Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
Megtilthatta az egyik legnagyobb magyar horgászcikkes, hogy a boltok olcsóbban adják termékeit ..... [link]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz galervin93 #65083 üzenetére
Én ezt értem. Teljesen rendben van minden módszer, engem sosem zavart, a picker után másnap elő a dunai szett, és ott ólmot kellett dobálni. Tudom az ólom magában sokaknak szentség törés, vagy ha nem feeder vagy pergető bot van a kézben akkor az buzis. Sajnos. Sztem nem a módszerekkel van a baj, hanem a mohósággal. De az már más téma. Lásd a túl finom szerelék esete. Az hogy beszaggat valaki x előkét egy peca alatt, az teljesen rendben van, de ha valaki masszívabb felszerelést használ, az már szúrja mások szemét, mert felmeri tenni a 10-es alatti horgot a 18-as helyet . Na ez buziság, meg minél és minél több hal legyen.
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz galervin93 #65080 üzenetére
A peca minden formában jó. Ha keményvonalas valaki , azzal sincsen baj . Túl van ez lihegve mi a szép és mi nem. Na jó a gereblye csúnya dolog.
Szissz
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
Ilyet nem illik mondani föni !
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz hermanyi #64779 üzenetére
Nem csak ez a lényeg, mezei hobbi pecás vagy , mert az amatőr pecások 90%-a feeder boton kívül mást nem ismer . Rólad órdít jó értelemben , szereted ezt, ez a kattanásod. Kell is ide[ de te megosztasz olyan infókat , amik csak a vízparton tudhat meg az ember, vagy ott sem ] , de szerencsére sityu is ha ráér , vagy hörcsög is tud szakmailag hozzátenni a dolgokhoz. Bocsi, Zéének vagy galervintöltől Zolibácsi ig, pedig ők tudják igazán pörgetni a topikot , vagy @mriya@ , ő a csatorna fedél alól is fogja a 5+ pontyokat ....
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz hermanyi #64775 üzenetére
Nincsen ezzel semmi gond, mert tök jó dolgokat megosztasz velünk, összegek , technikák, és egyéb szép dolgokat. Jobban belelátsz, ebben mozogsz .. és ez tök jó . Csak ezen a szinten a peca amiben benne vagy , az sokaknak hajmeresztő és akkor hol van a profi szint, ami gondolom évente bele tud menni 10+ millába simán a szezon hanem sokkal többe ....
Szissz
-
joe979
aktív tag
Ez érinti majd a napijegyes peca árakat ? [link]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz aladarazurbe #64552 üzenetére
A folding spoont nem ajánlom, akadni fog bele horog és bognártüske egyaránt .
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz galervin93 #64475 üzenetére
Írj nekik , hogy betudják e szerezni amire szükséged van, és milyen áron. Én rendeltem tőlük stone river damilt vagy 2 éve vagy 3 , de azóta is küldik .... vagy próbáld meg Erzsébeten Zoliékat a sügérben[ ők jóban vannak Tímárékkal ], ők intézték nekem annó a reactorlite feedert ....
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Zoli bácsi #63955 üzenetére
Ne is mondd, asszonnyal véletlenül úgy jöttünk össze, úgy alakult február 14 , igen, szép nap tudom, születésnap március 1 , és most nőnap + anyámnak is akkor ... szeretem ezt az időszakot , kóró hegyek ....
Szissz
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
Haldorádon a Shimano Beast Master 3 méteres nyele 23.490.- sztem ennyiért jól jár aki hajlandó vagy tud ennyit kiadni érte . [link]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Zoli bácsi #63205 üzenetére
igaz, nem annyira olcsóbb . Emlékszem mikor bejött a Ceymar akkor vehettem ilyen 13k környékén ... most meg szinte a legtöbb helyen 20k felett megy egészen 25-ig, jó van olcsóbban is persze, lehet lelni [ talán 18k láttam valahol ]... Azért a Catana és az Alaris sem üti meg a Ceymar szintjét így ha azt nézzük akkor Tsurinoya Fs magyar piaci ára nem is olyan vészes, és úgy messze jobb kurbli az összesnél.
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Zoli bácsi #63202 üzenetére
Ebben az árfekvésben akkor esz lesz az egyik legjobb megoldás : Tsurinoya Fs
A másik nem tudom mi lehetSzissz
-
joe979
aktív tag
2 éve nagyon szemeztem ezzel a bottal : Jens Koshnick's World Champ Feeder , volt egy időszak mikor a centrumzoo 34k és 36k árban árulta őket.Rugódtam rajta egy ideig megvegyem-e őket, de akkor semmilyen képet nem találtam róla, hogyan is dolgozik .Így elengedtem .Most már bánom, de nagy szükségem nem volt rá, inkább a gyüjteményem darabjai lettek volna. [link]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz csababarca #62935 üzenetére
A nagykerek a januári időszakban , nagyon nagyon takarékon üzemelnek. Ennek tudnám be inkább.
Szissz
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
Faék egyszerű humanoidnak, teljesen felesleges prédikálni ilyen jellegű dolgokról, nem érti, nem érdekli, és még le is fog buzizni .
A szösszeneteket, a csoportokban olvastam az elmúlt pár napban .Ezek apró gyüjteménye.
Még csak nem is járunk, gyártónál,forgalmazónál,kereskedőnél .Szissz
-
joe979
aktív tag
Szép új világ lesz akkor. De elfog férni bőven a sok hülyeség között :
- manapság mindenki megveszi a 2x annyiba kerülő botot mint amire igénye van , mer hát az előző is jó volt[ doszt elég mindenre ],meg értek is hozzá meg ha a Greguss Tamás csinálja, akkor mán én is ... nehogymár lemaradjak és majd megmondom a frankót, meg lesz film is.
- mindenki method kosarat fejleszt , naponta újra alkotják a fizikai törvényeket is, hogy esik, hogy zuhan,kié a jobb, hogyan süllyed, miért lebeg .....
-miért jobb a Leeda Concept GT46 mint a Guru Aventus
- P.Gergő horgászott mellettem én nem voltam sikeres a Daiwa Tournament cuccommal , de kaptam ajándékba a mestertől megmaradt pinkit, fúúú az milyen jó csali , sosem próbáltam még ...
komolyan a világból kiszaladokSzissz
-
joe979
aktív tag
válasz fojtviki #62889 üzenetére
pedig ezen csak nevetni lehet, idióta lelkes majom kitalálta a tutit .
de ezt úgy kellett volna akkor a 62.-ik pontban folytatni, hogy : facebookon megosztani tilos az ilyen minősíthetetlen fotókat, ha megtörténik akkor pénz bünti[ vigyázat ellenőrizzük ] , horgászfelszerelést elkobozzuk, engedélyt visszavonjuk , ésatöbbi ésatöbbi ésatöbbi .
amúgy jó lesz ez, pár év és horgászni csak horog nélkül lehet majd
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Steady74 #62840 üzenetére
Kivételesen mindegy is. Azért csak egy spiccbot vastagságú lesz . Amivel nincsen is különösebb baj, de ez egy 4 méteres nyél ... keszegezésen kívül nagyon óvatosan nyúlnék hozzá . És az 50 font közeli árban , összeségében nem tudom jó lehet-e . Talán egy döme is jobb vétel lehet a tartosság miatt. De remélem tévedek .... a képek szemléltetés miatt csak, nem menőzés a célom, a következtetést mindenki vonja le magának.
Szissz
-
joe979
aktív tag
#62837 tween : az lesz az
#62838 hermanyi : megnéztem a browningot, az is ropi lesz .
[link][ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Steady74 #62340 üzenetére
Nagyon régen néztem felvételt a versenysorozatról, olyat láttam ahol Jacopo Falsini kezében szétcsúszott a nyél egy komoly halnál ... de így is meglett neki
Azt még eltudom képzelni tengerparton pár méteres falon , talán ? de ott is hogy ? Pláne ha mondjuk 7 tagos a kialakítás .Szétcsúszhat, halat felhúzni . necc bárhogyan.[ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Zoli bácsi #62338 üzenetére
Valemlyik nap nézegettem a Colmic meritőnyeleit, 5,5M , 6,5M hosszban is gyártanak ... el nem tudom képzelni milyenek lehetnek használat közben ......
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Zoli bácsi #62225 üzenetére
A 360-as Benzár comp. feeder sincsen most rossz árban, 32,5k helyett 22,5k ... olyan 15k árban talán megvenném
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz DanielLong #62180 üzenetére
[link] Delphin Cavyar Match 13ft 3,96m 10-30g 14990+600HUF
Ez is jó lehet : Toray carbon az alapanyag ... 1 db van belőle, csak személyes átvétel és előre fizetés van.
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Zoli bácsi #62103 üzenetére
Szerintem csak Újpestről akarja majd meghorgászni az RSD-ét
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Zoli bácsi #62095 üzenetére
Nem hiba Zoli bácsi, teljesen jó , így van rendjén az a kurbli !
Szissz
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
válasz tepenzed #61992 üzenetére
hermanyi válasza ez lesz : Igen. kell ez neked de mellé vegyél egy 390-est is
ezek a 330-as botok, a partközeli pecához lettek kitalálva . nem kétlem meglehet-e velük dobni a távot , hanem inkább az , tudsz e vele stabilan pecázni ezen a távon. Viszont egy 390-es bottal stabilabban , és könnyebben eléred ezt a távot, sokkal több előnye lenne mint hátránya, amik most nem jutnak az eszembe
Szissz
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
válasz BlackmMmDog #61093 üzenetére
Világbajnok mellé simán elfért volna a horgásztó tulajdonos is
Ez akkor hányadik széria is lesz ?Szissz
-
joe979
aktív tag
Jó pár éve nálam is tervben voltak a Dunára, de képtelenség volt akkor idehaza beszerezni, kintről nem szerettem volna rendelni ... Speedmaster , vagy Beastmaster mindegy lett volna . Aztán feladtam . De lehet csak nem akartam eléggé, vagy rosszkor rossz időben és helyen kerestem.
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Interceptor #58971 üzenetére
Duna az ilyen , évről évre változik. Ezért kell mindig keresni az új helyeket, 2 vagy 3x megfogod őket ugyanott , odébb állnak ....
Szissz
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
Ismét kellene segítség. A srác akinek vittem ajándékba ballagásra a Nevis vanity 390 xxh feedert [ a bot bevált ] , neki kellene rá egy kurbli ami passzolna rá. Úgy rémlik , döme kurblikat szoktatok rá mondani, de nem vagyok benne biztos .... 15k a plafon ... tippek ?
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Zoli bácsi #58925 üzenetére
Remélem ittál egy kortyot utána műszak után ...
Tőled ebben a topikban nem tud semmi off lenni !![ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Koncipappa #58805 üzenetére
Van persze. Évekig volt a táskámban, aztán elfogytak szép apránként. Csak azért nem pótoltam , mert már annyi sz@rom van ....
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz WarninShotZ #58458 üzenetére
Szilikonkarika , sokkal jobb . Igaz kerek formára nehéz használni, vagy szinte lehetetlen némelyikre megoldani, max stoperrel.... és még könnyebb is mint a csalitüske , szóval pár csalinál még hatékonyabb is lehet.
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz Sungoo #58206 üzenetére
Ha folyamatosan lövöd az anyagot( legyen az csonti vagy kukorica , vagy bármilyen más matéria ) , és oda állnak a pontyok feljönnek vízközti részhez vagy akár teljesen az égig .. akkor sokszor bekövetkezik a varázs. Éppen csak becsobban a szerelék, vagy áll be az úszó és tépik ki a kezedből a botot. Legjobb.
Szissz
-
joe979
aktív tag
Köszi mindenkinek, akkor az XH lesz
Szissz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest