Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
válasz #16820480 #82649 üzenetére
Azt olvastam az E80-nak jobb basszusa van de akkor ez mégsem így van? Ha az E50 közelebb áll a régi E10hez akkor inkább arra mennék. Az ár különbség nem számít. Valaki át tudna küldeni vagy írni egy rövidke összehasonlítást a háromról:E10 vs E50 vs E80? Úgy néz ki ezek alapján rossz cikket olvastam..
-
-NoVa-
addikt
válasz #16820480 #82593 üzenetére
Az az elméleti minimum, ami a protokollból jön. Aztán a hardware megvalósításban és a végtelenül elrontható chipsetpárosításban együtt kijöhet másodperces késés is akár, de fél legalább lesz általában.
Pár Android alapú TV képes szinkronizálni, és késlelteti a képet is, de persze nincs sehol feltüntetve, hogy melyik HW verzió tudja, melyik nem. És ez filmnézésnél jó, játékkonzolnál meg teljes csőd.
-
atti29
tag
válasz #16820480 #82445 üzenetére
Rendben,természetesen igazad/igazatok van!
Egyszer csak sikerül összehozni a találkozót,meghallgatnotok és jó véleménnyel lesztek róla.
Az olcsóbb verziók közül egyiket sem hallottam,az Af 1120 is féláron vettem,annyiért számomra jó vétel volt és szeretem is,persze kellett mellé az AK300.kemcso
A westone w60-ra nagyon kíváncsi vagyok,bár tartok is tőle,nehogy túl jó legyen.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
-
tarti19
senior tag
válasz #16820480 #82241 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az őszinte választ.
Ebben az esetben egy E80-as darabra ruháznék be s élvezném az általa kapott élményeket.
Aztán, ha később kicsit másfelé orientálódom s DAC meg minőségibb fülhallgató is megfog, akkor újra jelentkezem. Esetleg két-három év múlva, hátha vált az Iphone s kiad egy minőségibb telefont a zenehallgatáshoz.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
tknof1871
őstag
válasz #16820480 #82241 üzenetére
Üdv!
Mit kellett volna választanom vagy másképp csinálni? Általános irányelvre gondolok. Mondjuk nem in ear monitor (IEM) hanem earbud vagy fejhallgató, vagy jó lett volna az IEM csak egy-kettővel nagyobb IPX kellett volna? Ha abból indulunk ki hogy tényleg beleizzadtam. Mert valóban órákon át a fülemben volt és mostanában tényleg elég meleg van.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
fericske
addikt
válasz #16820480 #82152 üzenetére
Tegnap kaptam a Penonaudio-tól emailt egy Fearless fülessel kapcsolatban. Az is 500 dodó körül mozog. Talán az is ilyen hibrid vagy full armatúra....
Most nem tudok linkelni.
Az volt a lényege a levélnek, hogy vacak a kábele és most ingyen adnak hozzá egy 100 dodós Penon kábelt.
Vicc az egész -
vicze
félisten
válasz #16820480 #82066 üzenetére
"átvezetik-e az USB csatlakozóra, ami amúgy nem az USB szabvány része tudtommal"
Része az USB Audio 3.0-nak része lett. Elég kevesen használják, és kb. arra hogy az 1$ helyett 0,5$ legyen a telóhoz adott átalakító. Általánosan ezek a telók 2.0-ák, így valóságban nem szabványos, de gyak. imitálják a szabványt, így működnek az átalakítók.
Sony is használta pár modellen. (tudnám minek...)Snapdragon-oknál a DAC az különálló codec chip WCD93xx. És 835-től kezdve 384kHz/32bit-et tudnak szóval halégnek vége lett az értelmetlen számborúnak.
Az Aqstic egy átfogó név és kb. mindent annak hívnak, ami audióval kapcsolatos.Nem tudom mit vártál a KZ-től. Ahogy esik úgy puffan, aztán ha puffan úgyis agyonsztárolja valaki.
Nekem úton egy AptX HD-t BT kábelük, kíváncsi vagyok, túl sok reményt nem fűzök hozzá.(#82067) Yofej75: Hiába írja hibásan ezt a Mobilaréna cikk a G2-ben soha nem volt Wolfson. Végignyaltam a teljes PCB-t nem egyszer és nincsen sehol rajta ilyen. WDC9320 volt benne, mint mindenben ami vele azonos SoC.
Huawei saját DAC-ot használ, HiSilicon Hi6403.A Hi-Fi cert-hez annyit tennék, hogy az nem egy minőségi plecsni, csak 40kHz-t kell tudjon kiadjon mindegy hogy hogyan és megkapja a certet, és kb. minden megkapja. 0 jelentősége van.
Már párszor leírtam, de a többszáz $-os külső DAC kategóriát kivéve egyáltalán nem számít milyen termék, a paraméterek kb. egyeznek, és a különbséget 99,9%-ban az OAMP fogja adni, ami drágább tud lenni, mint maga a DAC chip, ezért minden gyártó ezen spórol, ezért szólnak a telefonok 99,9%-ban fosul, hiába van reklámozva hogy 384kHz/32bit.
[ Szerkesztve ]
-
Yofej75
aktív tag
válasz #16820480 #82066 üzenetére
Már anno az LG G2 sem szégyenkezhetett a saját DAC miatt pedig az nem mai gyerek.
Az Snapdragon procit tartalmazott, a Huawei saját fejlesztést, Kirin procit.E kettővel hosszútávú kapcsolatom volt/van.
"G2-ben egy Wolfson WM5110-es DAC dolgozik" - Mobilaréna teszt 2013.
[ Szerkesztve ]
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #82045 üzenetére
Annyit érzel, hogy pont a füled bizonyos részeit nem irritálja, ebből a szempontból nem hülyeség amit a kérdező akar, viszont nem szabad pont méreten hagyni, én is rettentően elnagyoltam neked....tehát nem passzentos, de épp ott vannak az illeszkedési pontok ahol kell...ezért is kényelmes...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz #16820480 #82042 üzenetére
Lehet nem fogalmaztam pontosan, de nem formára öntetni szeretném, hanem azt az ergonómikus shell kialakítást keresem ami alapvetően csak a CIEM-eket jellemezte régen, de már univerzális fülhallgatóknál is megjelent. A Fearless Audio S6 Rui, Kinera IDUN, TANSIO MIRAI TSMR-4 pl. tipikusan ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz #16820480 #81960 üzenetére
Igen tudom, de ez a termék is kint van a Xiaomi Global Community oldalán többek között.
Tudom, hogy nem ők gyártják, de kint az ő nevük alatt is fut, most kötöttek erről valami megállapodást
De aki így se hiszi, ha legközelebb megyek ki és eljutok egy Xiaomi store-ba szívesen lefényképezem.
Szerintem túltárgyaltuk, engem inkább az érdekelne, hogy a fülben tényleg stabilabb-e Ha már valaki vett ilyet kérem írja le.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
SkyTrancer
senior tag
válasz #16820480 #81956 üzenetére
Köszi a tippet, ezt megnézem
Koszt nem látok benne. Most hogy belül a rács alatt esetleg mi van, azt ugye nem tudom, mert szétszedni nem lehet vagy nem tudom hogy kell
Nagyon igényes vagyok az ilyenekre szóval gyanús hogy nem ez lesz a baj
Mindenesetre átpucolom, hátha -
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz #16820480 #81894 üzenetére
aha értem jó nem mindenki szeretheti az elektronikus zenét ezt elfogadom.de abba a mély a lényeges szerintem.azt könnyebb olcsobb fülesbe kihozni?
nekem pl az említett uiisii hm7 tökéletesnek szól.
talána n blitzwolf es2 jobb. vagy a xiaomi pro2."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
darvinya
titán
válasz #16820480 #81889 üzenetére
Én erre az N-es kifejezésre lennék kíváncsi, mert ilyenről nem tudok.
Max. Oxigén mentesen készített, és kristály szerkezetesként készített kábelekről tudok.Gyanítom az N-es kifejezés, megint HiFi-sta placebo hatást keltő.
Vagy kábelben vezető számot jelöli, ami vicces 7N-nél, mert 7db hajszál vékony vezető nem sokat ér.
Én pl: 10-19N ( ) kábelt használok csak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
SirRasor
addikt
válasz #16820480 #81832 üzenetére
Mintha a grillek tiszták lennének (ilyen javítás van rá), de majd megnézem...bent maradt a munkahelyen, mert gondolkodás nélkül vissza akartam hétfőn küldeni, de csak megkérdeztem.
Magát a vetőcsövet nem tudom hogy lehetne, mert ha elkezdem kapirgálni kintről, akkor csak beljebb tolom a koszt...kár, hogy nem lehet teljesen szétszedniMindenesetre thx a tippet, kipróbálom holnap!
MÁS: és ez baromi elméleti...szerintetek a FiiO M6-omhoz mi a max fülhallgató, amit még érdemes megvenni, ha nem számítana az ár? Gondolom fölöslegesen vennék hozzá egy 1000$-os fülest
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
mondomén
őstag
válasz #16820480 #81820 üzenetére
Nem gondoltam, hogy osszeszednek egy ilyen listat. Koszi az infot! Szerintem is megegyezik.
Masik kerdesre esetleg tipp? Kenyelemre a kozepes gumiharang jott be. L viszont jobban szigetel, csak az mar fel ora utan kenyelmetlen. Ha jol lattam alapbol kicsit nagyobb az M-es foam, mint az M-es gumi. Viszont szivacs mivolta miatt gondolom ez nem problema. Ezek utan, M vagy L a javaslat? (nem akarok a vegyesre kolteni, mert 2/3-a felesleges lenne)
-
Kobe
veterán
válasz #16820480 #81796 üzenetére
Csak pont azert vettem a btr3at hogy ne a telefonon kelljen, mert az kva halk....
Illetve eleg erdekes hogy 3-4napig mukodik igy aztan hopp gondol egyet es maskepp.... Se a telo, sem a fiio app semmi mas nem frissult azota, szoval a mitol vagy miert kerdes eleg valid
-
Kobe
veterán
válasz #16820480 #81794 üzenetére
Max hangerot elerni eleg nehez lenne, legelso hasznalatkor a fejem lerobbant, most ugyananannal a zenenel kb 30-40%nal megall a tortenet....
Olyan mintha egyaltalan nem engedne a telefonnal azonos hangero fole emelni ill annal is szarabb, kb a telefon max hangerejenek 80%nal all meg a tudomany
Telon emelek hangerot az oldalso gombbal, akkor hangosodik a fulesen is ha btr3ra van kotve, de ugyanez a btr3 gombjaval mar nem megy, jon a bippeles
Ugyanezt csinalja iphoneon is, de ott meg nincs is fejlesztoi beallitasok tehat eleg erdekes lenne ha ez kavarna be...
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz #16820480 #81664 üzenetére
lehet ezt dobta a google rá és nem találtam jobb leírást
kicsit bele keveredtem, közben írom a digitalizálási előadásom :-)
mivel off ezért csak röviden ezeket tv-vel akartam összekötni úgy hogy mindegyik szóljon egy bal és egy jobb
ott igazából egy bluetooth elosztó kéne hogy mindegyik szólhasson úgy mint wifi-na bluetooth az meg a hifihez kellene jelenleg ez van
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz #16820480 #81662 üzenetére
áá szóval az átlagnál jobb Bluetooth vevő mindig tanul az ember.
[link]Pont kellene nekem egy ilyen ezekhez.
csak ugye nem tudom, hogy tud-e aptx-et illeve Wifin meg tudom oldani hogy egyik bal másik jobb hangszóró legyen.
De ha jól látom csak japánból van jó áron ott meg van vám
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
addikt
válasz #16820480 #81487 üzenetére
majd megpróbálom a szabadban is akkor
még egy megjegyzés a füleshez: az anyaghasználat felső kategóriás, az egész sugározza a masszívságot és nem csak ránézni jó, de tapintásra is tökéletes az anyag. a hozzá adott szilikon bogyók is a puha fajtából valók, nem a tradicionális kinai szutyok.
mivel a vetőcsöve meg van döntve előre, így az én átlagosnál kisebb fülembe is passzol, kényelmesen. kb olyan, mint a Piston 3 volt (imádtam, csak elhagytam valahol)
a bölcsője nagyobb, mint amit az Airpods-hoz adnak, de még éppen elfér zsebben“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Shyciii
veterán
válasz #16820480 #81326 üzenetére
Közben beszéltem a Kácsával, készségesek voltak, úgyhogy mehetek egy gyors próbát tenni annak ellenére, hogy nem veszek semmit, csak ellenőrizni kell. Mondjuk csak az Astell&Kern AK T5p 2nd Generation fejhallgató van demóként, úgyhogy azzal lehet letesztelni. Az meg 370eFt. Kicsit erős erre használni, dehát ők ajánlották fel Viszont mondta a srác, hogy nincs szabvány a 2,5 balanced megoldásra, úgyhogy simán lehet hogy az átalakító pont az a fajta ami másképp van bekötve, mint ahogy a nálam levő DAP esetében, ugyanis nincsen szabvány a 2.5 balanced esetén. Ő már kétféle bekötéssel is találkozott. Azért ezt eléggé gázosnak tartom. 4.4-esnél ilyen gond nincsen. No mindegy. 18h-ig kiderül, hogy whatsup.
-
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #81264 üzenetére
"feltolom maxra a buffert"
Ha maxon van a buffer akkor az úgy 5mp-t képes kb. megtartani, ami azt jelenti, ha akad akkor nem a BT kapcsolattal van a gond.
Nekem 10m(semmi ráláts) + csukott ajtó után kezd el csak 990-en akadozni.
Réges-régen valamelyik korábbi telefonomon volt ilyen, és ott SW gond volt, már nem emlékszem mit kellett kikapcsolni, hogy megszűnjön. De az SBC-n csinálta és manapság nehéz elképzelni, hogy ilyen legyen. -
Dzsuri89
őstag
válasz #16820480 #81232 üzenetére
Szemezgettem vele, de a kialakításának mérete nem tetszik, mert túl batár. Ha kimondottan sportoláshoz szeretnék választani, akkor ideális lenne, de inkább egy kisebb visszafogottabb verziót szeretnék utazáshoz a hétköznapokra.
Legjobb az lenne, ha egy AirPods kinézettel gumiharangozott Beats-et csinálnának. -
-
gaben22
senior tag
válasz #16820480 #80869 üzenetére
Bár ez még nem az top kategória, de ez a része érthető. Mondjuk nem tudom mások hogy vásárolnak ilyet . Úgy látom ti jártok mindenféle international fairre, úgy könnyű. Feltételezem a munkátok révén. Sajna már elég ritkán járok Londonba, a linkek amiket kaptam itt az majd' mind UK bolt volt, lehet ott lett volna bolt kipróbálásra. Mindenesetre előrementem és vettem Amazonról egy N40-et. Csont nélkül megvettem volna egy RHA T20-at, ha nem panaszkodtak volna a kábelére + cserélhető lenne neki (E30-am is kábelproblémákkal küzd, nem akarok így járni megint, főleg drágább kategóriával...), pláne mert találtam jóárasított (csomagolássérült verziót) T20-ból. Így viszont AKG N40 lesz a hű társam egy jó darabig, reméljük klafa lesz.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
gaben22
senior tag
válasz #16820480 #80867 üzenetére
Itthon nem találtam sehol se, pár webshop ahol egyáltalán volt találat azt írták "nem kapható... forgalmazás vége...". Ezért kérdeztem. Pl. itt. Igazából csak kíváncsi voltam, jó lett volna kipróbálni. Viszont 1 hónap múlva elutazom, addigra be kéne újítanom valamit.
[ Szerkesztve ]
-
gaben22
senior tag
válasz #16820480 #80796 üzenetére
Hellosztok, tudtok esetleg boltot, ahol kipróbálható, megvásárolható az AKG N40? Neten keresgélve úgy látom mindenhol kifogyott, ahol esetleg kipróbálható volna. Nézegettem a használt lelőhelyeket, de egyelőre nem dobott a gép.
Mivel hajlandó vagyok emelni picit a tétet (kb. 110k HUF), ezért lehet tudok mást is ajánlani ebben az árban. Alábbiak szerint keresnék:
Stílus
sokféle, de legyen ez a feltétel: elektronikus
Mit várunk el a fülhallgatótól
V-kiemelés
Milyen árban gondolkozunk?
110k HUF környéke
Milyen kialakítást keresünk?
IEM, hagyományos vagy fül feletti is lehet
Egyéb
Mikrofon, távirányító nem kell, wireless ellenszenvem van ezért azt nem szeretnék
Cserélhető kábel azt hiszem (remélem) ebben az árban már inkább követelmény mint jó pont lenne
Egy Astell&Kern AK70mkII lesz alátéve.[ Szerkesztve ]
-
ryger
aktív tag
válasz #16820480 #80747 üzenetére
Koszonom, nem konnyitetted meg a helyzetem a valaszoddal Xiaomiban "Xiaomi QTEJ02JY Pro HD In-ear Hybrid Earphones" es "Originalt Xiaomi 4th Piston Earphones" talaltam hirtelen de ezek nem USB csatisak vagy USB C Earphones Microphone Headset White Fits Huawei Xiaomi nagyon olcson.
Egyebkent nem tudtam, hogy kulon elem vagy aksi kell a ilyen fulesekhez, azt hittem a vezeteken szivjak el a naftat a halkitashoz -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz #16820480 #80616 üzenetére
Koszi, megneztem oket. Az elso ketto sajnos nem ful mogott elvezetos ezert kiesnek, raadasul a B3 nem is szimpi. A VS3DS mar szimpatikusabb, de kb aliexpressen beszerezheto csak es az ara a lelektani hatar felett van.
Az ajanlottak kozul meg a Soundmagic e30-at talaltam meg pont 10-ert itt. Errol mi a velemeny? Meg a boltrol ha esetleg ismered? -
moma
őstag
válasz #16820480 #80432 üzenetére
Ugh, még egyszer köszi Kiszedtem a drót hálót és kitisztítottam azt is, meg az a hártyát benne és nem csak elmúlt a halksága az egyik fülének, de mert megcsináltam mindkettőt, olyan jól szól, mint régen
ezt a videót követtem, ha valakinek épp ez kéne: https://www.youtube.com/watch?v=mCivjZ9vXgk
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #80502 üzenetére
Az a probléma, hogy ilyenkor az akril test maga egy akusztikus kamraként viselkedik...illetve egy nyitott armatúrának más a freki menete, mint a zártnak (ugyanaz az armatúra) tehát eléggé megváltozhat a hangkép....még ha magát az általad említett szilikon kiöntést meg is lehetne csinálni...ami magában abszurd, mert a 2-3 mm-es réteg folyton mozogna az akril vázon....illletve a csatlakozást sem lehetne normálisan kialakítani, de ez talán a kisebbik rossz...
A szilikon CIEM öntési folyamata teljesen más, mint az akril házba rakott, ragasztott megoldásoknak...egy ilyen hibrid sajnos életképtelen... -
Tulku
veterán
válasz #16820480 #80495 üzenetére
Nem dolgozik akrillal az SE...csak szilikonnal...és ha megnézed a képeken a széleken vannak az armatúrák...
Attól nem lenne ugyan az az akusztika, ha a felső 2-3 mm-es réteg lenne szilikon...mert itt az armatúrák bele vannak öntve a szilikonba, tehát a rezonancia teljesen más... -
Tulku
veterán
válasz #16820480 #80493 üzenetére
Ha az armatúrát akril venné körül, akkor változna az akusztikája, illetve már így is épp a CIEM határára vannak rakva az armatúrák, ugyanis itt minden egyes armatúrához külön cső megy és pl az ED-k, BK-k elég nagyok..
Warbler Prelude 1000 dodó fölött van 1 armatúrás létére...tehát még occsó is Piotr...
Az más kérdés, hogy szerintem 1 armatúra nem fedi le a teljes spktrumot, ezért erőteljes hiányosságok tapasztalhatóak (pl basszusnál és/vagy magasaknál) cserébe nagyon természetes hangzású, hiszen nincs váltó és gerjedés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest