Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Biztos ami biztos, betáraznék fülhallgatóval. Eddig az itteni ajánlásokból a TENNMAK I800 és BOSSHIFI B3 amit használtam. Utóbbi jelenleg is megvan, de már nem találok, hogy rendelni tudjak. Ezek olyan 8000Ft ársávban voltak (de lehet pont akkor volt akciós). Van valami újdonság ami a Bosshifihez hasonló és jól bevált? Az sem baj ha picit drágább, 10-12e-ig még elmegyek.
Most még megéri rendelni, de nem július 1 után szeretnék egy olyanba belefutni, hogy elromlik a jelenlegi és nincs tartalék.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Jó drága, de legalább nem az a full műanyagos bevonattal rendelkező illeszték.
Ez most kb. hozza azt a minőséget - bár még most sem olyan 100%-ban - mint amit legelsőnek rendeltem.
Aliexpressről van@darvinya jobbulást ha esetleg
[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Anno sikerült jó Comply utánzatot vennem Aliról.
A rendelésekből kikerestem, de már nem árulják. Viszont a Store még meg van. Na gyorsan rendeltem is, mire 10perc után leesett, hogy tőlük a 3. adag már nem azt a minőséget adta mint előtte (így most gyorsan törlöm is a rendelést).
Ilyen műanyagos gumírozott bevonata volt, nem az a jó rugalmasRákerestem itt a topicban de nem igazán találtam olyan bejegyzést (illetve ami volt azok már nem élnek pl. ebay-en stb.)
Tudna valaki jó minőségűt ajánlani?
Nagyon jól izolál, mély is van tőle és valahogy ez a memóriahabos illeszték jött be a legjobban a BOSSHIFI B3-hoz.(T400-as verzió)Nagyon off lett?
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz milkabrams #79480 üzenetére
Szia. Anno ilyet vettem és a BOSSHIFI B3 + az átalakító kábel elfér benne. Lehet neked már kicsi lesz.
ORICO PORTABLE CASEPicit nagyobb + 1dolcsival drágább
Vagy esetleg szögletesben
De ha a keresőbe beütöd, válogathatsz
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Pici off
Type C to 3.5mm Earphone Aux Audio Cable Adapter Noise Cancelling DAC Chip
Hogy pontosan milyen chip van benne, passz. Nem derült ki a leírásból, de egy másik "márkánál" CONEXANT USB AUDIO-t írtak rá. Mondjuk még mindig olcsóbb mint amit az angol Amazonról rendeltem CONMDEX cucc. Így harmad áron van.
Amúgy elég korrektül odaírták pirossal a leírásban, hogy csak zenehallgatásra és androidhoz jó.Egy próbát megér. Tartaléknak veszek, sosem lehet tudni, hogy mikor törik meg a vezetéke a CONMDEX-nak.
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Megérkezett már múlt héten, de még most jutottam el odáig, hogy írjak róla.
Innen lett rendelve: Aliexpress
Itt is ezeket tapasztaltam, mint a TENNMAK-nál,
viszont valahogy összetettebb volt a hangzás. Volt ahol kevésnek éreztem a mélyet, de aztán rájöttem, hogy zeneszámfüggő. Tehát nincs ráülve mindenre, ott nyomja az agytörzsig ahol kell és úgy is hangszerelték az adott számot. A magasak nem bántották a fülem, nem volt visítás. Direkt ezért teszteltem Amy Winehouse - Jey Little Rich Girl c. számát, abban voltak olyan részek aminél egy mezei füles már fájdalmas tud lenni.
A megfelelő illeszték nagyon fontos volt. A gyárival próbáltam és nem nyerte meg a tetszésemet. A kulcstartó mellé volt még egy adag illeszték, de valami nagyon gagyi műanyag az sem volt jó.
Na előszedtem a TENNMAK gyárit, azzal már jó volt. Végül a memóriahabos jött be leginkább és ez is illeszkedett a legjobban. A vetőcső elég érdekes szögben áll ki a házból, lehet ezért is nehézkes a megfelelő pozíció megtalálása.
Az üresjáratok közben ha mozgatom a fejem v. valamiféle mozgást végzek, a kábelhang igen csak hallható.
És ha már a kábel: elég vékonyka.
Még nagyon keveset hallgattam, szóval majd kíváncsi leszek ha lesz benne több 10órányi zenehallgatás.Összességében nem bántam meg a vételt.
fericske megint csak jót sikerült ajánlanod Erre most már nagyon vigyáznom kell, el ne kallódjon.[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Kis "élmény" beszámoló.
Sikerült meghallgatnom ezt a kis BT fülest
(CBAOOO-K11 - na ilyet ne vegyél !!! )Huuu 5percet bírtam. Ilyen gyorsan fülest még nem vettem ki a fülemből.
Se hangereje, se mély, egy normális összhatás nem érzékelhető.
Még jó hogy nem saját célra lett (na meg nem is én rendeltem, hanem ismerős).Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz norbert400 #79067 üzenetére
Szia. Betudnád linkelni honnan rendelted?
Ugyanilyen füles van úton nekem is, szóval rám hoztad a frásztHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Meguntam a töketlenkedést, meg a nézelődést és berendeltem
BOSSHIFI B38215Ft volt átszámolva (a csomagolt verziós)
A kommentek között van magyar is és kábelre volt panasz. Alapból tokban hordom, szóval remélem annyira nem vészes. Képeken nem tűnik valami erősnek.
Köszi fericske az ajánlást , remélem ezt is szeretni fogom mint a TENNMAK-ot.
-
Roland8622
aktív tag
válasz fericske #78964 üzenetére
ez is valami IE800 verzió
Fura hogy itt mennyi elnevezése van, de az az ábra nem hazudik, mert lényegében véve tényleg ilyen az összkép.
anno az első benyomások
Szóval ami 1x bevált, az jó lesz máskor is
A mikrofonos verziótól csak azért tartok, ne hogy bezavarjon a képbe. De lehet csak valami téveszme nálam[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz fericske #78964 üzenetére
Értem. Köszönöm. Az ie800-at pont te ajánlottad
A Soundmagic e11 nem nagyon V karakterű? Mert nekem pl. a TENNMAK-ban az tetszett, hogy a többi itthoni fülessel szemben több részletet is kihallottam.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Megint elhagytam a TENNMAK I800-at 2x nem lehet szerencsém, így új után nézek.
Alin csak mikrofonos van a hivatalos forgalmazónál, olyan nem kel.
Viszont ezen is van mikrofonos rész, de ez valami új lehet:
TENNMAK ORCAErről esetleg valami infó? Kereső nem dobott rá ki semmit itt, csak az I800-ra és a Pro-ra.
-
Roland8622
aktív tag
válasz -=RelakS=- #77391 üzenetére
Szia.Adtak hozzá + vettem ilyet én is,de az Vention volt.
A gond az,hogy csak a gyári fülessel szól hangosan a zene.Ezzel amit te is linkeltél és a gyári is halk,ha rádugok egy jackes fülest.Pedig ami van azt itt ajánlották és megvagyok elégedve vele.(aláírásonban ott van)
Na de ez tényleg már átment offba.Sorry.
Na meg a mobil átírja a szöveget[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz darvinya #76889 üzenetére
Szia.Megjött ez a kis kütyü. Sajna nem jó
Nem támogatott tartozék.
Ez a tartozék nem kompatibilis az Ön telefonjával. Csatlakoztassa a HTC USonic fejhallgatót. (ami pocsékul szól és amúgy fülhallgató pff)Szóval ez elég nagy arcon csapás tőlük. Ezen gondolkodom még, a mobil topicjában rakták be:
CONMDEX 1
vagy [CONMDEX 2]Csak ez már 10x annyiba fáj.
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok
Kicsit félve teszem fel a kérdésem, mert nem tudom, hogy ide v. a telefon topikjába lenne-e jobb.
Van egy HTC U11 mobilom és amit kaptam hozzá gyári füest azzal hangos a zene, de a fülemet bántja hangzásilag (eddig nem sokat használtam és nem minden fajta zenével ezért nem jött ki annyira).
Ja és a füles Type-C csatlakozós
Van hozzá jack-es kis kábel, de azzal meg halk. Kb. mint a gyári a 100% hangerő, ez meg kb. max-on is olyan 75%. Vettem másik átalakítót Vention USB Type C to 3.5mm Audio cable
de ezzel is ugyan az a bibi. Szóval erős a gyanúm, hogy a mobil korlátozza le gyárilag. Kipróbáltam sok fajta lejátszót (Bits Mp3 , Poweramp, VLC, Aimp) és a helyzet változatlan.
Keresőt használva 2db Type-C-s füles jött elő, de nem igazán nyerte meg a tetszésemet.
Kérdés akkor: törődjek bele v. esetleg van valami használható füles ilyen csatlakozással? (a jack-.es fülesem egy TENNMAK )
Ilyen hangzásút keresek.
Vagy esetleg gondolkodtam egy Bluetooth-os fülesen is, de nem tudom, hogy ott beleszaladnék-e ugyan ebbe a problémába v. abban az esetben teljes hangerőn menne át a hang, nem lenne korlátozás. Kinéztem egy ilyet TENNMAK BluetoothElőre is köszönöm ha valaki megtisztel a válaszával
-
Roland8622
aktív tag
válasz fericske #74541 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Közben találtam egy ilyen tesztet a telefon mellé adott adapterről:
adapter teszt
Ez alapján próbáltam értelmezni és arra jutottam, hogy ha nem is lesz ugyan az a minőség mint adapter nélkül, de kicsit halkabban ugyan, de nem kapok olyan rossz hangminőséget.
Érdekesség képen még hozták példának a Samsung és a SONY mobilokat, hogy jobban teljesített az adapterrel esetükben.Sőt a Sony Xperia XZ Premium tulajoknak még ajánlják is ezt az adaptert
Még egy leírás
Ill egy hsz, bár lehet van benne tényleg DAC, de ahogy fentebb is említik a tesztben nem a legerősebb v. csak valami oknál fogva vissza van fogva.Na majd kiderül ha minden igaz pénteken.
-
Roland8622
aktív tag
válasz fericske #73227 üzenetére
Szia.Csak érdemes volt itt is olvasni a témában.Ilyen telefont néztem ki én is (HTC U11). Zenei képességei nem lennének rosszak, de akkor azt mondod az átalakítóval nem lenne jó hozzá a TENNMAK I800 ? Még anno pont te ajánlottad, azóta is megvagyok vele elégedve
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok.
Van még csoda és becsületes ember. Leadták a buszsofőrnek a fülesemet, így továbbra is boldog tulajdonosa vagyok a TENNMAK-nak(#69721) f4lcon: köszi, megnéztem, annyira nem lett volna nyerő.
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok.A sors iróniája, hogy írok. Akartam írni a TENNMAK IE800-ról, hogy ennyi idő után még mindig tetszik és hogy sok zeneszámnál olyan részleteket hallok meg, ami miatt van hogy az eddig szívesen hallgatott zenét tovább léptetem. Fura.
Na de sajna a mai nap odalett Ott felejtettem a buszon, leraktam magam mellé az ülésre a kis tartójával együtt én balgaKérdés: még mindig megéri v. azóta ebben az ársávban van már valami finomság?
24.13 dolcsi volt, most 27.84. Lehet ha ráírok az eladóra tudnék kérni rá kedvezményt, mert anno írogattunk egymásnak és azt írta, ha rendelek majd újra ad kedvezményt.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Huu jó rég jártam a füles részlegben. Napokban volt eszemben, hogy írok már mert jó ideje hallgatom a TENNMAK IE800-at és most már elmondható hogy "bejárattam".
Nekem a füljáratom elég kicsi, tehát a gyári illesztékből a legkisebb volt jó, bár a jobb oldali hallójáratba nekem még picit nagy. Eleinte nagyon szokatlan volt a viselet, mert nem használtam sose előtte ilyen típust.
Most már megszokta a fülem és hosszabb ideig is elbírja.Lehet más illesztékkel kényelmesebb nem tudom.
Megmondom őszintén, mióta meg van alig hallgattam vele rock/metal zenét, mert ahol sok hangszer szólal meg valami hatalmas élményt ad.Öröm hallgatni vele pl. jazzt. Most az elmúlt pár napban csak azt hallgattam (Whiplash film után a filmzenék). Ami rock/metal vonalon volt az is inkább ilyen film/játék zene (Two Steps from Hell). Nem volt rossz, de ez nem sok tapasztalat.
Mély orientált zenéknél továbbra is meglepődök, hogy mekkorát szól pl ebben is van ilyen rész (természetesen nem youtube minőségben)
A normális forrás minőséget nagyon meghálálja és az illeszték behelyezése is nagyon fontos, mert pl. nálam ha nem jó szögben állt a fülemben, akkor a basszus ereje kisebb volt.
Amúgy nagyon jól izolál, eleinte zavaró is volt a nagy csend, mert még a saját nyelésemet is hallottam
Mondjuk a kábel zaj is befigyel.
A történthez hozzátartozik, hogy nekem eddig ez a füles a Lumia 550-el szólt. Tartottam a gyári lejátszójától, de megevett eddig sok fájlformátumot. Max hangerő 30-as szinten van, a fülemnek elég 20-25 között (25 inkább pár halkabb felvételnél).Kíváncsiságból dobtam a telóra kis Guns N' Roses-t flacben. Őszinte leszek: nem jött be amit hallottam hangzásra. Valahogy soknak érzem a mélyet DE!!! nem mindegyik számnál. Szeretem az igazi jó kis rock zenét, de ez így nem nyert teljes élvezetet a hallgatása.
Tücc tücc damm damm és sok hangszeres zenékhez tényleg jó, de rock vonalon nem 100%.
Első találkozásomkor a fülessel lehet dicsértem, mert pl. a fent említett filmzene/játékzene vonalhoz tetszett, de az igazi klasszikus rock zenéhez nem passzol.
Kíváncsiság 2.0: kis szimfonikus metal / power metal vonal : Nightwish - Nemo / érdekes itt nem zavart a mély annyira
Fura. Hmm lehet több metált kellene hallgatnom?Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz z2solti #67236 üzenetére
Szia. Úgy marad egy picit,majd visszarúgja magát.Tehát memory, de mint írtam ha jól emlékszem simán fülbe próbálva kényelmes volt, de magával a fülhallgatóval meg nem
-
Roland8622
aktív tag
válasz z2solti #67207 üzenetére
(#67206) schawo
(#67207) z2soltiKöszi a válaszokat Így most már kereken összeállt a kép.
Apropó schawo: nekem a TENNMAK IE800 -on a gyári harang lett felrakva és jó volt hangzásilag. Memóriahabos COMPLY-val is próbáltam, de az nem jött be és hangzásban sem éreztem eltérést.
Pedig a fülem nagyon jó, megmondja bármelyik tanítványom /mindent meghallok még azt is amit nem kellene /[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz z2solti #67202 üzenetére
Aha. Onnan még nem rendeltem. Mondjuk elvagyok a TENNMAK IE800 -al is, de még nem járattam be rendesen. Ünnepek alatt pihent, de már a héten csatasorba áll melóba menet.
Visszaolvasok picit, mert mint ha láttam volna, hogy egy flac számmal lett járatva egy füles. Lehet beszerzem, telóra rá és had menjen éjszaka. Ilyenkor amúgy lényeges dolog a hangerő?Hopp Cafe del Mar, flac. Hehe pont te voltál, jaj este van már nem megy az olvasás
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Boldog új évet
KZ ZST mikrofon nélkül 18dollár Alin
-
Roland8622
aktív tag
Szia. Én is 11.11-én rendeltem. Most már csak ideér mindenkinek a héten.
#fericske: jah, még nincs bejáratva. Viszont a memóriahabos még sem jött be, pedig magában kényelmes volt, de a hallójáratba az illeszték nekem egy bizonyos szögben jó és végül amit adtak készletet a csomaghoz abból választottam kisebb méretűt.
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Végre ideért:
TENNMAK IE800Első benyomásra tetszetős, bár képeken megmondom őszintén ocsmányabbnak tűnt
Na de a hangja a lényeg. Próbáltam minden féle stílussal ami volt a mobilon és ami megtetszett, hogy nem ült rá a mélyre minden számnál mint pl. a Pistom 3 (bár ami nekem jutott hamisítvány, szóval nem mérvadó, meg már elpasszoltam), hanem amennyi kell pont annyi szólt.Pár zene
The Carbonfools - Closer: huu adja a mélyet ahogy fericske csoporttag fogalmazott "tud agyig hatoló mélyet" hát tud, de mégis érteni a szöveget tisztán. És még csak a gyári illeszték van rajta, ami nem is passzol totál jól a fülembe. Majd cserélem memóriahabosra, addig meg had szóljon.
Alana Valker - Faded (Instrumental) : itt pl. a mély sok helyen szépen megbújik a háttérben (persze ereje megvan) de van ez a cincogós rész a számban kb 2:40-től na az szépen kiemelve hallani és a mély a háttérbe szorítva pont annyi mennyiséggel, hogy ideális.
Diggieman - Naprakészen: a szám elején kb. 10mp-nél olyan alsó mélyet adott, hogy csak pislogtam
Utána jön a szöveg tisztán érthetően, háttérben meg a mély. Valami hihetetlen jól össze van hangolva, hogy egyik ne üsse a másikat.Amy Winehouse - Jey Little Rich Girl featuring Zalon & Ade: végre végre végre, egy füles ami bírja ezt a hangszínt. Volt olyan fülesem aminél már szinte bántotta a fülemet a zeneszám, mert mint ami visított. Ezen felül a szaxofon szólók parádésak. És a mélyek dam dam damm damm
Buena Social Social Club - Pueblo Nuevo : mélyek mellett a szép zongora játékot is lehet élvezni. Öröm hallgatni.
GoGo Penguin - Quiet Mind: nem túl tolakodó mélyek, szépen hallható hangszerek. Jó ez a progresszív jazz.Nincs egyik hangszer sem kiemelve folyamatosan, hanem felváltva. Olyankor viszont belehet hallani a többiből is ami szól a háttérben. Ennél a zenénél éreztem a gyors teszt folyamán először, hogy nem közvetlen a fülembe nyomja, hanem mint ha távolról érzékelném. Erre szokták mondani, hogy van tere ?
Two Steps From Hell - Jump! : ilyen játék/film zene de nagyon tetszetős. Itt viszont soknak éreztem a mélyet. Nem ült rá a zenére, de gyorsabb is lehetne. Lehet a szám ilyen. Viszont mikor 2:40körül vissza lassít és jönnek a vonósok áhh nagyon jó.
Összességében elmondhatom, hogy jó vételt sikerült összehoznom. Minden stílusban megállta a helyét.
Majd kíváncsi leszek a memóriahabos illesztékre, az kényelmes volt ahogy kipróbáltam csak ala naturKöszi fericske az ajánlást. Én is csak javasolni tudom
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz f4lcon #67004 üzenetére
Hmm mondasz valamit, mert pl gépen rendelve 6.5 $ volt a fülilleszték, táblagépen meg alkalmazásból csak 6 $. Bár lehet ott közrejátszott a 11.11-es akció is.
-
Roland8622
aktív tag
válasz tibi970307 #66899 üzenetére
"Ha valóban ilyen jó, akkor az összefoglalóban miért nincs benne?"
Tudtommal a fórumtagok közül fericske nevű tagnak van ilyen fülese ill. nekem van még úton
Szóval nincs annyi ember felől tapasztalat sajnaHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz tibi970307 #66892 üzenetére
Szia. Ebben a hsz-ban volt ajánlva olcsóbb verzió:
[66868.hsz]Konkrétan ez az, bár lehet hogy csak utánzat passz:
Comply ?[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz Leonard #66870 üzenetére
Szia. Véletlen nem fejhallgatót keresel ? Mert ez a FÜLHALLGATÓ topic
Itt a fejhallgatós részleg : fejhallgatós részleg
Vagy félreértettem és fejhallgatóról akarsz átváltani fülhallgatóra ?
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz NOKA32 #66505 üzenetére
Én is innen rendeltem. Ezt ajánlották itt a ph-en + Alin ők a "hivatalos" forgalmazok.
Remélem Black Friday alkalmával lejjebb nyomják az árát még.
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
-
Roland8622
aktív tag
válasz Roland8622 #66496 üzenetére
Hali. Megjött ma a füles. Piston3. Szerencsésen kifogtam egy hamisítványt pfff
Legalábbis eme videó alapján totál a fake verzió van nálam eredeti vs. hamisHangzásra amúgy nem tudok rosszat mondani, mert 1. nem volt sose ilyen típusú fülesem 2. olyat mélyet ad mint valami mini sub.
Nem recseg, nem érzek torzulást a hangban.
Ja ez a mikrofonos bizb@sz hangerő le/fel és pause/play-t tudott, bár utóbbira elég lassan reagál.
Lumia 550-el próbáltam.
Anyaghasználaton is érződik, hogy nem okés. pl. a mikrofonos rész zörög, a kábel már most látom, hogy ki van rojtosodva.Pár kép: kép1
kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 kép7 kép8 kép9A képeket már azután készítettem, miután felbontottam. Elég nehéz volt a fülest is visszatekerni a tartóra/ba, szóval az sem úgy áll szerintem eredetileg. Képen lehet látni milyen egyenletlenül van kivágva a tartója + a mikrofonos részen ott valami kis pöcök ki is áll.
Írták páran, hogy kevésnek érezték a mélyet. Na szerintem néhol már sok is, szóval nyomja keményen, olyan tartományban is ahol eddig a hagyományos fülesemmel nem hallottam.
Külvilágot jól kizárja, bár nekem olyan mint akinek bedugult a füle, nem kényelmes, de ez is meszokás kérdése. Üresjáratnál v. ha halkabb rész van a kábel súrlódását viszont hallani.Remélem az Aliról rendelt TENNMAK DIY IE800 nem lesz csalódás.
Szóval ebayről Piston3-at NE RENDELD MEG ,MERT NAGYON ÚGY NÉZ KI, HOGY HAMISÍTVÁNY!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Szia.Nem tudom megmondani, mert a postai azonosító kamu szám, nem lehet rendesen lekövetni
Mindenképpen megírom milyennek találtam a hangzását meg hogy tényleg eredetit kaptam-e.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz szabacsik #66483 üzenetére
Szia. Én ezt a rendelésemet várom, pont Piston3. Ezt tűnt a leghitelesebbnek:
Piston3 ebay[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz vitezlejszlo #66371 üzenetére
Köszi Holnap kiderül miújság
-
Roland8622
aktív tag
válasz pulutodurumo #66369 üzenetére
Köszi schawo és pulutodurumo
Ha jól értelmezem, már nem vagyok olyan távol a kézhezvételtől
Átnézek az ebay-es fórumrészreHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Pici off. Aki rendelt már ebay-ről, jött időben neki a vásárolt dolog?
Estimated delivery Nov 02, 2016 - Nov 18, 2016
Holnapi nap várhatok valami üzenetet esetleg? Sose rendeltem még innen, de a Piston 3 innen jön.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz monti0222w #66337 üzenetére
Szia. REVIEW: Ostry KC06A
-
Roland8622
aktív tag
válasz pulutodurumo #66276 üzenetére
Igen a flac adta többletet nehéz kihasználni, meg pl. mobilról hallgatva nekem mindig halkabban szól,viszont legalább tisztán.Volt hogy átkonvertáltam max. bitrátával amit tud az mp3 és úgy a mobilra és akkor is tisztán szólt, viszont már hangosabban.
-
Roland8622
aktív tag
válasz schawo #66273 üzenetére
Okés, köszi Ahogy olvasgatok a dologról, még hozzátartozik a történethez,hogy minőségi(bb) füleshez minőségi(bb) zene is való. Tehát nem a youtube-ról lerántott eleve előtte össze vissza konvertálgatott számok.
Ez most kicsit álszentesen hangzott (mert hát ki az aki nem szokott onnan szedni zenét), de én pl. jóideje úgy vagyok vele, hogy ami tetszik próbálom beszerezni minél jobb hangminőségben, akár flac formátumban. Valamelyik nap pl. sikerült megismerkednem m4a hangformátummalHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz fericske #66271 üzenetére
Írtad ezt a bejáratást. Pontosan hogy működik a dolog? Összefoglalóban olvastam erről, de szerintem sokan megveszik a fülest és egyből be a fülbe. Mondjuk én is így szoktam
-
Roland8622
aktív tag
válasz fericske #66239 üzenetére
Elnézést, így olvasva a válaszod, pont erre a sziszegős dologra gondoltam, hogy pontos legyek. De amúgy érdekes, hogy a túlvezérelt extra hangos olcsó kategóriában találkoztam ilyennel hagyományos fülesnél.
Ha ennél csak elvétve találkozok ilyennel (ahogy írtad szám és lejátszó függő is lehet a dolog) akkor öröm és boldogság Meg hát " Tud küldeni csontvelőig hatoló mélyeket ha azt hozza a muzsika.."
Már most van egy olyan érzésem, hogy Piston3 lehet megy ajándékba (jövő héten jön), itt meg nem fog érdekelni a design, csak legyenek meg mindezek (y) Kár, hogy még majd egy hónap mire ide ér.
Közben jött sms a vásárlásról és email is.[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Ahhaaa. Köszönöm Akkor jól értelmeztem közben én is az angol tudomásommal, hogy ne aggódjon, az árat se módosítjuk közben míg a rendelése feldolgozásra kerül.Vagy valami ilyesmi
-
Roland8622
aktív tag
Na meg is rendeltem a TENNMAK DIY IE800 IE80 fülest. Legalábbis ez alapján igen. Viszont se sms (pedig minden vásárlásról jön), se email
-
Roland8622
aktív tag
válasz fericske #66203 üzenetére
Szia. Nagyon tetszett ez a leírás, szóval 1 bő óra múlva rendelek én is egyet. Amúgy egy Piston3 már úton van, de ahogy elmerültem itt az olvasgatásban, nem biztos, hogy tetszeni is fog. Sajnos a visítozó magasat nem tudom tolerálni
Eddig nem volt sose ilyen típusú fülesem, csak a hagyományos, szóval kicsit tartok is tőle.
Ja meg több márka közül csak a Panasonicban éreztem mélyet (mármint a hagyományos füleseknél), de az is olyan mint amikor felfordítják a vödröt és dobolnak rajta. Amit írtál, hogy tényleg lehet is érezni, az már nagyon hiányzik számomra.
Zenei téren elég sok mindent meghallgatok és szeretem ha a mély az tisztességesen szól.Szóval köszönöm, hogy ajánlottál egy alternatívát
Hopp ez lemaradt: a mikrofon nélküli verzió is ugyan olyan jó, mert 2 verzió van:
1)Snake version-- music version , no microphone
2)Silver plated version-- microphone & volume control[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest