Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz Csokicsibesz #176449 üzenetére
Na még annyit hozzá, hogy egyrészt ahogy előttem írták, el kell dönteni, hogy tényleg érdekel a versenyzés, vagy annyira nem.
Illetve nem biztos, hogy az a jó, amit én csinálok, van, aki csak simán teker ahogy kedve tartja, sok szinttel, aztán gyorsabb mint én. Bár én tartom magam ahhoz, hogy ez azoknak jön be, akik 10-15 éve bringán ülnek, és mennek több ezret évente, én meg 2016-ban kezdtem el "többet" tekerni. Szóval azért nem olyan egyszerű történet.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
arn
félisten
tedd fel magadnak a kerdest, hogy szeretsz e versenyezni, vagy miert tekersz egyaltalan?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
6030D
őstag
Amikor én elkezdtem, akkor azt mondta az edző, hogy edzéstervvel olyan 4-5 év, mire arra a szintre jutok, amit szeretnék (Top maratonok, első 5). Te csak tavaly kezdted, nem? Az meg nem baj, ha van egy kis görcsöd előtte, oda kell állni a starthoz, aztán megnyomni, ami belefér. De már többször írtam, hogy ez egy folyamat, mire mindent megtanulsz. Frissítés, energia beosztás ilyenek, meg a sok munka, amit beleraksz. De nézem, hogy miket tekersz, a hosszú, sík tekerések még mindig nincsenek sehol, szóval van még min dolgozni. Nem csak a 30 km/800 m -t kell nyomni.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest