Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Elromlott a Sennheiserem. (7 éves volt már.) Szeretnék egy újat, androidos telóhoz, vegyesen zene, és beszéd, nem szeretem az erős mély kiemelést, (mert akkor rosszul értem a beszédet,) legyen ear bud, és 8-12 ezer kozott.
Előre is köszönöm az ajánlást! Üdv, Tomi"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
celf
őstag
szerintetek mi az, ami kb azt a hangminőséget hozza, mint a ATH CKR7-9 vagy az E40, csak egyenes kábeles, tehát nem fülbeakasztós?
-
sunnysys
tag
válasz thingol #65580 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm! Valahogy én is így gondolkodtam: főleg sporthoz használná, de azt a fejpántost már nem biztos szívesen hordaná utcán (ahogy pl. én sem, bár még sosem volt olyanom ).
Akkor kindulok abból, hogy Awei A980BL lesz a befutó. Ehhez képest gondolkodok egy nagyon kicsit még, és ha nem találok jobbat, marad ez.Tapasztalat híján Banggood értékelésekre tudok támaszkodni. Ezek jó értékeléseket kaptak még.
QCY QY19
QCY QY12
Ezek milyenek lehetnek az Awei-hez képest? Vagy ebben az árkategóriában nincsenek nagy különbségek?Max 10.000-ig van olyan, ami ajánlottab az Awei-nél, vagy az előbbi kettőnél?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Haver szeretne egy Piston 3-at. Hol a legolcsóbb mostanában?
Néztük ED-ben, Aqua-ban, de nem találkozunk vele, csak ezzel a Hybriddel.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
vicze
félisten
válasz K1LLMy53Lf #65588 üzenetére
Ma elhagyta Shanghait.
-
nagyúr
válasz thingol #65581 üzenetére
Nincs másik droidos telefon,de van egy Nexus 7 tablet. Azzal jól műxik, hiába forgatom, mindig jó a play-pause része. Mondanám,hogy akkor a P9L-ban van a hiba, de csak ezzel a fülessel csinálja, másikkal nem ugye
Próbáltam még egy mikrogonos fejhallgatóval is (Magnat LZR 580), azzal is tökéletesen megy a telefon. Rejtély...
-
-
thingol
tag
válasz sunnysys #65573 üzenetére
980hoz és a 880hoz volt szerencsém, a 880 jobb a sportoláshoz, a 980 pedig jobb az utcára (én a 880at utcára már nem venném fel szívesen).
a 980hoz jár gyárilag egy csipesz, azzal szerintem lehet futni is, anélkül sajnos a fejegység lifegni volt, de szerintem a csipesszel már futóképes. ellenben utcai viseletre sokkal kényelmesebb ill. ha nem használod, csak a nyakadba rakod egy mágnessel. én inkább ezt ajánlanám!
audiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol
-
bubi92
őstag
Elkezdtem gondolkozni a fül feletti kábeles fülesekben. Viszont azon gondolkoztam, hogy ezek mennyire bírják a zsebben hordást?
-
xmaas
őstag
En is neztem videokat es bezony a gyari kabelben/csatlakozoban van a DAC es sajnos rosszabb minosegu/olcsobb mint az 2 DAC ami a telefonba van es a kulso hangszorok meghajtasaert felelnek .
Szoval faszan megoldottak minden esetre ,zsebben sokkal macerasabb lesz ha atalakitos megoldast hasznalsz sokkal nagyobb a veszely hogy elfog torni a csatlakozo sot hosszabb hasznalat utan szinte biztos lesz gond veluk mert nem acelbol vannak hogy birjak evekig a gyurodest , a hangzas is szarabb lesz meg a csatlakozora is kell figyelni ne veszlodjon el
De legalabb letudjak nyomni a vasarlok torkan sajat bitz szarokat mivel megvettek oket ha jol emlekszem ,na meg persze betudnak szedni sarcot azert a nyomorult csatlakozoert is a tobbi gyartotol aki fulest akar kinalni Iphone hoz .
Es a legvicesebb az egeszben hogy miutan kiderul hogy tenyleg ez a megoldas szar es rosszabb minoseget kapnak a sok "birka" ugyan ugy vedi azt a szerenscetlen gyartot sot meg felvannak haborodva amikor elvan nekik magyarazva hogy 280 ezer forintert nem igazan jo vetel
-
vicze
félisten
válasz assemble #65574 üzenetére
Sajnos csak a tesztekből informálódtam, illetve a teardown szerint 3 AMP van a telóban, ami sehogy se jön ki, ha nem ad ki analógot (ez továbbra is rejtély minek 3db). Korábban én is úgy tudtam, hogy csak digitális lehet, és a teardown szerint valóban digitális kemény +1cm-t. És tök ugyanaz a DAC van benne mint a telóban, csodás.
Kb. ez a minimum elektronika, amit majd bele kell tuszkolni egy kábelbe.Az hogy hány gyártó használja igazából lényegtelen számomra, meg akinek iPhoneja van azok számára is igazából, akinek meg nincs ugyan úgy.
USB-C-n igen megoldható az analóg, de még senki se használt ezt a szabványt(ugye márciusi a véglegesítés), így jelenleg egyetlen készülékben se tudnád használni sajnos.
-
tzimash
őstag
Üdv,
AKG N40-nel valakinek van tapasztalata?
-
assemble
addikt
"USB-C egy dekával nem jobb"
Ez nem igaz szerintem. Mar onmagaban amiatt, hogy nem proprietary vacak (szemben a lightning-gal), fenyevekkel jobb. Aztan ott vannak meg olyan aprosagok, hogy nem 1 (azaz EGY) gyarto tamogatja, hanem nagyjabol az osszes.
Ahogy utanaolvastam, az alapjan az analog dolog kb pont forditva van, azt a lightning semmilyen modon nem tamogatja (magaban az adapter-ben van a DAC, ugy oldjak meg), mig usb-c -n megoldhato, hogy egy az egyben analog kivezessek ami kijon a lejatszo dac-abol. [link] -
sunnysys
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek vennék BT fülhallgatót általános használatra, és futáshoz. Eddig egyébként olcsó vezetékes fülessekkel futott, simán elvolt velük, de gondoltam, veszek neki egy ilyet.
Kétféle kialakítású fülest néztem ki, kb. ebben az árban gondolkodok:
Awei A980BL - vezetékes
Awei A880BL - fejpántos
Awei A885BL - fejpántos
Melyiket ajánlanátok, ha nem csak futáshoz, de utcán is viselné? Nem zavaró utcán a fejpántos kialakítás? Illetve nem zavaró futás közben a vezetékes kialakítás? Zenehalgatás mellet telefonálna is vele. (Gondolom, habár eddig sima fülese volt, így a telefonálást anélkül végezte.)Köszi szépen!
-
vicze
félisten
Csak hogy ki milyen gyorsan gerjed rá.
1More Lightning 1.
1More Lightning 2.
Meg app hozzá.Már 1éve tudni a váltásról 1 hónapon belül tele lesz a piac ilyen fülesekkel, ha elég nagyra nő a vásárlóréteg, csak kritikus tömeg kérdése.
-
vicze
félisten
Nem tudom Apple setén miért kell ezen csodálkozni, iPhone kimenete 16bit PCM-re van korlátozva így is, DSD bitstrem-et nem tud már OSX se. Tehát nem küldhetsz ki még a digitális csatin se azt amit akarsz.
A százmillió meg jó ha fél milla vagy annyi se, amiből a többség eddig is DAC-ot hallgatott, majd majd most többet fogja.Mint írtam most kicsit én is megszívtam az USB-C-vel, majd meglátjuk ezt meg tudom-e oldani valahogy, elsőre így elég bosszantó.
@assemble: "lightning csatlakozo egy halva szuletett dolog (usb type-c mellett)"
Ennek semmi köze ehhez, ez a termék feletti kontrollról szól. Lightning marad mindenen, a többit kemcso leírta. Ha képes lenne megfelelő feszt átvinni, Apple MacBookra is azt rakná, csak erre nem gondoltak időben.
USB-C egy dekával nem jobb, ott még az analóg a szabványnak se része jelenleg, Lightning-nál legalább maradt analóg végül. "it's something..." -
törölt tag
"Mi ebben a ráció nekik?"
Miért a meglepődés? "Természetesen" továbbra is arra törekszenek, hogy mindent tőlük legyél kénytelen megvenni. De mindig is ezt csinálták (sokan mások is), meglepődök a meglepődéseden. Persze hogy az a cél, hogy többszázmillió ember hajigálja ki a füleseit - amelyekben már lemásolták az Apple által bevezetett bekötési módot, amelynek ugyebár szintén az volt a célja, hogy többszázmillió ember hajigálja ki a füleseit, és újra mindent tőlük vegyen. Mindig ez ment, min lepődsz meg?
Majd lehet, hogy az EU gazdasági versenyhivatala bekavar nekik, legalábbis az EU-n belül (nem hiszem). -
darvinya
titán
válasz assemble #65568 üzenetére
Emlékezzünk anno mennyi fajta telefon csatlakozások voltak.
Ebből Nokia és SE telefonos volt amiknél felület érintkezők koszolódása/oxidálosása miatti romlás garantált volt, és vehető az új készülék.
Aztán berobbant Samu, ami már ránézésre eltömődött és emiatt lett használhatatlan.És eljutottunk fórumtárs írásához: üzlet, üzlet, üzlet…profit 1000%
Készüléket meg így is megveszik, mert hájp az mindig is lesz.
Ez pont olyan, mint a mulatós zene csatornák (részegen nem mind1 mi zörög).Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
assemble
addikt
Hat igen, azert is kulonosen vicces a dolog, mert az egy dolog, hogy a lightning csatlakozo egy halva szuletett dolog (usb type-c mellett), ami valszeg par ev mulva nyomtalanul el is fog tunni (tehat az olyan csatlakozos fulesek kuka), de az a csatlakozo meg eddig is eleg gyakran tonkrement, most pedig, hogy fuleshez is az lesz hasznalva, meg 3-szor gyorsan tonkre fog menni. Ha meg egyszerre akarja pl tolteni a telefonjat es a fulest hasznalni, az is eleg poen lesz.
Amugy szerintem azert nem akkora gond, mert a legtobb ertelmes ember nem a fulest hajigalna ki a fenebe, hanem inkabb az ilyen haszontalan telefont - pontosabban sose venne olyat. -
kemcso
Ármester
Minőségromlással sztem hót fölösleges foglalkozni, a szifon sem egy AK240, és valszeg a használt fülesek 99%-a sem drágább 10e Ft-nál, a maradék meg majd vesz a Weston-jához egy dedikált lejátszót.
Az átalakítónak pont az a lényege, hogy rászorítson: vegyél lightning-os fülest, mert kényelmetlen Vagy BT-st, de az új szabványost, tőlünk. Ez az üzlet. RHA amúgy is hivatalos apple boltos-szabványos füles, nem véletlenül gerjedt a dologra
-
Tulku
veterán
válasz kemcso #65558 üzenetére
Igen...átalakító van...most majd azt is dugdoshatja Katika a buszon, miután leült és mellé telepedett Herempő Elemér a 140 kilójával...persze óvatosan, legyünk toleránsak...persze itt minőség romlásról nem beszélhatek - igazad van - mert Katika és Elemér mindketten a Királyt hallgatják...ott úgy se fontos, csak az 5 oktáv
Aztán Katika vesz lájtingos fülest és még jobban rendben lesz minden....
RHA úgy hallottam már rágerjedt a BÓT-ra.... minél hamarabb jön ki, annál nagyobb részesedést fog szakajtani...
-
törölt tag
válasz icecave #65564 üzenetére
Hát, a gyártásnál ezek nem mikrométer pontossággal készülne, van egy hibahatár, amin belül nem minősül selejtnek. Ha pont ellentétes irányba, de még hibahatáron belül térnek el, elképzelhető, ilyen szerencsétlenül jön ki a dolog. Ez is ilyen "csillagok együttállása" dolog lehet.
-
nagyúr
válasz #16820480 #65562 üzenetére
Igen, másra én sem tudok tippelni. Itt a két csatlakozó, de ugye nyilván ilyen különbség, amiről beszélünk, nem fog látszani: [link]
Körbeforgattam a Marley-t is, ott nincs "holt tér".
Szerk: ha mozgatom, nyomkodom, trükközök, akkor van, hogy ahol holt tér van, újra elkezd érzékelni. Viszont mivel csak az RHA-val csinálja, így a jack csatlakozó a ludas. Érdekes, iPhone-al nem volt ilyen gond vele.
(#65565): Igen, P9 lite és RHA nem "beszélgetnek". Ez van, használok mást.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz icecave #65561 üzenetére
A füles valszeg nem pont méretes, igen pici deformáció elég ahhoz, hogy ne érintkezzen. Felül felfekszik, stb. Ahogy sheratan írja egy jack cserével lehet megoldódik a gond, ha garanciális akkor cseréltesd ki, ha nem akkor te magad is meg tudod csinálni (vagy picit lereszelni belőle, stb )
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz #16820480 #65560 üzenetére
Zsír új telefon, 2 napos. Most belefújtam sűrített levegővel és bal oldalon is érzékel, de még mindig nem teljesen (tudom úgy fordítani a füles jack-ét, hogy ne érzékelje a play-pause-t). Fene sem érti. Másik fülessel meg bárhogy forgatom, érzékeli. Akkor most hol a hiba?
Olyan, mintha nem "körben érzékelne", hanem csak 180 fokban igen, 180-ban nem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Közben megvan a dolog nyitja.
Csak az RHA-nál csinálja azt, hogy: [link]
- ha úgy dugom be a jack-et,hogy balra van a kábel (képen balra), fel sem ismeri, de ha úgy, hogy jobbra van (képen jobbra), egyből felismeri, és működik. Ha úgy dugom be, hogy balravan, de kihúzás nélkül átfordítom a jobboldalra, egyből felismeri a fülest, és megy is a play pause. A képen látszik is, hogy bal oldalon nincs ott a headset ikon a képernyőn, jobb oldalon már ott van.
Van mégegy 3 gombos hadsetem (Marley uplift -> nem röhög), ott tökmindegy, hogy dugom be, hangerők nem mennek ott sem, dea play-pause igen.
-
-
Tulku
veterán
Elgurult az alma gyógyszere?
Úgy hallom a 7-esen már csak lighting csatlakozó van?
Akkor a több százmillió embör hajigálja ki a fenébe a füleseket, vagy használjon egy plusz minőségrongáló eszközt...?Most arról nem is beszélek, hogy melyik tartja jobban a kábelt, illetve így mennyire hamar fog tönkre menni a csatlakozójuk....
Mi ebben a ráció nekik?....
Félreértés ne essék, eszem ágában sincs szifont venni...meg úgy perpill a telefonos zenehallgatás sem a szívem csücske...inkább dedikálttal....
-
Tulku
veterán
válasz thingol #65548 üzenetére
Orosz aliexpressz...kemény....
Volt már itt szó ezekről a nevenincs kínai csodákról....szerintem kevesen képesek dd-t és ba-t értelmesen egymásra hangolni...de legfeljebb lesz egy mmcx-es kábeled...
Modern zenén valahogy biztosan megszólal...Hedfin meg minden gyönyörűen szól.....persze ettől még lehet akár jó is....30 dollárért....
-
vicze
félisten
Csak egy jó tanács, olyanoknak akik USB-C-s telót szeretnének és DAC-kal akarják használni.
Nem létezik jelenleg USB C -> micoUSB OTG képes kábel, szóval ha a DAC microUSB csatlakozós nem fog semmilyen formában működni a zenehallgatás egy ilyen készülékkel.
De ha valaki találna, szóljon.[ Szerkesztve ]
-
thingol
tag
https://www.aliexpress.com/item/New-SENFER-4in1-Balanced-Armature-With-Dynamic-In-Ear-Earphone-With-MMCX-Cable-HIFI-Earbuds-Headset/32704446839.html?spm=2114.13010608.0.57.49jQ5f
róla mit gondoltok? én nem bírtam ellenállni neki néhány headfios értékelés alapján, már úton van, kíváncsi vagyok...
audiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol
-
törölt tag
válasz takacsbotond #65544 üzenetére
Nem igazán. úgy nem simul bele a fülkagylódba, nem hiszem, hogy kényelmes lenne. De nem kell annyira félni a fül feletti kábeltől, én nem is szívesen használnék mást már. Megszünteti a kábelzajt, nem mozdul ki olyan könnyen.
-
Zola007
veterán
válasz takacsbotond #65536 üzenetére
én 2 napja hordom fül felett a kábelt szemüveggel, de szétb az ideg, ha hirtelen le kell venni.
Biztos bele lehet jönni, de tegnap majdnem lerántottam az utcán a szemüvegem a betonra.
Kényelmes és helyén marad a füles, de ha gyakran ki kell szedni, akkor inkább nem úgy hordd.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz takacsbotond #65538 üzenetére
Most így hirtelen Audio Technica iM50 és iM70 mozog ilyesmi ársávban, cserélhető kábellel. Használtan, vagy akciósan Shure Se215 is beleférhet. Egyébként minden kábel cserélhető, csak egy kis ügyesség és forrasztópáka kell hozzá
icecave: Ilyet, ami működik droidon én csak a Xiaomi és 1more füleseit ismerem. A többieknél elég kérdéses a hangerő állítás. 1more dual driver hibrid be kell férjen 20 alá, a Xiaomi hibrid meg 10 alá.
-
nagyúr
Sziasztok!
2 ársávban keresek fülest, agybadugóst. 10k és 20k. maximumokkal.
Mélykiemelt, 3 gombos vezérléssel, android kompatibilisen (hogy droidos telefonon is tudjam a hangot állítani, ne csak play-pause).
Létezik ilyen?
-
törölt tag
válasz takacsbotond #65536 üzenetére
Napszemüveggel nem kényelmetlen. Be tudod tenni a kábelt a szára alá is, vagy akár egymás mellett is elférnek. Egyenes kábelesből cserélhetőt én nem láttam olyan sokat, fül felettiből akad, de inkább a drágábbaknál.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
A fül feletti kábel kialakítás szemüvegeseknek nem kényelmetlen egy idő után?
20000-25000Ft körüli áron milyen fülest tudnátok ajánlani az alábbi specifikációkkal?
-v karakter, vagy enyhén mélykiemelt
-egyenes kábel
-cserélhető kábel, vagy mikrofonos, távirányítós kialakítás (hangerő le/fel, play/stop, hívás letesz / hívás felvesz, szám léptetése gombokkal)Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Tulku
veterán
válasz korpicschess #65534 üzenetére
Fülmonitornál lényeges a zajszigetelés és az állandó illeszkedés, kicsúszás teljes elkerülése...ezekre legalkalmasabbak a CIEM-ek....viszont az olcsó kritériumnak nem felelnek meg valóban....
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Koncertekre, fülmonitor jellegű funkcióra milyen olcsó, de strapabíró fülhallgatót tudnátok ajánlani? Pl. A Vsonic VSD3 meg is felelne, de annak meg pont szétmegy a kábele.
Előre is köszi!Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Viper26
nagyúr
BT füllhallgatók között van ajánlott 20k körül?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Tulku
veterán
válasz veector #65530 üzenetére
Felépítéséből következően ha hozza a dunu 2000J szintjét akkor jó vétel lehet...sajna nekem ez a hangzás (dunu és akg k3003) nem jön be, de sokaknak igen....
Sheratan: annál is inkább, mert itthon lehet kapni, esetleg garoztatni...bár ezek nem CIEM-ek, de attól lehetnek kényelmesek...
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
-
haiiro_o
tag
Sziasztok. [ezzel a Mi In-Ear Headphones Pro] Fülessel valakinek van tapasztalata?
Találtam egy magyar oldalon is "hasonlot"? [aminek más a neve de ugyanúgy néz ki?]
Mit gondoltok rőla? Esetleg piston 3 at el lehet magyarországon érni valahol?
köszi. -
bubi92
őstag
A kinézett fülesemre fejhallgatoplaza közölte, hogy elfogyott(ennek ellenére most is fent van az oldalon), úgyhogy újra kezdhetem a kutakodást.
Elvárásaim:
-hozza a soundmagic es18-am minőségét.
-legyen rajta mikrofon
-jó esetben iphone kompatibilis vezérlő
-max 10kEz a tennmak pro egész jónak néz ki, hozza az es18 minőségét? Vagy ti mit ajánlanátok? Kicsit tartok ettől a fül felett vezetett kábeltől.
-
törölt tag
Inkább az új Fender fülest vegyétek, ne azt a nevenincs kínai izét
-
davidj92
tag
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve. A medve az megöl.
-
xmaas
őstag
Head-Fi lehet latni par szot roluk azt irtak eleg jol szolnak de erdemes varni amig lesz rendesebb teszt . Az arazas azert van ilyen hulyen megcsinalva mert tobb fajtat lehet rendelni a kek/sarga azert a legolcsobb mert az 1 DD+1 BA verzio tobbi halad felfele arban is tobb armaturas kiszerelesek stb .
Valaki erdeklodott a Rose Technology fullesekrol amiket penonaudional lehet venni Head-fi Rose technologies thread.
Csupan jo dolgokat irnak roluk es baromi szepek szerintem , a kozeljovoben venni akarok en is egy olcsobbat 1BA+1DD Rose No.7 verziot -
Tulku
veterán
válasz PR0JECTNR56 #65520 üzenetére
Utolsó lehetőségként rendelnék innen fülhallgatót....ahhoz mindenütt el kellene fogyniuk a világból....
Isten se tudja mi van bennük, s hogy milyen összeállításban rakták össze....vannak azért ismert, nagy nevű, kedvelt gyártók, modellek, inkább abból mazsoláznék....
-
törölt tag
válasz SunMount3r #65518 üzenetére
Nem lesz semmi baja, de nem biztos, hogy olyan jól megmarad fül felett vezetve a kábelt, mert a kialakítását nem úgy tervezték eredetileg (hosszú, merev törésgátló, meg ilyesmi).
mzso: Azért kemény az az oldal Főleg az "angol" szövegek... Earphone text...
-
Tulku
veterán
válasz PR0JECTNR56 #65516 üzenetére
Nálam semmit sem csinál...
Alant van vmilyen spec...(3BA+DD) aztán ír dd-től 6BA-ig mindent....Fericskének teljesen igaza van, ez egy katyvasz...Azt már csak óvatosan jegyzem meg, hogy armatúrák hangolása, egymáshoz való viszonya nem merül ki abban, hogy belerakunk egy fülesbe X darab armatúrát (merazjó)...most a BA és DD közös hangolásáról nem is beszélek...
...és persze kiküldöd az ear moldot valahová, aztán vársz egy picit míg elkészül, aztán még egy picit mire ideér...ez úgy számolom legalább két hónap (oda-vissza szállítással)....
....utána pedig vakon all in-t mondasz és felveszed a fülest, hadd szóljon...kemény ügy ez...de szép, mint említettem -
PR0JECTNR56
addikt
-
fericske
addikt
Elég gyatrán van feltéve ez a cucc. Még ha eltekintünk a specifikációnál jelentkező ellentmondásoktól (sensitivity, upgrade cable-wireless), még akkor sem tudnám megmondani a színek alapján konkrétan melyiket veszem, mert azonos árú pl. a sárga meg a kék, meg miért is kéne kisakkozni ezt?
-
mzso
veterán
Ez szerintetek milyen? https://www.aliexpress.com/item/2016-VT-Audio-Gear-Custom-Made-in-Ear-Earphone-Balanced-Armature-Around-Ear-Earphone-With-MMCX/32686269093.html
Citromsárgát, vagy kéket kell venni, mert az kb harmad annyiba kerül mint a legdrágább szürke.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Itt egy Android-os app amivel lehet tesztelni mettől meddig tart a hallásunk.[link]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zola007
veterán
A képen lévő illesztékekből érdemes venni ,ha a gyári gumiharang helyett szeretnék más kipróbálni, de könnyen megszokható legyen?:
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
Sziasztok,
van tapasztlat az RHA MA750i fülesek tartóságáról, vajon érdemes lehet megvásáolni egy gari nélküli új péndásnyt 20K-ért?
-
törölt tag
válasz SunMount3r #65506 üzenetére
Szerintem sok baja nem lehet, ha nem mártod bele egy tál izzadtságba. De ettől függetlenül vehetsz valami kínait a célra, ilyen Awei, meg Rock Zircon meg hasonló fülesek elég olcsók (külföldről rendelve). Én sportra fül felettit vennék.
Mondjuk hozzáteszem, hogy akár a CX400 helyett is vehetnél egy zenére jobb fülest, és azzal is lehet futni
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Futáshoz, kocogáshoz kellene egy jó fülhallgató. Van egy Sennheiser CX 400 II-őm, de ezt nem szívesem fognám be erre a célra (mert féltem ), de van egy pár ezer forintos Denon-om is (In Ear és azért nincs rossz hangja). Gyakorlatba még nem próbáltam, de szerintetek ez a kis Denon is megfelel a célnak? Eléggé szoktam izzadni futás közben, így nem tudom, ez mennyire számíthat a fülesnek. Vagy vegyek inkább egy direkt sport célú olcsóbb fülest?
Az ajánlóban a Meelectronics M6 van egyedül ilyennek megjelölve, de ez és a P-jelölésű változata is alig kapható itthon és úgy is kb. 9K volna. Nincs esetleg valami olcsóbb -még elmegy- típus? Max 5K -ra gondoltam.
Vagy hagyjam inkább és jó lesz az a Denon, nem eshet baja az izzadságtól esetleg?
A másik kérdésem az lenne, hogy valami normálisabb karra rögzíthető futós tokot tudnátok ajánlani hozzá (az mp3 lejátszóhoz), vagy hogy melyik webshop árul ilyeneket?
THX!
[ Szerkesztve ]
-
-
celf
őstag
koszi! ahogy nezem pont eladta
egyebkent nem lesz valamikor topic meeting ahol meg lehet hallgatni az iemeket?
nekem igazából dinamikis driverrel kene elso sorban fules, volt egy IE8-am regen, amit szerettem de nem voltam teljesen megelegedve vele. tul "airy" volt, foleg elektronikus zenehez. es vegig megvolt az az erzesem, h egy nagyon draga amp+dac lanc kene hozza, ami mostmar az okostelefonok idejeben meg kevesbe teszi kecsegtetove.
arrol lehet tudni, h. az ie80 milyen a 8-hoz kepest? majd rakeresek, ma kesobb, ha lesz idom amugy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest