Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz Recon666 #45599 üzenetére
Irigy vagyok a topic pergetőire
Megvettem tavaly a felszerelést csukázni,süllőzni, párszor kimentem kockatóra, de a sok horgász miatt nagy élményt nem nyújtott. Semmi vizet nem találok itt Esztergom 50 km körzetében, persze ott van a Duna, de csónak nélkül semmi értelme
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
válasz Zoli bácsi #45593 üzenetére
Aláírásodból kiindulva:
Mintha a 4-es Golfot hasonlítanám össze a jelenlegivel. Mind a kettő közlekedésre alkalmas eszköz, elvisz A-ból B-be, de ha választani kellene a kettő között biztos a jelenlegi választanádBot is ilyen, a régi is jelezte a kapást, a régivel is tudtam horgászni, de már kézbe véve a Mantát látszik nem egy kategória a 2. Bővebbet majd egy olyan peca után tudok mondani, amikor fogok vele egy jobban küzdő pikkelyest.
-
veterán
válasz FireFox1996 #45595 üzenetére
Akkor jó peca volt, az a lényeg hogy jött valami. Pláne annyi kishal mellett...
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
jansky1
senior tag
Vendingo azóta is harcsát fáraszt?
-
BogyóBP
addikt
Törökbálinti tóról írnék egy kis összefoglalót hátha valaki oda tart majd. Vasárnap voltam, gyönyörű volt az idő szebbet nem is lehetett kivánni. Lecuccoltuunk, bedobtunk, a vize nagyon szép, tiszta nagyon vadreényes a táj tele nádassal igazi pecahely. Sajnos nem kaptak a halak, összesen 2 kárászt sikerült fogni, fluo pellet, csemegkukorica semmi. nagyszemü pálinkás lófog kukoricára jött 2 nagyobb kárász ez után már kapás sem volt.
Mondjuk a felállás úgy volt hogy egy 330 as SW Dart II LM feeder, Korum 90g 360 MH feeder, és egy Manta smart heavy. Utóbbi kettőn mozditás sem volt, váltogatva volt benn 2 bot. A kicsin jött a két kárász is, nemhiszem hogy a bot befolyásolta volna..Mindenhol 24 es Gamakatsu zsinor 14 es floucarbon előke, 10 es horog. Elvileg nemrég telepitettek, és kedden megint megy bele hal, alig várom hogy a viz kiforrja magát Remélem hamar beáll a halállomány.
A vízről röviden: Több helyen is vannak beállható stégek, amiről úszózni brilliáns, illetve vannak partmenti nádszétválasztások is, feljebb pedig bojlis kiépitett helyek is. Ennél feljebb nem voltam de nagyon hosszú a part. Etetőanyagnak Auchanos tuti tipp eprest vittem 3kg os kivitelben, maros mix eper tuning al löttyintettem fel.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Interceptor
addikt
Dunán 11 cm-es wobblerre 20 dekás süllő jött, meg egy apró sügeret sikerült még fogni körforgóval. Lehet ha negyed tíznél tovább maradok jön nagyobb hal is, volt egy két nagyobb rablás is. A hideg miatt inkább leléptem
(#45576) csƵ: Ez elég komoly. Nem vagyok oda a pontyért, de valami azt súgja ez ízlene
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
veterán
Hát mint írtam, ha olyan szakaszon és vízállás mellett horgászunk amit jól ismerünk és tudjuk róla, hogy a nap nagy részében a halak rendszeres átjáróját/útvonalát képezi (nem sok ilyen van), akkor nem használunk kosarat. Ha ismeretlen helyen vagyunk illetve ha tudjuk róla, hogy a halak odacsalogatásához és helyben tartásához etetőanyag szüksége (ez a gyakoribb), akkor mindenképp használunk kosarat is.
-
veterán
-
vendingo
veterán
válasz FireFox1996 #45578 üzenetére
Olyan meleg van, hogy vetkőzök. Van rajtam 2 gyapjú zokni, meg thermo csizma, polár pulcsi... most néztem a kínai csörgőimet, de jó szarok. 50 cent volt villogóval, ennyit is ér. A márkás csörgőm 50 méterről hallani.
Popup wormclip-re rágyömöszöltem 10 nadályt, nem volt egyszerű, de legalább nem kellett csalihalakkal szarakodni, már így is sötét volt mire kiértem. Várom a harcsát, a vidrákat, meg a rókákat.
Fertőre készültem, de nagy szél van, maradt a közeli csatorna. Legalább tudok kocsiból pecázni.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
válasz sityupityu #45551 üzenetére
Na, megvolt a peca. Hát ha a süllőket nem is, de a köveseket és nagy sügereket elég szépen aprítottuk. Meg is lepődtem. Csináltam gyorsban 1-2 képet (nem nagyon szeretek peca közben ilyenekkel foglalkozni). A legnagyobb és egyetlen fogas az első képen látható 10 centis példány volt.
-
hermanyi
addikt
-
Emu
őstag
Nálam is meg volt a mai peca, sajna elég vérszegényen. Mindent kipróbáltam ami volt nálam, de nagyon nem voltak a halak a kapókedvüknél. Folyamatosan viharos déli szél fújt, gondolom ez sem segített.
Próbáltam methodot 3 féle kajával, hagyományos feedert élő csalival, de szinte az egész délelőttöt megúsztam kapás nélkül. Ki akartam próbálni az új botot (Manta Evo-X) de csak egy 2,5kg-s pontyra futotta meg pár 50-80dkg közötti kárászra. A kint lévő 18 csapatból mindössze 5-nek sikerült egyáltalán halat fogni, úgyhogy végül is boldog vagyok:
A második helyen végzett csapat a hajrában fogott egy 14,9kg-s szép nyurgát, azzal előztek be minketAzt már most látom, hogy a régi bothoz képest nagyon jó pálca a Manta, kisebb halaknál is szépen dolgozik és a kb. 50g-s töltött kosarat szinte csak csuklómozdulattal is el tudtam dobni 50m-re.
-
Gtxtt
tag
Sziasztok!
Holnap tervezek elmenni a Velencei-tóra. Vonattal mennék. Melyik kikötőben lenne érdemes kipróbálni az új pergető cuccomat? Sügér lenne a célhal.
''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
engem is izgat a fonott főzsinóros horgászat, én a Guru zsinórját rendelem majd meg kintről BF alatt, aztán jövőre meglesem.
Csütörtökön vagy a Barinára vagy Maconkára (3-as tórészlet) megyek komámmal, szeretné megfogni a karácsonyi halat, én meg egy jót akarok pecázni. Ezeken a tavakon volt valaki mostanában?
-
jansky1
senior tag
De rég betliztem, hát ma megtörtént... Nem dobtam sokat feederrel, inkább süllőt, csukát erőltettem. 2 kapás volt süllőző botra, egyik fárasztás közben leakadt. Heten voltunk, másik 12 boton 1 db dévér összesen. Epikus horgászat.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Lassan indulok harcsázni. Sál, sapka kesztyű bekészítve.
-
hunited88
tag
Koszi a tippeket amit a heten adtal.
Nagyon jo kis to ez a Sziki. Szerintem parszor meg visszajovok.
A bejarattol jobbra ultunk le, 8 ponty meg 6keszeg lett a vege. A ponytok meglepoen erosek!
Osszejott egy halaszlenek valo ( koszonhetoen a tóőrnek, a ponty 2,9 lett 😁 a keszeget meg mondta hogy vigyed )
Probaltam mindent, de amire jott az csak a kukorica. -
csƵ
addikt
Ma kipróbáltam a fonott főzsinóros pecát, mert már régóta foglalkoztatott.
0.07-es méretűt használtam, előkének mono 0.16-ot.
Előnyök: hatalmas kapások, és full kontakt a hallal. A tenyeremben éreztem minden egyes fejrázását a keszegnek is.
Hátrány: ennyi halat nem vesztettem még bevágáskor sose. Nagyon lazára kellett állítani a féket, különben kiszakította a hal száját a horog. Hangos a zsinór és könnyen vágja a gumiharangot. Egyszer elég volt, kb. 3 órát bírtam így horgászni, aztán elpakoltam. Többet soha, pergetni se nagyon szeretek a fonott zsinórral. Szerintem nem jó, ha nincs nyúlása a zsinórnak, egy bot sem tudja lekövetni a feszességét. -
A Zéé
addikt
válasz sityupityu #45528 üzenetére
az mitől függ, hogy etetőkosarat raksz, vagy ólmot?
Kedvet kaptam egy holnap délutáni dunai feederezéshez, amihez 80 grammos körteólmom (egyszer pergetve fogtam egy beszakadt szereléket, amin ekkora volt, vettem mellé még 3-at, de azóta sem feedereztem) van. Kosárból 70g-s alagút van, de az mindig kisodródott Sződligetnél, amikor próbáltam. Szóval kosarat vennem kellene valamilyent, csak nem tudom milyent.
70g körüli rakéta etető, vagy az ilyesmi [link] lapos ólom jutott eszembe, ez elvileg már megtartja az etetőt addig, amíg le nem ér. Meg ezekből talán már megáll a 70g környéki, ha, a körtéből a 80g-s jó lehet, mivel nincs akkora felületük, mint az alagút kosárnak.Just a simple Lineman...
-
-
BogyóBP
addikt
válasz Grillo #45559 üzenetére
Nekem is csak holnap jut idő Törökbálintra lógatni, majd irok beszámolót.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Grillo
őstag
Émmegbazmeg dolgozom mint állat.
Nemzetközi küldöttséget viszek hétfő óta jövő hétfőig. Holnap és vasárnap is, világörökségi jelölési eljárás, római határ a Duna mellett. Fasza helyek vannak, csak nem hiszem, hogy megvárnák az első kapást...De utána biztosan kimegyek valahova. Sződligetre, ha más nem jön össze.
A gyerek nélkül.
-
veterán
-
Steady74
Topikgazda
válasz Gabesz26 #45546 üzenetére
Ez a mai napra volt szánva, de még ugyan az az üveg mint a közös pecán.
Hermanyival a Döme tavon voltunk ma. Ő rakó+feeder én csak feeder. A halak már eléggé le voltak lassulva, a kapások elég maszatolósak voltak.
Érkezés után tájékozódtunk Imre felől, esetleg várják-e a mester érkezését, de kiderült, hogy nem feltétlen várják mindig szeretettel. Pakolás és a velkám drinkek után jött a gyors bedobás. Én a bait tech fekete kajáját, fm extreme fisht kevertem fél-fél zacskóval, panírozott (a'la Szeszkazán) aqua és málnás ízű aqua volt még nálam. Elso 5 dobás 3 ponty 3kg körüli álagsúlyban, aztán csend. 10 után megint volt egy etap amikor melegedett a levegő és voltak kapások, aztán megint szünet. 3 körül megint egy kisebb vonat, aztán du. 4 és 5 között semmi. Kb 10 halat fogtam, ebből 2 (kb@szott) tokhal volt. Többször volt, hogy egyszerre fárasztottunk Hermanyival. Véglegesen bevállt a Guru pellet waggler horog, 14es méretben használtam, a legnagyob , kb 4,5 kg-os pontyhoz is elég volt.
Hermanyinak 20 perc fárasztás után akadt ki élete egyik legnagyobb rakós botos halából a horog, azt sajnáltam, hogy nem lett meg. Összességében jó nap volt, megbeszéltük, hogy akár a tavaszi közös peca is lehetne itt.
Guru botok a Daiwa orsókkal nagyon jók. Egész nap behúzott fékkel és a visszaforgásgátlót kikapcsolva fárasztottam. A .17-es előke egyszer sem volt veszélyben. A végén dobtam párat ólommal (31gr). A tavat sikerült majdnem keresztben átdobnom, amit az állásunkról 80 m-re saccoltunk. Este gép előtt megnézem maps-on a távolságot.
-
veterán
Én holnap csónakos süllőzésre készülök az egyik cimborámmal. Nem az én csónakommal megyünk, ő invitált meg. Én kicsit még korainak tartom a sok kishal miatt, kíváncsi leszek. Jó persze, 1-2 darabot mindig lehet fogni, még nyáron is, de a lehűlő víz az igazi...
szerk: Steady74 Zsír a kép
[ Szerkesztve ]
-
joe979
aktív tag
Kaptam a fishing timetol egy 10% kupont . Ha valakit érdekel akkor privátban írjon .
Szissz
-
vendingo
veterán
válasz FireFox1996 #45547 üzenetére
Holnap éjjelre én is tervezek egy harcsázást, de már előre félek a hideg miatt, meg gyanítom, hogy tuti 100%, hogy szél lesz. Én nem fogok keszegezéssel szórakozni, veszek nadályt, aztán keresek egy olyan helyet, ahonnan kocsiból tudok pecázni. Viszek szivargyújtós ülésfűtést, takarót. Lesz ami lesz, idei utolsó éjjeli peca.
-
FireFox1996
őstag
válasz Steady74 #45545 üzenetére
Nekem ez
Sok mindent sikerült otthon hagynom: se kaja, se pia, se vödrök. Még jó, hogy snecit sikerül fognom, igy bőven elég lesz. Viszont qrva hideg van, teljes téli ruházat van rajtam, de így is fázom 18h15-kor<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Mattb
senior tag
Hali!
Na végül a vasárnapi peca a Kána tavon lesz. Tudtok adni valami tippet, hogy milyen csalival lenne érdemes ott próbálkozni? Feederezni megyünk
Esetleg volt ott valaki mostanában?[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz BlackmMmDog #45541 üzenetére
Azt nem tudom, mennyi kedvezmény szokott lenni fent a shown, de azon a hétvégén a webshopban is szokott 10-15-20% kedvezmény lenni! 2 éve vettem rodpodot, akkor 4 ezer ft-val drágábban kaptam meg a webshopban, mint a tavaszi shown.
-
BlackmMmDog
aktív tag
pontyshow-n a Walterland strandon, mennyi kedvezmény szokott lenni?
felmennék Pestre,Manta evo-xt venni +ami megtetszik -
galervin93
addikt
válasz galervin93 #45539 üzenetére
*mert otthon vidéken maradt a csontiragasztó
Lényeg lemaradt.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
válasz sityupityu #45530 üzenetére
Nagyon köszi a válaszokat!! Hiába olvasgat, videózgat az ember, hiteles beszámolókból lehet leginkább tanulni.
Mostanában ezzel a bottal szemezek, ha haverokkal megyünk bojlis tóra vagy ilyesmi ott is megállná helyét, meg persze a Dunára elsősorban, szerintem még a hónapban beújítok vele.Voltam ma haverral egy rapid pecán, klasszik hosszú előkés feeder cuccal próbálkoztam. Etető egy viszonylag finom szemcsés kukoricás kaja, de a lényeg nem is ezen volt, hanem az egy liter ragasztott csontin, amihez még kb. 40 deka 5 mm-es ananászos pelletet kevertem, némi kavics (mély bányatóról van szó, és eleinte kézzel terveztem etetni), és az egész - jobb híján, mert otthon vidéken maradt - etetőragasztóval összefogva. Ez ment a kosár közepére, két vége kajával lezárva. Etettem egy 10 meg egy szűk 25-ös távot, utóbbi adta jobban a halat (6-7 potyesz + kárászok), míg előbbin csak ritkán próbálkoztam és nem is fogtam (de folyamatosan kapta a ragasztott cuccot). Aztán legvégén betettem a rövidre, pakolás közben jött az elementáris erejű kapás, de nem lett meg sajna, a 14-es előke gondolom elhasználódott, forgónál szakadt, pedig bivaly halnak tűnt... De így is elégedett vagyok, kitűnő peca volt, nehezen indult a hideg reggel miatt, de a végére összekapták magukat a halak. Kukorica már nem nagyon ment (konkrétan kapásom nem volt rá), élőcsali (csonti, pinki, trágyagili) annál inkább. Pár kép a hangulatért:
Dolgozik a World Champ:
...és a tettes:
Ő éppen három szem pinkire éhezett meg.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
veterán
-
veterán
válasz Kelvin #45476 üzenetére
Kicsit visszaolvasgattam. Valójában ezt nem neked szánom, csak a te hsz-hoz kapcsolom.
Ez a lerágott csont valamiért folyton előjön, hogy Kínában készült a motyó. De hát már kb mindenki Kínában gyártatja a cuccait ahogy pl te is írtad. A microsoft-tól kezdve az apple-ig, a sok sportszergyártó...egyszóval szinte mindenki.
Egyszerűen egy dolgot kell csak szem előtt tartani amit végül is leírtál te is: Különbséget kell tenni a Kínai kínai (tehát jó esetben gagyi), és a szimplán Kínában készült cuccok között. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
joe979
aktív tag
-
veterán
Persze, az állaga az számít, nem is írtam hogy nem.
Felszálló szemcsék? Amennyire pl állóvízen rakózásnál és matchezésnél figyelek ezekre a dolgokra, itt megmondom őszintén pont annyira nem érdekel. Meg hát van olyan, hogy még kaját sem használunk ha olyan helyen vagyunk amiről tudjuk, hogy folyamatosan arra közlekednek a halak.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
szetcsuszott
aktív tag
+1 Tiszán is a jó etetőanyag a sok. Majdnem qára mindegy, hogy mi, csak sok legyen. Régebben előfordult, hogy nem volt arománk, vagy otthon hagytuk, és a házi kukorica-búza-árpa-napraforgó darát csak áztatott kenyérrel kevertük be, de azt egy 16 literes diszperzites vödörrel. Annyi, hogy kicsit talán nehezebben érett be az etetés, de utána semmi különbség, amíg vertük be a kaját felváltva 4 bottal addig jött a keszeg, és fosták a darát horogszabadítás közben.(Nyáron főleg, persze..)
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
saen
veterán
Gondolom azért az etető állaga nagyon is számít, mennyire gyorsan bont, mennyi felszálló szemcse van benne és hasonlók.
-
veterán
válasz galervin93 #45493 üzenetére
A szereléket feljebb leírtam, az etető vegyes tímár. Amit találtam kibontogatva összeöntettem az összeset, ennyi. Hidd el, kb semmi jelentősége nincs, hogy milyen a kaja csak hogy legyen, ez a lényeg. Úsztatásnál ugyanez van, nem a minőség hanem a mennyiség számít. Az élő Dunán mások a szabályok.
A képen egy 3,90-es Beast Master CX heavy feeder van. 50 és 100 gramm környékén dobálok vele, ez a folyószakasztól is függ. Természetesen a partól nem messze. Itt nem lehet a bottal finomkodni. Már ez a bot is határeset, a heavy feederek között is a lágyabb kategóriát képviseli. Ha ide akarsz botot venni, akkor el kell felejteni azokat amiket tavakon használsz, egy olyan botot már a sodrás is behajlít, ezáltal a kapás is rosszul látszik, és az egyéb negatív dolgokról már ne is beszéljünk.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz tepenzed #45492 üzenetére
De igen, ott van. Hasonló hegyes-dombos szakasz csak csak Dömösön van Magyarországon ami még szebb mint ez, és ugye az sincs messze innen.
A szerelékem?...Végtelen egyszerű. Sima csúszó ólmos vagy csúszó kosaras (attól függ, hogy mit akarok) megoldás alul megütköztetve. A súly szakaszonként változik. Az ütköző alatt van egy kis méretű forgó amibe amibe az előkét akasztom. Az előkehossz szintén változó, de minimum 50 centi folyóvízen. A horog amit itt használtam azt hiszem, hogy 12-es volt. Ha feederezek folyóvízen egyébként is általában 10-12-es méretet használok. Természetesen csak akkor játszanak ezek a méretek ha csontit használok, gilisztánál már felejtősek lennének. Harmatgilisztáról már nem is beszélek. Nem a gébek miatt, de lebegtetve kellett horgászni (a képen a vödör tetején látszik a hungarocell), valamiért így vették fől a leghamarabb. Természetesen csak a fél előkehossz volt meglebegtetve, az előkén volt egy ólom pluszban.
Két apró szem hungarocell és két szem csonti. Ez kellett nekik. 4-5-6 szem csonti lebegtetés nélkül valamiért most kevesebb kapást hozott.
Ha jól emlékszem, akkor vagy 18-20 körüli vastagságú a főzsinórom. Vastagabbat én sosem használok a sodrás miatt, természetesen akadós terepen ennek megvan a hátulütője. Az előkém itt 14-es volt, általában ezt és a 16-os méretet szoktam használni. Régebben őrültködtem 12-es meg hasonló méretekkel de rájöttem, hogy semmi értelme az élőn ezeknek. A halakat nem érdekli ez a dolog annyira mint állóvízen, csak magamat szívatom vele. Egyedül úsztatásnál használok 12-es méretet. Mást nem tudok írni így hirtelen.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Emu
őstag
Tudnátok valami nagyon jó ár/érték arányú match orsót ajánlani? (egyelőre nem írok értékhatárt )
Sajnos a jelenlegi kis súlynál (úszózás) folyamatosan tekeri a zsinórt. Olajoztam, takarítottam, de semmi nem változott. Picker boton viszont tökéletesen teszi a dolgát, úgyhogy odaadtam tesómnak cserélje le az ezer éves rajta lévő silstar őskövületet.
-
forras2
őstag
Szevasztok
Szerintetek ez megéri az árát?
[link] -
jansky1
senior tag
válasz FireFox1996 #45516 üzenetére
Gyönyörű jószág. Remélem sokáig úszkál még a vizekben.
-
joe979
aktív tag
-
FireFox1996
őstag
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
joe979
aktív tag
A 17L 18L vagy 25L vödrökbe való " kézmosótálak" szabványosak ? Mármint azokkal amiket a ládára vagy stégre szoktak rakni ?
Szissz
-
Steady74
Topikgazda
-
vendingo
veterán
-
Steady74
Topikgazda
Kérdés mi benne a kínai. A Volvo, Rive, Preston Innovations... mimd kínai tulajdonban vannak. Volt szerencsém XC90 Volvo-hoz, Guru-Rive ládához és sok preston cucchoz, nem érzem a kínai minőséget. Amire meg rá van írva, hogy Made in Taiwan (pl), az se biztos, hogy ott készül.
-
saen
veterán
válasz stevewonder #45502 üzenetére
Dam már full kínai, márcsak a nevében német.
-
stevewonder
aktív tag
Erre én is kíváncsi lennék... Azaz a dam quick sls érdekelne csak. Vennék egyet, mert dicsérik, de semmit nem tudok róla.
Haver is pótdobozva perget egyébként. Attól függ milyen a célhal/bot és úgy cserélgeti. Van neki 8db otthon, mindegyik másik zsinórral. Olcsóbb, mintha mindegyiken külön orsó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest