Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz persil #67327 üzenetére

    Ugyanolyan fulesbol egy vezetekes csak jobb lehet, mint egy vezeteknelkuli, es altalaban jobb is. Airpods-nal hogy egy 50+ezres fules nem szol sokkal rosszabbul, mint az epp hogy elmegy kategorias vezetekes fulesuk, az nem sokat jelent onmagaban, amikor egy xiaomi vagy vsonic vezetekes fules tized annyi penzbol tonkreveri hangminosegben.

    sheratan: elhiszem, hogy viszonylag vallalhato hangminosegben es aksiban az a Sony, de tegyuk hozza, hogy a kis doboza, az onmagaban akkora, mint nemelyik mp3 lejatszo, szoval erre a fulesre azt mondanak, hogy nem valodi wireless. Ennyi erovel ugye egy aksis laptopra is rakothetsz egy vezetekes fulest, amire tudsz bluetooth-on csatlakozni es zenet kuldeni ra, es kesz a vezeteknelkuli fules :)
    Sokan meg azokat a fuleseket sem hivjak valodi wirelessnek, ahol nincs is ilyen kulon egyseg, csak egy kabel megy a ket fules kozott, ami meg praktikus is, hogy kevesbe veszitsd el oket es nyakbaakaszthasd.
    Szoval valodi wirelessnek csak azokat hivjak annak, ahol tenylegesen nincs semmi vezetek, es en foleg ezekrol beszeltem.
    Ott pedig ugye mindegyik kis fulesbe kell kulon bluetooth adapter, DAC, aksi - ekkora meretben aksik jelenleg nagyon gyengek, a fuleseket is tul konnyu igy elveszteni, es mivel ennyi mindent kell belepreselni, sokkal nehezebb elfogadhato hangminoseget produkalni ekkora meretben, es pokoli draga is. Kesobb valoszinuleg lesznek sokkal jobb ilyen cuccok, sokkal olcsobban, de ma ennyit tud a technologia..

    Jarok mobilos reszlegbe is eleg sokat, de tenyleg osszesen egyszer remlik, hogy ilyet olvastam itt. Mondjuk az iphone-os temakba pont nem szoktam jarni, mert abszolut nem erintenek, elkepzelheto, hogy pont ezekben a szuk korokben tenyleg elterjedt ez a rovidites. Nemzetkozileg ezek nem letezo roviditesek, de mas magyar forumokon se lattam meg ilyet szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák