Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz parandroid #84281 üzenetére
nagyon jo, nincs ezzel szerintem gond igy terdserules utan. csak szepen ovatosan tovabb...
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #84174 üzenetére
az eleg durva. legalabb 10 eve uszkalok, es kb. 2x usztam ennyit
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #84161 üzenetére
es eleg lassan tekert, es a topikot is eltevesztette
-
tisn
addikt
válasz Chuck Norris #84159 üzenetére
ooo
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #84098 üzenetére
Bárcsak olyan bmi-m (futosebessegem, havi kmem) lenne mint neked
-
tisn
addikt
válasz tomcica #84034 üzenetére
belazulsz itt nekem a hajnali 85-87%-os tempocskakba,tiszta kenyelem
neha azert fejbevagnalak egy ananasszal
ez a srac a lelket is kihajtja, hogy megfeleljen az edzo banak, de jo szot, dicseretet alig kap, szinte csak oltast.a dicseret minden gyerkocot sokkal jobban motival a 90kg-os 30 eves gyerkocoket is
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #84011 üzenetére
nem, en egy nappal oregebb vagyok
-
-
tisn
addikt
válasz Chuck Norris #83988 üzenetére
Ráadásul mi halandok vagyunk
-
tisn
addikt
válasz Chuck Norris #83982 üzenetére
valaszoltak, 11-es lett akkor, mar uton.
-
tisn
addikt
válasz Chuck Norris #83982 üzenetére
irtam.
big boss, az van, hogy tenyleg nem jo mar a jelenlegi, es fos a terdem, es ez a 40k sajnos mar jo ar. sportshoesen is 119 ejro az akcios
vadaszhatnek asics nimbusra is, de a hoki szerintem egy fokkal jobban csillapit.
egy terdprotko igen draga es azzal nem fogok futni
probaltam tobb cipot, van is itthon vagy 5 alig/nem hasznalt, meg a gyereknek is adtam 3-at, egyszeruen ez jon be
-
tisn
addikt
itt vajon a 10.5 vagy a 11-es méret lehet a 45-ös?
-
tisn
addikt
válasz tucsok. #83958 üzenetére
Pronálás = befelé dőlés
Pronáló lábállás, azaz túlzott mértékű pronálás esetén a boka több, mint 15 fokkal bedől. Ezért - a futásnál jelentkező fokozott terhelés mellett - a talp talpboltozat alatti alátámasztásával óvhatjuk a lábat. A belső támasszal rendelkező cipőket stabil cipőknek nevezzük.
A belső támasztásnak márkánként eltérő, több fokozata van.szoval szerintem neki stabil cipo kell, ezert nem javasoltam sem a nimbust sem a bondit
-
tisn
addikt
bondit nem latott valahol valaki akciosan? lehet kenytelen leszek 45k korul megvenni, mert a strava 950km-t ir mar ra (valojaban 600k lehet) de ekorul mar cserelntem eddig az osszes cipom.
sajna a csajos nimbusbol ugy erzem kiment a csillapitas (terdem se szereti), aki dagi ne vegyen noi cipot, szerintem puhabb habot raknak bele, szoval a csere cipomet se birom hasznalni.
45-os es 2E-s (tehat szelesebb lenne jo)
kicsit felek is simat rendelni, valoszinuleg szuk lenne, szeles a labfejem, magas a ruszt. -
tisn
addikt
válasz venember83 #83924 üzenetére
Többször megkérdezték tőlem, miért futok, pl. családon belül a 2-3 éves fiam is, és ezen idők elérésén túl nemigen tudtam számomra is hihető indokkal szolgálni. Hazudni meg csúnya dolog, ahogy a fiam mondaná...
azt szoktam mondani a gyerekeknek, hogy a futas kabszer. konnyu raszokni, oromet okoz, mikozben veglegesen tonkreteszi a testem... nem kellene futnom egyatalan ezzel a terddel. -
tisn
addikt
válasz LanyUs #83898 üzenetére
fiamek a szinrol valami gyilkos kort hoztak haza, a focicsapat masik fele is megfekudt tole (az egyik fele volt a bulibaro (rendes futoedzes helyett )), meg a szulok is. ram nem hatott szerencsere, igaz nem is nagyon volt nalam most.
ilyen melegben nem szokott ilyen brutal vernyak terjedni.
-
tisn
addikt
válasz parandroid #83720 üzenetére
nekem az a mem tetszett, mikor megkerdeztek csaknorriszt, hogy hasznalt e mar valaha dublort.
"egyszer, mikor sirnom kellett"
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #83719 üzenetére
ha a Nagykoruton, aszfalton, a villamos sinek mellett, akkor ott..
fel ev dugo poston, mire helyreallitjak az aszfaltot es a karosodott kozmuveket-sineket -
tisn
addikt
válasz Peterhappy #83712 üzenetére
azon filoztam, ha felporgeti a pulzust 180-ig (szerintem 5km-t fullon le tudna nyomni), akkor meglett volna az abszolut 1. hely?
de akkor ez megint olyan sztori, hogy elmeselem a fiamnak...
-
tisn
addikt
válasz Chuck Norris #83692 üzenetére
ugye bicajjal volt ez a tempo-pulzus ?
-
tisn
addikt
mivel abszolut nincs gyakorlati tapasztalatom ilyenrol, de elmeletileg nem tunik lehetetlennek csak innivalos frissitessel futni 5-6 orat
azert egy 70kg-os emberi test vagy fel millio kcal, abbol elfutkarozol 3000-5000-t, nem kellene meghalnod. majban van kb. 1700kcal, bor alatt meg 100k...
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #83592 üzenetére
Valójában csak az evés számít.
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz Napfénysüti #83513 üzenetére
jol nez ki a bringa. te is csajos cipoben futsz?
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #83510 üzenetére
lehet most kiprobalom igy, majd meglatjuk mi lesz. az egesz vegul is erdektelen lenne, csak amikor mar faj a terdem az a parszaz meter plusz rohadtul nem hianyzik. mar gondoltam, hogy megallok ott, aztan kezzel felveszem a 200m-t, de az meg tokolos, annyit nem er az egesz
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #83506 üzenetére
az a jelenseg tunjon el, hogy soxor 4-5%-ot csal a futasnal. roppant idegesito. ugyanazon az utvonalon megyek, az esetek nagy reszeben helyesen mer es rovidebbet soha illetve ha tobbet mer, az soha nem 0.5, 1-2-3%, hanem 4 vagy 5
nagyon fura hibajelenseg.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #83495 üzenetére
Bassza meg lehet emiatt szivok, nem vettem eszre eddig
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #83487 üzenetére
Másodperces mintavételezésre van állítva,
ezt hol lehet allitani?
szerk: ez az adatrogzites intelligens -> masodperc?
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
Pepevel mi van, tudja valaki? nagyon regent irt.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #83438 üzenetére
+1 bar ma futás után nem vettem ki a fülest
-
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #83402 üzenetére
heti 200km az nem rossz, havi 800, en altalaban vert izzadok, hogy meglegyen a strava 600km bicaj challenge
jo idoben bicajjal megyek ki futni, az 2x3-4km, hat nekem inkabb rosszabb a terdem mint autobol kiszallva...
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #83392 üzenetére
melyik resz faj?
ha oldalt faj, valoszinuleg futoterd, az viszonylag jo hir.
nekem a felette levo izom az szinte mindig faj, gondolom probal kompenzalni
ha halk kornyezetben mozgatod van hangja?
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #83384 üzenetére
terded nezesd meg egy dokival.
nekem a heti 4x5km azt mondta hogy az jo, annyi mehet. persze tobbet probalok, de nem igazan megy.
-
tisn
addikt
jo futast mindenkinek, mi az asszonnyal mar kocogtunk egy picit reggel, mar akkor is iszonyat meleg volt.
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #83300 üzenetére
gyerek edzomeccse azert maradt el a heten, mert az ellenfel csapat covidos. nem is gondoltam, hogy ezt meg vizsgaljak.
ha holnap futsz (csak atfutottam a topikot), akkor egy nagy kalappal, drukkolok.
(ha nincs veszhelyzet, ne add fel, fusd le akar lassan is, mert megerdemled, hogy teljesitsd, annyit keszultel ra. Ha valami faj, vagy fulladsz, setalj bele, hatha kis pihivel menni fog.)
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #83222 üzenetére
koszi. talaltam egy jo szinut,w, extra koddal, 85ejroert, de csak 44-es van
-
tisn
addikt
válasz Chuck Norris #83223 üzenetére
Nekem az volt nagy sokk pár éve, amikor kiszámoltam, hogy egyáltalán nem tudok olyan gyorsan futni, mint ahogy a maratont futják
na ezt rolad nem hiszem elez a mondat pedig a topikbeli eletem
-
tisn
addikt
gyorsabban gyalogolnak, mint én futok
en a nordic walkingos nyuggerekkel jarok igy
latott valaki bondit valahol emberi aron? mar szolt a strava, hogy cserelnem kellene (bar masban setalok, tehat meg van benne 100-200km, de lassan ideje lenne az utodjat beszerezni)
talaltam egyet 45k korul, de az nem wide, nem tudom be merjem e probalni.
mester: boldog szulinapot!
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #83162 üzenetére
múgy megfigyeltem azt is, hogy akikről főleg szólt az írásom, pocakkal is rendelkeznek, ezért a nagy körméret miatt a póló sem fog érdemben rálógni az ülepükre, így nincs meg az esélye, hogy legalább az takarjon valamit.
ne kostolgass teso
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bontatlan Új Philips Lumea 9900/BRI977/00
- Újszerű hajsütővas 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest