Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz jegenye77 #23119 üzenetére
Ez attól függ, hogy mire. A legolcsóbb megoldás, ha már van BT4 LE képes mobilod, hogy veszel egy BT4-es pulzusmérőt, aztán mobillal együtt használod. Az 10-20-30k körüli összegből kijön, attól függően, hogy milyen pulzusmérőt választasz. Ennek hátránya, hogy a legtöbb mobil sajna nem valami minőségi, ha GPS nyomkövetésről van szó, és az ingyenes appok sem a legjobbak sokszor. Ha a GPS nem cél, akkor ilyen fitbit jellegű dolgot is lehet venni, ami csak pulzust mutat. Ezek drágábbak, mintha csak szezort vennél. Utána vannak GPS-es órák, azoknál talán a TomTom, meg az olcsóbb Garmin-ok a belépő szint, illetve a Polar M400 is jó vétel lehet a belépő kategóriában. Olyan 40k körüli összegben kell gondolkodni. Van még egy rakás olcsó noname, de én személy szerint sosem olyanokat, úgyhogy nem tudok nyilatkozni, hogy milyen minőségűek.
szerk:
Láttam közben, hogy mit írtál később. Én a helyedben inkább valami márkás pulzusmérőt vennék, aztán később fejleszteném fel egy ugyanolyan márkájú pulzusmérő nélküli órával, ha van rá keret. 10-ért már lehet talán kapni jót, meg itt fórumon biztosan van olyan, akinek van tartalék, amitől esetleg megválna.[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest