Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Kis streaming adat Mo-ra vetítve:
Forrás: [link]
-
BigBear
senior tag
Hát egyelőre nem sikerült...
A családban 5 telefonból 5-ön nem megy stabilan. Van, hogy megy, de beletekersz, leáll, van, hogy el se indul a lejátszás. App store-on egy rakás hasonló negatív vélemény van.
Úgyhogy egyelőre marad csak a TV.Ja, a családi megosztás pusztán droidon továbbra se megy, legalábbis eddig nem találtam megoldást.
-
toompa
őstag
Megérkezett androidra az Apple tv app.
Lehet hogy másnak nem újdonság. -
blakey
titán
Családi megosztás létezik.
-
BigBear
senior tag
Sziasztok,
Bár láttam, mások is kérdezték korábban, bátorkodnék feltenni a kérdést, hogy van-e már valami mód az apple tv+ megosztására / családi csoport létrehozására, ha nincs semmilyen apple eszköz a családban?
Most, hogy már van droid alkalmazás is, a párom is nezegetné néha, de egyelőre csak az én fiókom tudtam beállítani a telefonjára. Ezzel csak az a gond, hogy keveredik a megnézett anyag, a folytatás stb.
Az apple oldalán nulla segítseget találtam erre, alap, hogy legyen apple eszköz. Nost ez nincs és még1x nem is lesz. Droid appban nem lehet, pc-n nem lehet, droid tv / lg tv appban nem lehet megosztást, családi csoportot létrehozni, vagy legalábbis én nem találtam.
Netet bújtam, de eddig semmi...
Esetleg valaki megoldotta valahogy apple eszköz nélkül, vagy nyugodjunk bele, hogy ez ilyen? -
roseA580
tag
válasz
roseA580 #736 üzenetére
És igen!
Most már működik a HDR is!Nálam sajnos még így is a torrentes verziók jobb képet adnak mint itt.
Ez sajnos azért van mert a lejátszó programomban tudok fényerőt, kontrasztot és szintelitséget állitani, az Apple TV-ben meg nem.
Sajnos a monitoromban HDR módban ezeket nem lehet változtatni.
Tudom hogy ez sokakat nem érint, de miből állna a stream kliensbe is berakni állítási lehetőséget? (tudom hogy ez költői kérdés)
Ui:Megoldva az Intel vezérlő központban tudtam állitani rajtuk!
-
blakey
titán
Erről ennyit, már aktív,
-
blakey
titán
Látom, hogy Te tudod a tutit.
- ahogy írod, hiszen egyértelmű, hogy miről van szó.Szóval inkább Neked hiszek, mint a szememnek.
- a "szemed" regisztrációt lát? Tényleg nem érted a regisztráció és a megújítás közötti különbséget? Eredeti szöveget "idéztem" kép formájában, a magyar annyit ír, hogy ingyenes próba, de egy szóval nem kér meg, hogy regisztrálj, legalábbis ezzel a szóval nem.ui.: ...3 napról volt szó (jan 3,4,5)
- pontosabban ezt írták, hogy valójában mit is szeretnének, az egy másik dolog. Gyakorlatilag mindenhol említik a két napos hétvégét, lehet, hogy valójában 2 napot "adnak". -
blakey
titán
Apple id-val belépek és semmi. Utána akar regisztrálni, 7 napra…
- nem regisztrálni akar, hanem megújítani az előfizetést. a regisztráció az a felhasználó létrehozása.
Szóval a "Akinek van felhasználója, annak automatikusan aktiválódik" -egyelőre nem állja meg a helyét.
- mert még nem aktív. Amint lesz, akkor nálad is automatikusan indul a 2 nap. Amit írtam, az úgy van, több éve így használom a ATV+-t, mivel számomra kevés olyan tartalom van, ami tetszik és azt 3 hónap alatt letudom, ingyenes előfizetés keretében. -
Indiant
addikt
Arról tudok mesélni, amit tapasztalok reggel óta. Apple id-val belépek és semmi. Utána akar regisztrálni, 7 napra, stb. Apple id-val nem játszik le semmit. Szóval a "Akinek van felhasználója, annak automatikusan aktiválódik" -egyelőre nem állja meg a helyét.
A twitteren kívül az apple mindenhol 3 napot hirdetett, aztán úgy tűnik 2 nap lesz belőle, vagy annyi sem. Végülis a balhé is reklám... -
blakey
titán
Én már nem értelek, ha nincs Apple felhasználód, akkor létre kell hozni, azaz regisztrálni. Tehát szerinted mihez nem kell regisztrálni? Akinek van felhasználója, annak automatikusan aktiválódik, pont úgy ahogy néha indítok egy 3 hónapos időszakot.
A Twitteren már csak 4-5.-ét ír az alma.... [link]
- tulajdonképpen mindenhol megemlíti a hétvégét, a korábbi posztokban is. -
-
Indiant
addikt
Sajnos úgy tűnik kamu a promóció. [apple.com hír]
Az apple ügyfélszolgálat nem tud róla. A weblapon, progiban nem jelenik meg a 3 ingyenes nap és a szolgáltatás sem indul el. -
ficere
aktív tag
Sziasztok!
Mindenképpen meg kell adni a kártyaadatokat a 3 napos ingyen időszak miatt is? -
roseA580
tag
válasz
Adama123 #735 üzenetére
Ez jó hír lenne számomra is ha:
Péntektől vajon működni fog a HDR PC-n is?Nincs TV-m, "csak" HDR premium 42" monitorom, amit PC-ről használok.
Van több fajta "TV okosítom" is, de számomra kényelmetlen azok használata.
Csak azért kérdezem ezt mert ettől a jó hírtől felbuzdítva kipróbáltam PC-n és az "ingyenes" epizódoknál nem tudtam HDR működésre bírni az alkalmazást!
Nincs előfizetésem.
De ha nem fog működni a HDR péntektől akkor nem is lesz! -
Adama123
aktív tag
Január 3-5 között ingyen elérhető lesz az Apple TV+ minden Apple ID-val rendelkező felhasználó részére.
-
Zeki
nagyúr
Az hogy lehet hogy van apple tv+, de vannak filmek, amik így is fizetősek. Pl a Horrorra akadva. Nem minden film ingyenes, ha van előfizetésed?
-
Franky2Ster
senior tag
Mintha meg változott volna a felirat. Ti is tapasztaltátok?
-
Geza74
tag
Bocsánat előre is, ha láma a kérdés.
Elő lehet fizetni időszakosan az Apple tv+-ra?
Tehát előfizetek a szolgáltatásra, a 7 napos ingyenes időszak után még mondjuk 2 hónapig fizetem, aztán 3 hónapig nem, aztán úgy döntök, hogy újra szeretnék filmezni rajta pár hónapot, akkor ugyanazzal az ID-val megtehetem ismét (nyilván az ingyenes próbaidőszak nélkül)? Ilyenkor újra kell regisztrálni? -
Franky2Ster
senior tag
A Silo sorozat szerintem az elmúlt 10 év legjobbja, nálam mindent visz. Nagyon sajnálom, hogy az Apple nem készít szinkront ezekhez a sorozatokhoz, mert így talán Magyarországon is több előfizetőre tehetnének szert.
-
edmond3
csendes tag
Sziasztok!
Apple TV 4K tulajdonos lettem.Kérdésem hogy mi a legegyszerűbb módszer a MacBook-on lévő könyvtár (pl.filmek) apple tv-vel történő megosztására (nem tükrözésre gondolok), hanem ha lecsukom a Mac-et úgy is el tudjam érni apple tv-n keresztül a Mac tartalmát.
Köszi
-
NyMRooD
őstag
válasz
Franky2Ster #701 üzenetére
Apple Watch mellé csak új előfizetéshez adnak 3 hónap apple tv+, ~200k-ba sajna nem fér bele az ingyen apple tv+ (olcsóbb ipad-hez jár elvileg korábbi felhasználóknak is) + a felhalmozás nem működik, tehát ha van aktív előfizetésed nem fogsz kapni +3 hónapot.
-
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van valakinek infó, hogy mikorra várható az új Apple TV 2024-2025-2026?
-
doc
nagyúr
válasz
Franky2Ster #713 üzenetére
Nov 15, de ezt a gugli is megmondta volna...
-
Franky2Ster
senior tag
Siló második évad mikortól nézhető?
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Esetleg más is belefutott abba a hibába, hogy nem tudja véglegesíteni az Apple-fiókját?
Nincs Apple készülékem, de szeretném használni az Apple TV alkalmazást és Apple TV+ előfizetésen is gondolkodom, így csak böngészőből tudok regisztrálni, ami nem működik, ugyanis a kétlépcsős azonosítás után "Az Apple-fiók és adatvédelem" oldalon nem enged tovább a "Folytatás" gomb.
Eléggé utánajártam a témának, elméletileg több, mint egy éve fennáll és az Apple is tud róla.
Szinte minden létező javaslatot kipróbáltam:
- folytatás gomb spamelése (még egy auto clickert is letöltöttem);
- alternatív böngészők (Chrome, Opera, Firefox, Edge [ezek közül az első kettőt mobilról is próbáltam], illetve PS4 böngésző);
- bővítmények eltávolítása a böngészőből;
- párhuzamos próbálkozás mobilról és pcről;
- net/wifi megszakítása a folyamat közben;
- másik androidos mobil használata;
- előzetes iTunes bejelentkezés (ide be sem enged).Az Apple TV+ felületére be tudok lépni így is, de ez Apple TV alkalmazás nem enged bejelentkezni.
Az alábbi Reddit poszt alapján mindenkinek más segített, szokatlan módon nekem egyik megoldás sem segített.
https://www.reddit.com/r/applehelp/comments/17zawel/continue_button_not_working_on_apple_id_privacy/?sort=new
Amennyiben a fenti problémára valakinek van más megoldási javaslata, akkor azt szívesen fogadnám.
Ha rossz helyre írtam, akkor bocsánat.
-
Kaba
veterán
válasz
3 hónap, de csak akkor, ha még nem vetted korábban egy Apple termékre igénybe.
-
katuci
csendes tag
válasz
Franky2Ster #705 üzenetére
Ez szomorú.
-
blakey
titán
válasz
Franky2Ster #705 üzenetére
Inkább az adott rendszerre írt alkalmazással van gond. Tehát nem a TV-vel közvetlenül, persze összeségében a TV-n van a gond, de nehogy pánikba essen, hogy a TV a sz@r.
-
katuci
csendes tag
Sziasztok!
LG tévén nézzük a filmeket, és nagyon gyakran menet közben kikapcsolódik a magyar felirat. Van valami ötletetek, hogyan lehetne ezt megszüntetni? Vagy ajándék lónak ne nézzem a feliratát?
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok Pesten tudna nekem apple tvre safarit varazsolni?köszi
-
pkaresz
őstag
válasz
Szia!
Három hónap szokott lenni. -
Franky2Ster
senior tag
Ùj Apple kèszülèk mellè jàr valamennyi AppleTv+ ajàndèkba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3080 , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- JBL Partybox Encore új mikrofonnal, nem Essential!
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Új JBL Boombox 3 számlával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest