Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz bardi #176498 üzenetére
Nekem is van ilyen alis cucc, de a baj vele inkább az, hogy a nem spd cipőkre nehezen megy fel és így alul nem összezárható. Azok ugye sokkal kisebbek és keskenyebbek, mint a sport és egyéb bicós cipők.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
ggeleven
őstag
BB ruhából másolva. Van akciós alsó rész is. Rendeltem egy szettet kipróbálni. Én tavaly év végén 2 fokban még simán elindultam munkába bicóval.
Férfi aláöltözet/pulóver L, XL, XXL méretben, 1690Ft kék [link]
Férfi aláöltözet/pulóver M, L, XL, XXL méretben, 1690Ft szürke [link][ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz xy.zsolt #176488 üzenetére
evezopad en fogok tekerni, de csak hetvegeken. az elmult evekben tekertem munka utan sotetben is, de olyan erzes mintha egy sotet jegkamraban tekernek egy fenyfoltot magam elott bamulva. dogunalom, es egy csomo macera, nem is veszelytelen a vilag vegen.
egy igazan jo elmeny volt, amikor feltekertem kreuzensteinhez a vak sotetben, aztan kozben lattam mindenfele allatot. nah ott megvolt a "csak en es a bringa" erzes - nehez lett volna hazakavarodni gyalog, ha barmi tortenik.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
xy.zsolt
őstag
válasz INTELligent #176489 üzenetére
Igen alis, de nem vittem túlzásba. Még nem rendeltem innen ezelőtt én sem, szóval ha megjönnek akkor tudok véleményt írni róluk....de a linkeket kirakom, aztán vegye aki úgy érzi [link] [link] Sapkában a "classic black"-et vettem, hogy biztosan ne fázzon a fülem. Kesztyűm van, de eddig sem használtam....igazán hidegben nem is bringáztam
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
INTELligent
senior tag
válasz INTELligent #173548 üzenetére
[átütőtengely][megszorulás][DIY][hack]
Hátha másnak is segít, ha leírom, hogy mi lett végül a megoldás. Első körben hagyni akartam a fenébe, mondván nem akarok kárt tenni a bringába. A menetmetszőzést hagytam, mert az M12-esnél finomabb az átütő menetemelkedése (legalábbis nekem annak tűnt).Gondoltam, hogy majd a tengellyel belevágom a menetet, hátha sikerül. Innentől már az egyszerű fizika megoldotta . Annyit kellett mindösszesen csinálnom, hogy többször be-, majd kitekertem az átütőt a támvilla másik felében lévő (az előző posztomban lévő képen kékkel bekarikázott) - feltehetőleg alu - anyába. Mivel a kifejtett munka hatására mindkét komponens felmelegedett, és az anyának nagyobb volt a hőtágulási együtthatója, így könnyen be sikerült hajtanom az átütőt (én legalábbis ezt a magyarázatot látom reálisnak).
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
INTELligent
senior tag
Ha "gondoskodásmentes" gumit akarok nézni tesóm MTB-jére (mindenes gépnek használja, de nincs benne nagyon durva terepezés), akkor a Schwalbe Smart Sam Plus jó választás lehet?
(#176488) xy.zsolt : a kamásli/sapka is Ali-s? Azokhoz egy linket be tudsz esetleg dobni ide, szerintem velem együtt többen örülnének neki .
Téli kesztyűből milyet érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
xy.zsolt
őstag
válasz FireShadow #176485 üzenetére
Én csak most szoktatom magam a hideghez mert egy téliszezon kimaradt....most úgy gondolom, hogy 8-10 fokig elég egy hosszúszárú technikai (sí) aláöltöző+kantáros bringás rövidgatya. Nem jött még meg a rendelt bélelt hosszúszárú kantáros bringásgatyám, a bélelt felsőm, kamázslim, sapkám....ezek kellenek szerintem nekem a 7 foknál is hidegebb napokra, de lehet idén annyira hidegben kedvem sem lesz tekerni. Tavaly decemberben nem fáztam, idén ezt nem tehetem meg sajnos
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz FireShadow #176485 üzenetére
Ha nagyon hideg van, akkor softshell bringás nadrágokra esküszök, csak egy problémám van vele: nem vízálló. De szerintem december végéig biztos nem kell elővennem
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
FerNandor
őstag
válasz HEAHEA #176465 üzenetére
Szerencsére jó lett a 43-as simanő rp1 egy fél centit talán hosszabb a belső mérete, de kényelmes, nem szorít, nem lötyög. Szuper, örülök neki ráadásul most akciós lett, mert utolsó darabok. 17990Ft
Köszi ezt az oldalt is, elmentem ezt is.Gyors tekertem egy kört, hűvös volt az elején, de nem fáztam, 155 volt az átlag pulzus, 191 a max, de nem figyeltem most, csak mentem, az elején főleg méregből majd holnap megyek egy hosszabbat. Remélem jó idő lesz. Bírják még a kopott Schwalbék, nem imbolyognak
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FireShadow
senior tag
Tudja valaki, hogy a Strava routes miért nem enged a Jánoshegyi útra útvonalat tervezni (csak manual modban)? Tudom hogy OSM alapú, és helyenként pl Budaörs hegyeiben ahol tiltva van a bringa, ott futást azt enged, de Jánoshegyi útra semmit se.
xy.zsolt Ha beköszönt a hosszugatyás idő akkor milyenben érdemes bringázni? (sport célból nem munkába, nem oszágúti) Valami olyanra gondolok ami nem olyan bő hogy rojtosra egye a mechanika, és flexibilis a térdnél (farmer nem hangzik optimálisnak). Jelen pillanatban sí aláöltöző "cicanadrág" + rövidnadrág kombó jut csak eszembe de biztos van valami értelmesebb.
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
bardi
senior tag
válasz bringasisti #176478 üzenetére
Cégnél minden reggel a belépésnél mérnek mindenkit, ilyen infrás cuccal, én 10 percet sétálok kb, picit hidegebb időben rendszeresen nem tudott értelmezhető értéket mutatni, hőlégfúvón is néztem már, teljesen falsnak tűnt, szerintem ezek nem sokat érnek...
'92 Honda VFR 750
-
jjeahh
nagyúr
válasz INTELligent #176480 üzenetére
Anno volt egy olyan mém facebookon, hogy "olyan hideg van, láttam egy csíkit pulóverben". Szal a csíkiak sosem fáznak, megszokták a hideget . Olyan ez, mint a gyimesi öregek, régi rozsdás kontrás váltó nélküli bringát hajtanak hegyre. Nem, nem szállnak le emelkedőn, már hozzászoktak, mert ott hegy hegyet ér . Az országban mindíg nálunk van a leghidegebb.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
-
törölt tag
válasz bringasisti #176472 üzenetére
nekem is volt mar, cirka tiz eve egy random tudogyulladas miatt. a mai napig nem tudom hogy hol es hogyan kaptam el, de csak az orvos által adott injekció segített es vitte le. kegyetlen tud lenni az ilyen magas laz.
-
6030D
őstag
válasz ggeleven #176470 üzenetére
Most annyival másabb, hogy a háziorvos már mondta, hogy elvileg 24 órán belül jönnek, gyakorlatilag 2-3 nap (a netes leírások alapján 5...), de előtte szólnak, hogy kb mikor és onnantól lehet számolni a 4 órát. Na ha hétfőig nem történik semmi, akkor megmondom, hogy bemegyek én a kórházba, nem akarom én stoppolni a mentőt (meg az öregek idegeit, hogy a mentős végigjön a lépcsőházon a fertőző fiatalhoz ).
bringasisti: van itthon vörös, ő mondta, hogy hívjam a dokit. Nekem nem segített.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
bardi
senior tag
-
-
anderledani
őstag
válasz holden72 #176458 üzenetére
ennyi az ára már hónapok óta, csak így hirdeti a Hervis. A vírus előtt 170 volt
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
ggeleven
őstag
válasz 6030D #176416 üzenetére
Mint utóbb kiderült nálam "csak" tüdőgyulladás volt, de a láz és köhögés miatt el kellett végezni a tesztet nekem is. Nem volt egy leányálom, reméljük mostanra jobban szervezik a dolgokat.
Akkor így írtam le a kollégáknak, nem megijeszteni akarlak. 39+os lázzal, napok óta nulla alvással kellett várnom.
Senkinek nem kívánom ezt a kálváriát, amivel jár ez az állami teszt. Reggel 8:30 körül magamba erőltettem egy banánt és egy pohár vizet, gondoltam el leszek vele egy darabig. 10 körül hívtak, hogy délre jönnek tesztelni, szóval ne egyek és ne igyak semmit. Lázasan már az első óra is borzasztó volt. Eljött a dél, sehol senki...Már szétszakadt a fejem akkor, minden bajom volt. Eljött fél 1, sehol senki. Eljött 1 óra, sehol senki... Már annyira szarul voltam, hogy felhívtam a mentőket. Azt mondja a faszi, hogy már a kerületben van a kocsi, ezt a kicsit még bírjam ki valahogy. Mondom oké, de k***a szarul vagyok...Na mindegy. Fél2, sehol senki... már ájuláshatáron voltam, szóval sokk-fektetés... 2 óra sehol senki... fél 3 sehol senki. Mondom ez k.-ra nem fasza, megint felhívtam őket. Akkor egy másik faszival beszéltem, aki kérek-perec kijelentette, hogy nem lehet tudni, hogy hol van az autó éppen, de a kiadott címeket estig biztosan megcsinálják. Mondom marhajó, de lázas vagyok, mint állat és csillapítani kellene és ki vagyok száradva iszonyúan. Erre annyit mondott, hogy nem tud jó tanácsot adni, csak feküdjek lehetőleg egy klímás szobában. Inni, enni tilos. Azt még elmondta, hogy minden nap kismamák, szoptatós anyukák, cukros idősek ugyanezzel hívják őket és nekik is csak ezt tudja mondani. Remek a rendszer, mi? Végül fél 4 körül ért ide a csávó és alig 2 perc alatt végzett a mintavétellel. Annyit mondott, hogy ez náluk mindennapos egyébként, túl vannak hajtva és rossz a szervezés.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
xy.zsolt
őstag
válasz Csokicsibesz #176460 üzenetére
És szerinted az országok nem fizetnek érte? Amúgy ez a virus maga is egy összeesküvés elmélet volt a többség szerint még pont egy éve.
-
arn
félisten
válasz Hasaggymeg #176461 üzenetére
Jah a helyi erdoben ugy legyaktam a masik 14 ev alatti gyereket, mint a pinty Kaptam egy bukosisakot erte, amit feltettem a polcra, kutya nem viselt olyat a 90es evek elejen.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
HEAHEA
aktív tag
válasz FerNandor #176420 üzenetére
Igen, tényleg érdekes... Az én lábhosszom 26cm. Erre rászámolok kb. 1,5 cm-et és már ott is a 45-ös méret amit hordok. Viszont szeretem, ha nem szorít a cipő és jobban elterül a lábam. A [Gaerne] cipőm 44-es 28 cm-es betéthosszal, de pont olyan a kialakítása, hogy nem szorít. Gyártónként lehet olyan, pl. NW.-nél, hogy egy adott cipőjének 2 változata van, normál és széles lábfejre tereveze.
Láttam ferlmerült a ruházat téma is. Nekem M-L méret a jó gyártótól függően. A Decathlonos , Lidl-ös ruháknál eléggé furának érzem a szabását. Vettem márkásabb, akciózott ruhákat is( Gore, Pearl Izumi), azoknak tökéletesnek érzem a szabását.
van egy weboldal, ahol ha tisztában vagy mi kell neked, ki lehet fogni akciókat.: [link] -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #176462 üzenetére
Bár 10 éves koromtól,tehát 41 éve tekerek,valójában 33 éves koromtól mérem is mennyit.Íme:2002.02.06-2010.03.20»4909km(összesen!);2011.03»1666km;2011.12.31»3627km;2012»4861km;2013»4227km;2014»5573km;2015»8572km;2016»8839km;2017»7682km;2018»8299km;2019»8226km...
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
őstag
válasz Csokicsibesz #176449 üzenetére
Na még annyit hozzá, hogy egyrészt ahogy előttem írták, el kell dönteni, hogy tényleg érdekel a versenyzés, vagy annyira nem.
Illetve nem biztos, hogy az a jó, amit én csinálok, van, aki csak simán teker ahogy kedve tartja, sok szinttel, aztán gyorsabb mint én. Bár én tartom magam ahhoz, hogy ez azoknak jön be, akik 10-15 éve bringán ülnek, és mennek több ezret évente, én meg 2016-ban kezdtem el "többet" tekerni. Szóval azért nem olyan egyszerű történet.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Csokicsibesz
tag
-
xy.zsolt
őstag
válasz bringasisti #176442 üzenetére
remélem csak viccelsz ingyen semmi nincs
-
holden72
tag
válasz anderledani #176426 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Megnézem, ahogy látom épp akciózzák.
Sajnos mástól nem jött még válasz a kérdésemre. -
arn
félisten
válasz Hasaggymeg #176454 üzenetére
91ben indultam egy "mtb" versenyen, amit meg is nyertem. Kb ott nyilvanvalo lett, hogy ez nem nekem valo, en tekerni szeretek. Parszor a haverok meg elcsabitottak maratonra, de nem valtozott semmi 5 eves korom ota folyamatosan tekerek, szvsz 70-80 evesen is fogok, de ennyi, jo onerobol haladni.
-
anderledani
őstag
válasz mobal #176428 üzenetére
Hát igen ez inkább trekking gumi mint cross.
nekem a Ghoston Schwalbe Smart Sam van, azért az sokkal barázdáltabb. De monti után még az is csúszikiPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Szakbarbár #176424 üzenetére
Nekem az eleje fura az ártéren,szerintem ott a gát és az aszfalt jobb lett volna mint az ártér és burkolatkő.
Csokicsibész...most menj fel az elejére mikor a kemény legények kovidosak mind.
arn...+1 élvezni kell ha már kifizetted a benevezést,nem belerokkanni.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
arn
félisten
tedd fel magadnak a kerdest, hogy szeretsz e versenyezni, vagy miert tekersz egyaltalan?
-
parandroid
félisten
válasz CragON #176451 üzenetére
Á, a körmendi bikepark. Egyszer ki kéne próbálni. Autóval mentem már el mellette, amikor Graz felé jöttünk haza, percekig hangosan röhögtem, pedig korábban hallottam már róla.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
6030D
őstag
Amikor én elkezdtem, akkor azt mondta az edző, hogy edzéstervvel olyan 4-5 év, mire arra a szintre jutok, amit szeretnék (Top maratonok, első 5). Te csak tavaly kezdted, nem? Az meg nem baj, ha van egy kis görcsöd előtte, oda kell állni a starthoz, aztán megnyomni, ami belefér. De már többször írtam, hogy ez egy folyamat, mire mindent megtanulsz. Frissítés, energia beosztás ilyenek, meg a sok munka, amit beleraksz. De nézem, hogy miket tekersz, a hosszú, sík tekerések még mindig nincsenek sehol, szóval van még min dolgozni. Nem csak a 30 km/800 m -t kell nyomni.
-
Csokicsibesz
tag
válasz 6030D #176447 üzenetére
Valamit nagyon rosszul csinálok. Olyan iszonyatosan messze vagyok a kategória elejétől, hogy hihetetlen.
Igazából már most elment a kedvem a holnapi versenytől. Egyáltalán nem oszt nem szoroz, hogy elmegyek-e.
Elég fos érzés, hogy szart sem ér amit csinálok. Át kéne gondolni ezt az egészet. -
arn
félisten
Wienerwald MTB: Neuwaldegg - Schottenhof up and down
26.07.2020
Canyon Exceed
https://www.youtube.com/watch?v=mGO0G6yddRsfacebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
6030D
őstag
válasz Csokicsibesz #176446 üzenetére
Elég az a vázcsőbe építhető motor, ami a hajtókart pörgeti, olyan van nekem is.
-
-
FerNandor
őstag
válasz xy.zsolt #176437 üzenetére
Bocsánat Az adott gumi Sopronban "rendelhető" státuszban van, míg más gumi akár 24 órán belül szálíltható. Gondolom akkor nincs készleten, ezért is döntöttem a német oldal mellett.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
6030D
őstag
válasz Csokicsibesz #176441 üzenetére
Tavaly 2:37-et mentem, és volt 35 fok, most jó lett volna jobbat ebben a "hidegben".
-
6030D
őstag
válasz Csokicsibesz #176430 üzenetére
Elég sok az új ember meg a visszatérő M1-ben, szóval csodákat nem vártam, de ma ránéztem a topmaraton oldalán az összesítettre, és 6. vagyok. Szóval valami 10 alatti összejöhetett volna. Inkább az bánt, hogy nem mehetek ezen a versenyen, pedig marhajó a pálya. Még jó, hogy mentünk rajta múlt héten.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok!
Mostanság outi mellett egyre inkább kedvem lenne terepezni, erdei tekerésekhez, futások alkalmával nagyon megjött hozzá a kedvem, illetve sosem baj ha van egy szamár még a Bianchi mellett. amolyan kezdő-belépő szintentre gondoltam.. Ahogy néztem a helyi sláger boltok nagy akciókba kezdtek, mit gondoltok az alábbi drótszamárról, ár-érték arányban megérné? 193 cm vagyok, így talán a 21-es méret is megfelelne, sajnos használtan ez a méret mint a fehér holló.https://www.hervis.hu/store/Felszerelés/Kerékpárok/MTB-kerékpárok/KTM/Peak-XT-29%22/p/COLOR-2442346
Előre is köszi a segítségeteket, gondolataitokat!
-
xy.zsolt
őstag
válasz gabro0 #176434 üzenetére
Azért az a váltástól is függ, de ha mást is rendelt akkor lehet jobban járt...mondjuk a szállítási idő is számított neki...és csodálkoznék ha itthon nem kerülne hamarabb hozzá mint németből. Garancia kérdés megint jobb itthon....stb
-
ZolkoW
őstag
Rossz hír, engem az aggaszt, hogy ameddig nem lesz oltás, vagy ameddig nem esik át rajta mindenki, addig szerintem már ez a kínlódás lesz. A teszt is eleve csak a pár nappal korábbi állapotot mutatja, ha úgy vesszük.. akkor meg ha voltál ezalatt valahol, nem tudhatod. Szóval bármi tünet, ami kicsit is hasonlít, már késztethet arra, hogy nem mész emberek közé, de ezt nem lehet örökké csinálni. Jó, vigyázol, mert maszkot hordasz a boltban, de addig már nem lesz nyugtunk, amíg ez meg nem oldódik rendesen. Nálunk a háziorvos is a helyzet csúcsán van, pedig azt gondolná az ember, hogy legalább az EÜ dolgozók kicist képben vannak, és nem éri őket váratlanul egy egyszerű kérdés...
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZolkoW
őstag
válasz FerNandor #176427 üzenetére
nem árt, ha tudod, hogy fogod-e vastagabb zoknival is hordani, nekem érezhető különbség van a vékony és vastag között, magyarul viszonylag passzentos lett a cipő, de az, hogy Shimanóból (és sok más márkából ugyanúgy) rendszerint 44-es kell a 43-as lábra, az NEM azt jelenti, hogy ezek nagyobb cipők, csak kibaszottul nem egyformán méreteznek, ergó a 44-es Shimano akkora, mint a 43-as utcai random márka. (ez általánosítás, és biztos van kivétel, de sokszor látom, hogy az terjed, hogy a bringás cipőből nagyobb kell, pedig csak el van szúrva a méretezése, tehát ugyankkora kell, de más van beleírva.)
-
Csokicsibesz
tag
Uhh sajnálom, remélem nem lesz pozitív a teszted.
Gondolom neked az összetett helyezés miatt is számított volna a holnapi versenyRemélem 2021 már nem lesz ennyire megkavara és normalizálódik valamennyit a helyzet.
Jó lenne végre menni egy olyan versenyt, ahol kicsit fel tudnék jönni az elejére, nem csak azt látnám, hogy az első 5 percben elzúztok mellettem.
Mondjuk ez elég nagy sci-fi, de majd egyszer hátha. -
MODERÁTOR
válasz anderledani #176426 üzenetére
Jól néz ki. Az ilyen hurka gumik nem csúszkálnak?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
FerNandor
őstag
Egyébként a kerékpáros cipőnél is van olyan szabály, mint azt hiszem a futócipőnél, hogy kb fél számmal érdemes nagyobbat venni?
-
anderledani
őstag
válasz holden72 #176336 üzenetére
Szia
biztos kaptál már választ de nekem ami nagyon bejön az a Hervis Kilimanjaro X-Fact Cross Pro. 190-ért nagyon megéri szerintem. Csak nem pl olyan szar agyak vannak benne mint a Neuzerbe[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
zsocy
őstag
válasz Atti777 #176423 üzenetére
"Most terjed valami torokfájós-köhögős fertőzés" ja, a Covid
6030D remélem nem az (biztos nem az), volt most neked egészségügyi izgalom elég. Nekem amúgy két lányom van, az egyik ovis, hazahozza szerintem az űrkolerát is, de a Covidból még szerencsére kimaradtunk. Errefelé még piros matricás házat sem láttam. A békés vidéki élet, ugye
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz #75376384 #176422 üzenetére
Ez illetve a szennyvíz tisztító melletti rész kritikán aluli, veseköveseknek erősen ajánlott. Egyébként a most felújított szakasz nagyon jó lett, kíváncsi vagyok meddig lesz így. Jóindulatú vagyok és adok neki 1 évet az első javításig.
Találtam róla egy YT videót: [link]
Nekem egyedül azzal van bajom, hogy azokat a kapukat miért a kanyarokba tették?Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
törölt tag
válasz Szakbarbár #176415 üzenetére
ezek az utak a magyar epitoipar tokeletes mintakepei. lehetetlen gyors hataridok (nincs ido tomorodni, tomoriteni) plusz minden sporolo epitesi probalkozo.
a tervezo nem teheti meg, hogy szar terveket adjon ki a kezei kozul, mert kotik a szabvanyok. hogy aztan az epitkezesen mi zajlik, az mar megint egy masik teszta.
-
6030D
őstag
Nincs semmi tipikus tünetem, nem is az a bajom, hogy esetleg elkaptam, hanem hogy nem tudok ezért menni a versenyre. Jöhetett volna jövő héten is... Tavasszal volt a házban egy karanténos, az egyik srác szedett össze vmi csajt a németeknél, a határon kiszedték őket, a csaj azt mondta ide jön a sráchoz, aztán itt kergették a rendőrök, mert sosem volt itt.
-
FerNandor
őstag
válasz HEAHEA #176410 üzenetére
Hali! Köszi!
Meg is néztem ezt az oldalt: https://www.mantel.com/blog/en/cycling-shoe-size-recommendation
elég érdekes a shimano mérettáblázat 26cm =43-as cipő.
Akkor bízom benne, hogy az jó lesz..Közben megrendeltem a gumikat: https://www.bike24.de/p15833.html?menu=1000,4,22,35
-
Hasaggymeg
Topikgazda
...inkább várd ki,hátha csak enyhe lefolyású de mégis az lesz...leginkább veszélyeztetett szüleid,esetleg nagyszüleidért. Nálunk a társas házban is láttam már egy piros matricát ajtón,tegnap meg szembe szomszédom mondja,hogy úgy tűnik náluk is karantén lesz mert lánya osztályában megjelent.
Szerk: tegnap hallottam sportorvosoktól,hogy ha pozitív vagy tünetmentesen akkor is legalább 1-3 hét edzésmentesség,tünetekkel még több,mert maradandóan károsíthat. Amúgy meg úgy tűnik mind elfogjuk kapni kivétel nélkül.[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
Crosskovácsi : Balázs
3:12017: gerincsérv
2018: esküvő
2019: voltam
2020: covid tesztA tegnapi hőemelkedés miatt felhívtam a dokimat, hogy mi legyen, erre bejelentett tesztre, majd valamikor jönnek (1-3 nap + 1 hét kiértékelés...). Szerintem sima megfázás, naponta 2x köhögök, ma reggelre kicsit fájt a torkom, ami már el is múlt. Csodálatos ez az idei szezon, még jó, hogy korán, már novemberben elkezdtem rá edzeni.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz CragON #176315 üzenetére
Látom már 6030D is írta, hogy az sem kevésbé forgalmas, ráadásul gyerekkel mennék, szóval csak dedikált bringás útvonalon mennék ha lehet. Az Aldi és a Bauhaus között van egy szerviz út, az talán kevésbé veszélyes.
[ Szerkesztve ]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
sticky35
tag
válasz mobal #176411 üzenetére
Nekem tegnap jöttek meg a cuccaim egy 15 éves Author cross felújításához: lecseréltem az egész hajtást ha már a lánc és a fogaskeréksor úgyis kuka volt (3x8, ahogy látom te is ilyenben gondolkodsz), váltottam monoblokkról integráltra. SM-BB52-őt raktam be az FC-T4060-hoz, ez alapján tettem fel az alátéteket:
A középrészhez a meghúzási nyomaték 35-50 Nm, szóval nyomatékkulcs nékül ha meghúzod ahogy tudod, de nem rátépve, szerintem nem lesz baj. A kenést ne spórold ki alóla! -
vendingo
veterán
válasz polonic #176408 üzenetére
Én sajnálnám a a jó gumikat lecsereélni.
Anno gyárilag drága hajtogatható gumikkal volt szerelve a bringám, inkább használtam slime-et, mert kár lett volna értük. Használtan meg alig érnek valamit a gumik, hiába újszerűek.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
MODERÁTOR
Elkezdtem berendelni az új középcsapágyat illetve a hajtókart. Honnan tudom, hogy hány alátét kell, illetve nyomaték kulcs nélkül mennyire rossz ötlet kicserélni a bb-t?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
ZolkoW
őstag
válasz xy.zsolt #176406 üzenetére
ráadásul elöl a merevvillával jól is jön némi extra rugalmasság, amit a szélesebb külső adhat, mondjuk a gravelen nekem még csak egyforma külsőim voltak, de az első villa pár mm-rel többet is enged, mint hátul, tehát ha ki akarnám maxolni, elöl lehetne 45-ös, talán 47-es is, míg hátul 42 a max. Így hogy egyforma van, így csak pártized bárral alacsonyabb nyomásra fújom. Ha megnézed, montikon is vagy egyforma gyárilag, vagy elöl van a durvább.
-
xy.zsolt
őstag
válasz bringasisti #176405 üzenetére
Attól, hogy Romániában gyártják még nem biztos, hogy rosszabb mintha Ázsiában vagy olaszban....pl az enyém made in Romania és semmi baja.
-
bringasisti
őstag
válasz Hasaggymeg #176395 üzenetére
Igen de az a Sidi ami a Tour reklámban van és ami a boltban a polcon nem ugyan az. Nekem is volt utcai CCC cipőm és nem voltam elájúlva tőle
BENEFON DELTA--------N8
-
jjeahh
nagyúr
válasz xy.zsolt #176402 üzenetére
Ha hátul elkapar vagy megcsúszik, ott egyszerűbb menteni a helyzetet és általában nem lesz esés belőle, max megállsz és lerakod a lábad. Viszont ha elöl kisodródik, belecsúszik egy nyomvájúba vagy valamiért elveszted az irányítást, na abból 90%, hogy esés lesz. Legalábbis én így gondolom. Ezért szokták montin előre rakni az agresszívebb gumit.
-
gabro0
őstag
válasz Hasaggymeg #176387 üzenetére
A javításról annyit, hogy itt a javított aszfalból már nő a fa
Majdnem megálltam lefotózni, mert nem hittem a szememnek. Aztán úgy voltam vele mindenki tudna ilyen példát hozni és továbbgurultam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest