Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz assemble #69546 üzenetére
Nekem valószínűleg a fülesnél törhetett meg, ha ott mozgattam egy-egy pillanatra megszólalt. Lehet teszek majd egy próbát a kábeljavítással, de úgy voltam ha megadja magát, akkor keresek valami hasonlót egy picit több méllyel. Így berendelek egy GR07 BE-t.
Más. Még mindig keresek egy korrekt BT fülest munkahelyre, de ahogy egyre jobban beleásom magam a témában, nem fogom megúszni 20e alatt ha korrekt hangáz szeretnék min 7 óra üzemidővel.
De talán megvan a jelölt, mégpedig a Mee Audio X8. Majd meglátjuk mennyire igazak a tesztek, tapasztalatok vele. A Meizu EP51-et is dicsérik, de szerintem nagyon gyenge, pedig egyáltalán nem vártam tőle sokat, de még azt is alulmúlta (főleg a közép és magas tartományban, a mélye meglepően korrekt).[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz assemble #67335 üzenetére
Mellközépig érő kábelt egyenes 3,5-es jack-el és az a kis dobozka ott fityeg a pólón belül..nekem jobban bejön mint egy BT egységekkel teli tűzdelt füles (ne felejtsd el, hogy ott is van egység és akksi...) ahol nem látom mit nyomkodok, csak tapogatózom....telefon hang is jobb ha az egység tetején található mikrofonba beszélsz bele, mint a nyakad környékén található BT egységbe....
persze ízlések és pofonok...van aki szerint az igazi BT megoldás a teljes vezeték nélküliség...tehát két nagyobbacska füles test, amelyekbe minden bele van építve...
Még egy előny...a BT egységbe olyan fülest dugsz be amilyet akarsz...akár jó minőségűt is...és itt érzékelheted a BT átvitel határait....
-
törölt tag
válasz assemble #67335 üzenetére
Az a kis doboz akkora, hogy észre sem veszed, ha felcsipteted. Jártam vele edzeni, volt futás is, és semmi hátrányt nem jelentett. A teljesen vezeték nélküli cuccok kevesebb mint egy éve jelentek meg használható minőségben, így az állítani, hogy sokak szerint csak az a vezeték nélküli, szerintem elég kemény ferdités. Illetve még azt tudom elképzelni, hogy szándékosan kötekedsz velem, talán pont az i7 miatt...
Sőt, megkockáztatom, hogy a BT hangminőség lassan jobb viszonyban van az olcsó vezetékes fülesekkel, mint mondjuk egy DAP-ról hallgatni HD600-at. -
törölt tag
válasz assemble #67326 üzenetére
Nekem volt sportra egy Sony SBH20-am, az kb ilyen 5 ezer forintos kategória. Szerintem hangra nem rosszabb egy Piston 3-nál, de a Hybridnél még jobb is (mert nincs olyan terjengős mélye), megy 5-6 órát egy töltéssel. Szerintem ez teljesen elfogadható, de van még más hasonló Sony is, ami valamivel drágább, de több szolgáltatást is nyújt.
Akkor ott vannak a szuper olcsó Awei BT fülesek, azokról is egész jókat írogatnak itt a topikban, érdemes lehet megnézni őket.Az nem jelent semmit, hogy a nevesnek mondott márkák drágák és szarok, mert általában nekik a vezetékes megoldásaik is drágák és szarok
Ha olvasnád a mobilos részlegét a fórumnak, akkor teljesen egyértelmű lenne az i7 jelentése. Nem egy-két fórumhuszár találta ki, hanem az egész fórum így használja. És olyanoknak sem szokott vele semmi baja lenni, akik nem is fórumoznak, és nem is tech-huszárok, az ismerőseim simán értik szóban is, eddig egyedül téged láttalak, aki ezen fennakadt.
-
persil
nagyúr
válasz assemble #67324 üzenetére
20-asért, de meg merem kockáztatni, hogy 10-15 körül is találni egy-két best buy példányt, már bőven lehozzák egy pár ezres piston hangminőségét, és kb mind elmegy egy 7 órát, szóval tényleg óriásit sarkítottál.
De az tény, hogy ha azonos hangminőséget akarsz vezeték nélkül, akkor egy jó 2-3as szorzóra fel lehet készülni.
Szrk.: pont a napokban néztem airpods "teszteket" és mindenki azt mondja, hogy ugyanúgy szól, mint a sima earpods. Ami szerintem egy szar, csak a rövid lényeg, hogy nem rosszabb, mint a vezetékes társa. Ettől még rohadt drága, szerintem fosul is szól, csúnya is, meg a dizájn miatt is több sebből vérzik mindenki szerint, szóval baromira nem kéne, de állítólag semmivel nem gyengébb a hangja a vezetékmentesség miatt, mint a kábeles earpods-nak.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
törölt tag
válasz assemble #67324 üzenetére
Szerintem semmi baj az i7 rövidítéssel, ez a bevett szokás a szifonok jelölésére. Az i5-nél sem volt semmi kavarodás belőle. Még azt is megkockáztatom, hogy több szifon 7 van forgalomban, mint Intel i7 proci.
Amúgy kicsit szerintem sarkítasz ezzel a 100 ezerért Piston hangját kapod és 4 óra alatt lemerül dologgal. Ugyan nem bírják sokáig, de egy normális headset simán megy 8-9 órát, egész használható hanggal, és nem kell feltétlenül egy vagyont adni érte.
-
vicze
félisten
válasz assemble #65574 üzenetére
Sajnos csak a tesztekből informálódtam, illetve a teardown szerint 3 AMP van a telóban, ami sehogy se jön ki, ha nem ad ki analógot (ez továbbra is rejtély minek 3db). Korábban én is úgy tudtam, hogy csak digitális lehet, és a teardown szerint valóban digitális kemény +1cm-t. És tök ugyanaz a DAC van benne mint a telóban, csodás.
Kb. ez a minimum elektronika, amit majd bele kell tuszkolni egy kábelbe.Az hogy hány gyártó használja igazából lényegtelen számomra, meg akinek iPhoneja van azok számára is igazából, akinek meg nincs ugyan úgy.
USB-C-n igen megoldható az analóg, de még senki se használt ezt a szabványt(ugye márciusi a véglegesítés), így jelenleg egyetlen készülékben se tudnád használni sajnos.
-
darvinya
titán
válasz assemble #65568 üzenetére
Emlékezzünk anno mennyi fajta telefon csatlakozások voltak.
Ebből Nokia és SE telefonos volt amiknél felület érintkezők koszolódása/oxidálosása miatti romlás garantált volt, és vehető az új készülék.
Aztán berobbant Samu, ami már ránézésre eltömődött és emiatt lett használhatatlan.És eljutottunk fórumtárs írásához: üzlet, üzlet, üzlet…profit 1000%
Készüléket meg így is megveszik, mert hájp az mindig is lesz.
Ez pont olyan, mint a mulatós zene csatornák (részegen nem mind1 mi zörög).Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
NandorHUN
addikt
válasz assemble #63408 üzenetére
Én is innen rendeltem. Mondjuk nekem tévedésből 2 kábelt küldtek
Amúgy elég minőségi cucc, sokkal jobb és keményebb mint a gyári kábel. Hangzása is jobb, de lehet ez utóbbi csak placebo
Egyébként szerintem jobban megéri ez, mint új füles, gyenge kábellel, még ha driver minőségi is, az is tönkre megy néhány hónap alatt, ez viszont nem igen.
UI.: DE ha a jack-nél sérült a csatlakozás akkor azt könnyen meg lehet forrasztani, új jack 3,5 pár száz forint[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
-
FoLey-v
addikt
válasz assemble #63044 üzenetére
Googlen is nézegettem a fake és real közötti különbséget,de a szivacs alapján is meglehet határolni?
1500ft lenne,megkérdeztem tőle és ezt a választ kaptam "Igen. Nyugodtan. Eredeti alap 6000ft"• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
darvinya
titán
válasz assemble #63019 üzenetére
Fogyóeszköz, $10-ért még megérné, de 10x-ért.
Már otthon is veszélyes viselni, mert mozgás közben kipottyan és egyből rátapos az ember.
Tömegközlekedésnél pedig 10perc élettartama lenne.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tulku
veterán
válasz assemble #63019 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam...Angie méretű külön akkus teljesen zsinór nélküli BT füles...Szabolcs a Muzixnál jelezte, hogy neki is van valami efféle terméke megbeszélés szinten, de perpill én kissé szkeptikus vagyok...
Mert ugye mindkettőbe külön vevő, DAC-AMP és persze akku...de ami késik nem múlik, ebből is lesz elfogadható minőségű darab...
Mérete nekem nem lenne szokatlan
Az a madzag tényleg nevetséges...pont az előnyét veszti el, ráadásul ilyen fertelemmel...persze ha belegondolok, hogy bármikor kieshet akárhol....
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz assemble #62962 üzenetére
Na ezen én is nagyot néztem, először azt hittem, hogy másik fülhallgató képét töltötték fel véletlenül a VSD5S mappájába, aztán hirtelen leesett, hogy a hölgyet nem látták el a megfelelő instrukciókkal, de hogy a kép elkészülte után sem gondolták úgy, hogy még egy fotó nem ártana a helyes viselettel az valóban meglepő.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz assemble #61893 üzenetére
francba... most muszáj lesz vennem belőle (és még 3 kollégát rádumáltam )
kell ide ilyeneket linkelni?"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
szabacsik
őstag
válasz assemble #61328 üzenetére
köszi mindenkinek. Igen a hirtelen elhalkulás volt fura nekem is. visszagondolva takarítás címszó alatt megtörölgettem gondolom ekkor az utolsó résben is szépen elkentem az anyagot. Na mindegy. Most van egy csomó fülesem legalább és tudom, hogy ilyen esetbe ne dobjam ki
/\____/\
-
NandorHUN
addikt
válasz assemble #60844 üzenetére
Tegnap jött meg a gyári réz kábel, emelett van még 2 sokkal jobb minőségű mikrofonos, távirányítós, vastagabb ezüst kábel.
Vizsgák után megpróbálom szétszedni a fülest és megjavítani, ha nem jön össze akkor persze eladom a kábeleket ha tudom
Vagy körbekérdezek, hátha van valakinek eladó VSD3 tönkrement kábellel, gyári kábel nem valami minőségi, szerintem átlag használat mellett max 1 évig bírja.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
addikt
válasz assemble #60458 üzenetére
az erősítők eddig is a lightning csatlakozón vették le a jelet, ez nem fog változni
aki annyira minőséget akar hallgatni az apple eszközéről, az már eddig is ilyet vett.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
vicze
félisten
válasz assemble #60444 üzenetére
Attól függően mit csináltak a valóságban, elvileg 24bit/96KHz. Szerintem csak rebrandelték a aptX lossless-t és kész.
@sheratan: Hacsak nem kell az AAC iPhone miatt, mivel az nem támogat AptX-et, akkor szerintem találsz olcsóbb alternatívát ebben a listában. Persze nem tudom kell-e a digital out pl. Azt mindenképp ellenőrizd, hogy a telód tudja-e.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz assemble #60444 üzenetére
Mondjuk egy Apt-X támogatású fogadóegység nem rossz dolog, és akkor arról mehet a jel a DAC-ra, onnan meg a normális láncod dolgozik. De vannak amúgy ilyet támogató fülesek is, csak nem sok
Én most szemezek egy Philips AEA2700-zal, úgy kényelmesebb lenne a telefonról, vagy tabletről a fejesre tolni a zenét, csak nem tudom még mennyire lenne jó minőségű, de legalább olcsó viszonylag. -
vicze
félisten
válasz assemble #60440 üzenetére
Mi érdekes? Nagyon nagyon rég használt dolgok ezek, csak nem elterjedtek...
Qualcomm felvásárolta tavaly a CRS-t(Cambridge Silicon Radio), akik az összes alap BT szabvány codecekért felelősek. Az AptX 2009-es és alapból losslessig skálázható, ez csak marketing Qualcomm részéről. -
darvinya
titán
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz assemble #59800 üzenetére
ami nálam járt VSD3S az pont a "másik végén" kezdett kontaktos lenni Meg alapvetően nem tetszik a kábele... nagyon olcsó hatása volt és könnyen gubancolódott
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz assemble #59791 üzenetére
nem bízom meg a vsonic-ban minőség szempontjából
Ugyanakkor semmi sem garantálja, hogy az újnak ugyanolyan lesz a hangképe, mint az "eredeti" VSD3S-nek
de egyébként mi (lesz) ennek a neve? VSD3S 2?[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
assemble
addikt
válasz assemble #58914 üzenetére
AN16 gariztatas fejlemenyek:
ma jott meg a cseredarab, kb 2,5 het volt az egesz gariztatas folyamat. A lendmeurears ugyintezese 5 csillagos volt Lenyegeben azt mondtak h kuldjem el a legolcsobb postaval nekik Szingapurba (~400 forintbol megvolt), fotozzam le a szamlat, es ok vallaljak a felelosseget, ha nem erne oda a csomag, es amint ez megvolt, azonnal kuldtek a cseredarabot, nem kellett megvarni amig odaer. A cseredarab meg amugy ranezesre egy teljesen uj darabnak tunik.
Az mp4nation-nel is anno teljesen korrekt tapasztalataim voltak, de ilyen szinte korrektseget tenyleg nem neztem ki egy ilyen kis boltbol.
Szoval le a kalappal. -
addikt
válasz assemble #59304 üzenetére
igen, a listában kétszer, kétféle áron szerepel. és megörültem (megőrültem?) neki
(#59297) bnc0 nem hiszem, hogy létezne még hamisítvány belőle, az anyaga elég fura, és a formája is speciális. inkább olyasmiket hamisítanak, amiket könnyebb másolni.
de ha megbízható alis bolttól veszed, akkor nem lehet hiba.[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
assemble
addikt
-
niof
addikt
válasz assemble #58166 üzenetére
Nem is a számolás része az érdekes, azzal én egyáltalán nem is foglalkoztam. Ott csak annak a tényét vélem fontosnak, hogy a jelenlegi adatmentési eljárásokkal valóban sokkal több adatmennyiséggel jár egy nagy felbontású felvétel, mint egy CD. Bár, ha azt nézem, hogy a 2013-as Patricia Barber - Smash lemeze a maga 54 percével 2,25GB (SACD), akkor azért kíváncsi lennék, mekkora helyet foglal a master anyag! Valószínűleg még többet. De mondom, nem is a számítás a lényeg.
Egyébként úgy látom, komolyan gondolják a dolgot!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
darvinya
titán
válasz assemble #57701 üzenetére
Nekem sosem eset ki EarBud.
Az hogy kiverik az más kérdés.
De volt már több inear -em, pl: SE X1-je, és SE Headset.
Azokat jobban viseltem.Igen van foam, és többel próbáltak, még készítettem is.
Mint (#57704) sheratan fórumtárs is írja.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tulku
veterán
válasz assemble #57492 üzenetére
Hallgass a vénekre...én nem tudom azokat a szempontokat amiket Kemcso és Sheratan említett...ők közelebb vannak a tűzhöz...én csak meghallgattam egyet és el is adtam...van itthon dögivel füles...de tán bánom, mert a fiam tegnap jelentett be igényt fülesre és mégsem járja hogy odaadjak neki egy wesztont?
De ha nem selejtes az ostry akár jó választás is lehet...persze ha nagy a szórás...
-
Tulku
veterán
válasz assemble #55030 üzenetére
Kösz...és igen erősen off volt, persze annak kapcsán jött elő, hogy kialakult polémia zene letöltő oldalak közötti minőségbeli különbségek okán...
Akkor ilyen néróasampó és frímék konverterek felejtősek az elkövetkezendőkben...
ON:
Néztem ezt a külföldi fülhallgató teszt oldalt (theheadphonelist) a baró kis táblázatával...szűrtem 9 pont hangminőség fölötti termékeket....hááát nem sok nevet lehet kapni hazánkban.
Persze ez nem meglepő...csak az a kár, hogy hazánkfia nem sok személyes tapasztalattal vág bele egy fülhallgató vásárlásba...persze itt ez a topik, de gondolom az itt jelen lévők sem hallgattak végig minden tesztelt szerszámot...marad a tapasztalatok olvasgatása.... -
bepken
veterán
válasz assemble #54740 üzenetére
első körben most a Brainwavz S5 fülesét néztem ki, de azt mondtátok, nem a legjobb választás. most indultam el Vsonic irányába, de gyakorlatilag ami engem érdekelhet (VSD3S), az nem elérhető jelenleg...ráadásul a cserélhető kábelt is buktam valóban, pedig képeken még úgy szerepel
néztem még a VSD5-öt is, de annyi pénzt meg már - megvallom őszintén - jelenleg sajnálnék kiadni érte. már 50 dodó felé is csak félve merészkednék.nincs valami kuponkód most?
szerk.: illetve....és ez tudom, hogy egy totál szubjektív....vajon mekkora difit érzékelnék ezek között a fülesek között? mármint az ár valóban ezt a minőségbeli különbséget tükrözi? csak mert ha azt mondjátok, egy ilyen füles valóban annyival jobban szól, mint az én hajdani R1-es fülesem, akkor már nem sokat agyalok rajta szerintem
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Alg
veterán
válasz assemble #54404 üzenetére
Nekem is ez volt, vissza kellett volna küldenem, helyette: [link] - 3000 Ft volt az új jack szereléssel, 10 perc (van neki olyan is mint ami gyárilag rajta van; én egy masszívabbra cseréltettem).
Egyébként detto, AN16 mellett kispadra került
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
assemble
addikt
válasz assemble #53970 üzenetére
AN16:
Kulso: valszeg egy az egyben GR06, szoval aki azt ismeri, valszeg ezt is.
-a kabelre R06 van irva, feltehetoen ez tenyleg egy az egyben a GR06 kabele/haza. A kabel aranyozott vegu, a vege L alaku, ez finomabb vegzodesu (lekerekitett), mint VSD3-nal.
Szoval a kabel tartosabbnak tunik, mint a VSD3(S)-nel, aminek a jack vegenel mar most kilatszanak a belso vezetekek (ezuton is varom a tippeket, hogy mit tudok azzal csinalni, mert ez igy nagyon nem nez ki ott jol )
-a fulben joval kisebbnek tunik (es valszeg tenylegesen kisebb is), mint a VSD3(S), pedig az is nagyon jol a fulbe simul. Ezt amugy GR07-nel is eszrevettem anno, alakban ugye az is hasonlo.Es akkor a hangja 2 szam utan:
-a mely eros, de nem mondanam azert nagyon basshead-nek (VSD3-nal kevesebb, ott elegge el van tulozva sztem, VSD3S-nel talan kicsit tobb - GR07 bass editiont nem hallottam, de az elmondottak alapjan szerintem ahhoz lehet kozel). Kicsit agresszivnak tunik, egyebkent eleg reszletes/gyors es elvezheto. Az elso megerzesem, hogy hosszutavon jo baratsagban leszek ezzel a fulessel.A VSD2S annyira nem is erdekel, kb tudom mire szamitsak (eleg jo amugy elvileg, csak van mar jobb nekem, 2 is), nem is tudom meg, hogy megtartsam-e, vagy tovabbpasszoljam.
-
honfoglalo
senior tag
-
BigBlackDog
veterán
válasz assemble #53878 üzenetére
Ugyan nem pont az általad említett témába vág, de találtam azért egy kis érdekességet.
There's still a long time until the release of VSD7 and VSD9. We are planning to put out a GR07 special edition for new tasting, which shares the same colors from GR07 BUT uses the same drivers from VSD9! It comes with two different versions of 50 ohm and 200 ohm. This product will be cheaper than VSD9, the flagship is planned to be released only with about 300 sets totally. The price would be around 2399 CNY (~400 USD) for the 50 ohm version and 4999 CNY (~820 USD) for the 200 ohm version.
Ha ezt meglépik, akkor tényleg belépnek a felső kategóriás fülesek világába (mármint az árak alapján ).
-
syzegy09
csendes tag
-
davidfun
tag
válasz assemble #53338 üzenetére
Igen jól belenyomom a fülembe de esküszöm ha elforditom a fejem már kint is van és nem feszül a zsinórja. Egyszerüen mintha nem tapadna be a harang a fülembe belenyomom 10 másodperc és érzem ahogy szépen lassan mozdul kifelé és pápá basszus. Vagy a füles olyan mert el tudom képzelni hogy samsungék ilyen vacakot csináltak de az is lehet hogy a fülem kiképzése nem alkalmas ilyenekhez. És azt nemtudom hogy most megkockáztassak valami 10ezer forintos agybadugost de benne van a pakliba hogy az is kihullós lessz...
[ Szerkesztve ]
-
válasz assemble #53273 üzenetére
Én sony hybrideket használok a VSD3S-hez. Szerintem az a legjobb. Kiengedi a szunnyadó mélyeket .
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
őstag
válasz assemble #52390 üzenetére
Ja annyit még én is leírok, hogy a Piston 2 távirányító nálam is megy Samsung Ativ S telefonnal.
A hangerőre is kíváncsi voltam (miután itt valaki keveselte maximumon is), nos: házon belül csendben 5/30, utcán vagy zajosabb környezetben (vonat, konditerem, stb) pedig 15/30ig bírom, afelett már bántja a fülem. -
őstag
válasz assemble #51911 üzenetére
+1, ugyanígy voltam, 14-ért gondoltam, hogy nem férek bele, de 18-ért még továbbadni is jó, ha esetleg nem jönne be.. illetve most nekem sincs headset-em, akár annak is jó lehet
szerk.: írtam egy kommentet éjjel is, csak akkor éppen nem volt elérhető az oldal, mire elküldtem (rios frissítést írt)..[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
törölt tag
válasz assemble #51798 üzenetére
Az első bekezdésed mondandóját nem értem.
Hogy mennyire érzem valós térnek, amit hallok, az először is attól az eszköztől függ, amin hallgatom. Ha a Fesztiválzenekart hallgatom az amszterdami Concertgebouw-ban, az egy valós térérzet, ez esetben az eszköz a valós térbeli valós zenekar. A hangdobozok a zenehallgató szobámban, az egy gyönge modellje a valós térérzetnek, ez esetben az eszköz egy valóságmodellező térbeli eszköz. A fej-/fülhallgató pedig csak játék, pótlék, nincs köze a valósághoz, legfeljebb annak illúzióját képes közelíteni egy kevéssé. A fej-/fülhallgató eleve nem logikus dolog. Nincs olyan, hogy jó térérzet a fejemben. Jó tér van a térben. -
honfoglalo
senior tag
válasz assemble #51652 üzenetére
Azt, hogy néhány darab van csak, az oldal pedig várhatóan le fog fagyni, amikor a kosárba próbálnád tenni, azzal a kedves felirattal, hogy kifogyott a készlet.
A first chance-es áron szinte lehetetlen rendelni, second price-on már el lehet csípni. Olyan ez mint a fekete péntek..
Legalábbis más cuccokkal ez a tapasztalat. -
Šolaire
veterán
válasz assemble #51601 üzenetére
Én anno azért választottam a hd 558-at mert beleszerettem a nyitott fülesek hangzásába nem mellesleg meg féláron volt a médiába azóta is 50-körül van annyit ügye meg nem ér,amiket meg leírtál mind igaz😊
Constantin7: Már olvasgatom a külföldi teszteket mert mást nem találni sajnos,Mégegyszer Köszi megkönnyítetted a dolgomat😊[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
BigBlackDog
veterán
válasz assemble #51336 üzenetére
Egyébként én is még az első napokban találkoztam ilyennel (egyik oldal kicsit recsegett néha-néha, ha a megfelelő pozícióba mozgattam). Aztán kicsit átforgattam a kábelt a csatlakozóban, leszedtem, visszatettem, azóta nem nagyon hallottam, hogy előjött volna. De ezek szerint nem volt egyedi eset.
-
assemble
addikt
válasz assemble #51144 üzenetére
Megirtam nekik a dolog kiszamithatlan termeszetet, megadtak a cimet Hong Kong-ban, ahova visszakuldhetem...
Azt mondjak sima airmail-el ajanlott kuldeni, de persze alapbol nincs ra biztositas, azt kulon kell kotni ra ha akar az ember. Valaki csinalt mar ilyet, kuldott mar csomagot Hong Kong-ba, hogy erdemes csinalni szerintetek? Sima postarol tudok ilyen airmail-t kuldeni?
Kicsit kockazatosnak tunik a dolog (sok ido, elveszhet, esetleg meg vamon is fennakadhat - ami amugy szerintem nonszensz hiszen sima javitasrol van szo de sajat tapasztalatbol ez nem szokta erdekelni oket, ha oda-vissza kuldesz valamit javitani akkor is nyugodt szivvel megvamoljak minden egyes alkalommal...), ha eleg ritkan fordul elo (azota, mostanaban pl pedig nem nagyon csinalta egyaltalan), akkor lehet, hogy nem is kene eroltetni az egeszet...[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz assemble #51080 üzenetére
Na vsd3 csatlakozo gond fejlemenyek: felvettem az mp4nation supportjaval a kapcsolatot, viszonylag gyorsan reagaltak amugy, persze kerdeztek hogy megbizonyosodtam-e, hogy maga a fules a hibas (nem-e a lejatszo, nincs-e betomodve, stb).
Viszont tekintve hogy lecsatlakoztathato a kabel, felvetettem nekik, hogy abban nem vagyok teljesen biztos, hogy a kabel vagy maga a fules-e a gond (ha a kabel lenne, talan eleg lenne egy olyat kuldeniuk pluszba), mivel nincs csere kabelem, nem tudom kiprobalni, viszont felvetettem nekik azt is, hogy vegulis ha kicserelem a jobb es a bal oldali fulest (ertsd: balos kabelre jobbos fulest ranyomom es forditva), ugy ki tudnam probalni, hogy hol is van biztosan a hiba. Egy ideig probalgattam igy, de nem annyira akart elojonni a hiba, pedig direkt probaltam eloidezni, piszkaltam a csatlakozo korul a kabelt ide-oda, stb. Aztan visszacsereltem a fuleseket a helyukre, es probaltam ugy is eloidezni (mestersegesen, es kivittem az utcara is), es most sem nagyon szakadt egyaltalan, talan egyszer vagy ketszer szakadt meg egy tized masodpercre, de ebben sem vagyok biztos.
Szoval most itt tartok, es egyelore meg nem tudok valaszolni nekik, hogy akkor tulajdonkeppen hol is a hiba, nehezebb tudatosan elohozni a problemat, mint gondoltam. Azt is siman el tudom kepzelni, hogy kulon-kulon nem hibas a kabel es a fules sem, csak a ketto egyutt neha valahogy ezt produkalja. Szoval nehez dolog ez igy, majd meg sztem probalkozok, csak nem akarom sokat lehuzogatni a kabelrol, mert az sem tesz neki jot... -
hobbyone
aktív tag
válasz assemble #51080 üzenetére
A head-fi-os topicban van/volt pár ember hasonló gondokkal.
-
assemble
addikt
válasz assemble #51030 üzenetére
Azota viszont megint elojottek az erintkezesi problemak, ugyanannal az oldalnal... Viszonylag ritka, eleg kiszamithatatlannak tunik, de azert idegesito amikor elojon. Kicsit meg mindenkepp probalkozok vele, nem tudom tudok-e vele valamit csinalni, lehet h celszeru lenne gariztatni? Mondjuk Hongkong oda-vissza az gondolom semmikepp nem lenne egy rovid menet, szoval meggondolando...
-
törölt tag
válasz assemble #51033 üzenetére
Nem nagy dolog az az egy mozdulat azért Hamar rááll az ember keze. De amúgy egy csipeszt is vehetsz rá, szerintem biztos van elfekvőben is pár embernek, az filléres tétel.
tvse1995: Ha az aprón nem találsz értelmesebb eladótól, akkor lendmeurears, mp4nation, stb. Illetve vettek páran már máshonnan is, ha visszakeresel, akkor ott lesz a bolt neve, most nem jut eszembe.
Ati1979: Hű, pedig reménykedtem, hogy a T5p legalább jó hangú fejes Amúgy szerintem teljesen más hangja lehet azért egy asztali erősítőről. Amíg a füleseknél nem ad annyit hozzá az élményhez egy erősítő, addig fejeseknél ég és föld, szóval azért ne vonj le messzemenő következtetéseket.
veector: Mennyire érzed magad gyanútlannak?
kk831228: Hát azért ez elég árnyalt kérdés. A hordozható rendszerben rengeteg kompromisszum van. Egy asztali rendszer azért jellemzően olcsóbb, ha hasonló hangot akarsz elérni. Mondjuk ha megveszel egy ilyen W30-W40 szintű fülest, akkor alá kéne tenni legalább egy DX50 szintű lejátszót, de inkább jobbat (igény szerint), ami ugye azt jelentené, hogy a füles mondjuk 100 körül van, és még legalább 60-70 a forrás, de inkább duplája, tehát közel 200-ért lenne egy olyan élvezhető rendszered, ami asztaliban mondjuk kijöhet jóval kevesebbért is.
Persze nem akarlak elijeszteni, de ha tényleg ennyi az indokod, hogy kicsit kényelmesebb, akkor azért még nem feltétlen éri meg... Nekem mondjuk most muszáj, mert szinte csak út közben vagy irodában hallgatok zenét, és így muszáj hordozható rendszert tartsak, és ezzel egyidőben nem éri meg otthonra komolyabb befektetés egyelőre. -
törölt tag
válasz assemble #51030 üzenetére
Megszokás kérdése, szerintem simán ki fogod tudni venni egy mozdulattal, csak kicsit gyakorolni kell. Ráadásul ilyenkor haghatod a fülkagylóra akasztva, és akkor nem is kell sokat tökölni a visszahelyezéssel sem. Én úgy szoktam, hogy ha mondjuk nem csak azért akarom kivenni, mert éppen kérdeztek valamit, vagy hallani akarok egy közleményt, akkor simán átdobom a nyakam mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest