Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz sityupityu #47196 üzenetére
Jövőre váltok 10 000-ért éves jegyet fertőre, meg ha összejön veszek egy csónakot.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
-
dik
őstag
Nekem valami 36064 a száma és szept 25 igényeltem és dec. 04 készült el a kártyám és meg is jött karácsony előtt valahogy...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Bírom én is ezt a horgászati jogszabály szerűség témákat és egyéb kinlódást és ki a rapsic és ki nem ki ír be a fogásiba és ki nem. Lehet ezeket a dolgokat csavargatni egy életen át. Meg azt is bírom 1-2 horgász milyen gustustalan szemét modorral áll a másikhoz hányni tudnék tőlük nem is értem miért szarháziak. Az is tény itt is egyre jobban a pénzlenúzásról szól a történet és lassan egy ügyvéd egy jogász meg egy titkárnő kell ahhoz, hogy lemenjen az ember a partra és fogjon valamit. És még lehetne sorolni a szebbnél szebb példákat és ellen példákat is persze. Ez ilyen és legyen okos az ember... Lassan káosz és őrület lesz ez az egész..
-
vendingo
veterán
válasz sityupityu #47191 üzenetére
Ja, azért adok le üres fogásit.
Kell a francnak a hal. 10-15 küszt hoztam haza a teknősnek, ennyi. Így is rabsic vagyok, mert nem írtam be 3x 100g halat...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
-
vendingo
veterán
válasz sityupityu #47189 üzenetére
Én nehezen vettem rá magam a regisztrációra.
Igazából engedélyre se lenne szükségem, mert nincs ellenőrzés.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
-
vendingo
veterán
204071
Talán nyárra megkapom
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Honnan a bánatból tudjátok a sorszámát a kártyának, ha még meg se kaptátok?
Én kerestem a visszaigazoló emailekben, de nem találtam ilyesmit.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
zolee0307
őstag
válasz Grillo #47177 üzenetére
Nem tudom. Azt nem értem, ha gyereknek nem gyártják le, akkor miért készült el online? De szerintem nem kell majd a fogási napló kiváltásához.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
twine
veterán
Idő közben megjött a Kastking Spartacus 1.98-as két részes pergető pálca... Kettő botvéggel...egy "M"-es , és egy "MH" véggel...
Nem volt még ilyen pálcám, fenekezo, uszozo cuccaim voltak a múltban, szóval nincs hasonlítasi alapom! De első felindulásból egész normális kis palcanak tűnik...
Szép Kis minőségi tartóval érkezett, egy szuper biztonságos karton hengerben...fedex-el jött, amiért külön kellett fizetni...
A többi free shipping...
Viszont ezért sajnos
a Spartacus multi orsó , illetve a Kastking fonott még valahol úton... :/
(De legalább így nagyobb eséllyel úszom meg a vámot, mint ha egy csomag érkezett volna )
Pedig épp az orsó miatt vet szét a kíváncsiság...
Bár mondjuk az egész szettel lenne már jó gyakorolni a multizast.... Várom már nagyon...(mint valami kis gyerek) talán azért is mert horgászatban "kínaiszűz" vagyok kíváncsi vagyok egy raklap sz@rt vettem , vagy azért bohockodni jó lesz e vele...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Dec. elején 179.200 felett kaptam a kártya számot....
Kiszámoltam... "Nagy ötlet" volt ez a kártya...(valakinek)
De...... Ha a jövőben valóban kialakítanának köré egy jól használható infrastruktúrát, (telefonos applikáció, azon keresztül napi jegy vásárlás, "e-fogási napló",stb...) Akkor én azt mondom, nekem megérte az a 2200HUf... Legyen, fejlődjön...
Csak ne akadjon itt él a mutatvány, hogy 2200-ert plasztik card, 'oszt kalap...
Nekem pld. Nagyon jó volna... Évek óta nem horgászom, de most érzem az erőt magambanEnnek tükrében, ha most pld. Lenne ilyen alkalmazás, és online "két klikkbol" telefonon napijegy vásárlási lehetőség... Az nekem könnyebbség lenne, mint szaladgálni a napijegyért, vagy böngészni a weben, hol lehet adott vízre jegyet venni online...
Szóval szerintem (!) Nem lenne ez hülyeség, csak rettegek attól, hogy ez itt megáll....
-
gban
veterán
Nekem ~37k a sorszáma, december elején jött, tegnap meg a mail hogy föladták
Postázást nem vállalok.
-
zolee0307
őstag
A gyereké nekem sem jött meg (02040 a sorszáma a rendszerben).
Nekem ezt válaszolták:
Jelenleg nem készül horgászkártya azon ügyfelek részére, akik a regisztrációjuk évében még nem töltötték be a 15. életévüket, vagy nem magyar állampolgárként regisztráltak, a jövőben azonban részükre megnyílik az önkéntes kártyaigénylés lehetősége.
Illetve:
A személyes horgászprofiljában a későbbiek folyamán online módon Ön fog tudni adatokat módosítani, azonban jelenleg ezen informatikai fejlesztés még nem került élesítésre. Amennyiben sürgősnek tekinti az szóban forgó adatváltoztatások átvezetését, akkor kérjük, forduljon horgászegyesületéhez, ahol rögzítik és továbbítják adatmódosítási igényét az illetékesek felé.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Grillo
őstag
Nekem a száma 001282, és decemberben meg is kaptam.
Gyerekeké 140900 és 140904, nekik még nem jött meg. -
jansky1
senior tag
Családban ezer párszázast nem kapták még meg, pedig jött email Karácsony előtt , hogy postázták..
-
busman
veterán
válasz Zoli bácsi #47171 üzenetére
Köszi,akkor nekem még odébb van. (109.000)
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Novemberben 20.-àn rendeltem meg a kártyát, sztem már itt lenne az ideje, hogy megjöjjön.
-
musli26
tag
Én is ki akartam menni az élőre többször tavaly.
De alig lehet horgászni a sok zöldtől.
Volt egy haver aki kijárt rendszeresen.
Ő mondta:Reggel ment 6ra 8-9ig tudod maradni.
Utána lehetetlen horgászni jön a trutyi.
Délután 5-6 fele újból kiment 8 fél9ig.
Mert estére a hal leáll semmi értelme maradni azt mondta.Sajnálok egy napot áldozni ,hogy pecázzak 4-5órát.
De vonz nagyon a folyó....Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
dik
őstag
Na igen amúgy mivel kell ezeket kenni én még sosem kentem meg egyik orsómon sem pedig van ami 15+éves.
Mi a jele annak amikor már szükséges? Én még egyiken sem vettem észre különösebben ilyen jelenséget."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Zoli bácsi
őstag
válasz egykettő #47136 üzenetére
Rendeltem egy ilyet is, kell a horgászládába is egy......
Más: Néztem a kínai orsóm fékjét, a száraz lamellákat már megfújkáltam egy kis teflonos zsírspray-vel, jónak tűnt. Jobban megszorítva a féket viszont darabos, szorulós lett. Újra szétszedtem, átkentem szilikonzsírral a filclamellákat. Meglepően sok zsírt felszívtak a lamellák.... Na, most tökéletes lett. Eddig azt hittem, mindegy milyen kenőanyaggal, vagy műszerolajjal kenem a filcet, de úgy látszik mégsem mindegy. -
dik
őstag
Az takaros pecázni nem kell nekik akkor. Haverék járnak sűrűbben a siratóira azok mondják telepítik és sok halat fognak pár fotót láttam fene tudja. Én részemről szerintem még nem bántom a holtágakat az élőre hacsak nem lesz zöld ár mint az idén visszamegyek még párszor. Az a zöld ár téma kiégető volt meg is fogadtam nem bántom többet, de a kezdeti nehézségek után pár kiló meglett így nem lett nullázás. Nagyon szokatlan volt az úgy...
Esetleg nem tudom valakinek info céljából néha tudna itt mondani majd valamit az éló vízről? Néha majd rákédeznék mert így vakon nem autókázok többet közel 65km-t..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
yanna
addikt
Ismerem mondhatni elég jól a környéket, kb. 30 éve, eleinte évente 1-2 alkalommal jártunk 5-7 napot. Akkor még fullos horgászatok voltak, 1 hét alatt akár minden nap jöhetett 10+-os amúr, pontyból meg a megengedettet is meg lehetett fogni. A gengszterváltás után csak a vizet nem lopták ki belőle.
Kb. 20 éve tesómék vettek ott telket kis faházzal, azóta annyit horgászhatnánk amennyit akarunk, de sokszor be se dobtunk, csak a kertet rendeztük.
Most meg tesómék odaköltöztek állandóra, építtettek egy lakóházat.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
dik
őstag
Szept. 25 regisztráltam és karácsony előtt kaptam meg a kártyát. Haverral együtt az még most sem kapta meg, de persze volt aki mi utánnunk 2-3 héttel és már előttem megkapta 1 héttel szóval egy vicc...
-
dik
őstag
Épp nem ott, de voltam arra pár év alatt többször most már a duzzasztónál voltam az élőn...
Az a kákafoki egy büntetés volt a bikazugival együtt na meg a siratóit is hozzá lehet kötni annyira nem volt hal valami szörnyű. Most talán valami történ és telepítik őket..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Zoli bácsi
őstag
Én szeptember 7.-én regisztráltam, 12xxx számot kaptam, nov 29.-én postázták.
-
veterán
-
busman
veterán
Mostanában jött valakinek horgászkártya? Milyen sorszámnál tart a posta?
-
yanna
addikt
Szarvas, Békésszentandrás (Kákafoki holtág) környékéről van itt topiklakó?
-
saen
veterán
válasz FireFox1996 #47146 üzenetére
Országosan.
-
dik
őstag
válasz Zoli bácsi #47142 üzenetére
Ilyen van most vettem azt is igaz itthon igaz jóval többért(PB prod...) . Remélem sokáig bírni fogja... Erre a kínaira kíváncsi leszek eddig nem rendeltem kintről semmi peca motyót még, ez lesz a teszt.
-
egykettő
aktív tag
válasz Zoli bácsi #47142 üzenetére
Amit mi rendeltünk az zsinór vágó, a fonottat nagyon szépen vágja, és karikát nyit, horgot/karikát lehet vele cserélni egy woblerem. A legkisebb karikákat nem nyitja de más hátránya nincs.
Az a kerámia olló mire való? Az is csak zsinórt vágni?
[ Szerkesztve ]
-
Zoli bácsi
őstag
válasz egykettő #47136 üzenetére
Én ezt rendeltem: [link]
Ilyen volt eddig is, zöld, Carp zoomos. Az volt a gond, hogy sokszor ez volt kéznél, és nem csak zsinórt vágtam vele.....(etetőanyagos zacskót) A végén már csak megfeszítve vitte el a fonott zsinórt. Megpróbálták élezni, de még rosszabb lett. Pár szezont végigszolgált.
Amit ti rendeltek az mire jó még? Zsinórvágó és fogó? -
egykettő
aktív tag
-
Zoli bácsi
őstag
Megjött az első kínai rendelésem, dec 17.-én rendeltem, ma reggel hozta a postás. A pótdobból ki volt esve az összes lamella, a dobozt is a csomagolás fogta össze, látszik hogy nem bánnak kesztyűs kézzel a csomagokkal. Ha már szétesett a fék, kicsit lefújtam a száraz lamellákat zsír spray-vel, úgy raktam össze. A képen a doboz a spray-ből kapott, nem ilyen pöttyös volt eredetileg. A sikeren felbuzdulva már rendeltem egy fonottzsinór vágó ollót is, 900ft körül van az ára átszámítva. A régi már nehézkesen vágta a zsinórt, egyik ismerősnek van gépe az élezéshez, megkértem, megélezte, azóta még rosszabbul vág. Ja, az orsó 37 euró volt, plusz kettő a szállítás. Van egy sekély és egy mély fémdob hozzá, hatalmas féklamellákkal.
Tavaszig megy a szekrény tetejére, és várjuk hogy jobb idő legyen. -
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #47133 üzenetére
neked igen .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
FireFox1996
őstag
2019-től ingyenes a horgászvizsgadíj?
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
egil2
csendes tag
válasz sityupityu #47131 üzenetére
Még horgásztam, amikor már nem néztem a Haldorádót, aztán míg nem horgásztam nyilván nem néztem, de most amikor háttérinfo kellett, egyből az jutott eszembe:-) Prohardvert azért olvasok, de a horgász fórum még nem tűnt fel. Örülök, hogy van, az meg külön jó, ha környékbeliek is vannak. Biztos visszanézek még, pláne, ha tényleg nekifogok ismét.
-
veterán
-
veterán
-
egil2
csendes tag
Nem találtam a régi jó(?) haldorádós fórumot, így kötöttem itt ki. Nem gondoltam volna, hogy Esztergom környéki horgászokba botlom rögtön:-) A Kerek tavon talán egyszer pecáztam, de sokan voltak. A túloldalra is áthallatszott a 'bandázás', az nem az én világom, úgyhogy nem mentem többet, maradtama Dunánál. Sógoromék párszor megfordultak a tavon, jókat mondtak.
[ Szerkesztve ]
-
egil2
csendes tag
válasz sityupityu #47125 üzenetére
Nahát ezért is kezdem újra, ha nem is félnapos feederezésekkel, hanem pergetve. Itt az ideje azt is rendesen megtanulni:-)
-
B.i.L
senior tag
válasz sityupityu #47123 üzenetére
Bocs,az is szép...párszor voltam arra,de a Dédai tó volt a cél.Rendkívüli az Afrikai harcsa álományuk.
(Nincs rajtam a szemüvegem )[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
veterán
Nem messze készült a Kerek tótól egyébként...
Igen, úgy érzem, hogy szerencsések vagyunk abból a szempontból, hogy a Dunának ezen szakaszán élünk. Nem sok ilyen hegyekkel tarkított szakasza van, Magyarországon meg ezen kívül nincs is. Esztergomtól Visegrádig egyszerűen csodálatos ahogy a Börzsöny mellett elhalad, így jó naplementés képeket is lehet készíteni.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
egil2
csendes tag
válasz sityupityu #47123 üzenetére
29-én vagy 30-án néztem ki, a Kerek tóra, meglepően sokan horgásztak. Sógorom a kisfiával karácsonykor volt kint 2 kis csukát fogtak pergetve (tanul a kölyök).
Néztem a két fotódat feljebb, a második az a tipikus naplementés-dunaparti:-) -
veterán
-
B.i.L
senior tag
válasz sityupityu #47119 üzenetére
Igen,itt dolgozok
Völgyzáró gátas rendszer,2 patak táplálja :
Határréti patak,ami a Határréti viztározóba(Mohosz kezelésű horgásztó),majd a Házirét viztározóba folyik.
Háziréti patak,innen zárógát,illetve lefolyó rendszeren kerüsztül kis patakba folyik ki.
Tényleg festői.
Solymár határában,körforgalomtól 2 perc a 10-es úton.Az Auchannal szemben.[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
veterán
-
veterán
válasz Steady74 #47094 üzenetére
Amúgy ha még nem voltál, akkor már csak a festői környezet miatt is el kell menned egyszer. Valaki itt a fórumból rakott is ki képeket egyszer. Egy völgyet képzelj el amit erdővel borított hegyek vesznek körbe minden irányból (természetesen már a tó környezete is erdős). Egyszerűen lenyűgöző...
-
B.i.L
senior tag
válasz Steady74 #47116 üzenetére
8 éve járok ide,tagként...majd mesélek,ha jössz.Teljesen mind1,de a halőrháztól szinte mindkét oldal eleje a nagyviz bárhol.Vannak kedvenc helyeim,a két ágban kevesebbet pecáztam(asszony miatt,szintén pecás)
Most is kint vagyok,kicsit viharos.Horgászni mentem...B.i.L
-
egil2
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
A Zéé
addikt
válasz galervin93 #47111 üzenetére
akkor megy a gumiszabály össze-vissza igazgatása
Majd február közepe-végére, mire nekem aktuális lesz a dolog, addigra talán letisztul...Just a simple Lineman...
-
egil2
csendes tag
válasz galervin93 #47111 üzenetére
Köszi, ha 5 évig kibírtam, már azt a pár hetet kibírom, amíg a kártya megjön:-) Úgy egyébként kérdeztem, hogy ilyenkor mi van, amikor valaki hosszú kihagyás után vagy eleve először váltana igazolványt. Gondolom újra kell csatlakozni a helyi szervezethez (és díjat fizetni), továbbá megvenni a területi jegyet ahová épp a delikvens akarja.
-
A Zéé
addikt
Elvileg január 1-től kell, hogy kézben legyen a horgászkártya, hogy engedélyt válthass. Ha tavaly még nem váltottál semmit, akkor addig, amíg azt nem kapod meg, addig nem tudsz pecázni. Ha van tavalyról engedélyed/fogási naplód, akkor az január 31-ig még érvényes.
Ez viszont már szürke zóna, hogy így adnak-e ki napi jegyet, mivel január 1-től már nálad kell lenni a horgászkártyának pecázás közben is. De mivel sokak nem kapták még meg (pl. fater sem, pedig még novemberen regisztráltunk), sztem január végéig nem nagyon fognak emiatt büntetni.Just a simple Lineman...
-
Szeszkazán
senior tag
BUÉK!
-
veterán
Ezt privátba akartam. Javítottam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #47101 üzenetére
nem kell megsértődni ,engem az sem zavar ha valaki hazaviszi azt amit az engedélye enged . Söt ha kicsivel többet még az sem .
Érezd az iróniát .Steady neked gyalázat csak nekem jó a közlekedés RSD re
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
veterán
válasz hermanyi #47099 üzenetére
Nincs kib...va a kavicsra, félig a vízben van. Pont ezért nem is húztam kijjebb, hogy ha netán elkezd vergődni, akkor ne csessze össze magát. Meg egyébként is csak egy kisebb példány volt, a szárazon sem lett volna nagy baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Dyson akkumulátoros porszívók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest