Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Madzagra visszatérve a kastking superpower az abszolút ajánlott kategória, csak azt vedd figyelembe, hogy mind olyan másfélszer vastagabb a ráért értéknél.
-
szetcsuszott
aktív tag
Na, mire előkerültem úgy látom nagyjából meg is válaszolták a kérdéseidet Nem vagyok nagy pergető, sőt. A multikhoz meg végképp nem értek, de ha én döntenék úgy, hogy azt veszek, valószínűleg (a kínais csoport tapasztalatai alapján) rászánnám azt a többletpénzt, és kb 60 $ körül vennék inkább egy haibo steedet az aliról. Ez alatt az összeg alatt szinte mindegyik multinak van valami gyíkja. Botból én sem vennék semmiképp teleszkópost, mint ahogy többen írták is előttem a szállítási hosszon kívül kizárólag hátrányai vannak, ég és föld az összerakósokhoz képest. Ha mindenképp elsődleges szempont a hossz, akkor vannak több részes "travel" botok, abból többeknek is van a csoportban, inkább abból valamelyik.. Arra figyelj, de gondolom tudod, hogy casting (azaz multi) orsóhoz casting bot is kell, nem kompatibilisek a casting és a spinning botok és orsók. Meg arra, hogy jobb vagy balkezes multit veszel, mert multinál nem úgy megy, mint peremfutónál, ott nem tudod átrakni a hajtókart a másik oldalra.
A kastking mega8-ról nem nagyon írnak rosszat, meg a monster w8-ról sem (seaknight), hátrányuk, hogy névleges 14-es átmérőtől indulnak, és állítólag kevésbé strapabírók a 4szálasoknál. Sokan használják a szimpla kastking superpower 4 szálast, ami jóval olcsóbb, állítólag strapabíróbb, már 0.07 mm névleges átmérőtől indul, cserébe kicsit hangosabb, "durvább"felületű, nem olyan sima.Hát, így hirtelen ennyi, az előttem szólókhoz képest sok újat nem tudtam mondani
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
-
saen
veterán
A link nem jó, de a nevéből adódóan sejtem melyik, felejtős. Abunál a svéd gyártmányok játszanak csak vagy a Revo széria, minden más kuka.
Alapvetően a multinál az olcsót felejtsük el. Itt nagyon nem mindegy az orsó, sokkal lényegesebb elem, mint peremfutónál. Ha nem akarsz költeni akkor ne multizz, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Értem...
Erről az ABU-rol mi a véleményed?
Kamu,, hamisítvány,,,? Vagy ennyire belépő szintű?
Az hogy 2eves modell engem nem nagyon zavarna,ha ennyi az áraaquark:
Köszönöm az ajánlatot,, nem élnék most vele,,,
És,(remélem nem tunok ettől bunkonak) a külföldi rendelesben sem nagyon tudok segíteni....
Rettenetes logisztika szerint élem az életem, percről percre....nehéz lenne leírni,és nem is akarok itt ilyesmivel senkit zsibbasztani...de örülök, ha magamra és családra van időm.... másik rendelést intézni,,,ha nem jön meg,vagy hibás a rendelt áru, annak a visszatériteset levelezni,pénzt vissza könyörögni......ehhh....ne haragudj... egyszer kétszer futottam már bele ilyesmibe....mindig rosszul jöttem ki belőle....jobb' szeretem csak a saját penzemert vallalni a felelősséget... Ne haragudj... -
saen
veterán
Nem igazán, mert nem használom egyiket sem. Csak beírtam a keresőbe az orsó nevét és elolvastam az első néhány hozzászólást.
Multi fronton azért picit más a helyzet, mint a peremfutóknál. Ez utóbbinál az okozza a kínai orsók hirtelen durva előretörését, hogy a nagy gyártók ipari hulladék szintet árulnak méregdrágán. Ez viszont nincs így a multik esetében, ott a nagy gyártók, igaz nem olcsón, de nagyon jó orsókat árulnak, közel sem tudták úgy a kínaiak bevenni ezt a piacot. Azért sem használok kínait, mert vannak kiváló Shimano/Abu orsóim amik minden igényt kielégítenek, nincs szükségem ilyesmire.
Értem én a kipróbálásos sztorit, viszont egy vacak orsóval nem fog átjönni az egész, csak szenvedés a dolog. Legjobb ilyenkor egy ismerőstől kölcsönözni valami cuccut és kipróbálni, mint bármit is venni. Ha meg mégsem, akkor megfontolandó mondjuk egy használt Curado beszerzése ami újszerű, ez még nem a világ vége árban és ha mégsem jön be, azt kb bukta nélkül el lehet adni.
-
Szia twine, privi ment!
Telósban nincsenek "nagyon jó" botok alin, csak közepesek. Ezt a face kínai fórumáról idéztem. Megjegyzem, itthon se nagyon. Ha mégis elgondolkodnál a peremfutóson, nekem van egy DAM Backbone telós 270cm, 15-40gr., ha jól emlékszem, még fóliás nyéllel. Egyszer se használt, 6 ezerért megválnék tőle, balinozni vettem, de áttérek UL-re.
-
Adnék még két tanácsot, bár én se vagyok profi kínaiban, multiban meg főleg, de már több mint 30 éve pecázom, talán érdemes elgondolkodni rajtuk:
1., Nem vagyok a kínai ellen, de első körben nézz szét a használtpiacon, néha akár új dolgokat is jó áron kínálnak, a fészen a "Pergető horgászok-kínai cuccok" -ban is van egy rögzített adok-veszek topic, én is MO.-ról rendelem az 1x használt kínai Glory-m.
2., Én ugyan nagy telós bot kedvelő vok, de csak a szállítás miatt (busz, HÉV, bringa, hátizsák), egyébként már többször lebeszéltek erről a "profik", gondolom lehet valami igazuk. ?
-
twine
veterán
SZia!
Pár mondatot tudnál írni miért ajánlottabb mint az általam linkelt?
Köszönettel venném...
Nem, nem kötekedés,,valóban érdekel, infót jöttem gyűjteni,segítséget kérni, nem okoskodni
CSak kíváncsi vagyok miben más ez....minőségibb alkatrészek? több a fém fogakserék, és nincs műanyag,,,vagy "mit tud" ez?Erről a HA(r)IBO-ról beszélünk?
Ha ajánlott, nyilván ezt választanám,,cca. 5000ft a különbség, és tuti nem vetődök árnyékra, mint a másiknál...
Köszönöm, ha tudsz pár mondatot írni róla, és köszönöm a segítséget is
Bot:
Ahogy látom mindenki toldós botot ajánlgat...először én is azt néztem ki,,de annyira megtetszett a fent linkelt KasKing összecsukott mérete, és ezzel együtt hordozhatósága, hogy ezért választottam inkább azt....
Esetleg ilyen 2méter körüli ajánlott teleszkópos pálca van? VAgy ördögtől való, teleszkópos bottal "castingolni"?[ Szerkesztve ]
-
mosottsoder
csendes tag
-
twine
veterán
válasz aquark #46588 üzenetére
Köszönöm a válaszokat...
A "miért multit szeretnél" kérdést szívesen elkerültem volna ,mert ésszerű magyarázatom nincs rá
De legyen, vállalom , hogy bohócot csinálok magambólKölyök koromban ezek a "műszerek" elérhetetlenek voltak, és tátott szájjal bámultam őket az újságokban,vagy bárhol ahol megjelentek...elég ritka volt, és nagyon tetszett az alakjuk,a kialakitasuk,hogy "mágnes fék" ,hogy az egész annyira más mint amit eddig a kezemben tartottam peremfutos, "hagyományos" orsók...annyira "műszernek" tűntek ezek a kis csodák...
Mostanra elértem odáig korban ,és anyagilag,hogy akár otthon is megvehetném valamelyik "márkás" minőségi verzióját HA,(és itt jön a lényeg) ha az életem hobbija lenne a horgászat...de ismerve az életemet,a szabadidő hiányát,az egyéb hobbikra költött pénz mennyiségét amik nem csak hobbik ,hanem pénzt is termelnek...a prioritás nem a "horror" áru itthon beszerezhető termekek felé tolódik,hanem az ilyen kínai csodák felé....
A technika "csodálatán" kivul szerepet játszik a pergetes, a csukak,balinok imádta, és ennek a módszernek és orsonak a megismerése...hogy a most 5eves örökmozgó fiammal néha lemenjunk a partra, és dobaljak kicsit,,,hogy még jobban csodálja a természetet, vizet, a halakat, ha sikerül egy egy "Bálintot" kihúzni,majd vissza engedni...
Eközben apa is kielégíti gyermekkori vágyát a multis orsoval,nem ülünk egyhelyben,hanem kalandozunk a parton ...stb...Viszont egyelőre nem akarok erre "százezres" tételben bevásárolni.....
Egy ilyen multis szett a terv,hogy megismerjem....és hadonasszak vele néha néha 1-2orat a parton....[ Szerkesztve ]
-
-
twine
veterán
válasz szetcsuszott #46169 üzenetére
Szia szetcsuszott!
AZért címezném neked a kérdést, mert rászűrve a topicban a "kínai" szóra, téged találtalak most is aktívnak, és olyan topictársnak, aki nem ellenzi csípőből a kínai websopokkból rendelhető cuccokat....
Mivel nem vagyok regisztrálva facebookon, így tőled kérdezném, mi a véleményed az alábbi szettről:
Bot-KastKing Blackhawk II
Orsó-Kasting 12BB 7.0:14
"Cérna"- 10-es(0,14) KastkingÉrdekelne olvastál e ezek bármelyikéről jót vagy rosszat...
Rászűrve a topicban azt látom, a kasking-ek talán nem a "moslék" kategóriából valók....
Nekem pedig még nem volt multi orsóm, sőt pár évet ki is hagytam a horgászatban-építkezés, családalapítás, miegymás-(most 40 vagyok, gyermek korom óta volt engedélyem, és horgásztam kisebb nagyobb kihagyásokkal)
Jó ideje a szentendrei szigeten lakom, két dunaág között....mostanság szeretnék "visszatérni" a partra, kicsit néha lejárni dobálni a vizet, ha épp a családom,gyerek, és az időm megengedi!
Szóval nem "hivatásszerű" 0-24-ben való dobálózásra lennének használva ezek a cuccok....
Megfelelő lesz a minősége egy ilyen fent vázolt koca-pecásnak?Előre is köszönöm a segítséget, türelmet,,,és tényleg nem szeretnék "kinai hitvitát" ismét.....
Köszönettel
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szetcsuszott #46584 üzenetére
Igen azt tudom. De előtte is volt csak a régebbihez képest csökkent az egyedszámuk.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz sityupityu #46582 üzenetére
A Balatonba 2015-től telepítik is
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
veterán
válasz galervin93 #46581 üzenetére
Nekem anno az első menyhalazásom emlékezetes volt. Soha sem fogtam még előtte menyhalat, így az egyik haverommal kitaláltuk, hogy megejtjük az első ilyen pecát. Rögtön sikerült hármat is fognom. És ha jól emlékszem, ezt a későbbiekben sem tudtam nagyon überelni 1-1 horgászat alatt. Meg ilyen kis vackokat fogtunk állandóan, pedig sokan fognak kiló környéki vagy még nagyobb példányokat is, de nekünk valamiért nem sikerült.
Amúgy a szakirodalom szerint a nagyobb állóvizekben is vannak, pl a Balatonban és a Velencei tóban biztosan tudom, hogy szoktak fogni.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
galervin93
addikt
válasz sityupityu #46577 üzenetére
Igen, az Ipolyon. Nem egy kifejezetten menyhalas víz, de fogtak benne azért néha. Pedig volt egy elvileg kifejezetten jó pályám, sodród, húzó víz, köves aljzat, de csak sügérig jutottam partközelbe dobott csalival.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Sziasztok!
Ha valaki Pomázról megy pecálni kocsival, azt elkisérném! (kibicelni, idén nincs területim sehova)
És ha Szentendrére a Dunára, azt is!Menyhal forever!
Köszi!
-
veterán
válasz galervin93 #46570 üzenetére
Te az Ipolyon toltad régebben ha jól emlékszem, ugye?
Az biztos, hogy egyedül nem jó az ilyen peca, szerintem én soha nem is voltam csak többed magammal.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
bilon73
aktív tag
Ez milyen halra lett kikisérletezve? 🤔😄
Look what I found on AliExpress
https://s.click.aliexpress.com/e/MohP9x6 -
Steady74
Topikgazda
Kriszmösz díl anglingdirect
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Menyhalazásban benne vagyok. Egyedül úgysem mennék ki.
-
hermanyi
addikt
Majd Videócsetelünk . Ti kint a parton a hidegbe én meg itthon a meleg lakásban De lélekben mellettetek leszek és nem sértődőm meg ha betlizek
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
galervin93
addikt
válasz Steady74 #46569 üzenetére
Amikor legutóbb voltam akkor már hallottam süllőfogásokról Keszin, igaz többnyire élőhallal. Első part menti törést horgásszák, szinte láb alatt.
Vadkerttel vigyázz, esőt mond a hét vége felé, és ha bejön, akkor oda Hummerrel készülj.
Én szerdán megyek egyet feederezni szerintem, de ha nem lesz rossz idő, még Keszin is megejtek egy pecát az évben, tetszett a múltkori pörgős keszeges peca. Meg lehet az évben először - és utoljára - el is hoznék valamit az asztalra.A menyhalazás milyen tuti ötlet, otthon mennyit dideregtem kint, volt hogy mínusz 20-ban is ott voltam szilveszter este, persze sose fogtam semmit. Össze kellene hozni egy fórumos menyhalazást a pesti Dunán, ilyen időkben, pláne este csak jobban esik társaságban a peca.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #46565 üzenetére
Hol voltál?
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz sityupityu #46562 üzenetére
Tegnap voltam feederezni ,de szerintem jövőhéten is megyek.
-
veterán
Bár privátban nemrég beszéltem vele, de Tween -t sem nagyon látom mostanában mozgolódni itt a púpos tóból fogott süllőivel...
-
Steady74
Topikgazda
Péntekre tervezek pergetést vagy Dunakeszi bányató, vagy Érsekvadkert. Jó lenne karira süllőt fogni.
-
veterán
válasz Steady74 #46561 üzenetére
Valaki kérdezte itt 1-2 hete, hogy lehet-e már menyhalakat fogni...lehet. Elkezdtem nézegetni gépre mentett régebbi fotókat...Hát csak hüledezek, hogy milyen hidegekben kijártunk régebben. De nem csak menyhalazni, hanem január-február környékén még kockatavakra rakózni is, mínusz pár fokokban. Fegyverrel sem lehetne most kényszeríteni engem, hogy menyhalazni mennyek.
-
Steady74
Topikgazda
válasz sityupityu #46560 üzenetére
Welcome back!
-
veterán
Több mint 300 hsz elolvasása után újra itt vagyok.
-
peterkiss9
csendes újonc
Szia.
A beast masterek meg mindig nagyon jok foleg az ax es szeria. Ha 360asat akarasz es shimanot akkor Beast master Dx 360medium. igaz a regi szeriak jobbak nala, de ez is jo bot. Ujonnan eleg draga, hasznaltban 30000korul hozza lehet jutni. Volt nekem is,de mar eladtam. Speed master van helyette. -
cool13
őstag
Középút. 3,3 Amióta itteni rábeszélésre megvettem a GT-t, imádom. Van hogy csak csak őt használom elő sem veszek másikat. Üdv egy kocahorgász.
-
busman
veterán
Akkot nekifutok még egyszer. Azt hittem egyszerűbb lesz 😀.
A kiválasztott márka is megvan:Leeda Concept gt. Ebből kellene méretet választanom.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
-
busman
veterán
Okuma carbonite bomb(275)Walter Dart(330)Browning Black magic (360) ebbe a vegyes "csapatba" keresek valamelyik mellè.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Van egy 2.75- ös is. Ponty a fő célhal. 40-50 méter.
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Akkor én is kérdezek. Van értelme egy meglévő 3.30,es egy 3.60 - as mellé még egyet venni? (tudom,betegség) De ha igen, ki melyik méretet preferálja?
-
mlado
csendes tag
Tavon pecáztam mindig. Nem ismerem a mostani botokat. Olyan kellene amivel lehet azért dobni is, de egy átlag 2-3kg halnál élvezetesen dolgozik. Nem akarok elszállni anyagilag. 20 és 30 ezer közé tenném az összeget. Ár értékben jó legyen. Nem tudom gondolkozzak e orsó cserében. Igazából semmi bajuk. MH lehet jó lenne. Melyik márka, melyik típusa ajánlott? Az orsó 420 gr súlyú.
[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
válasz Steady74 #46541 üzenetére
Ez tuti bontatlan volt, belefutottam egy hibásba. Itt a videó róla.
-
csƵ
addikt
Megjött a BF rendelés. A bot és az orsó rögtön megy is vissza.
-
mlado
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasom a topikot, pár éve pecáztam, de idő és egyéb dolgok miatt abba maradt. Szeretném újra kezdeni jövőre. Feeder felszerelés miatt kérek segítséget. Leirom mim van, és kérném segítsetek ötletekkel. Van 3 feeder botom, ax szériás 3.9 beast master heavy 1db,ax szériás 2.7-3.3 multi light feeder, és egy 3.6 méteres hiperlop feeder bot. A 2 beast master szerintem meg mindig jó bot, igaz régiek, de teljesen jó állapotban vannak. Szeretnék a hiperlop helyett egy 3.6 méteres pontyozó feedert, ami nem durung, és mondjuk átlag, 10 alatti halakhoz használható. Jelenleg k karp endless 6500 orsom van egy pár, ez van a két feeder bothoz.Ezt cseréljem szerintetek, vagy jó lesz. Ha jó olyan bot kell, ami ezt elviseli. A light feedert egy dl 4000 fa baitrunnerrer használtam, azt nagyon szeretem. Tehát 3.6 ös feeder bot érdekelne, nem verseny szintre, és hogy a 2 db endless ordít cseréljem e szerintetek. Köszi -
galervin93
addikt
válasz Steady74 #46530 üzenetére
Hm, én nem igazán tapasztaltam hátrányát a hajtott előkének, használat előtt kicsit megnyújtva, illetve az első egy-két hal után már észre sem venni a hajtást (mondjuk 50 centinél ha max 1 cm-t kell nyújtani, mert elbaltáztam a hosszát, akkor még semmi probléma, többet már én sem nyújtok rajta). Illetve ebbe elég kevés előke fér ilyenformán, a másikban 5-5 fül van oldalanként, azokra horogmérettől függően 8-10-12 darab is ráfér egyenként.
De köszönöm a tippet![ Szerkesztve ]
-
Steady74
Topikgazda
válasz galervin93 #46529 üzenetére
hosszú előkéhez inkább ez, nem szeretem hajtani az előkét fix tartóban.
-
galervin93
addikt
válasz hermanyi #46520 üzenetére
Én most ezen filózom, így télidőben, meg majd a kora tavaszi pecákra nem volna rossz telekötni. 30-asból van két darab, azokba hajtás nélkül 15-20-25-30 centisek férnek, hajtva 55-öseket szoktam kötni, de ebbe hajtás nélkül mehetne 50-es, hajtással akár méteres. No majd ha hazaérek este lehet ráklikkelek, addig kitalálom, tényleg szükségem van-e rá.
-
partxxx
tag
válasz hermanyi #46520 üzenetére
Kösszkössz
Az a nevis fent van aliexpressen is, de már ott is letettem róla
A gurus jónak néz ki, nem kell a 37 centi, szerintem 10 centinél nagyobbakat nem szoktam kötni nagy mennyiségben. Már csak az a kérdés, hogy mekkora szerelékekre van méretezve ?
Van 2-3db 40-60 centi között de azokat máshol tárolom.
-
Steady74
Topikgazda
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg Óbudai tag itt aki már rendelt nordfishing77-ről?
1db botról lenne szó.
Ebben kérnék segítséget,először privátban,utánna személyesen,ha nem nagy teher.
Köszi,üdv!
-
partxxx
tag
Hali
Ilyesmi előke tartót (37cm) keresek, ez olyan 4200 Ft körül van, lehet naív vagyok, de ezt sokallom
amúgy elég lenne egy 15 centis is, ha 2 oldalt lennének az akasztók
ismertek olcsóbban ?
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz26
senior tag
válasz jansky1 #46512 üzenetére
Mivel ugyanolyan áron kapná meg, mint a Walterban, nem hiszem... Bp-en azért nem jellemző, hogy valaki átautózzon a városon ilyenek miatt, ami közel van, ott veszi meg. Ilyen szempontból jó helyen vannak a Walter üzletek, amik már be is vannak "járatva".
Egy olyan szintű bolt nyitása, ami versenyezhetne a WL boltokkal manapság szerintem nem lenne olcsó móka (üzlethelyiség, munkaerő stb.) + benne lehet még az is, hogy nagyon elment (szintén szerintem) a kereskedelem a netes értékesítés irányába. Döme bármennyire is ellenszenves, az üzleti/marketing részéhez azért nem hülye, ha megérné neki, valószínű már lenne bp-i boltja.
Azt már csak mellékesen említem, hogy volt amikor Walter nagyobb kedvezményt adott a döme cuccokra, mint a HD 15% vs 10 %.
[ Szerkesztve ]
-
joe979
aktív tag
Ennyit számít egy bevásárlóközpont ! Ez a lényeg, a hely.Mennyi ember fordul meg arrafelé ? Nyithat az ember, a belváros szívében az belefog dögleni. A peca.hu is ezért húzta le a rolót. Ott voltak a Jászai Mari tér közelében, a gettó negyedben . Ott mi kell az embernek a Dunára ? Olcsó ólom, olcsó etető és egy konténer olcsó horog valamint egy vagon csonti .. Ebből nem lehet pénzt kitermelni. Vagy a másik példa. Gyulai Ferike boltja, a Halacska ?! Hiába volt mindene az elején,hiába volt tele fasza TopMix cuccokal , nagy márkákkal berakta egy szar helyre, Pillangó utca nagyjából, valamint utána az Örs Vezér tér másik vége ..... azt ő rontotta el .... sosem vittem volna arra a pecaboltot. Csodálom, hogy évekig kihúzta vele.
Szissz
-
jansky1
senior tag
Erről a "nem engedik Dömét Bp-en boltot nyitni" ügyről ti tudtok valamit, vagy ez valami urban legend?
-
rudi666
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbált már QD fekrendszerű daiwa orsót át alakítani, hogy "ne legyen olyan gyors" 😂
TDM-ről lenne szó, egy ideje használok egyet, és úton van a második. Megbarátkoztam a gyors fékkel, de jobb lenne ha nem fél fordulat lenne a teljesen zárt - nyitott állás között, hanem legalább 3/4 de inkább egy.
Ui.:Hozzám nyerges vontatóval jön a postás a black friday miatt, remélhetőleg a héten.😅
Ugyanitt Matrix S36 Lime verseny láda eladó. 😁
-
csƵ
addikt
Hihetetlen intelligens ez az ember, akárhányszor hallom beszélni.
-
Steady74
Topikgazda
-
gban
veterán
válasz BlackmMmDog #46501 üzenetére
Visszakerült, 17.990-ért.
Kíváncsi leszek, lemondják-e vagy odaadják 12-ért.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #46501 üzenetére
Annyi volt, leadtam a rendelést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Dyson akkumulátoros porszívók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest