Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz lowzor #61697 üzenetére
Most hogy jobban megnéztem, a baloldalon nem teljesen kör alakú a vetőcső, meg mintha a rács egy kicsit máshogy lenne benne, mint a jobboldalon, talán mintha ferdébb lenne, meg máshogy néz ki. Ez okozhat ilyen problémát? Elég idegesítő, hogy behelyezés után birizgálni kell, hogy kiegyenlítetten szóljon mindkét oldal és a bal ne legyen halkabb. Gari megoldás ilyen esetben? Vagy vásárlástól való elállással jobban járnék?
-
törölt tag
válasz lowzor #61662 üzenetére
Ez a "rendeltem Kínából" azért érzed, hogy elég tág fogalom Az említett webshopok általában elég korrektül és pontosan postáznak, szóval simán megjöhet az 10 nap alatt. Azt is tegyük hozzá, hogy közben február elején volt a kínai újév, amikor itt megáll az élet. Nekem is az egyik berendelt fülest 3 hét késéssel szállították, pedig amúgy általában 2 nap alatt megjön bárhonnan az országon belülről.
Ez az "akinek megér 4 ezer forintot" érdekes szöveg. Kinek mi ér meg pénzt. Én az sem szoktam midnig érteni, hogy ha valaki akar venni mondjuk 10 ezerért fülest, akkro a 13-ért ajánlott már nem fér bele, az is hasonló dolog. Van, akinek nem ér meg annyit. De ez a 4 ezer forint még midnig csak két mozijegy/mekis menü ára, szóval nem kellene, hogy olyan nagy tétel legyen.
Egyébként pedig az, hogy Kínából rendeled, nem jelenti azt, hogy nincs rá garancia! A normális webshopok intéznek garanciát, néha még jobban is, mint a magyar kereskedők. A Lendmeurears sokáig szó nélkül küldött egy új fülest, ha jelezted, hogy elromlott, és még most is csak annyit kell csinálni, hogy sima levélként feladod nekik postán (csak a fülest, csomagolás nem kell), és amint van tracking number, már küldik is az újat.
Az meg, hogy elhalkul a füles, még mindig sokszor csak annyi a probléma, hogy a vetőcső rácsa telemegy fülzsírral. Ki kell mosni alkohollal óvatosan, és megint jó lesz. -
-
törölt tag
válasz lowzor #61653 üzenetére
Persze, csak nem sok boltos van ennyire jófej, mivel ez neki tiszta veszteség, hogy kábelhibás terméket cserél. Arról nem is beszélve, hogy abban a boltban, ahol 10k most az ára, ott vajon cserélik, vagy ez csak wishful thinking?Általában az ilyen helyeken drágább is eleve a termék, bele van kalkulálva az időnkénti cserék ára. Mindegy nekem, vegye mindenki azt, amit akar Csak felhívtam a dologra a figyelmet, hogy mindenki magának mérlegelhessen.
-
Tulku
veterán
válasz lowzor #61430 üzenetére
Most tesztelem (E10)...teljesen korrekt a basszusa..nem basszusbomba, de van neki, enyhe mélyközép kiemeléssel...de nem vészes, sokáig hallgatható.
A közepei számomra egyedülállóan jók ebben az árkategóriában...az énekhang mesés...
Magasak nem túl erősek...néha nekem kissé enyhén kevésnek tűnik....nem tompa, de a határt súrolja...persze ezt is be kell járatni 20-50 órán át, addig ne nyilatkozz majd...
Vezetéke...hááát...vigyázni kell rá...nem egy RHA...nekem dupla szilikonnal adta a legjobb hangot....
-
törölt tag
válasz lowzor #61404 üzenetére
Az itteni általános ízlés szerint jobb hangja van, viszont ez azzal is jár együtt, hogy kevésbé emelt a mély, mint az E10-nél. Ha neked a sok mély kell, akkor az E10-et jobban fogod szeretni.
Tulku: Azt nyilván tudod azért, hogy a W30 árban duplája egy K550-nek, és a forrásod, amiről hajtottad is újonnan a 200-at közelítette, szóval összesen olyan 300 ezer környéke volt az a szett. Ezt szembetenni egy K550 és alávaló DAC/amp párossal
Persze, a K550 nem lesz olyan hordozható, de mondjuk egy Musilandról és laptopról hajtva ha nem is zsebrevágós, de könnyen mozgatható, és harmadába kerül az utcai szettednek. Más karakterű fejes, de nem mondanám rosszabbnak egyértelműen.
Az Angie-hez meg mondjuk tényleg inkább egy LCD-t, vagy TH900-at lehet hasonlítani, csak nem igazán érdemes persze, mert elég más világ. -
kemcso
Ármester
válasz lowzor #61401 üzenetére
Az E10 basszus sztem nem kevés, régebben, amíg nem jött a Piston láz sokan vettek cx300 után és meg voltak elégedve. (Sokkal jobb annál, nem csak a mocsaras mély van...)
Ha nagyon sok basszus kell, akkor a Hybrid, de különben sztem jobb az E10 (nagyon sok a Hybridben, túl sok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest