-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Parnsrpe
Cronos Skyline karóra eladó!
-
dzsi23
addikt
válasz CactuS #41769 üzenetére
"néhány modelljüknek elég érdekes a minősége"
Nem nagyon szoktam minőségi problémáról hallani a Zeppelin (és társai) kapcsán, én is csak a szerkezetbe tudtam belekötni, de az meg inkább a Ronda sara. Bár pl. a tokjaik is faék egyszerűségűek általában, nem nagyon lehet elrontani.
"a szerkezet is amennyire tudom 12 egy tucat"
Ez igaz, de pl. az általam említett modellben Miyota 9132 van, az nem túl gyakori.
#41770 eldoble:
"a kis mutató a klasszikus nyíl alak a nagy mutató meg csak hegyesedő"Ez általában így szokott lenni, ritka, amikor mindkét mutató "nyilas" (mint pl. a Seamaster PO-n). De igazából ugyanaz a forma a két mutató, talán még a szélességük is egyezik, csak a kismutató kapott a végére egy háromszöget. Én szeretem, ha a két mutató nem csak hosszban, de formában is eltér, ezért kedvelem a Rolex féle merci-mutatót és a Tudor féle hópelyhet is, de az ilyen háromszöges (nyíl) megoldást is.
#41768 momcrew:
Nálam a lünettának szokatlanul nagy holtjátéka van, de ezek szerint ez változó. A számlap nekem is nagyon tetszik (a márkanevet leszámítva), a színek is szépek, + elég jól megcsinálták. Az üveg valóban jobban tükröződik az ideálisnak, de szinte biztos, hogy zafír, a vízcseppes teszt nem ér semmit.
Bár nálam nem volt olyan rossz a helyzet, mint nálad, de én is szabályoztam kicsit, mert a járáseltérés és a beat error is több volt az általam elviselhetőnél (15-20s/d, 2.6ms).Korábban felmerült, hogy valakinél nem volt gumigyűrű a hátlap alatt; nos, jelenetem, van benne. Viszont kicsit oda volt gyűrve, de szerencsére nem esett baja, gond nélkül a helyére tudtam rakni, + kapott tőlem egy kis extra kenést, bár nem volt rajta valamennyi.
"Tetszenek a bronz mutatói"
Szerintem sima ezüst színűek a mutatók, csak a fények/tükröződés miatt láthattad bronznak.
[ Szerkesztve ]
-
momcrew
tag
válasz momcrew #41768 üzenetére
Tegnap este sikerült beszabályozni. Az óra fülre nagyon sietett, a watch accuracy sűrű hóesést mutatott. Először a beat error-os pöcköt toltam mínuszba. Látszott a hatása azonnal, de a hóesés maradt. Jött a pancser szerviz II. rész. Megnéztem egy másik NH35-öt, hogy hogy állnak a pöckök és azok helyzeteit másoltam át. Ez bejött. Egyből úgy ketyegett, mint egy óra és a watch accuracy is letudta mérni, 7ms beat error és -240s/day. A vége 0.4ms beat error és +5s/day, maradhat.
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
dilajoska1
őstag
válasz driv4r #41794 üzenetére
Ott kint minden másképpen működik, mi nem látunk bele. Egyébként néztem azt is hogy van olyan gyártó aki a hivatalos honlapján valamikor dupla annyiért kinálja az óráit mint az Alis webshopjában és ugye erre még jönnek a kuponok meg a coinok. Ki érti ezt .
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
driv4r
aktív tag
válasz Churpik #41795 üzenetére
Igen, 20 dodó, inkluzíve a szállítás, ennyiért kb. 10 doboz tejet kapsz Kínában. És ez elvileg tartalmazza az ÁFÁ-t, tehát nettó 16, pláne nem jön ki az NH35 matek. Az EV gyártás / export állami támogatását még megértem, stratégiai ágazat, de hogy max pár száz darabos óra tételek árazásával mit tudtak machinálni, az örök rejtély marad. Nem baj, legfeljebb elteszem a szekrénybe historikus mementónak vagy back-up szerkezetnek.
-
driv4r
aktív tag
válasz dilajoska1 #41793 üzenetére
Csak az a biztos, hogy semmi se biztos. Jobb nem is tudni róla, hol készülnek ezek a szerkezetek.
Amikor tavaly elkezdtem fórumozni a másikban, rögtön az elején véres vitába bonyolódtam ott zola69 topiktárssal, mert egyszerűen nem fogtam fel, miféle business case az, hogy 50-60 dollárért acél / zafír / NH35 kombókat lehet piacra dobni, BTW pont egy Cadisen búvár kapcsán jött elő a téma.
Aztán Faresz átinvitált ide, továbbra se értem,
mi került ezen a fotelen 7400 forintba,és továbbra is azt gondolom, hogy az Alis órákban lévő NH35 werkek egy jelentős része nem legit Seiko forrásból származik, de már nem is érdekel annyira az egész, mert sajnos elbuktam, és nekem is lett kínai órám:) és most csütörtökön jön még egy, kész morális csődtömeg vagyok. -
dilajoska1
őstag
válasz driv4r #41791 üzenetére
Igen ezeket megtaláltam. Érdekes. Lehet hogy a Japánok meg a Svájciak is átadták a gépeiket mint régen az Oroszoknak és velük gyártatják a szerkezeteiket csak ha saját célra használják akkor más ütésvédelmet használhatnak. Lehet titokban bérgyártók .
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
driv4r
aktív tag
válasz dilajoska1 #41790 üzenetére
-
driv4r
aktív tag
válasz dilajoska1 #41786 üzenetére
Már régebben is voltak híradások a Peacock által gyártott 9015 klónokról, de itt egy frissebb WUS topik, többek szerint jó eséllyel az SL-1701 caliber lehet a hunyó a méretek, számlap láb kiosztás stb. miatt, csak a gyár hivatalos oldalán nyilvánvalóan nem verik nagydobra, hogy esetleg Parashock ütésgátlással is rendelhető.
Ezt kellene összevetni ezzel, akkor egyértelműbb lenne, de én ehhez hülye vagyok és pláne lusta. Korábban az Atelier Wen kapcsán már linkeltem ezt a céget, ijesztően jó szerkezeteik és saját fejlesztéseik is vannak már.
-
dilajoska1
őstag
válasz bajnokpityu #41787 üzenetére
Itt a Dadong 9015. Látod ennek teljesen más az üzésbiztosítása.
-
dzsi23
addikt
válasz dilajoska1 #41782 üzenetére
Erre én is rákérdeztem 2 hónapja, de nem kaptam választ (vagy elkerülte a figyelmem). [link]
bajnokpityu #41785:
Melyik Cadisenben van kamu Miyota?Cronos Skyline karóra eladó!
-
dilajoska1
őstag
válasz bajnokpityu #41787 üzenetére
Igen itt lehet olvasni róla de igazából senki nem tudja hogy mi az igazság mert csak pár jelölés másabb rajta de az ütésbiztosítás nekem még mindig furcsa hogy ugyanolyan, meg minden.
-
bajnokpityu
félisten
válasz dilajoska1 #41786 üzenetére
keress rá fake 9015. A cadisenben is ez van. Meg a made in japánt is rairtak. Ez legyen a legnagyobb baja. Kedvenc órám.
-
dilajoska1
őstag
válasz bajnokpityu #41785 üzenetére
Megnézném ha tudsz képet küldeni.
A neten rákeresve se tudták pontosan megmondani hogy van klón mert az ütésvédelme egy az egyben eredeti amit a kínaiak nem igazán tudnak vagy szoktak lenásolni. A Cadisenben amit találtam abban eredeti Miyota 9015 van! Vagy miből gondolod hogy nem eredeti?
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz dilajoska1 #41782 üzenetére
Van.
Van nekem is. Nagyon szépen halkan, pontosan jár. De nem miyota. Csak majdnem.[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Azt hittem a ma induló Ali akció vonatkozik majd az órákra is. Hát tévedtem....
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
stellaz
veterán
A múltkor szóba került, hogy a órás/lámpás/késes hobbi néha el tud borulni, de azt hiszem ez a hozzászólás minden visz
"Igen, szerintem egy átlagfizetésnyit forintot költöttem pénztárcákra 2 hónap alatt.
A youtube csatornámon amúgy már 16 pénztárcás videó van, és még 9 be van időzítve a következő hetekre. És persze még több várható.
Pont ma próbáltam összeszámolni, hogy mennyi pénztárcát vettem 2 hónap alatt, kb 40 lehet. A legolcsóbb kb 1500Ft, a legdrágább 40 ezer forint körül volt." -
dilajoska1
őstag
válasz bajnokpityu #41778 üzenetére
Már mint hogy érted hogy klón? A 9015-ből nincs klón szerkezet.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Churpik #41775 üzenetére
Az nem gond, mert bőrből amúgy is a rövidebb szíjból hosszabb kell, mert nagyon eltolódik a csat. Mármint ugye a végén kapcsolom be és így szinte oldalra áll, szóval az egyedileg gyártatott szíj úgyis kényelmesebb.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Churpik
tag
És igen, most nekem 1000 Ft-ért (-90%) mutatja az Ali a búvárt.
[Onola 3850] -
bajnokpityu
félisten
válasz dilajoska1 #41774 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
válasz dilajoska1 #41774 üzenetére
Onola Már volt róla szó itt.
-
dilajoska1
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz dzsi23 #41725 üzenetére
Nekem a Zeppelin stílusa nagyon bejön, de az óráik elég kicsik az én csuklómra, a gyári szíj két vége sem ér össze rajtam, plusz azért néhány modelljüknek elég érdekes a minősége, a szerkezet is amennyire tudom 12 egy tucat. Azért egy 8652 pl kellene, de közel sem ennyiért és kb. 3-5 milliméterrel nagyobb méretben.
Hasonló stílust nem nagyon találtam sajnos kínai vonalon. De pl. a Seiko presage cocktail homage PD-2770 nekem tök jó lesz majd, mert nagyobb ~43 mm.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
momcrew
tag
válasz dzsi23 #41763 üzenetére
Én külsőre számítottam rosszra és belsőre jóra. Fordítva lett. A tok egyszerű, így kb hibátlan. Steeldive teknőchöz képest a csillogó kevésbé csillog, a szálhúzott kevésbé szálhúzott. A korona zárása jó, működése nem határozott. Lünetta nem lötyög, nincs nagyobb holtjátéka, mint bármi másnak a kategóriájában, keresni kell a pontatlanságot rajta. Indexek egyformák, mutatók textúrája, felületkezelése egyenletes, mondhatni hibátlanok. Számlap "rücskös" felülete, hibatűrő, porszemet nem lehet észre venni rajta. Üvege vízcsepp teszt szerint zafír gyanús, tükröződik is rendesen.
Belül. Már fülre gyors volt. Watch accuracy nem tudta megmérni. Akkor megmérem én. Percenként 10 másodpercet siet. Foglalkozós lesz.
Egyébként tetszik. Tetszenek a bronz mutatói és tetszik a sötétzöld színe. Első zöld órám.
-
Sungoo
addikt
Rá vagyok kattanva erre a bronz pilóta dologra, de még a Tandorio is 120 dodó.
-
dzsi23
addikt
válasz momcrew #41760 üzenetére
Végül is te dobtad be ide először, szóval első. Amúgy milyennek érzed? Nálam az indexgyűrű kicsit el van csúszva, amolyan "Seiko-san", a lünetta mechanikája sem elsőosztályú, de legalább a koronazár szépen siklik, a tok sem vág (csak a tokfülek belsejénél, de azzal csak a szíj érintkezik, a csuklóm nem), és szíj is egész jó, pedig alin többen is panaszkodtak rá, sokkal rosszabbra számítottam.
-
zoarden
tag
Erről a topicóráról lemaradtam creuse-i offline magányomban pedig érdekelt vóna.
se-bay, nekem is jött valami: már a Poóstán van az SM SN0144-GX, csak el kéne menni érte.[ Szerkesztve ]
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
zoarden
tag
válasz 5-ös kezelő #41740 üzenetére
5-ös kezelő
Akkor most sem tudna jól működni. tegnap óta mp-en belül van.
kívéve lásd következő felvetés#41741Churpik
Majd figyelem a körülményeket, hogy okoz változást :-9Esetleg olyan ok lehet még hogy a szerkezetet nehéz volt úgy pozicionálni elemcsere után a műanyag köz-elemmel a tokba,
hogy a tengely ne szoruljon és a menetre tudjon kapni a korona.Lehet hogy valamikor állítottam rajta majd a visszatekerésnél esetleg kicsit elmozdította a szerkezetet és a tengelyek, a mechanika nem tudott teljesen szabadon mozogni, forogni?
Aztán újra kitekertem a koronát valamikor és megszűnt a feszültség#41742driv4r
Már alkottam egy elméletet erre az óra-sci-fi vonalra #38816
Ennél úgy tudnám a 72 másodperc címűben felfűzni egy gondolatszálra hogy az Időrabló minden nap lop az óra viselőjének életéből néhány nem annyira feltűnő percet - mint parazita. Ehhez az órát használja fel eszközként.[ Szerkesztve ]
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
momcrew
tag
Első!
-
-
driv4r
aktív tag
válasz Churpik #41741 üzenetére
Ebből durván jó sci-fi novellát is lehetne írni, mondjuk '72 másodperc' címmel.
Két irodalmi előkép is bevillant, az egyik a klasszikus Lem elbeszélés, a '137 másodperc', a másik szerzőjére, címére most nem emlékszem, nyilvánvalóan valami régi Galaktika, ott egy LED-es ébresztőóra gonoszul vörös pislogása kergette az őrületbe a főhőst éjszakánként (spoiler: olcsó távol-keleti import óra volt, és a halálra dolgoztatott, kizsákmányolt munkás bosszúálló lelke költözött bele az órába:(
-
Churpik
tag
válasz zoarden #41738 üzenetére
Itt rólam van szó
Adott egy Lorus, VD53 kronó kvarccal, új elemmel, bemérve. "Lelke van", vagyis csak akkor pontos ha nézed (!).
Értsd: amig viselem egy másodpercet sem késik, sem éjjel, sem nappal.
Ha leteszem az asztalra a hátlappal, akkor sem késik!Viszont ha este leveszem és éjszakára lefektetem az asztalra, akkor reggelre pontosan 1 perc 12 másodpercet késik. Úgy látszik éjjelente alszik egyet.
De csakis akkor, amikor nem látom.
Most egy szögön lóg, így nem késik éjszaka sem.Egyetlen dolgot csinál éjjel: a dátumváltást. Szóval lehet, hogy vízszintes állapotban a tárcsa mozgatása nehézkes, vagy valami ilyesmi, de ez csak tipp a részemről. Mivel kvarc így elég fura, nem láttam még ilyet.
Szorulása lehet.[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz zoarden #41738 üzenetére
Mutató nem akad az üvegben? Vagy koszos a szerkezet, passz. Esetleg egy sűrített levegős átfújást meg kellene még próbálni.
Cserébe Heimdallr Monster NH36 jelentés : Ma már melóba vittem, most 1 mp sietést mutat (de lehet, csak azért, mert még csak most fog szinkronizálni a DCF vekker, amihez mérem ).39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
zoarden
tag
válasz 5-ös kezelő #41669 üzenetére
QM helyzetjelentés:
Kézre vettem újra , mert megint pontosabbank tűnt.
Gyakorlatilag 1mp-et késett 1,5 nap alatt (korábban kézen késett 1-2 percet/nap...).
Érthetetlen, mindenesetre úgy tűnik lelke van ennek a kvarcnak vagy pedig 4-5 napig selejtes elektronokat kapott az elemtől.
Legalább úgy érezhetem mintha mechanikusom lenne. Ez is lehet előny :-)[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz bigmasterg #41708 üzenetére
Uhh, jó hogy felemlegetted, a júniusi akciócunami óta a dobozában pihen.
Áprilisban úgy gondoltam hogy megveszem aztán egy ideig elleszek vele ha már egy jó ideje úgysem vettem semmit, kábé párszor hordtam aztán beütött az alis krach
Amilyen keveset hordom lehet lassan piacra kéne dobni, holnap megjáratom kicsit aztán meglátom
Ezzel a zöld fkm szíjjal mondjuk eléggé összeillik:
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #41734 üzenetére
A kedvencem, a Panerai basztatásait főleg élveztem, a másik meg
a titkos példaképem,a Robert Farago, de ő sajnos tavaly újra leállt, érdemes gyorsan elolvasni az összeset, mielőtt eladja ezt az oldalát is, mint korábban az autósat és a lőfegyvereset. -
dilajoska1
őstag
válasz bigmasterg #41734 üzenetére
Most a Blancpain-nál is vannak zavarok mert nem stimmel az 1735-s alapítási év.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #41727 üzenetére
Az igen. Nem nehéz leparkolni egy léghajóval reggelente az iroda tetején?
Én továbbra is totál felfújtnak tartom a Zeppelint, ezért továbbra is fújok rá még egy sort, mert most nagyon mérges vagyok, letört a Marvin Flying Dutchman koronája:((((
Szóval a Zeppelin egy reklámóra tokozó vállalkozás 'márkája', és kifejezetten zavar, ha az átlagfogyasztót egy sosem volt történelmi háttérrel szédítik. Bár sok illúzióm nincsen az átlagfogyasztó józan ítélőképességét illetően, a Graf von Monte Wehro órákat is sokan beszopták anno, ahhoz képest azért a Zeppelin maga a horológia olümposzi csúcsa.
Igen, azt is tudom, az óraipari marketing egyik fele nettó hazugság, a másik fele meg tódítás, hamukázás és hantázás. De akkor is, cinikus órabolondként főleg szeretném leszögezni, a PointTec alapvetően egy marketing vállalkozás, az álmokat és a vágyakat Hamburgban tervezik és adják el, a tokozás meg a Ruhla gyárban történik. Ezért ha mondjuk a jogtulajdonos hirtelen megemeli a védjegy használati jogdíjakat, akkor lőttek a Zeppelin márkának (lesz helyette mondjuk Montgolfier:) Amúgy konkrétan ez történt a másik csodamárkájukkal, a Junkers-szel is, a jogtulaj család meg akarta emelni a royalty összegét, ezért lett belőle jobb híján az Iron Annie. Vagyis a cégnek minimális kötödése van a hagyományos értelemben vett óraiparhoz, szemben mondjuk a Seiko sztorijával.
Az viszont tetszett, hogy a PointTec joviális tulajdonosa óne zsenír közölte az egyik marketing videójukban, azért kezdett el anno órákkal foglalkozni, mert az ibizai nyaralása közben nagyon bejött neki, ahogy a jó csajok hatalmas órákkal a kezükön flangáltak a tengerparton. Ez, szemben a Zeppelinével, egy nagyon őszinte, mélyen emberi eredettörténet, emelem a kalapom:)
-
Churpik
tag
Zafíros, rozsdamentes tokos női kvarc Miyotával: 7380,- [link]
-
Churpik
tag
Indexre ütős alsópolcos: Skmei "Seamaster", ~4000 Ft Forgatható 60-as bezel, Seiko-Epson AX32A kvarc szerkezet, fémszíj - igaz a szíj zörgős és szar is ennyiért, de legalább rozsdamentes. Szilikonnal is van. A tok természtesen krómozott öntvény, vízállóság semmi (30).
Viszont minden indexet eltalál. -
Picco
addikt
San Martin SN0117-Q nagyon meno, kene
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
dzsi23
addikt
válasz driv4r #41721 üzenetére
Nekem volt valamikor Zeppelinem, de nem voltam elájulva tőle. Bár a marketinggel én nem fogalalkoztam, de az óra kidolgozását nem vitték túlzásba, a benne dolgozó Ronda 6203.B-t pedig kifejezetten gyenge konstrukciónak találtam. Viszont egy ilyen Miyota 9-est simán hordanék.
-
petipetya
nagyúr
Látatlanban azt mondom, hogy kilométerekre van attól a minőségtől, amikor valaki összeválogatja magának házat, szerkezetet, mutatókat, tömítéseket stb., és végül egy ismert márka logóját tartalmazó számlapot tesz bele.
Egyébként az ilyen számlap zavar, mert később megjelenhet a piacon hamis óraként.
"nincs rá lezsóidő"
-
driv4r
aktív tag
Szia, szerintem ne vegyél hamisított órát. Egyrészt rém ciki, másrészt csak magadat csapnád be vele. Ahányszor ránéznél, pontosan tudnád ezt, örökre csak magadat emlékeztetnéd erre a kisszerű hazugságra.*
Bőven van elfogadható minőségű és megfizethető kínai óra, akár saját, akár koppintott dizájnnal. Amúgy meg Zeppelin órát eredetiben se vennék, az is egy elég kamu marketing sztorin alapul, de ez más kérdés.
* Faresz előzött.[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Itt egy honfitárs visszajelzése
Nem foglalkozunk hamis órákkal, elvből sem. Nem tudjuk pl. mit jelent a "finom acél" ki tudja a tok milyen anyagból van, gondolom valami gagyi szerkezet lehet benne. Csak a neve miatt ennyi az ára, egyébként kb 5-6 ezret ér____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
-
dzsi23
addikt
Berny AMT258M
-
Bukk900
őstag
válasz Faresz1976 #41714 üzenetére
Ez szép! Mekkora az átmérője?
36-os Tandorio 25eFt coinnal. [link]
-
Sungoo
addikt
válasz bigmasterg #41713 üzenetére
Köszi, majd figyelem.
-
Faresz1976
aktív tag
Mai kínai:
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz Churpik #41709 üzenetére
Igen, eléggé, + árnyalatban sem pont az, amit keresek. Ez a Boldr színben jobb lenne, de ez még drágább, és nem is tetszik.
-
Sungoo
addikt
Most nem találok alin, csak ST szerkezettel, az is 240 dodo. 😭
-
bajnokpityu
félisten
Az 24u azért nagyon durván jobb mint 22u. De nem a tiéd szintje.
-
Churpik
tag
válasz dzsi23 #41698 üzenetére
A Boldr nagyon kilóg a keretből?
[Boldr Venture Green Star] -
Sungoo
addikt
válasz bigmasterg #41705 üzenetére
Mi ez a bronz pilóta, elárulod? Tetszetős.
-
bajnokpityu
félisten
-
bigmasterg
addikt
válasz bajnokpityu #41704 üzenetére
Már lecseréltem: [link]
-
bajnokpityu
félisten
válasz bigmasterg #41700 üzenetére
22u val fotóztad?
-
orbit76
tag
Ez a világoskék szíj sokkal jobban áll neki, kihozza a mutatók színét. 👍
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #41694 üzenetére
Semmi gond . Már többször "megszúrt" a lünetta tekergetésénél. Sajnos a koronavédő is kicsit sarkos. Ettől függetlenül az egyik kedvenc órám .
-
Sungoo
addikt
Szép ez az óra! És fehér.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest