Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
TommyX_ #64697 üzenetére
Nekem a "barna" van, másfél éves, és kopik a felirat. Hivatalos forgalazótól való, természetesen. Mondjuk én nagyon sokat használom, és táskában vagy zsebben hordom. Szóval ez a kopás szerintem semmit nem jelent. Lehet egyik szériánál szar volt a festék, a másiknál jobb.
-
TommyX_
őstag
Azért kérdeztem, mert vettem egyet ebayen és szerintem nem eredeti, az első ami furcsa, hogy a hordtáska csíptetője ellentétes oldalon van, itt van néhány kép, ennek a kábelén ott a shure felirat, viszont a feliratok kezdenek kopni róla.
Nekem ami volt előtte Shure Se215 CL, az 1 év alatt nem kopott meg, olyan volt, mintha új lenne.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz
Barthezz2 #64689 üzenetére
Nem szeretek ajánlgatni, mert fogalmam sincs az adott ember személyiségéről, zenéhez való viszonyáról...így nagyrészt vaktában lövöldözhetnék, vagy haza beszélnék (amit ismerek...pl)...
Más a helyzet mondjuk 1000 dollár feletti iem-ek esetén (ott talán sokkal bonyolultabb is) mert ott bizton lehet tudni, hogy nem ugrik bele senki próba nélkül, vagy tömbök alakulnak egyes hangzások mellett-ellen...itt inkább megérzésekre támaszkodhatunk, nekem ez jött le a leírásod alapján...
De fenntartom a jogot, hogy totálisan tévedek
Vicze: Csak az első linkedre kattintottam (nem kellett volna...na nem miattad) de totális káosz...fekete részen dd + 2xTWFk-ról regél (meg a képeken is mintha az lenne) az alatta levő leírásban pedig ED-ről és Dtec-ről regél 5 BA-val...ez azért betett nekem....
Na most az első esetet figyelembe véve, 4 twfk az testvérek között is 200 dodó...akkor 60 dodóból hoznak ki 2 DD-t, a testet, a fém vetőcsövet és egy mmcx csatis vezetéket?
Ügyes...
Kínai diy-ekkel azért óvatosan....
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Nem vagyok ám basshead, de bizonyos zenékhez kell a jól definiálható és pontos basszus, hogy bólogasson tőle az ember mint a beteg galamb...
A kamu 846 meg világos hogy az eredeti közelében sem lehet (nem hallottam azt sem amúgy), 1/6 áron...
Néha azért elnézegetem ezeket a kínai "csoda füleseket"... -
Sziasztok!
Pár napja már nézelődök, de így magamban nem igazán sikerült előbbre jutnom, így kérném a segítségeteket.
Jelenleg évek óta egy Shure se215-öt nyúzok, de úgy érzem megérett a cserére, és ha már, akkor szintet lépnék. Rögtön az elején mondanám is, hogy úgy 60k a plafon.
A 215 eléggé meggyőzött a szivacs illesztékkel elért izolációjával, így ettől nem nagyon lépnék vissza. Többnyire zajos környezetben használom csak, út közben(itthonra van fejes), telefonról, google play előfizetőként jobbára mp3 hallgatásra, így az nem feltétlen kell, hogy a veszteségmentes formátumból mindent kihozzon, vagy erősítővel használva húde szuper legyen. De természetesen ha már majd' duplaanyit rááldoznék, azért nem árt, ha szebben szól.
Ami az ízlésemet illeti elég hangulatfüggő vagyok, így a komolyzenétől a rockon át az elektronikusig mindent meghallgatok ha épp úgy adódik. Szeretem, ha a basszus keményebben jelen van, de semmikép sem a többi hangszín rovására menjen a dolog.
Olvasgatva a topikot márkán belül maradva a 315 úgy érzem nem az én fülesem lenne, a többi meg már átlépi a lélektani határom, így azt hiszem váltanom kellene.
A mobilaréna tesztjéből az Audio Technika ATH-ANC40BT QuietPoint megnyerte a tetszésem. A BT nem jönne rosszul és mp3 esetén talán nincs is akkora jelentősége a kábelhez mért veszteségnek, plusz a zajos környezet miatt az NC lehet jó szolgálatot tenne. A hangját viszont nem ismerem. Ha hozza a se215 szintjét(van egy AT fejesem, az M30x, az is bejön) akkor igazából megfelelne, viszont ha az ár nagyja az NC-re és a BT-re megy el, a hanga pedig visszalépés lenne, akkor nem tudom megérné-e azt a 60k-t.
Ismeri valaki? Jó választás lehet?Vagy ezen kívül miket volna érdemes fontolóra vennem?
-
Tulku
veterán
Nos a kamu 846-ban csak az FK drivert leplezik le, ez rendben is van, de a Dual BA (3800 Sonion) helyettesítését nem...pedig ott van a kutya elásva, a Sonion BA-t hivatott egy igen spec mechanikus lemezrendszer csillapítani, szelidíteni...arról nem is beszélve, hogy perpill ez semmivel nem helyettesíthető, főleg nem mono driverrel...
Most a tech kivitelezésről nem beszélnék...tehát nagyjából borítékolható hogy sehol nincs a hangja az eredetihez képest....és persze hozzátéve hogy az eredetiben egy Sonion 1700 és egy 2300 van, nem TWFK 30017...
2dd + 4 BA..nem újdonság a Leartől....és ez jól is szólna neked...adná a basszust rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
figoa
tag
válasz
pulutodurumo #64681 üzenetére
jó is !
-
Nigér
őstag
Ez -1 BA az eredetihez képest, így már nem olyan jó vétel...
Amúgy nem is tudtam, hogy már ilyen hibridek is vannak.
4BA+1DD.[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
válasz
pulutodurumo #64681 üzenetére
Megfontolandó.
-
vicze
félisten
-
Bodz
nagyúr
Olyasmi a hangja, mint a Shure SE215-nek, de picit mintha élénkebb (jobb) lenne a magas tartomány. Sajnos pont nincs belőle egy elérhető darab, hogy egymás mellett meghallgassam őket. Anyagminőség okés, azért elmarad kicsit az eredetitől. Ennyit megért.
[ Szerkesztve ]
-
20ár
tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy az Apple EarPodshoz hasonló kialakítású és minőségű füles van kb. 5000 Ft-ért? Ha nincs, akkor 4k-ért marad az EarPods. Köszi!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #64671 üzenetére
jaaa, ne haragudj, felreetettem. ugy mondjuk kellemes mar. koszi a tippet! valaki nem palyazik ra?
[ Szerkesztve ]
-
afi0903
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #64671 üzenetére
Köszi!
Ez honnét szállít? -
afi0903
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #64665 üzenetére
Ez melyik weboldalon van?
Illetve akkor nincs akkora különbség a VSD3 és a VSD3S között? -
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
afi0903 #64659 üzenetére
ez mondjuk elsődlegesen attól függ, hogy milyen hangképet preferálsz
de a VSD3/S vonallal nagyon nem tudsz mellényúlni hangzásra... főleg, ha keresel valakit és közösen rendelsz vele, mert twin pack akció még mindig él és úgy ~8kból megvan a füles (vagy megrendeled a twin packot egyedi 1-1dbot mind2ből és amelyik nem jön be azt eladod) (én az ostry kc06-ot nagyon szeretem vele, de az baromira magasba húz így együtt)
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz
onkelz #64662 üzenetére
Az eddigi leírások alapján az Onkyo nagyon jó hangképpel rendelkezik...
balanced kimenetes,ami megfelelő kábellel párosítva a térleképezést javítja.De itt már nem mindegy mit hajtasz meg vele....illetve cserélhető kábeles füles kell hozzá, hiszen a balanced kábel más felépítésű...
AK100 és 120 között nagyságrend beli eltérést nem tapasztaltam, kissé szélesebb (és a térszéleken dinamikusabb) tér és nagyobb dinamika...de van itt olyan aki semmi különbséget nem hallott...
Persze szerintem ez is hangkeltő függő....
AK100 egy igen jó kompromisszum...én arról léptem feljebb AK240-re....de sokáig nem talált legyőzőre (Plenue1 és Fiio X7 nem tudott annyit nyújtani, hogy pénz után kapálózzak...az AK240 igen
)
-
törölt tag
válasz
onkelz #64662 üzenetére
Az első generációsok esetében én nem hallottam igazán számottevő különbséget a 100 és 120 közt, a második generációsokat nem próbáltam. Ezt az Onkyo-t sem nagyon hallotta még szerintem senki. Érdekesen néz ki amúgy, bár én nem komálom annyira az androidos lejátszókat. Valamelyik Plenue esetleg?
-
afi0903
aktív tag
Hello!
Tervben van, hogy veszek egy Xduoo X3-t és ehhez egy fülest is szeretnék venni. Maximum 15 ezret szánnék rá. Főleg Hip-Hopot és Popot hallgatok. Melyik füles lenne a jó választás?
Eddig amiket nézegettem az a Vsonic VSD3, VSD3S és a VSD3S 2.0 UPGRADE VER. Mi a különbség ezek között? Illetve honnét tudnám megrendelni?
-
Thomas16
tag
Hi!
Megbízható külföldi webshopot tudtok ajánlani, ahonnan Piston Hybridet tudok rendelni?
Köszi! -
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
segítségre lenne szükségem. Soundmagic E10 után RHA MA750i-re váltottam. előbbi családban maradt, utóbbit használom. úgy adódott, hogy nem használom már annyit, és az E10-et is szerettem. ne álljon benne a pénz, downgrade-elnék. a kialakítását imádom. tudnátok ajánlani valamit E10 minőségben, 10k körül, fül mögötti kialakítással? tartódobozka legyen a pakkban. mikrofon mindegy, nem használom, talán jobb anélkül.
előre is köszönöm, ha akad ilyen
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
onkelz #64649 üzenetére
AK100-at inkább Se425/535 mellé ajánlanék, a 215-höz nem szükséges. Nagyjából érdemes úgy választani, hogy a forrás, és a füles ára összhangban legyen (egy kategóriában), bár vannak kivételek, akik nem ezt vallják.
Én szerettem a 215-öt, de az tény, hogy felment az ára, és manapság már lehet annyiért, vagy olcsóbban is kapni jobb hangot. Anyagminőségben, kényelemben és tartósságban viszont kiemelkedő továbbra is. -
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Sony NWZ A-15 lejatszohoz keresek fulhallgatot, elsosrban gitar alapu zenekhez (rock, metal).
Illetve olyan kerdesem lenne, hogy pl egy Shure SE535 ala eleg ez a lejatszo vagy mar illene egy AK100 es tarsai?
Yamaha EHP-100 tapasztalat valakinek?
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
Ide is beírom hátha érdekel valakit:
A Bestbyte Allee-ban Audio-Technica fülhallgatók le vannak árazva 40%-al: SPORT2, CKX7, CHX7 és CHX5-öket láttam, volt úgy összesen vagy 20db.
pl ATH-CKX7PL 7200Ft
-
iTomi81
tag
Hello Mindekni!
Biztos volt már róla szó, de nem találom. Mi a véleményetek erről:
Beats by Dr. Dre urBeats
Használt e valaki ilyet? Tapasztalat, jó rossz, megéri e az árát (most 19.500 edigitalban)
Előre is köszönöm szépen
-
Tulku
veterán
válasz
vadkutya01 #64645 üzenetére
BT füles rögös terület.....90% erősen mélyorientált (gyakorlatilag kontrollálatlan dübörgés) kevés közép tartománnyal...
Annyi tapasztaltom van, hogy egy különálló BT egység egy rövid vezetékes fülessel jobban tud szólni, mert az egységhez választasz fülest, tehát nagyobb a terület és a próba lehetőség...a kérdés persze a BT egység kiválasztása, itt én eddig a legeygenletesebbnek a Noble BTS-ét hallottam...de ez már eleve 100 dollár és ha ennyit számolunk fülesre is, akkor már az általad nem preferált ársávban tévedünk...
Most hallgattam meg egy pár hete megjött egységemet Eamey Primo1 néven.
Aliexpressen 30 dodó alatt van és nem vámolták. 4.0-át hazudnak, szerintem inkább 3.0 lehet...
Van benne minden mint karácsonykor, majd írok róla pár szót, részletesbb fülesekhez ajánlom, de sok driveres fülesseimmel meglepően kiegyenlített hangképet mutat...nincs mélydurranás, ami már önmagában jó.
Ehhez egy 10-15 ezres füles és megérkeztél...és még fényképezni is tudsz..éés van 4 Gb belső tára..és lépést számlál....szerk: és füles is van hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
vadkutya01
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék bluetooth-os fülhallgatót vásárolni futáshoz.
Nézegettem már több fülest is, többek között:- http://www.jaybirdsport.com/x2-bluetooth-headphones/ - nem találtam olyan magyar boltot, ahol megrendelhetném (igazából már az előző verziója is jó lenne, a sima X)
- plantronics backbeat fit(egyik ismerősömnek van, kipróbáltam, de nekem elég halknak tűnt.. viszont pozitív, hogy akárhogy ráztam a fejem, szinte meg sem mozdult cseppálló..) 30e
- JBL Synchros Reflect BT Sport 25e
- JBL Reflect Response Bluetooth(itt az akku a nyakrasimul és abból megy a kábel a fülbe, ki kéne próbálni, hogy egyáltalán kényelmes-e, de még nem találkoztam ilyen fülessel Veszprémben..) 45eTudtok ajánlani más fülhallgatót is?
Eddig talán a JBL Synchros Reflect a legszimpatikusabb, de lehet kipróbálás után a Reflect Response-t venném. Egyébként a Jaybird tetszik a legjobban, de külföldről nem szívesen rendelnék és 60-70e már egyébként is sok lenne érte.Előre is köszi!
-
monti0222w
addikt
válasz
kakuk54 #64637 üzenetére
Szia az E50-ben több basszus található, nem az a dörmögő, szép közép tartománnyal, gyenge magassal, míg, a E80 szintén jó mély tartománnyal, egyesek szerint jó a közép tartomány is csak ráül a bass elnyomva a képet, szerintem nem így van teljesen jó, a magasai szépek. Az én véleményem szerint mindkét füles rendben van,mindkettőt hallgattam csak a 80-ban a kevesebb bass tetszett meg a magas tartomány, így lett az E80 nekem. Csatlakozom azokhoz akik a személyes meghallgatást írták, mert úgy a legjobb eldönteni, högy magunknak melyik tetszik.
-
PistiSan
addikt
válasz
pulutodurumo #64633 üzenetére
Magamnak válaszoltam, abban ott volt a típus.
ZERO AUDIO ZH-DX200-CT
-
kakuk54
csendes tag
válasz
pulutodurumo #64635 üzenetére
És a kettő közötti 4 ezer Ft különbség hangzásban is kijön? SoundMagic E50 vs E80
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kakuk54 #64634 üzenetére
E80 64 +-10% Ohm es nagyon jo !
Par napja hasznalom es eddig csak jot tudok rola mondani , ajanlott darab szerintem es HiFi DAC telonal /V10/ a kulonbseg hangzas es hangero szempontjabol a funkcio ki/be kapcsolasa eseten mikor be van kapcsolva akkor kozel 2x jobb a hangzas es hangero is. /durva na/ sajat tapasztalat amit most irok.L
-
kakuk54
csendes tag
Készülék vásárlásnál képbe került a SoundMagic E50/E80. Mi a véleményetek róla?
A leírás alapján az Ellenállás: 51±10% Ohms, Érzékenység: 102dB - 1KHz/mW.
Kérdésem, megéri e a 9eFt különbséget, illetve, hogy az 50 ohmós ellenállás mellett egy telefonon (LG Optimus F6) át jön-e kellő nagyságú hangerő. Idáig csak 16-32 ohmos volt nekem.[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan #64571 üzenetére
A mai napon megjött a fülhallgatóm, még soha nem volt "agydugós" fülesem, a hangja pedig pont olyan mint amit vártam, szépen szól minden tartományban, a basszus pont elég, az összefoglaló szerint kiegyenlített a hangképe.
Köszönöm az összefoglalót, lehetőségem nem volt kipróbálni sehol füleseket, ezért tisztán az összefoglaló alapján határoztam meg az igényeimnek leginkább megfelelő fülhallgatót, és nem érzem úgy hogy mellé lőttem volna.
Az izolációra kíváncsi leszek, a régi fülhallgatóm az semmit nem szigetelt a külső zajokból, itt meg behelyezés után rögtön "tompán" hallok, meg zajongtam kicsit, hogy halljam mennyit csillapít, de majd a tömegközlekedés fogja a végső tesztet jelenteni jövő héten.
Kaptam a csomagban egy hordozó vászon zacskót, és még 2 pár gumi membránt több méretben, ennek a cseréje hogy zajlik, csak simán meg kell húzni erősebben a fülhallgatón a membránt és lejön? Nem akartam feszegetni.
-
đe$|re
senior tag
Sziasztok!
Szeretett VSD3S fülesem az örök fülhallgatók mezejére költözött. Helyettesét keresem. Nyár elején kinéztem a VSD5S-t, de végül nem vettem meg. Bújtam a cikkeket, fórumokat, de okosabb nem lettem.
Elsősorban rock és metal zenére lenne, de ezeken kívül nagyon sok műfaj van, amit meghallgatok.
Amik sokszor megfordulnak: Red Hot Chili Peppers, Linkin Park, Wolfmother, Kaleo, Black Rebel Motorcycle Club, The Black Keys, Johnny Cash, 30Y, Kiscsillag, Elefánt, Punnany Massif, Road, Subscribe stb.Ezeket néztem ki eddig: Vsonic GR07 Classic/Bass, Sony XBA-H1, Astrotec AX35, 1More Triple, Sennheiser Momentum in-ear, RHA T10i.
Elsősorban fül felett átvezethetőt keresek, mikrofon nem létszükséglet, izolációban hasonló legyen mint a VSD3S (vagy jobb), ár: ~30000 Ft.
Tanácsokat, segítséget előre is köszönöm!
-
kakuk54
csendes tag
válasz
kemcso #64625 üzenetére
Természetesen a hang minőség a döntő. Csak azért kérdeztem rá a jack dugóra, mert sérülékenyebbnek tűnik az egyenes /nálam/ ezért kérdeztem, hogy van-e L dugós hasonló hangzású füles. Ha úgy érzitek, hogy a Xiaomi P3 veri hangzásban az általam felsoroltakat:
Xiaomi hibrid,
Sound magic E10,
Denon-Ah c260, és árkategóriában a legjobb választás akkor köszönöm és elfogadom a válaszotokat.
Kérdés:hol lelet hang sémára rákeresni? -
válasz
monti0222w #64622 üzenetére
Változatos zenék lesznek hallgatva vele és így stimm is.L
-
kakuk54
csendes tag
válasz
monti0222w #64622 üzenetére
Kösz, de ha jól látom neki is egyenes jack dugója van. "L" ,(könyök) jack dugóval nem tudsz másokat ajánlani? Denon AH-C260/R-ről mi a véleményed?
http://www.digitalko.hu/index.php?ak=1&id=ahc260_fulhallgato__fekete&kat=ful_es_fejhallgatok&alkat=fulhallgato 5.900 Ft[ Szerkesztve ]
-
kakuk54
csendes tag
Fülhallgató vásárlás előtt állok. 10 ezer körül tudnék fizetni érte, telefonhoz használnám. Amit inkább hallgatok rock, hard rock, jazz, pop (nem durván, de kell a mély és a magas) Szerintetek?.
Amit kinéztem Xiaomi Hybrid Dual és a SoundMagic E10. Mind a kettőnek egyenes jack dugója van. Tudnátok – hasonló paraméterekkel L alakú jack fülest ajánlani, vagy van jobb ajánlatok?[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #64619 üzenetére
Ha 70$-ért vetted, akkor az egyáltalán nem rossz ár érte, mert a Triple egy nagyon nagyon minőségi füles, tényleg a legjobb anyaghasználatú fülesem ami van, csak a hangja nincsen összhangban ezzel.
De most kellően alacsonyra állítom be az elvárásaidat, hogy majd meglepődj.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
"ellenkező esetben átveszi az irányítást, kizárólag a magas tartományban hallható a BA"
Őszintén szóval mind a 3(Piston Hybrid, 1More Dual/Triple) 1More hybriden ezt hallom, egyszerűen nincs meg az egyensúly a két driver között. A BA sokat hozzáad a hangzáshoz, de a DD nem, hanem a 2BA-nál már elvesz, mert nem skálázódik felfelé, megragad egy szinten, a BA-k túl kicsi frekvencia tartományt fednek le.
Mondjuk a méretükből adódóan gondolhattam volna, hogy ez lesz. -
AGE-T
őstag
Járt nálam két BT. füles, igaz csak rövid ideig, de ennyi nekem elég volt, hogy eldöntsem nem nekem készültek.
Klipsch R6 Bluetooth - Erős mélyhang kiemelés, dübörög, de nem szépen. Eléggé zárt tere van, nem tudnám élvezni, pedig szeretem a mélyeket. Nagy és nehéz is, fül mögötti rész hatalmas. Elég vékonyak a kábelei para.
Jabra ROX Wireless - Ennek kiegyenlítettebb hangja volt, de semmi fun nincs a hangjában, száraz. Telefonom is jobb hangot ad (iphone 6). Masszívabb kialakítás, nekem kicsit nehéznek tűnt a két vége. Sajna nem volt hozzá meg minden kiegészítő, így a fülből történő kipottyanást nem tudtam megnézni. Kampó nélkül simán kiesne a fülemből.
Konklúzsön, két fenti füles árát én nem perkálnám ki.
-
-
Tulku
veterán
válasz
MaxxDamage #64614 üzenetére
Járasd vagy két napig....közepek még szebbek lesznek...
-
Mai napon át is vettem a Futártól a SoundMAGIC E80 -at és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Hangzása fantasztikus és a hangerőt nem nagyon lehet maxra húzni, mert a fülemet szét szakítja olyan hangos, szép, tiszta! (jó vétel volt)
Köszönöm az ajánlást!L
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #64611 üzenetére
DD és BA párosítást kellő odafigyeléssel illik elvégezni...a DD és BA közötti kereszt freki mindenképp döntő jelentőségű...és nem csak a passzív váltó alkatrészekre gondolok itt, a DD "fojtása" játszik kulcsszerepet, ellenkező esetben átveszi az irányítást, kizárólag a magas tartományban hallható a BA...ami mesterséges élességet kölcsönöz neki...
Lear-nél kizárólag 2-300 Hz-ig működik, persze ehhez igen spec DD meghajtó kell...
Egy komolyabb 2 DD-t meghallgatnék (Transculent ref...)....
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
#16820480 #64611 üzenetére
Igen, ez 99,9% biztos (mármint, hogy P3 és hybrid DD ugyanaz), ezt ugye írtam is, hogy megvan a jellegzetes Piston hangzása. Mind1 nagyon sokat vacilláltam már rajta, nem érzem jelen pillanatban úgy, hogy jobbat találnék ennyiért (20k) magasak illetve teljes hangkép szempontjából, így ~1órája rányomtam a "buy" gombra ali-n
Aztán max koppanok egy nagyot
Egyébként az előbbi válasznál elmaradt: a forrás egy xDuoo X3, nem hiszem, hogy a közeljövőben ez változna, nekem tökéletesen megfelel ez.
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #64609 üzenetére
Attól, hogy ugyanaz a driver van benne, még szólhat teljesen másképpen. Már csak azért is, mert van mellette még két másik driver is, de hangolásban is lehet különbség. Ahogy az is lehet, hogy a gyengébben sikerült drivereket teszik a Pistonba, a jobbakat meg a saját füleseikbe. Egyébként meg szerintem a Piston hibridben is valószínűleg ugyanaz a DD egység van, ami a P3-ban meg ebben, ha már ez utóbbi kettőben megegyezik.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
A Jays márka szimpatikusnak tűnik, illetve több fórumon is pozivitív véleményeket olvastam vele kapcsolatban, ráadásul egész korrektnek tűnő app is van a telefonvezérléshez.
A kérdésem sz volna, hogy az edigitalban tökjól leakciózótt fülesek esetében az a-JAYS One+-hoz képest megéri-e az 5000 Ft felátrat az a-JAYS Five?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
#16820480 #64608 üzenetére
(#64604) Tulku: hát a jó kis jahama bőven keret felett lenne
(am meg inkább mély kiemelt, vagy rosszul rémlik?) egyébként is, akkor már inkább Monster Turbine az isten, nem?
(#64607) monti0222w: alapvetően min 1BA vonalon gondolkodom, mert a piston hybrid-ben is nagyon tetszettek már a magasabb hangok
(#64608) sheratan: ahogy ezt privátban is írtam P3ban is kicsit sok a mély, vagyis nem is sok, hanem... másabb. És ettől tartok picit a triple-vel kapcsolatban, hogyha valóban ugyanazt nyújtja mélyekben, mint P3, akkor az nagyon negatív lesz. És korábban vicze1 kolléga azt irta, hogy bizony ugyanaz a DD van benne, és a külföldi review-k közül is sok ilyesmire utal. Ezért a vacillálás, illetve az esetleges alternatíva keresés.
Tudom, kevés pénzből ez nem egyszerű
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #64603 üzenetére
Zéro Audió Tenore az is számításba jöhet.
-
vicze
félisten
válasz
ZeroAudio Doppio pl. vagy minden ami két BA.
-
Tulku
veterán
válasz
Hát a Jahama eph100...én vagyok az új pite
-
K1LLMy53Lf
senior tag
20k körül (+-1-2k) mi az, amit még érdemes számításba venni a 1More Triple füles mellett? (nem basshead, inkább kis magaskiemelés, minél tisztább, részletesebb hang).
Az AX35ön kívül -
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy egy Samsung Galaxy S Advance gyári fülese mérföldekkel jobban szól mint egy Piston 3?
A magasai kissé csilingelősek, ami zavaró, viszont sokkal nagyobb a tere, és nem olyan összemosott a hangja mint a P3-é.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest