Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz 6030D #176416 üzenetére
Mint utóbb kiderült nálam "csak" tüdőgyulladás volt, de a láz és köhögés miatt el kellett végezni a tesztet nekem is. Nem volt egy leányálom, reméljük mostanra jobban szervezik a dolgokat.
Akkor így írtam le a kollégáknak, nem megijeszteni akarlak. 39+os lázzal, napok óta nulla alvással kellett várnom.
Senkinek nem kívánom ezt a kálváriát, amivel jár ez az állami teszt. Reggel 8:30 körül magamba erőltettem egy banánt és egy pohár vizet, gondoltam el leszek vele egy darabig. 10 körül hívtak, hogy délre jönnek tesztelni, szóval ne egyek és ne igyak semmit. Lázasan már az első óra is borzasztó volt. Eljött a dél, sehol senki...Már szétszakadt a fejem akkor, minden bajom volt. Eljött fél 1, sehol senki. Eljött 1 óra, sehol senki... Már annyira szarul voltam, hogy felhívtam a mentőket. Azt mondja a faszi, hogy már a kerületben van a kocsi, ezt a kicsit még bírjam ki valahogy. Mondom oké, de k***a szarul vagyok...Na mindegy. Fél2, sehol senki... már ájuláshatáron voltam, szóval sokk-fektetés... 2 óra sehol senki... fél 3 sehol senki. Mondom ez k.-ra nem fasza, megint felhívtam őket. Akkor egy másik faszival beszéltem, aki kérek-perec kijelentette, hogy nem lehet tudni, hogy hol van az autó éppen, de a kiadott címeket estig biztosan megcsinálják. Mondom marhajó, de lázas vagyok, mint állat és csillapítani kellene és ki vagyok száradva iszonyúan. Erre annyit mondott, hogy nem tud jó tanácsot adni, csak feküdjek lehetőleg egy klímás szobában. Inni, enni tilos. Azt még elmondta, hogy minden nap kismamák, szoptatós anyukák, cukros idősek ugyanezzel hívják őket és nekik is csak ezt tudja mondani. Remek a rendszer, mi? Végül fél 4 körül ért ide a csávó és alig 2 perc alatt végzett a mintavétellel. Annyit mondott, hogy ez náluk mindennapos egyébként, túl vannak hajtva és rossz a szervezés.[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
ZolkoW
őstag
Rossz hír, engem az aggaszt, hogy ameddig nem lesz oltás, vagy ameddig nem esik át rajta mindenki, addig szerintem már ez a kínlódás lesz. A teszt is eleve csak a pár nappal korábbi állapotot mutatja, ha úgy vesszük.. akkor meg ha voltál ezalatt valahol, nem tudhatod. Szóval bármi tünet, ami kicsit is hasonlít, már késztethet arra, hogy nem mész emberek közé, de ezt nem lehet örökké csinálni. Jó, vigyázol, mert maszkot hordasz a boltban, de addig már nem lesz nyugtunk, amíg ez meg nem oldódik rendesen. Nálunk a háziorvos is a helyzet csúcsán van, pedig azt gondolná az ember, hogy legalább az EÜ dolgozók kicist képben vannak, és nem éri őket váratlanul egy egyszerű kérdés...
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Csokicsibesz
tag
Uhh sajnálom, remélem nem lesz pozitív a teszted.
Gondolom neked az összetett helyezés miatt is számított volna a holnapi versenyRemélem 2021 már nem lesz ennyire megkavara és normalizálódik valamennyit a helyzet.
Jó lenne végre menni egy olyan versenyt, ahol kicsit fel tudnék jönni az elejére, nem csak azt látnám, hogy az első 5 percben elzúztok mellettem.
Mondjuk ez elég nagy sci-fi, de majd egyszer hátha. -
Hasaggymeg
Topikgazda
...inkább várd ki,hátha csak enyhe lefolyású de mégis az lesz...leginkább veszélyeztetett szüleid,esetleg nagyszüleidért. Nálunk a társas házban is láttam már egy piros matricát ajtón,tegnap meg szembe szomszédom mondja,hogy úgy tűnik náluk is karantén lesz mert lánya osztályában megjelent.
Szerk: tegnap hallottam sportorvosoktól,hogy ha pozitív vagy tünetmentesen akkor is legalább 1-3 hét edzésmentesség,tünetekkel még több,mert maradandóan károsíthat. Amúgy meg úgy tűnik mind elfogjuk kapni kivétel nélkül.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!