Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Korábban volt kérdésem, hogy mit ajánlotok szép mély hangzáshoz a Sony helyett.
Ajánlom ezt: Panasonic RP-HTX20BE-K fekete Bluetooth Ergofit fülhallgató headsetMeg vagyok elégedve nagyon vele. Ahogy beül a fülbe,tökéletesen szigeteli a külső zajokat, és kitűnő a basszus. A közép és a magas is megvan végre.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Azért azt tegyük gyorsan hozzá, hogy kambodzsában valószínűleg nem csinálnak minőségi edző cuccokat.
Az, hogy miből lehet az a füles, ki tudja pontosan ?
Dwayne Johnson valószínűleg nem adja a nevét egy szarhoz.
Ha ismered az UA cuccokat, akkor tudhatod, hogy igen is jól szellőző edző felsőket készítenek. Vettem 3 kupakos Decathlon felsőt egyébként 1500-ért, 3500-ért, és végül csak a 7eFt-os Decathlon felső lett jó, amit nyúzok már lassan 3 éve. Illetve UA pólóm is amit 6-7-ért vettem boltban közel 3 éve szintén az edző társam.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
20-30eFt körül keresek megvásárolható, nem eBay, hanem eDigital/BestByte/MediaMarkt boltokban fülsest. In-EAR.
Eddig ez volt, de vége van neki sajnos SONY-MDR-XB70BT : [link]Ezt vettem, de visszavittem, mert egy hulladék halk és gyenge Pioneer-SE-C7BT: [link]
Ezeket néztem:
Panasonic-RP-HTX20BE [link]
JBL E25BLK [link]
SENNHEISER CX 6.00 [link]
RHA MA650 [link]Ezeket néztem, kellemes basszusokhoz szoktatott a SONY, hasonlót keresek. Sajnos ott a magas vissza volt véve.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Tehát infót nem tudtok adni, hogy milyen lehet amit kérdeztem bluetooth füles ?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Erről mi a véleményetek ? PIONEER SE-QL7BT [link]
Olyan Bluetooth fülest keresek, ami IN-EAR Bluetooth-os és hozza legalább a SONY MDR-XB70BT szintjét. Sajnos elöregedtek a gumi részek.
Max 25000Ft-ig keresnék.Köszi !
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Kinéztem egy Sony XB70BT fülest mert most 9990 az edigital-nál.
Az lenne a kérdésem hogy ezeknek a BT füleseknek van-e és ha van , mekkora a késleltetésük ?
YouTube hangelcsúszásra gondolok, vagy keverésnél fontos.Köszönöm a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik
- Hardcore café
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OpenWRT topic
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest