Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
válasz monti0222w #66199 üzenetére
Köszi, és köszi mindenkinek! E80 leütve, plusz egy TENNMAK DIY IE800 a messziségből.
Vigasztal a tudat, hogy nem kocsmázok, nem iszok, nem járok bulizni. Más ennyit egy hétvégi kiruccanás alatt kidob.(#66200) Blizzardking:
Ez sok mindennel így van. A horgászatot meg sem említem, hogy az évben eddig mennyibe van...[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz -FreaK- #66188 üzenetére
Hallottam az SE215-öt is (meg 535, 846-ot is), de azt nem szoktam emlegetni, vagy figyelembe venni. A VSD3-at többre tartom nála hangra, és ugye megvan mit is írtam a VSD3 meg a Tenmak ie800 viszonyáról.
Az olcsó dinamikus fülesek szinte*** mind vödör/doboz hangúak. Mély van rendesen, kis szerencsével elég tűrhető minőségben, de vékony, élettelen közepekkel meg vágott, fátyolos, esetleg alig valami magasakkal ,és ez ugye a részletezettségnek be is b@sz.
Ezt valamikor csak akkor realizálod mikor egy-egy magas, magasabb kategóriájú fülest tudsz meghallgatni.
Vagy eleve olyat használsz és becsúszik egy olcsóbb darab.
Még a sokat emlegetett GR07 Classic is dinamikátlan, kevésbé részletes, kevésbé kiegyenlített és enyhén vödör hangú ehhez a kis gyöngyszemhez képest.
Azt a hangzást nevezem kiegyenlítettnek amit ez a kis füles produkál. Tud küldeni csontvelőig hatoló mélyeket ha azt hozza a muzsika, de közben nem kell keresgélni a közepeket és magasokat sem, egyik sem nyomja el a másikat. Elsőre kicsit középemeltnek tűnt (és még így is, a bejáratódás utáni első pillanattól fogva imádom a hangját), de aztán rájöttem, hogy nem, csak már rá volt állva a fülem az eddigi V füleseimre.
A mobilzenéim egy részét nem szoktam hallgatni asztali rendszeren, csak mászkálás közben, és azoknál új dolgokat fedeztem fel néhány muzsikánál ezzel a füldugasszal.
Egyedül a driver flexével nem vagyok kibékülve, szóval rendelek egy másikat még, mert amiket mostanában linkeltem azok már 3. generációs, javított verziók, és valószínűleg ez is lett javítva rajta, nem csak a távvezérlő opció.
Na meg persze nem azokkal a vacak tips-ekkel használom amit ad hozzá Tony, hanem jobb minőségű "széles szájú" szilikonnal.
Ez már hozza azt a szintet hangra, amire azt mondom, hogy utcára több nem is kellvagy otthon az ágyba .***Ez eddig az egyetlen kivétel amit találtam.
-
Panthera
őstag
Üdv!
Korábban írtam ide, olyan IEM illesztéket kerestem, amely kevésbé csúszik ki a fülemből és kényelmes a viselete.
Biztos van másnak is ilyen gondja, az ebay-ről nekem ez a csomag vált be: "Replacement Tips For Monster Beats" - így keressétek.
Samsung gyári headset-hez használom, sokkal jobban passzol rá mint az eredeti, nem csúszik le, jobban szűri a külső zajt is. -
-FreaK-
veterán
válasz fericske #66203 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes kifejtést, szerintem ez alapján meg is rendelem holnap
Amúgy én nagyon elégedett vagyok (valszeg ezzel egyedül is vagyok) az SE215-el, sokkal jobbnak érzem a Pistonoknál (3-at és hybridet hallottam). Minden tartományban jó, talán csak a magasak visszafogottak kicsit. Érdekes módon a mély tartományt jobbnak és erősebbnek érzem mint az asztali rendszeremen (DT990 Pro+dac+amp), pedig azt a fejest is jónak mondják ilyen szempontból. Az igaz viszont, hogy nem hallottam még mást, így nem is nagyon tudok viszonyítani máshoz, de elhiszem neked amit írsz, ezért is fogom megrendelni.
Sőt, most jut eszembe, szerintem asszonykámnak is rendelek egyet, ő Piston3-at hallgat, elég sokat. -
bugizozi
őstag
válasz bugizozi #66187 üzenetére
Erre valaki esetleg?
Közben felmerült még egy kérdés, hogy a korábban linkelt
Original Bluetooth Headset Awei A980bl Official Store Wireless Earphones With Microphone
és e között mi a különbség?
2016 Original Awei A980BL Bluetooth Sport Wireless Earphones Waterproof Headphone Headset with Mic
Köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
mattew
tag
Sziasztok!
Earbud fülest keresek, és a topik átnyálazása után a xiaomi piston earbud-ra esett a választásom.
Aliexpresen venném (11.11.). Valaki tudna esetleg tanácsot adni, hogyan kerülhetem el a hamisítványokat?
Esetleg egy két link eredeti(nek vélhető) alis termékről sokat segítene. KösziNem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanam hogy kicsi a kerítése.
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Xiaomi Piston Dazzle Edition vagy Capsule?
-
-FreaK-
veterán
-
magickonfig
tag
Sziasztok!
RHA750i vs 1More Triple Driver
Lassan több mint 2 éve nyúzom az RHA750i fülesemet és imádom, főleg a basszusát. Kényelmes, Pont elég erős a mély punchy de egyben olyan szépen megszólal az alsóbb mély tartományban.
Egy bajom van vele , nem elég tartó!Holnap lesz nagy leárazás az ali-n és kinéztem magamnak egy 1More Triple Driver-t , mert mindenki ódákat zeng róla.
Valakinek tapasztalata erről a fülesről. Főleg a basszus tartomány érdekelne. Esetleg olyan felhasználó van akinek volt szerencséje mindkét fülessel?
Köszönöm előre is!
-
JayZ
tag
Valaki ha lát pofátlan hybrid akciót 11.11-re, linkelje legyen szíves, hálám üldözni fogja black fridayig..
Szerk: Hybrid, mint Xiaomi Hybrid[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz magickonfig #66213 üzenetére
Kereső?
-
fericske
addikt
válasz -FreaK- #66212 üzenetére
Csak a külsejében hasonlít rá. Illetve nem tudom, hogy a Senn az kerámia házas, de ez az.
A driver meg ez benne.
A kábele eléggé csavarodós, viszont pehelykönnyű, jóféle gumírozással mert egy csipetnyi zajt sem csinál.Szerk.:
Ne feledd, hogy bejáratás igényes! Legalábbis az 1. generációs az volt.
"A másfél éve vásárolt "vagy luk vagy fa" füldugó totál kivetkőzött magából a bejáratással - sajnos a driver flex az ettől nem változik, de ez az egyetlen baja neki csak.
Annó először már rosszul indult az ismerkedés emiatt a driver flex miatt, aztán meg bárhogy próbálkoztam a behelyezéssel meg a tips-ekkel sehogy sem akart középről szólni, meg valahogy nem egyformán szólt a két oldal. A hangkaraktere sem tetszett. Mélye is volt meg magasa is éppen, az utóbbi inkább csak cicergett, de a közepe iszony vékony volt, olyan volt mint egy olcsó 2.1-es PC hangfal hangja. Bekerült a fiók mélyére.
Bejáratás után nem kissé változott minden.
Ez az "elfeledett" apróság lett az elsődleges füldugóm."[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz fericske #66203 üzenetére
Szia. Nagyon tetszett ez a leírás, szóval 1 bő óra múlva rendelek én is egyet. Amúgy egy Piston3 már úton van, de ahogy elmerültem itt az olvasgatásban, nem biztos, hogy tetszeni is fog. Sajnos a visítozó magasat nem tudom tolerálni
Eddig nem volt sose ilyen típusú fülesem, csak a hagyományos, szóval kicsit tartok is tőle.
Ja meg több márka közül csak a Panasonicban éreztem mélyet (mármint a hagyományos füleseknél), de az is olyan mint amikor felfordítják a vödröt és dobolnak rajta. Amit írtál, hogy tényleg lehet is érezni, az már nagyon hiányzik számomra.
Zenei téren elég sok mindent meghallgatok és szeretem ha a mély az tisztességesen szól.Szóval köszönöm, hogy ajánlottál egy alternatívát
Hopp ez lemaradt: a mikrofon nélküli verzió is ugyan olyan jó, mert 2 verzió van:
1)Snake version-- music version , no microphone
2)Silver plated version-- microphone & volume control[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
törölt tag
válasz Roland8622 #66217 üzenetére
A Piston 3 azért elég messze áll a visító magasaktól Ebben a kategóriában leginkább nincs magas a fülesekben.
más: Aki szeretne minőségi BT fülest, és eddig nem tudott mit venni, az most fellélegezhet, itt az Astell&Kern XB10 (teszt). Ahogy nézem fülest külön kell hozzá szerválni, de amúgy elég jónak tűnik.
-
titán
-
Roland8622
aktív tag
Na meg is rendeltem a TENNMAK DIY IE800 IE80 fülest. Legalábbis ez alapján igen. Viszont se sms (pedig minden vásárlásról jön), se email
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
vicze
félisten
Miért lenne érdekes? Már a legprimitívebb DAC is 192kHz-nél tart, csak nem mindenki marketingeli agyon. Az meg más kérdés, hogy a minőség rohadtul nem ezen fog múlni.
Valamit nem sima AptX hanem AptX HD, ezt még kb. egyetlen egy tekémben se láthattuk szóval eléggé újdonság. más kérdés, hogy adó oldalon nincs sok minden ami támogatja:
- Luna (TG-L900S)
- LG V20
- LG G5(#66219) sheratan: Tök jó a marketing szöveg még mindig, csak A&K-nek nincs AptX HD eszköze.
Vicces a teszt egy i6-tal, mikor az max. AAC-t tud kipréselni magából BT-n, azért egy V20-at nem hiszem, hogy nehéz lett volna beszerezni...(#66225) roller0123: A megoldás a rejtélyre, hogy "payment processing" azaz még ne fizetted ki. 11.11-nél eléggé túlterhelt a rendszer szóval eltarthat egy darabig.
-
Roland8622
aktív tag
Ahhaaa. Köszönöm Akkor jól értelmeztem közben én is az angol tudomásommal, hogy ne aggódjon, az árat se módosítjuk közben míg a rendelése feldolgozásra kerül.Vagy valami ilyesmi
-
GML
őstag
Qcy Qy19 vs AWEI A990BL vs AWEI A920BL? Van valakinek tapasztalata ezekkel a fülesekkel?
-
r0b1
tag
Nekem tegnap jött meg az Awei a980bl, egy 3 órás bejárató mix után meghallgattam vele pár számot, többre nem volt időm.
Így a hangminőségről csak annyit tudok mondani, hogy bántó hibája nincs, edzéshez vagy utcára jó. Nekem V karakternek tűnik, sajnos hasonló árkategóriájú vezetékes fülesekkel nem tudom összehallgatni, hogy mennyit veszít a hangminőségből a bluetooth miatt. Emlékezetből egy Piston 2-nél biztosan gyengébb, de pl edzés közben nem nagyon fog feltűnni.
Az más kérdés, hogy csíptető nélkül szerintem nem lehet kényelmesen viselni, és a csíptetőt amit adtak hozzá nem lehet rátenni a kábelre, mert ilyen kerek kábelre való (nem is értem mért erőltetik a gyártók ezt a lapos kábeles dolgot). A vezérlő/mikrofon alján a törésgátlóra rá lehet tenni, csak ha magasabb vagy akkor az a rész nem ér le a pólódig, vagy egy fejkörzésnél már kiesik. Próbáltam úgy hogy félbehajtom a kábelt, de az sem vezetett megoldásra, egyszóval sehogy sem jó, szerezni kell hozzá egy másik csíptetőt vagy ráragasztani. Ha csak simán rácsíped a kábelt a pólódhoz, úgy jó, csak ilyenkor könnyen elhagyható. (Ezt csak azért írom ilyen részletesen mert valószínűleg ez a többi Awei fülessel is így lehet.)
Egyébként a felépítése rendben van, vezérlés is jól működik (csak el kell előtte olvasni a használati útmutatót, különben felhívsz néhány embert véletlenül). A kényelem is jó, kb mint egy Piston 3, abszolút nem nagy és nehéz a füles része, csak a csípető problémát kell megoldani. -
addikt
a QCY-vel van, meglepően jó de én iPhone-ról hajtom, ott nincs Apt-X szóval ez akár kiváló is lehet android telefonokon.
az enyém még bejáratós, de veszettül kényelmes, remekül ül a fülemben és a kidolgozása is átlag feletti.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
fericske
addikt
válasz Roland8622 #66217 üzenetére
Ez a füles nem hanyagolja el a magasokat sem, ahogy írtam, szóval hiány nem lesz benne. Ezért felvétel minőségétől függően kissé sziszegősnek is hathat - meg persze forráseszköztől függően is, de valójában nem sziszegős.
Nálam a Lenovo telómmal, és a Korg dac/amppal frankón kijön a füles szerencsére.
Füldugóban ez a második amivel tudom élvezni Jean Michel Jarre munkáit, gyönyörű csilingelő magasokkal és részletes közepekkel.
Az első az a GR07 Classic volt, de azzal szinte csak ezt a muzsikát volt jó hallgatni, ameddig emez meg igazi all rounder. -
Matada2.3
veterán
Sziasztok,
ROCK Zircon (RAU0501)-t akarok venni, régen Piston 3-am volt viszont elhagytam. Gondolkoztam Xiaomi Hybriden, de arról nagyon vegyesek a vélemények, a Piston 3 Prot meg nem akarom megvárni és drága is relatíve.
Jól választok?
Finn the human
-
Roland8622
aktív tag
válasz fericske #66239 üzenetére
Elnézést, így olvasva a válaszod, pont erre a sziszegős dologra gondoltam, hogy pontos legyek. De amúgy érdekes, hogy a túlvezérelt extra hangos olcsó kategóriában találkoztam ilyennel hagyományos fülesnél.
Ha ennél csak elvétve találkozok ilyennel (ahogy írtad szám és lejátszó függő is lehet a dolog) akkor öröm és boldogság Meg hát " Tud küldeni csontvelőig hatoló mélyeket ha azt hozza a muzsika.."
Már most van egy olyan érzésem, hogy Piston3 lehet megy ajándékba (jövő héten jön), itt meg nem fog érdekelni a design, csak legyenek meg mindezek (y) Kár, hogy még majd egy hónap mire ide ér.
Közben jött sms a vásárlásról és email is.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Sikerült bővítenem a füleseim sorát egy Vsonic AN16-tal (GR07 driver, GR06 ház). Nem tudom meddig lesz nálam, elég nagy pozitív csalódás, a fül feletti kábelt meg már ki kellett próbálnom, de annyira nem az én világom, jót bénázok vele a BKV-n mire sikerül használatba venni.
Rákerestem a topikban, de nem túl sok vélemény van róla. Ilyen kevés darab van belőle?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
xmaas
őstag
válasz korpicschess #66245 üzenetére
Nem sokan vasaroltak VSD2/S - azzal volt csomagolva akciosan limitalt darabszammal maskep nem lehetet beszerezni,amugy igen egy kellemes fulles .
Mas ,vasaroltam en is egy Vivo XE800 ast valami 5000 ezer forint volt szallitassal mindennel ,azt kell hogy mondjam nagyon kellemes hangazasa van amiket eddig hallottam megeszi reggelire piston 2/3,stb elbujhatnak mellette , ebben az arsavban 10-12 ezer forintig szerintem eleg komoly minoseget tud produkalni es amig kapni lehet erdemes venni belole nem fog csalodast okozni.
Aki hallotta a AN16 ost ahoz hasonlo a hangzasa reszletessege csak annal picit tobb basszust tud felmutatni, egy korrekt kiegyensulyozott termek
-
korpicschess
veterán
Mondjuk nekem már az AN16 mélye is sok egy kicsit. Egyébként egész részletes, és a tere is jó. Majd meghallgatom ismét a VSD3-mat, de ahhoz képest emlékeim alapján jobb, mondjuk az nekem már nagyon mély túlsúlyos volt.
Érdekes ez a Vivo, ebben is ugyanaz a driver van elvileg...
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
titán
Húztam egy lutrit, és a 11.11 akcióban bevállaltam egy Tennmak Crazy Cello IEM-et 42 dollárért néhány (tényleg csak néhány) head-fis értékelés alapján. Egyszer élünk
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs