Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Mivel több helyen olvastam, kíváncsiságból rendeltem egy AWEI ES-Q5 fülhallgatót 960 ft-ért. Namost. EZ MI A TÖKÖM? Borzalmas. Basszus úgy van, hogy a bal fülesben a normálishoz képest kb 50%, a jobban 10%, közép az 10-10%, magas meg 100-100. Ez normális tudománya ennek a fülesnek? Nem tudom, hogy hogy kéne szólni, hamistottatt (??? ) vettem-e, vagy ennyire nagy a szórása... de hát ez kuka lesz hamarosan
Laca
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz vitezlejszlo #67252 üzenetére
1. járasd be---kb 50 óra...normál hangerő fölött kicsivel
2.a balansz eltolódása is javulhat, de lehet nem megfelelően tőmítő illeszték probléma is (bal füled bemenete nagyobb mint a jobb pl)
3. magas hangok túlsúlya kissé biztosan változni fog, de ne várj klasszis hangot bejáratás után sem egy fagyi árába kerülő fülestől...Nem neked!
Az a furcsa számomra, hogy filléres megoldásokat keresünk, előbb-utóbb rá kell jönnünk, ha affinitásunk érezzük az adott témában, bizony áldoznunk kell rá...legtöbb esetben igényeinknek megfelelő összeget, ellenkező esetben mindig ott lesz a gombóc.
És hogy miért nem vesszük mindenből a legjobbat? Mert nem mindenre terjed ki ez a szemlélet..a baj akkor van, ha minden irányba elkezdünk affinitásunkat növelni...azt hiszem ezt kompenzálja a korai meggazdagodás -
vitezlejszlo
őstag
Köszi a választ, bejáratom. Az a fura, hogy a bal irányba eltolódott balansz mellett észrevettem, hogy a bal fülembe ha bedugom vagy mozgatom a fülembe, akkor folyamatosan kattog-recseg. Nem a hang, hanem az egészben valami belül.. Ez a jelenség nincs a jobb fülnél (ahogy basszus se sok ) Más fülessel eddig ilyet sose tapasztaltam (mármint hogy balansz eltolódás lenne). Mondjuk ezt a fura pattogást se
Persze nem várok semmilyen klasszis hangot. Próbából vettem.. igazság szerint van egy KZ O1E9-em, ami mikrofonos, és ez amikrofon állandóan beakad a kabátom gallérjába, és kihúzza a fülest a fülemből szinte. Emiatt nézelődtem, és botlottam bele ebbe a AWEI-be . De ahogy mondod max kihagyok egy fagyizást és máris visszajött az ára
-
fericske
addikt
válasz vitezlejszlo #67254 üzenetére
A füledre azért vigyázz....
-
Nigér
őstag
Ilyen zimankóban jóhogy kihagyod a fagyit, inkább igyál egy forralt bort!
-
Tulku
veterán
Én azt hiszem minden látnoki képesség teljes hiányában ki merem jelenteni:
Ezer forintos hangkeltőtől soha, semmikor nem várhatunk minőséget...ez persze tízezer év múlva az akkori forint-forint árfolyamon értendő (gondolom euró akkor sem lesz..meg júnió sem)...
Szerintem az első normálisabb hangú fecskék Kínából 3-5 ezer körül érkeznek, de itthon is elfogadható hangminőséget produkál az SM E18 4-5 ezerért...sajna ennyit ki kell adnunk, ha valamilyen elfogadható hangképet akarunk....
[ Szerkesztve ]
-
∂яσнυη
senior tag
Ha kicseréled rajta a gyári illesztéket, máris értelmesebb hangja lesz. Nagyon rossz ami rajta van... Bejáratás is kell neki. Illetve elég nagy reflex furat( vagy mi a neve ) van rajta. Azzal is tudsz játszani, ha kisebb furatot hagysz stb... De egy Kz ate 2. Gen el lehet jobban jártál volna.
-
balazs1022
őstag
Szia! Altalaban az illesztes miatt nem szol egyforman. Lehet szet kellene kapni, atnezni es ujra ossze. Nemreg csinaltam egy regi in earbol earbud-ot. Ott is ezzel szivtam, hogy kisebb drivert raktam nagyobb hazba. Itt is az volt a baj h nem szolt egyforma hangerovel a 2 oldal illetve az egyikben nagyobb volt a basszus. 1 orat szoptam vele h egyforman jo legyen. Szigetelesre vmi gyurmaszeruseget hasznalok, nem tudom mi a neve, de hangazorokhoz is hasznaljak.
Az awei-bol a Q9 az eleg jol szol. Van rola magyar teszt is. Kb az is 1000ft. En most egy awei 10ty-n vacillalok, de csak kivancsisagbol. Am en is KZ ED9-et hasznalok.
Am a driver flex-et hallod. Ez csak behelyezeskor zavaro.
[ Szerkesztve ]
-
Rocsiro
csendes tag
Sziasztok!
Hallott már valaki Uiisii HM7 típusú fülest? Eszerint: "https://audiobudget.com/product.php?brand=UiiSii&id=HM7" 7 dolcsiért még akár jó is lehet...lehet berendelek egyet[ Szerkesztve ]
-
19_OsY_81
aktív tag
Hallottátok már az rha új cl1-es fülesét? Legjobban egy t20i összehasonlítás érdekelne, mert nagyon elégedett vagyok vele. Ráadásul a cl1 kétszer ilyen drága...
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
Tulku
veterán
válasz 19_OsY_81 #67261 üzenetére
Ha az új kerámia csodájukra gondolsz, azt még béta állapotban hallottam a hifisón....na most 150 ohm az impedanciája...az AK240 dap épp hogy meghajtotta...
Mivel ez is vmilyen hibrid, ezért kissé tartottam tőle...sajnos nekem elég visítós volt, remélem hangolnak rajta...teljesen más karakter, mint a t20....nekem a t20 sokkal egyenletesebbnek tűnik....Normál dappal történő meghajtást felejtsd el...max izmos erősítővel ....
-
Tulku
veterán
Csak azt Harvey-ék gyártják ezt meg nem...
Más...
Sok bírálat éri hedfipistiktől a Westone-t, hogy a W80 ugyan abból a műanyagból készül mint az elődei...
Itt kissé meg szeretném védni a Westone-t...W30 fülesemre 2 alkalommal léptek rá szeretteim, ugyan a vetőcsövet ragasztani kellett, de a műanyag megvédte a benne található armatúrákat...egy roppant rugalmas anyagból van, szerintem időtlen időkig kitart...sajnos a rátétek bizonyos irányban furcsa hangott hallathatnak, de ez némi csiszolással kiküszöbölhető.... -
-
Nigér
őstag
A hájend nem az mikor a dagi ember karcsú(bb) lesz?
Amúgy tudom, mi a dörgés az av-online-nal kapcsolatban, de úgy vagyok vele hogy fülesről szól, érdekességnek elmegy itt.
Majd ha nagyon berág emiatt Kemcso akkor legfeljebb cenzúrázza az olyan postjaimat.Vicze1:
Tudom hogy ez egy beyer füles, kár hogy nincs egy karcsúbb árcédulájú "saját márkás" (de fura itt használni ezt a kifejezést, bár sztem rendben van) verziója.
Az AK (JH Audio) füles line up-ját úgy nagyjából ismerem, képekről természetesen.Darvinya:
Meg oda is sz@rik neki, az érem másik oldala, ugye[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz kemcso #67268 üzenetére
A másik hasonló oldal a hifipiac. A 'piacos bekezdés utolsó 2 mondata 10/10. (Egyébként az egész bejegyzés jópofa.)
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #67270 üzenetére
A " Tesla-Technology" az ő szabadalmuk, szóval bárki is gyártja nyilván kell az ő hozzájárulásuk és a AK is azt "hazudja", hogy Beyer csinálja.
Saját fülesükbe nem rakták még bele amennyire látom.@Nigér: Csak azért jegyeztem meg, mert az AK felhozatalban ez az egyik legolcsóbb füles. Tulkunak hála többen is hallottuk a felsőbb kategóriát.
Valamint dinamikus révén, kis esélyt látok rá, hogy felveszi a sok BA-s társakkal a versenyt. -
Tulku
veterán
A JH Audio szirén széria egy igen réteg termék...
Elsőre tán annyi, hogy igen megosztó a hangképe...én is sok kütyüvel próbáltam, sok időt eltöltöttem vele, mire megismertem a valódi képét (Angie). Nem a felső szegmensben elhelyezkedő, cizellált magasakkal operáló részletbajnok...ez teljesen igaz...
Amit tud az az, hogy számomra (eddig) a "legfejhallgató szerűbb" hangzás, meg merem kockáztatni, hogy fejes szinten van...szűk de minden irányban kiterjedt tér (egyenletes) és semmilyen kirívó freki nem rondít bele a hangképbe...és igen, erőteljes a basszus (bár nagyon hangolható) és alázenél sok mindennek, de nem nyomja el, nem rondít bele...a magasak pedig hátul vannak (ott vannak teljes terjedelemben) ezáltal az adott helyiségben, térben, szobában érezzük magunkat, nem forszíroz...felrakás után kell kb 5 perc, mire megszokom, utána más világ tárul fel, mást hallok, mint bármely más fülesből...többet és kevesebbet, de számomra egyértelműen természetesebbet, hosszú ideig hallgathatóbbat...AK240-en kívül minden más lejátszóval trágya hangot produkált...talán az AK100 és Lars Ivan erőlködő volt hallgatható, de köszönő viszonyban sincs a jelenlegi rendszerrel...
Layla lehet hogy olcsósítva egyszer befut...nem tudom...ahhoz igen olcsón előbb túl kell adnom az Angie-n, ami nagy érvágás lenne....de minden lehet...
-
DeNi91
tag
Sziasztok!
Sennheiser CX300-am van, viszont már elég régi, szeretnék egy jó tartalék fülhallgatót.
Találtam egy 1MORE fülest, ami hasonló kialakítású, ezzel van valakinek tapasztalata? Jobb, rosszabb, hasonló a CX-hez?
Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
Hali
Ez a típus még mindig ajánlott? Xiaomi Piston Basic.
5k környékén keresek, telefonhoz és laptophoz mikrofonost. Kis zenehallgatás (EDM, dnb, rap, sokegyéb). Max 10k-ig még eltudok menni árban. Jó lenne ha nem nagyon halasztódna ki a zene, hogy munkahelyen is használható legyen.
Köszi!
Üdv,
Dave -
(jan)
őstag
Urak!
KZ ATR fülest érdemes venni? csábító ez az ár, kérdés az, hogy nem-e egy lomvacak ?!
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
DeNi91
tag
válasz #16820480 #67280 üzenetére
Köszi mindkettőtök válaszát.
Igen, nem mai darab már, talán lassan 6 éve van meg.Akkor nem lenne rossz választás, azt leszámítva, hogy picit máshogy fog szólni, de nem lesz rosszabb minőségű a hangja, ha jól értem.
Közben még eszembe jutott, hogy ki sem bontottam a gyári Sony fülest ami a telefonhoz volt, MH750-es, viszont egy másikat próbáltam anno és maradtam a régi Sennheisernél.
Akkor ez a Piston szerintetek megéri az árát?
-
Digitalis
senior tag
ATE-S hez képest az ATR már egy picit v-s szerintem, de összességében egy remek hangú, korrekt cucc, mindez bagóért. (Kb. annyi is, egy doboz cigi ára) Itt egy figyelemre méltó revjú, és Head fi-n is vannak tesztek róla, amit én szubjektíve csak megerősíteni tudok.
Hogy megéri-e? Naná!
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
Ez olyan, mint a "hány éves a kapitány." Nem vagyok ennyire büfé a témában meg a fülesedet, zenei ízlésedet sem ismerem. KZ ATE (S/R/ZS3/ZST) széria inkább színpadias, teres, levegős füles, nem forszíroz különösebben semmit, csak jól szól rajta a zene. Itt írtam róla, de túlzások nélkül mondhatom, kategóriát meghazudtoló reprodukcióra képes.
Szerk: Megvizslatva a fülesed manuálját, szerintem neked inkább talán Rock Zircon (jól írtam?) jönne be.
[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
bigmasterg
addikt
DIYBuds, mint érdekesség
-
descence
tag
válasz pulutodurumo #67225 üzenetére
Szóval akkor azt mondod, hogy az általam említettek közül leginkább a Tennmak az, ami megfelel a leírásomnak?
(Maximum 20 ezerig; főleg rock volt hallgatva; érezzem a basszust, legyen minél tisztább hangja, nem fül mögötti kábelezés,sokszor utazom, ezért fontos a minél jobb hangszigetelés is. Eddig egy Xears Titanium TD-II volt, az helyett kéne).Köszi, de azért mások véleményére is kiváncsi vagyok (főleg, hogy nem tervezek túl hamar még1-et venni ).
[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
BlitzWolf® BW-ES1 Graphene In-ear Wired Control Earphone
Valaki ismeri? -
pulutodurumo
őstag
válasz descence #67289 üzenetére
Ezt csak azután tudjuk eldönteni, miután már vettél valamit. Én nem hallottam még a Tenmakot, de akik igen azoknak elhiszem hogy jó. Viszont a két SoundMagic is igen jó hangú cucc. Az E50 kicsit erősebb mélyben, kicsit populárisabb. Az E80 kiegyenlítettebb. Viszont van aki szerint pont fordítva van. Ha szereted a kalandot, akkor nem fogsz rosszul járni a kínaival.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Viper26
nagyúr
Sziasztok!
i6s mellé milyen fülhallgató lenne ajánlott 10K környékén?
V karakter előny.Köszi előre is.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
ZavaBalazs
őstag
üdv!
sony sbh20 fülesem eléggé elhalkult az utóbbi időben, létezik hozzá valahol cserezsinór+füles? a BT adapter/kezelő/akku alkatrész az még rendben működik.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #67296 üzenetére
Lehet, hogy csak koszos a vetőcső (elején a rács), esetleg próbáld meg első körben azt megtisztogatni, hátha segít. Amúgy meg bármilyen fülest bele tudsz dugni, csak a kábel hosszát kell kicsit testre szabni.
-
ZavaBalazs
őstag
-
qwertqwert2
csendes tag
Sziasztok!
In-ear fülhallgatót keresek max. 20,000.-ért, de inkább kevesebbért. Elsősorban rock zenét hallgatok, másodsorban kb. minden mást. Leginkább sportoláshoz kellene és fontos szempont, hogy nagyon erős kábellel rendelkezzen, mert általában nekem itt adják meg magukat pár hónap/fél év után. A másik lényeges szempont az izoláció, idegesít, ha átszűrődnek a kinti zajok, az pedig még inkább, ha én hallatszok kifelé. Sajnos a legkevésbé sem értek hozzá, így előre is nagyon köszönöm, ha valaki segít, hogy mik is a lehetőségeim!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest