39680 üzenetére
Gratula, jól néz ki, de ezzel a dizájnnal nem is lehet mellélőni.
A bubis csomagolásos korábbi posztban ránagyítottam a doboz címkéjére, lehetett tudni, hogy az óra kvarc és 99% ET;)
A csat értelmezhető NATO-n, a Tudor proprietary szövött NATO-n van ilyen, tavaly 500 euró volt:( -
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #39655 üzenetére
Én is egyből bontom a csomagokat, meg sem várom, hogy hazavigyem, már a munkahelyen kibontom, csak most tettem kivételt.
És itt is van az újabb érkező, ezt még tegnap bontottam. Eddig csak kvarcok vannak a kínai dobozomban, ez is kvarc, VH31. Az élein még dolgozhattak volna, a homokszórás ellenére is éles maradt, de ezt és a gyenge lumét leszámítva nagyon rendben van. Illetve a csatba tudok még belekötni, számomra értelmezhetetlen egy nato szíjon... ez a csat másfajta szíjra való... Mindegy, van elég szíjam, khaki színben is lenne másik, a csatot is cserélhetném, de most inkább egy bordóval dobtam fel (CNS Original burgundy).
Egy közelebbi és távolabbi kép:
És az új szíjjal:
Escapement Time Khaki Field VH31
-
Faresz1976
aktív tag
Akkor ennek örömére egy hétvégi Seestern
-
petipetya
nagyúr
A Seestern nekem is - kivéve a 600t. Ahogy a napokban nézegettem a Cadiseneket, soknál bele tudtam kötni valamibe. Közben került a képbe a Seestern 62mas, meynek az árán kívül más negatívumot nem tudok felróni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Ra3
őstag
Ezeket eddig nem követtem, a Seestern és társai csak most került fel a radaromra, az elmúlt 2-3 évben Pagani-Steeldive-Addiesdive vonalon mozogtam.
Előtte meg Citizen-Seiko-Orient ment erősen, abból az időből még mindig megvan a mostanában eléggé hanyagolt teli 12-es doboz''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Ma reggeli, tegnap üzemeltem be, egy darabig biztos megtartós lesz, tetszik nagyon:
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
dzsi23
addikt
Az a Seestern nagy port kavart, amikor kijött, mert a számlapon eredetileg nem "Automatic" felirat szerepelt a márkanév alatt, hanem "Original", ami kicsit érdekes egy szinte 1:1 homage esetén. Na jó, túl nagy port nem kavart, de elég sokan fennakadtak rajta, fórumokon és videókban is (talán itt is szóba került, nem emlékszem). Viszont a Seestern legalább figyel a visszajelzésekre, és megváltoztatták a feliratot.
Talán egy "Original" feliratos egyszer még nagyon sokat ér majd.
Szerk.: Ja, az Autobahn-hoz talán ez a Seagull áll a legközelebb, de azért eléggé más.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz petipetya #39661 üzenetére
Köszi. Akkor nem egyedi eset. Én is délután gépről, de van hogy elfelejtem.
(#39662) dzsi23 Próbáltam, meg másik böngészőkből is.
Régebben nekem is küldtek vmit ilyen bubis zacskóba kínából, meg nemrég itthonról izopropil alkoholt.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #39672 üzenetére
Ez volt a legelső mechanikus órám, még 2018-ban lőttem ebay árverésen.
-
Faresz1976
aktív tag
Ez a Parnis sem rossz 23k ert.
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz petipetya #39661 üzenetére
Nekem megszakadt a 64 napos csúcsom, mert tabletről bejelentkezve server error-t írt ki, ahányszor csak érmét akartam volna gyűjteni. Igen bosszantó, megérne egy levelet nekik. Jó múltkorában is ez volt, amikor pár napig távol voltam a PC-től.
Phrenetix : Heimdallr Monster a legerősebb fényű nálam.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Ra3
őstag
válasz Faresz1976 #39667 üzenetére
A Seestern-t már egy ideje dobálja nekem is az ali, már ideje volt hogy legyen egy normális minőségű Nomos homage is, ha lesz más színekben is akkor szinte biztos benevezek rá.
Mondjuk egy Autobahn tuti befutó lenne:
-
norby_42
aktív tag
válasz Faresz1976 #39667 üzenetére
Azt a Seestern-t nagyon nézegettem. Lehetne egy VH31-es verziója
Eat pasta, run fasta
-
Faresz1976
aktív tag
Találtam egy két érdekes órát.
AIMIMO DESIGN Pilot vh31
Guanqin "Interstellar"
Parnsrpe NH70 transparent számlappal
Parnsrpe Mother of Pearl számlappal
SEESTERN "ruhaóra"____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz phrenetiX #39663 üzenetére
A drágábbak márkák mellett a Steeldive-ot szokták még jónak mondani lume tekintetében, de Steeldive-om még sosem volt, így ezt nem tudom alátámasztani. Nálam az SN0139 és az SN0036 is elég jól teljesített, de brutálnak nem tudom, melyiket nevezhetném. És a drágább kínai helyett már képbe kerülhet az Orient Kamasu is, nálam az lume-ban mindent vitt (bár azóta voltak microbi óráim, amik talán lenyomták volna, de nem volt alkalmam összehasonlítani).
Esetleg egy full lume Hemdallr?Mégsem, nem elég jó...[ Szerkesztve ]
-
phrenetiX
tag
Szerintetek melyik kínai órának van a legbrutálabb lumeja?
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
dzsi23
addikt
válasz xcvbxcvb #39660 üzenetére
Nálam működik telón az asztali nézet, szigorúan csak annyit írok be mindig, hogy aliexpress.com . Próbáld törölni a
kukikatsütiket, meg minden aliexpresses előzményt a böngészőben.Az új dobozomban valóban jobban elférnének az olyan kisebb órák, mint a Poljot, Raketa, stb., de azoknak hosszútávú bérleti szerződésük van a drága dobozban, meg van kötve a kezem. Az új nem éppen csúcsminőség, direkt a kínai óráknak vettem, azoknak megfelel. Egyébként a többi kínai, amik még belemennek, már kisebbek lesznek, mint Pagani "Moonwatch"-ok.
Egyéb:
Ez a méretre szabott bubis csomagolás marhajó, eddig csak egy fülhallgatóm érkezett ilyenben, már akkor is nagyon tetszett, most egy óra is ebben jött. Könnyen ki- és visszacsomagolható, gyakorlatilag egy másodperc alatt, és atombiztos. Pláne úgy, hogy ez még benne volt egy kartondobozban. Jár érte a pirospont!
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz dzsi23 #39642 üzenetére
Jól néz ki ez az óratartó, tényleg kár hogy ennyire keskenyek a párnák benne. Esetleg kisebb óráidat átrakhatod ide, rakétát például.
A múltkori akcióban ezt a 3-as utazó tokot vettem 9 dollárért [link].Pár napja nem tudok bejelentkezni teloról böngészőből, asztali móddal alira. Így nem tudom behúzni a 40 coinokat. Más nem tapasztalt ilyet ?
(#39658) dzsi23
Valóban a tükröződés miatt a számlap textúrája sem látszik sajnos. Viszont a fekete számlapos pagani moonwatchon jól látható az idő a fehér mutatókkal.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
|AP|
veterán
nekem is csomagom jött tegnap, megjött a jomashopról rendelt Timex Waterbury.
Megint el kellett kicsit keserednem, hogy az én kislányszerű csuklómon (16-16,5cm) még egy ekkora óra (39mm átmérő, ~46mm L2L) is nagynak hat.
Pár hónapja hosszú keresés után sikerült megtalálnom a Seiko SRPE61-et, aminek valahogy olyan arányai vannak, hogy nem tűnik túl bumszlinak a vékony csuklómon sem.Ezen febuzdulva gondoltam, hogy bátrabban próbálkozhatok pár 38-39mm-es órával, nem lesz olyan vészes a 46mm körüli L2L sem.
A fő probléma nem is a lug to luggal van, úgy érzem ez még épp határeset, de a számlap kialakítása miatt nagyobbnak érződik a Timex, mint a Seiko.Szóval esélyes, hogy eladásra kerül, nem hiszem, hogy meg tudunk barátkozni
-
dzsi23
addikt
válasz xcvbxcvb #39656 üzenetére
Igen, én is raktam már fel napfényes képet. A fehér mutató szerintem nem illene hozzá, inkább a tükröződéssel kellett volna kezdeni valamit.
A világos számlap ideálisabb ebből a szempontból. Feltételezem, mindkettő ugyanolyan üveget kapott, de fene tudja.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz driv4r #39624 üzenetére
Mint az amfibia 119-es . Régebben akartam egyet de most már drága, és áfa is menne rá kintről.
Nekem csak 90-es tok van.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #39654 üzenetére
De jó, hogy ilyenek vagytok. Ha csomagom jön egyből rávetem magam és kibontom. Nem bírok ki napokat .
-
dzsi23
addikt
-
momcrew
tag
válasz dzsi23 #39651 üzenetére
van még 3 kibontásra váró csomagom, vasárnapig minden napra jut egy...
De jó, hogy nem csak én vagyok ilyen. Vadi új hangfalamat egy hónapig kerülgettem a kanapén, mire kibontottam. Egy éve álmodozom egy Tophill chrono-ról. Már az asszony is mondta a múlt héten, vedd meg. Tegnap a Metro-ban pont az árát fizettem ki. Ez nekem kb a FOMO JOMO-ja. Kerülöm az instant filozófiát.
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
dzsi23
addikt
válasz andrew01 #39648 üzenetére
Ezt én is láttam, mert én is kerestem 8-as dobozt. Érdekes, hogy 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 12, 20 rekeszes doboz is bőven van, de 8-as, mint a fehér holló. Végül a 6-os mellett döntöttem, ennyiért megért egy próbát, + nem akartam, hogy üres hely legyen benne. A héten meg is töltöm: a 2 Pagani már benne van, belemegy még a Natural Park, + van még 3 kibontásra váró csomagom, vasárnapig minden napra jut egy... majd jelentkezem azokkal is.
-
Ra3
őstag
Ide is befutott egy Cadisen (C8210M):
Csak kíváncsiságból rendeltem, egyelőre tetszik, de még nem döntöttem el hogy mi lesz a sorsa, mindenesetre a BGW9-el nem spóroltak
A színösszeállítása kimondottan jó, valószínüleg azért tetszik ennyire mert a számlap meg a mutatók nagyon hasonlóak mint az AT150-emen
Majd később lefényképezem, a csatján van egy egész profi gyorsállítós lehetőség, 7-8 fokozattal, ez is tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
válasz dzsi23 #39642 üzenetére
Maga a szín nagyon kellemes... üvegesben van hasonlóm, de abban széles, sötétszürke, puha párnák vannak, más széria lehet akkor. Legutóbb én is zártat vettem, 8 slot-os volt a cél, üvegesben az ritka jószág, és ez az egy, amit fel tudok róni neki, ha rá pillantok nem látok órákat .
Számomra az egyik esszenciája ezeknek a tartóknak, hogy messziről is hivalkodva sugallja - nem akármilyen ládika vagyok, Kincses(órás)Ládika .
Visszatérve, amit coin akcióban 6,2$ (2270Ft)-ért/most 3x áron megy/ sikerült beszerválni zártat, utazásra lett kitalálva (bár nekem, meg neked sem ez volt a szempont), de emiatt hozza azt, amit te kifogásolsz - jó messze ülnek az órák egymástól - 4,6cm egy slot viszont a válaszfal 1,3cm. /'fal' idézőjelben, mert szivacsos inkább, nem merev falú/
3. tartónak megfontolhatod majd :-P (gyűlnek ám ezek is idővel ).[ Szerkesztve ]
-
Ceree
senior tag
válasz driv4r #39624 üzenetére
Nekem megis idegen ez a szurke, pedig az ora (nem letezo) multjahoz is passzolna. Most bevallom ruhahoz krealtam szinparositast, amiatt raktam ra. (Isten aldja aki kitalta a gyorszarat!). Az ido pontos beallitasara, datumallitasra ritkabban szanok idot, mint indulas elott szijcserere. Persze azert, mert elobbit barmikor el tudom vegezni. Nincs is jobb ra mint egy unalmas statuszmeeting... 😅
Ui: szivesen! Legalabb gyonyorkodhetunk szep es erdekes oras kepekben!
Másolat_eredetije
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #39643 üzenetére
Köszi! Ha szélesebbek lennének a párnák, akkor talán alkalmas lenne utazáshoz, meg talán az elválasztófalak is lehetnének kicsit magasabbak, hogy a párnák mélyebben üljenek benne (bár ezen a képen pont nem látszik, de ha óra is van a párnán, a szíj eléggé kitartja, a fenti képen jobban látható). Azért a másik dobozom párnái lényegesen szélesebbek.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Mázlid van, hogy más is van a környezetedben, akit érdekelnek az órák, én totál egyedül vagyok ezzel a kórral.
De nektek azért megmutatom az új dobozom, két lakó már be is költözött.
Filléres cucc, befért 10 dollár alá, ennek ellenére kívülről egész korrekt. Belül már kevésbé: a párnák lehetnének szélesebbek, hogy ne kelljen félnem a véletlen koccoktól, és hosszabbak is lehetnének, mert a 18.5-ös csuklómra méretezett órák kicsit lötyögnek rajtuk. De legalább a párnák nem lötyögnek a rekeszekben, szépen a helyükre "szorulnak", ahogy kell. Szerintem elleszek vele.
Amúgy direkt nem ablakos dobozt vettem, mert a másik dobozomnál rájöttem, hogy sosem nézem az ablakon keresztül az órákat, mindig kinyitom...[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Tesztelem a skmei-t sós vízben, jó bírja. 🙂
-
Faresz1976
aktív tag
Az én tapasztalatom az, hogy a százalékok nem mérvadóak. Pl. 60%-ot ír, bizonyos idő után már csak 15 %, de a kedvezmény/végső ár mindkét esetben ugyanannyi.
-
Ra3
őstag
Az ali egyelőre nem adja a coin-os résznél a kiírt kedvezményeket, van még egy Watchdives Willard a listámon, 108 usd-s ár mellé ír 47% coin kedvezményt, de csak 500 körül enged beváltani, de a többi nagyobb százalékos is mind ilyen.
Lehet hogy tényleg vége a nagy coin akcióknak, én még az augusztusi back to schol-ig gyűjtöm jobban a coin-okat, de ha akkor se lesz semmi akkor visszaállok a minimum effortra
Dehogy ontopic is legyek, múlt héten megjött a Seestern Sub600T, már ketten is meg akarták venni a kezemről, de még nagyon új és nagyon tetszik szóval nem adom
-
dzsi23
addikt
Abszolút egyetértek, én is csak felhúzom magam rajta! Pagani szint alatt nem lenne szabad kiengedni a hirdetéseket. Bár én is fel voltam háborodva, amikor sok csoportból kitiltották az összes kínai órát (pl. az általam említett árveréses oldalon is), de már megértem... van 4-5 profil, akik napi rendszerességgel tolják ki a hulladékokat (azaz naponta többet is), pl. az Órapiac csoportban, és a normális órákat alig lehet észrevenni tőlük.
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #39629 üzenetére
Egyiket sem érdemes, ezért követek már csak egyet.
Ez az a csoport. Néha már csak azért is figyelek egy-egy árverést, mert kíváncsi vagyok, mennyi lesz a vége.
-
Ra3
őstag
válasz driv4r #39629 üzenetére
Engem az árveréses csoportok csak idegesítenek, amikor aliról fillérekért megvehető órákat alloy tokkal, noname automata szerkezettel, gagyi szíjjal olyan marketinggel hirdetnek hogy pillanatok alatt 10ezer fölé megy a licit
Amikor én felrakok sima hirdetésbe valami minőségi órát jó áron akkor meg jönnek azzal hogy egy 10ezret ér mert annyiért mennek a kínai gagyik.
Kedvencem volt mikor valaki megmagyarázta hogy a SanMartin max 20k-t ér mert a haverja annyiért árul egy egyébként 8ezerért megvehető órát.
Mondjuk ezért nem is szívesen hirdetgetek, egyszerűen nehez tolerálom a hülyéketTudom hogy ezeket a helyén kell kezelni, ami normális áron van arra úgyis lesz vevő, de amikor napi szinten több ilyen árverés is szembe jön és pillanatok alatt gyűlnek alá a licitek azon ki tudok akadni.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Elő a szörnyekkel.
"there are more jacks then one at the fair..."
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #39626 üzenetére
Nagyjából 2 éve láttam az eladó példányokat, a fenti képen láthatót pedig februárban hirdette valaki a Jubilee órával, ezeken kívül talán egyszer láttam még, szóval elég ritkán bukkan fel, de szólok, ha szembejön. Mostanában már én is csak egy órás csoportot követek 2-3 napos rendszerességgel (ahol szinte csak árverések vannak), a többit nem igazán. Már nem is emlékszem, mikor vettem legutóbb használt órát.
Bár ezt az érdekes, mókás, titán Citizent majdnem... 2-3 napja hirdették.
-
driv4r
aktív tag
Jó a szürke, az szinte mindenhez megy, leggyakrabban nálam is szürke velúron van. A fototrend oldalra teszem fel már a képeket, még egyszer köszi a tippet, elmúlt hónapokban folyamatosan szenvedtem az itteni tárhely szűkösségével.
Onnan linkelem ezt a nem kínai, de nagyon olcsót is. Kamu búvár kvázi divatóra, ilyen svájci gyártó igazából nem is volt, export ‘márka’ lehetett, kinti piacokra szánhatták a 70-es években. A szíja érdekes igazából, az se eredeti svájci Tropic, hanem valami perverz francia verzió, gyíkbőr mintás a gumi, egy helyen találtam csak említeni ilyet.
-
dzsi23
addikt
válasz xcvbxcvb #39620 üzenetére
Alul egész jól látható a kicsi mp-mutató, legalább az jól látszik, hogy nem merült le az elem, az időt meg megnézem telefonon.
Faresz1976 #39621:
Utánanézhettem volna tegnap, hogy mikor lesz akció, mielőtt leadtam egy rendelést... Bár még nem adták fel; ha holnap reggelig sem fogják, leadom még egyszer, kuponnal, a tegnapit meg törlöm.[ Szerkesztve ]
-
fakekorom
tag
válasz Faresz1976 #39621 üzenetére
már csak kb. 3 hét és jön 828 az alin. ha jól emlékszem, tavaly vetekedett 11.11-gyel
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #39619 üzenetére
Ódeigenigen .
De hol vannak már a coinkedvezményes árak. ... azok voltak a szép idők!____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
Hmm, csak nem akció lesz holnap alin?
-
Ceree
senior tag
Itt egy tegnapi kinai. Szerintetek ez a szurke szij megy hozza, vagy inkabb nem?
Másolat_eredetije
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #39584 üzenetére
Hoppá, elkerülte a figyelmem, hogy a hozzászólásod végén megszólítottál.
Amúgy engem nem igazán zavarna, hogy gumiszíj van rajta, nem is lenne igazán hiteles tőlem, hisz jelenleg én is csak fémet és gumit hordok. Nekem csak a tropic szíjakkal van gondom, hogy az óra felőli végük olyan, mintha ollóval lenne levágva, nincs lekerekítve. Pedig nekem is sok tropicom van, de emiatt abbahagytam a hordásukat, nem tudtam nem erre figyelni. Helyettük inkább olyanokat vettem, amiknek hasonló textúrájuk van, de lekerekített a végük. [link1] [link2] [link3]Egyéb:
Mai kínai. Egész pontos.[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz driv4r #39584 üzenetére
Ez lenne a cél, hogy ne alkalmi órának nézzen ki, mint a képeden ez a fényes, fekete.
Egy ilyen világos kávé színű szerintem jó lenne hozzá a hétköznapokra. [link]
Vagy esetleg fém szíj, mint ez a rizsszemes, de a bőrt jobban szeretem, csak nem nyáron. [link]#39606pulutodurumo: ezzel a világosbarnával nagyon jó a Cadisen!
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dilajoska1 #39611 üzenetére
...na jólvanmár...
-
dilajoska1
őstag
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #39609 üzenetére
A lényeg hogy nappal jól látható, de még félhomályban is.
-
Faresz1976
aktív tag
-
pulutodurumo
addikt
Egy kis Cadisen kronó.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #39600 üzenetére
Természetesen nem fog fáklyaként világítani, mint egy búvár, pl. ezen a képemen is talán kicsit eltúlozta a kamera, de szerintem elég lehet a pötty, ha az rendesen világít.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Faresz1976 #39600 üzenetére
Viszont az Addiesdive az erdekes lehet. Nem Gmt-ben meg mégjobban
-
dilajoska1
őstag
Ez pedig az 8218-as
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest