Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Holnap érkezik egy Xiaomi hybrid, a fiamnak veszem, de természetesen kifogom próbálni, kíváncsi vagyok már rá milyen lehet a hangzás világa! Összehasonlítani is tudom, mivel van mivel, igaz V karakter mindegyik E10, E80, KZ-ED9, meg a P3-t is üzembe helyezem ha sikerül.
malphitee: Nem volt még VSD2-M így nem tudok érdemben segíteni, de talán ha használod a keresőt összetudsz szedni elég infót róla.
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Hmm. Regen nem volt ilyen halott a topic.
-
malphitee
senior tag
Hi.vsonic vsd2 (S nélkül) van olyan reszletes hangja mint gr06 nak? Mihez hasonlítható? Volt 06 es 07 em is. Illetve mekkora hangtere van, es a mélyei dinamikusak?
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Mai ténykedésem....
kaptam kölcsön egy BT eszközt, amit füleshez kell csatlakoztatni...nevét le merem írni, mert egyetlen cég forgalmazta, de úgy látom befejezte a hazai forgalmazást...I.Tech 8100 BT...ebből valami árány színű exclusive változat, amihez jobb füles jár, de én a fülest nem kértem, mert ki akartam végre próbálni, mit mutat az Angie BT-n...
Mivel APT-X codekkel nem (de BT4.0-ás és minden más földi jóval és szabvánnyal ...) ellátott ezért kissé szkeptikus voltam próba előtt...sajnos nem alaptalanul...
Ugyan felkészültem a BT kissé kiemelt hangjára, azonban ez a magas többlet már hallgathatatlan volt....viszont elkezdtem játszani az illesztékekkel és szerencsére az Angie nem csak mélyeket tekintve hangolható...a vetőcsőre különböző hosszúságban ráhúzott illeszték sokat változtat a magasak arányán, így pl AK100-nál el lehet vele érni magas hiányt is...
Nos sikerült végül hallgatható képet kihozni belőle...vmi bass boost-ot is emlegetnek én ezt nem érzem, persze basszus terén eléggé széles a spektrum amit hangolni tudok....Ha gyártatok egy vezetéket aminél csak a mellemig ér a kis kütyü (10 gramm, tehát a jack alzat megtartja) akkor (összeszorított foggal) elfogadható alternatíva nyáron, ha nem akarom cipelni a RIG-emet...
Szívesen kipróbálnám a Noble APT-X-es termékét a BTS-t...de perpill Európából sem tudom megrendelni, legfeljebb a gyártótól...és 100 dodó, tehát nem csekélység...
Valakinek nincs a fórumról?
-
vicze
félisten
válasz kemcso #62493 üzenetére
Nem ismered a márkát. Az egy fejes tartó 1More-tól. Nem tudom hova tűnt a kínai honlapjuk, de nagyon nem találom...
Hangjáról őszintén szólva nem tudom, hogy mit mondjak, mert eddig a "not impresd" jut eszembe. Pont olyan mint a 1More dual nem érzem hogy sokkal jobb lenne ahhoz képest. Következő lépés nekem az Oppo HA2 beszerzése azt az összes hybrid(+XBA300) összehasonlítása AX35-tel referenciaként.
@sheratan: Ezt a formát nekem találták ki. Fül felettiből van bőven választék azért. Amúgy az szembetűnő, hogy a dualhoz képest mennyivel kevesebb a kábelzaj, hiába a Sony jó dolgokat talál ki.
A basszus csökken majd? Eddig nekem kicsit sok. -
-
Tulku
veterán
válasz BigBlackDog #62491 üzenetére
Össze kéne hallgatni egy k3003-mal...azt fülestalálkozóra csak Strucc elvtárs tudná prezentálni....
Esetleg egy Dunu 2000j-t tudnék szerezni, ami hasonló felépítésű....Mert ha valóban világrengető (értsd hozzájuk közelítő vagy azonos) hangzásklépe van, azonnal mehetne ajánlóba, mint megfizethető hájend....sokan keresnek ilyet....
-
vicze
félisten
1More Triple-Driver E1001 képek:
Doboz frissen kibontva.
Doboz önmagában.
Medvével.
Kicsomagolva.
Együtt a család.
Közelebbről a 3 generáció. -
∂яσнυη
senior tag
válasz kemcso #62486 üzenetére
A találkozókon kívül van erre máshol lehetőségem? Szaküzlet, ilyesmi?
De igen az volt a HAFX35-höz képest, mert ott már 8Hz-től vannak mélyek(Persze lehet csak placebo, valószínűleg azt a tartományt már nem hallom.). Én úgy vettem észre, hogy nekem kellemesebb ez a tartomány, mint a mélyközép (basszgitár nekem túl zengő, bántja a fülem).
-
∂яσнυη
senior tag
Jelenleg egy JVC HAFX35 öm van. A mélyeit szeretem, de másban nem túl jó.
Piston 3at hallgattam. Bár akkor volt kivéve a dobozból, de az irtóra nagy csalódás volt nekem. Azt nővérem használja. Valahogy nekem abból hiányzott a basszus.
Nem tudom így könnyebb e javasolni valamit?
Most van aprón egy E30 10kért. AM800 miért a 10-20ks kategóriában van? Már 25 $ körül mozog a legtöbb helyen.
-
addikt
én csak fülhallgatóból rendeltem vagy 30-at havi 8-10 csomagom érkezik aliexpressről eddig csak az Oppo HA-2-met vámolták
igen, ez a legolcsóbb AX35 (vagyis hazudok, taobao-n lehet olcsóbb, de ott kell a kínai tudás, meg a kínai lakcím sem árt...)
hibrideknél úgy van, hogy van a 20 dolcsis Xiamiau aztán a 35 dolcsis sávban van 2-3 versenyző, 50 körül még 3-4, utána meg a nevesebbek, TTPoD T2, Fidue A73, 1More DualHybrid ilyesmi 100-ig
felette már nem nagyon éri meg kínait nézegetni, mert erőssssen lutri.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-
AGE-T
őstag
Lassan ti tartjátok el az összes Kínai fülhallgató gyártót
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
s4tch
veterán
válasz f4lcon #62477 üzenetére
~15 év külföldi rendelgetősdi és ~80-100 kínai rendelés után nyugodtan mondhatom, hogy teljesen kiszámíthatatlan, vámköteles értékhatáron felül mit vámkezelnek. Jött már át 200 dolláros karórám, de olyan is előfordult, hogy ugyanazon kereskedő által 2 nap eltéréssel feladott, azonos telefon (minideal, ZTE V5) közül az egyiket megáfázták, a másik meg átjött vámkezelés nélkül.
A lényeg: ennél olcsóbban (appon keresztül ebből még lejön hangyányi) lehet valahol AX35, vagy kb. ez a kínálat alja árban?
-
vicze
félisten
Megjött végre a 1More Triple.
Hát ez anyag minőségre más kategória, még a 1More Hybrid sincs sehol hozzá.
A kábel kb. dupla vastagságú, ami nem látszik szinte semmi képen, hogy apró kék szövet minta van benne.
A csatlakozó és az elosztó is jóval vastagabb, az elosztó feletti kábelezés pedig 1-1 olyan mint az XBA-300-amon.
Ezek a legjobb hybrid harangok, amikkel valaha találkoztam, a belseje tényleg kemény gumi, a külseje pedig nagyon kellemes selymes. Viszont van ami sorjás, morg. Használhatóságban és kényelemben nem jelent semmit, csak mégis...Hangról majd egyszer. Egyenlőre a szokásos 1More hangzásnak tűnik, mély emelt P3 szerű, de nyilván sok mindenben jobb.
Képek esete.[ Szerkesztve ]
-
addikt
attól függ mit ír a kínai a dobozra, de a Magyar Posta nem szokta kivenni szemlére a tételeket.
remek összefoglaló amúgy a jogszabályról de mondom, nem tartják betűre pontosan.
nekem már 100 dolcsis csomagjaim is simán jöttek át a vámon, 40-50 eredeti értékű (és a csomagoláson az eladó által 5 dollár értékűnek feltüntetett "sample" vagy "gift") termékekre gyakorlatilag nincs se vám, se áfa.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
kemcso
Ármester
-
lehet balgaság tőlem, DE 2497 Ft-ről beszélünk...
ha itt Magyarországon elküldöm az Úrnak javítani, az oda vissza egy ezres
és amíg elkészül, addig is lesz tartalék fülesem. és hát ö sem dolgozik ingyen, szerintem, mert hát azért nem dolgozzunk hogy elfáradjunk"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Tulku
veterán
válasz Lacielvtárs #62461 üzenetére
"egy meg tartalékba"
szerintem ezt nagyon okosan tetted....bármilyen műszaki hiba esetén lehet javíttatni...Darvinya meg is oldja...
-
-
darvinya
titán
válasz Lacielvtárs #62461 üzenetére
Még a végén felvásároljuk az összest, máshol nincs ilyen.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Drága jó Uraim...
annyira bevált - eddig - ez az darvinya ajánlott füles hogy megcsináltam életem első eBay-os vásárlását
rendeltem még kettőt
egy asszonykámnak, egy meg tartalékba[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
lexter00
őstag
Xiaomi Hybridnek megtudnátok mondani a vetőcső átmérőjét?Holnap akarok egyet rendelni és hozzá egy ilyet [link]
weres78: AKG K323
[ Szerkesztve ]
-
weres78
senior tag
Üdvözlet!
Olyan hallójáratba helyezhető fülhallgatót keresek, amit alvás közben is tudok használni. Akár akkor is, ha a fülem a párnán van. Tehát elsősorban legyen kényelmes, hosszú távon is,illetve tudjon elbújni a fülemben. Hangminőség nem kell kiemelkedő, meghajtva Sony Z3-ról lesz. Ár max 30000.
-
∂яσнυη
senior tag
Üdv!
Segítségeteket kérném választásban!
- Stílusok: pop,rock,punk,indie,dance,dusándájó
- Mit várok el: strapabíró(ágyban is szoktam zenét hallgatni), izoláció,kényelem Lehet sok ez így együtt
- Ár:Jó ár/érték arány. Max. 12-13k Használt is érdekel!
- Milyen kialakítást keresünk? Asszem IEM, hagyományos kábel(izo miatt gondolom jobb a fölötti, de még nem próbáltam, lehet bejönne),normál nyak előtt, nem kell se miki,se távirányító( ha van nem zavar)Az sem gond, ha nem neves cégtől származik a termék.
Eléggé white fülü vagyok. Ennek előnyeivel és hátrányaival. Eddig nem igazán vásároltam tudatos, de most cserére szorul a fülesem és ezúttal szeretnék valami jobbat kipróbálni.
Van egy Xiaomi Mi3-am, egy Sony NW E003 és egy IDT High Def Audio(Probook 6560B.ben) hangkártyám. Általában ezeken hallgatok zenét. Ha azt mondjátok vegyek valami értelmesebb lejátszót, akkor azt is megfontolom. Persze használtan lenne jó valami olcsóbban. Régebbi, de jól bevált stb.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
válasz K1LLMy53Lf #62455 üzenetére
áhh köszönööm
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz smallmer #62454 üzenetére
Többiek biztos tudnak segíteni, de egyébként van topikja
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
sajnos nincsen topicja annak a dolognak ami miatt idevetődtem, de remélem ti tudtok segíteni.
Szóval elég sokat hallgatok zenét, bár nem külön lejátszóról csak az iphone 6 telefonomról.
Most egy garanciás ügyintézés eredményeképpen lehetőségem lett levásárolni a régi termék árát (ami egy fülhallgató volt), viszont füles nem kell már, ezért gondoltam, hogy levásárolnám és egy erősítőt választanék.
Erről a két termékről van szó:
[link]
[link]igazából arra lennék kíváncsi, hogy ezek az eszközök szerintetek megérik az árukat? tehát, hoznak valami misőégbeli javulást?
mégegyszer bocsánat, hogy ebbe a topicba írtam.
köszönöm -
K1LLMy53Lf
senior tag
tényleg jó tanácsként írtam, semmi cinizmus stb nem volt benne, sry ha így ment át. És egyébként tudom miről beszélsz/írsz. Nekem is (ahogy sok más embernek is) kell máshova a pénz, én is emiatt P3-mal kezdtem és nagyon boldog voltam vele, de én hülye fejjel tovább mentem picivel (füles $50ig lejátszó $100ig) és most már tartósan nem tudnék visszamenni P3ra sajnos (habár ezt is embere válogatja szerintem), mert P3 és $50-es "giant killer"-nek titulált fülesek között (szerintem) nagy a szakadék. (feljebb is van ilyen "szintlépés" állítólag, de én azt nem szeretném megismerni)
Szóval tényleg csak egy jó tanács volt"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Keem1
veterán
válasz K1LLMy53Lf #62450 üzenetére
Nem, ezt már más, pénzigényes hobbinál is tanácsolták már
Tisztában vagyok vele, hogy az én "rendszerem" messze nem tökéletes, és ha egyszer összefutnék valami jobbal, akkor nagy bajban lennék. Viszont a büdös nagy igazság, hogy se időm, se pénzem komolyabb cuccra jelenleg, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget.
Az anyagiak miatt választottam a P3-at. Az fért bele a keretbe (nem röhög), de akkor már a lehető legjobbat akartam kiaknázni belőle. Sok kicsi sokra megy, nemrég cseréltem le a 12 éves gépem, folyamatban van a lakáshitel, utána felújítás, költözés, ... [befogtam, ígérem!][ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ha elégedett vagy vele nehogy meghallgass valami "magasabb" kategóriás fülest vagy jobb forrásról a P3at. (saját tapasztalatból mondom, én is itt "szúrtam el")
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Keem1
veterán
válasz 19_OsY_81 #62448 üzenetére
Így igaz, viszonylag könnyen megszokható, és ebben nagyon nagy szerepet játszik a komfort, a méret. Kipróbáltam azelőtt 1-2 agybadugósat, meg mindegyik telefonhoz adott headsetet, egyik se jött be, ezért van az, hogy csak pár hete váltottam én is. A nemrég megvett Xiaomi Piston 3 viszont nagyon kényelmes, tökéletesen ül a fülemben, persze nem a 20-30 ezres kategória, ezt elismerem, de nekem tökéletes mind kényelem, mind hangzás szempontjából. Különben sincs drága, minőségi hangrendszerem, és nem is FLAC-kel használom (jobb okostelefon, az átlag szarnál egy fokkal jobb füles és a Spotify nekem megfelel a buszon, metrón).
[ Szerkesztve ]
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz DudeHUN #62442 üzenetére
Én egy RHA 750i-t tudok javasolni, ha fontos a basszus...
Nagyon szép, tiszta, telt hangja van, viszont a füles hoszabb bejáratást igényel, mint más fülesek, de ez ne zavarjon. :-)
Ez ráadásul headsetként is működik
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
Tulku
veterán
válasz fericske #62440 üzenetére
Könnyen orvosolható teljes feltolás nélkül is....keresni kell megfelelő vetőcsőre húzható műanyag csövet (lehet ez akár zsugorcső is, sőt ügyesebbek könnyen rásüthetnek nagyobb zsugorcsövet, ekkor a vastagság is nő) és ennyi...ezt nem kell teljes hosszban rátenni, ezért a vetőcső mozgathatóságát sem veszted el...
-
DudeHUN
senior tag
Sziasztok!
Segítség kellene. iPhone-hoz vennék mikrofonos fülhallgatót.
- napi szinten lenne használva ezért legyen strapabíróbb
- fontos a headset funkció
- hangminőségben legyen a gyári szintjén minimum (Spotify szól majd)
- ha lehet ne legyen in-ear, bár tudom erre kicsi az esély
- 25-30 ezer a plafon amit kiadnék ráElőre is köszönöm, ha tudtok ajánlani valamit.
[ Szerkesztve ]
Gamer for Life
-
fericske
addikt
válasz MasterMind #62438 üzenetére
A 400 a belső átmérőt jelöli. Van egy kompatibilitási listájuk. Asszem a gr07-hez 300-asok közül kell válogatni.
Mondjuk én feltoltam a 400-ast rá tövig, ott megszorul és szól mint atom, jobban mint a saját, szűkebb comply-jával. A vetőcső mozgathatóságáról le kell mondani, de az a legkevesebb. -
MasterMind
tag
válasz #16820480 #62143 üzenetére
Megjött a Comply Tx-400 közvetlenül a Complytól, iszonyat bukta. Nem, hogy határeset a belső méret, hanem konkrétan simán leesik a vetőcsőről. Oké, hogy nekem BE van és nem classic, de más a vetőcső mérete? Ennyire? Szerintetek ezt meglehet eredményesen reklamálni? A waxguardos tip anyaga rendben van, viszont a belső szilikongyűrű kifelé néző pereme kábé úgy néz ki, mintha én vágtam volna le sniccerrel. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy nekem minden tipből amit eddig használtam a medium volt a tuti, a comply esetében nagynak tűnik, de a használhatatlansága végett ezt nem jelentem ki biztosra. Mindezt sok-sok ezerért, úgy hogy más alternatíva nem igen van...
-
válasz darvinya #62436 üzenetére
Okes. Megprobalom. Meríteni hogy tudom? Bekacsolom es menjen addig a zene amíg ki nem kapcsol?
Mashogy nem tudom elkepzelni
Mondjuk lehet holnap fogom meríteni, ma meg töltöm estig... Ne biztos hogy fenn maradok addig amig le nem merül, mert en a tyukokkal fekszemA villamoat meg értem csak az a fura hogy fel utig semmi gond majd onnantol akadozott. De lehet az alcsony akku is kozre játszhatott. Nem tudom. No majd kiderul.
Köszönöm ujfent a tanácsaid"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
darvinya
titán
válasz Lacielvtárs #62435 üzenetére
Hmm…ilyen nem volt.
Csinálj egy merítést ameddig magától kikapcsol, és utána csináld a ciklust.Ha árnyékolod a villamos nagyfeszültségétől, akkor árnyékolod az adó készüléktől is.
Sajnos a sz…r villamostól nehéz úgy árnyékolni, hogy másként ne árnyékold.
Múltkor a Combinó fékezésékor volt ilyen, pedig bicajjal voltam és 6m-re volt a villamos.
De ilyenkor még a GSM rendszer is elment a telon, akkora zaj kelt már.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
válasz darvinya #62434 üzenetére
értem, értelek, hát én pedig egyszerre leárnyékoltam a villamos a nagyfeszültség keresztűzésben
no majd jobban oda fogok figyelni. a véleményed tanácsod nagyon nagyra értékelem.
szerintem ez még új lehet és az akksi meg szerintem még töltve sem nagyon volt, mert hát a postán feküdt vagy más fél hetet
de majd most ahogy írtad, adok az akksinak töltési ciklustmég egy kérdés: az előbb a töltőn már kék volt, majd most ismét piros a led rajta.
ha jól értem akkor töltés alatt piros a led, ha fel van töltve akkor meg kék.
normális hogy változik a led színe? vagy ez is tudna csepptöltést? mondjuk kizárt ennyiért"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
darvinya
titán
válasz Lacielvtárs #62433 üzenetére
Mikor gyengül az aksi érzékeny lesz külső zavaró jelekre.
Villamoson pedig akad bőven alapból a nagyfeszültségű hálózati rendszerének köszöhetően.
Arra is kell figyelni, hogy az antenna csak vezérlőben van, és azt könnyen leárnyékolható.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
válasz Atti0925 #62432 üzenetére
szerintem tuti nem fogsz csalódni
nekem tetszik nagyon a hangja, ok hogy a közép hang kevesebb, mint egy átlagos fülesnél, de nekem az pont nem hiányzik.
ha valaki igényes és vájt fülű, akkor azon felebarátomnak nem ajánlom, mert vannak jobbak.
de hát mindig mindennél van jobb, viszont ár/érték arányban azt kell mondanom hogy szerintem nincs jobb.
anyaga is korrekt, a kis dobozka amiben van az is korrekt...
bőr hatású, mindent adnak hozzá, amire szükség lehet.
mondjuk ma hazafelé arra lettem figyelmes a villamoson hogy akadozott a lejátszás, de lehet az csak a nyakamba akasztott kulcs csomóm nyaktartója miatt lehetett, mert amint levettem a nyakamból a kulcsot, akkor abba maradt. mondjuk közben le is szálltam a villamosról, szóval nem tudom mitől szűnt meg, de megszűnt
majd még próbálgatom és tesztelgetem de most töltőn van.egy két töltés ciklus után betesztelem hogy az akksi is mennyi időt bírhat.
jah és még valami, tökéletesen szigetel a füles a fülben, semmit nem hallani a külvilágból. ami még abból a szempontból is jó, mert a mellettem álló nem hallgatja amit én és így nem alkot véleményt az arcával hogy hogy lehet ilyen gagyi zenét hallgatni, mert hát néha ezeket olvasom le mások arcáról
összességében amit eddig tapasztaltam az az elégedettség visszhangja
erre az akadozásra leszek kíváncsi mi okozhatja, de lehet az a villamos lehet. bár érdekes mert félútig nem akadozott, majd utána kezdte.jah és még annyi hogy akkor kezdte amikor az előttem ülőnek csörgött a telefonja és felvette (nem tudom ennek lehet e köze hozzá)
mondjuk ha van itt ötlet, vélemény, érdekelne hogy mitől akadozhat[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Atti0925
tag
válasz Lacielvtárs #62424 üzenetére
Akkor úgy gondolom,h én sem fogok benne csalódni.
Én is megrendeltem egyet,az itt leírt vélemények alapjánRealme Narzo 30 5G
-
addikt
megjött a KZ S3 (Acme)
járatom egy picit, aztán véleményezés
azt már látom, hogy a gyári szilikon f.os“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
válasz darvinya #62427 üzenetére
értem, oké rendben, így fogok tenni, nekem a munkába jövet és haza menetre kell ami kb fél óra
akkor most egy két napig minden használat után töltök fullra, és akkor jónak kell lennie
köszönöm a tanácsot.
kicsit szokni kell még ezt a mondhatni hermetikus külső hang nélküli életet.
így még a hangerő is bitang jó, mert fél hangerő elég a telefonon is. a régi Philips fülesemnél fulra kellett rakni a hangot hogy halljam normálisan
a hangja szerintem ahogy írtad is bestbuy ár/érték arányba"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
darvinya
titán
válasz s7evcsenko #62423 üzenetére
Sajnos ez nem így van.
Mert ahogy elhangolódik a hallásod, elveszíti a további hangokat.
Írtam már le, hogy soha ne hallás után EQ-zunk, mert minden egyes állítással hallásunk torzul.
Ez igaz a fülhallgatókra is.Lacielvtars
Akkura tanács, ha előtte nem volt rendes töltés ciklus beállítása.
Hogy első 2-3 alkalommal, csak fél óra hallgatás után fel kell tölteni maxra, utána már jobban bírja.[ Szerkesztve ]
-
válasz s7evcsenko #62425 üzenetére
az hogy milyen kín keservesen érkezett meg a posta jóvoltából, az megérni egy külön misét is
de nektek van mit köszönnöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
s7evcsenko
addikt
válasz Lacielvtárs #62424 üzenetére
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
darvinya és s7evcsenko Uraknak:
nagyon köszönöm a blucuccos fülhallgató ajánlatot
nekem nagyon tetszik a hangja, kíváncsi vagyok rá mennyit bír majd az akksija, de eddig nekem tetszik
majd még írok róla, de az nagyon bejön hogy szinte tökéletesen illeszkedik a fülemben, és kizárja a kinti hangokat"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
s7evcsenko
addikt
válasz darvinya #62422 üzenetére
Ez lehet, hogy így van, nem vagyok járatos a pontos fogalmakkal, én hallás alapján írom a véleményem.
Ám ha ebben a fülesben nincs magas, és inkább közép kiemelt, akkor az még rosszabb fényt vet a kipróbált fülesekre, mert akkor azokban közép sincs."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
darvinya
titán
válasz s7evcsenko #62420 üzenetére
Nem akarok belevauzni, de ez a füles(amit mindig emlegetsz etalonnak) az rettentően közép kiemelt valódi magas nélkül.
Egyáltalán nem hangkép hű.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tulku
veterán
válasz f4lcon #62417 üzenetére
Erről Csontos szavai jutnak eszembe:
"Persze ha egy rossz minőségű Szokol rádióról van szó, akkor az annyira absztrakt, hogy az ember részesülhet a zenében. Olyan nagy a távolság, hogy az ember már képes értelmezni. "
Élesen látott dolgokat....persze sokan nem értették, mit is mond....
-
s7evcsenko
addikt
válasz schawo #62415 üzenetére
Xears Revolution Series XR120PRO II
Ugyan az a bajom vele, mint a bluetooth-ossal, hogy nagyon tompa, és magas hiányos.
Legelőször a piston3-al próbálkoztam, és az se tetszett, de most már kezdem belátni, hogy az eddigiekhez képest az volt a legközelebb a xears-hez.
Most még várom a xiaomi hybridet, az az utolsó reménységem."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
moli.hu
őstag
Sziasztok,
Kerlek, segitsetek talalni egy ilyen fulhallgatot:
* csakis neckband earphone
* nem kell sportos kivitelnek lennie
* inkabb earbud, de lehet iem is
* egyoldali kabelelvezetes lehetoleg
* mikrofon nelkuli
* taviranyito nelkuli
* 6600 ft
* uj, nem hasznalt
* otthoni hasznalatra
* zenehez es videojatekhoz es filmhez es tevehez (szamitogepen)
* meghajto: integralt hangkartya
* elektronikus zenehez peldaul: The Prodigy
* kiegyenlitett hangkep, vagy melykiemelt. Nem magaskiemelt, nem V.
Koszonom![ Szerkesztve ]
-
addikt
nekem a sokol rádió hangja a doboz hang, amikor egy nagy üres dobozba beleteszel egy kicsi hangkeltőt, és az mindenfelé visszhangozva, össze-vissza szólva prezentálja a hangokat, puffogós mélyekkel
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Tulku
veterán
Azt kellene tisztázni, mi is az a dobozhang....
Nekem pattogós, doboz szerű, mintha basszusnál egy fadarabbal kemény papírdobozt ütögetne valaki...tágabb értelemben a kopogós, puffogós basszust értem alatta...
De hallottam már, hogy a közép orientált hangkeltőket is illették ilyen jelzővel (nincs elég basszus, a közepek dominálnak, nem megy elég mélyre...stb...vagy a másik fele, a nincs magasa...ami az erősen kiemelt csilingelés hiányára utal)....szóval nem tudom....mi is tulajdonképp ez a jelző...persze soha nem is használom...
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz s7evcsenko #62414 üzenetére
Minden Xearsed van?
És mi a gond a KZ-vel?
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
s7evcsenko
addikt
válasz K1LLMy53Lf #62413 üzenetére
Nekem pénteken jött meg a KZ ED9, és sajnos én is úgy érzem, hogy ez nagyon gyenge.
Azt nem tudom milyen a doboz hang, de hogy ez nagyon nem tetszik, az biztos.
Kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj, mert ezt is itteni és egyéb tesztek ajánlására rendeltem, csak úgy mint a multkori bluetooth fülest is, és az se tetszett.
Vagy nagyon megszoktam már a xears-t, az lehet még a baj."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz monti0222w #62410 üzenetére
Ha megnézed, a (#62400) hsz-re írtam a választ, mert az volt a legfrissebb, amikor elkezdtem írni. te a (#62404)-ben írtad, h mikkel rendelkezik, ergó: amikor a válaszoltam nem láttam ezt a hsz-ed, utána pedig nem néztem, hogy amíg én reagáltam a te (#62400)-es írásodra mennyi, másik hsz született, sry érte
Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, amit írtam: nekem is az összes KZ dobozhangúnak hatott, amikor kipróbáltam őket a sajátom után (ugyanígy a P3 is, pedig az volt az első, értelmesebb fülesem és nagyon szerettem a hangját). Nekem spec kell pár óra, hogy sikerüljön visszaállnom arra az "árszegmensre", de ez (gondolom) teljesen egyénfüggő dolog.
Ugyanakkor természetesen nem állítom azt, hogy nála nem a hype/divat dominál ennél a véleményalkotásnál, szimplán leírtam, hogy nem feltétlenül van így saját tapasztalat alapján[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz K1LLMy53Lf #62407 üzenetére
Leírtam, min hallgatja, azt nem is kérdeztem hogy miket hallgat, milyen stílust, de mindegy is számomra az jött le, hogy az emberek nagy része még mindig a hypolt termékeket válasza. A másik, egy füles, fejes meghallgatásához több időt kell adni, mint pár perc alatt megítélni valamit. Az ED9 pláne ha az árát is nézzük egy nagyon is hallgatható füles az utcára, a tömegközlekedésen, stb. Az otthoni hallgatás, ami már más kérdés, ott inkább lehet a minőségibb zene hallgatásra rá menni, akár füles, akár fejesről legyen szó.
-
Vcx007
újonc
Én ahogy olvasom nagyon megoszlanak a vélemények a gyártók termékeivel kapcsolatban.
Nos ez valószinűleg azért van mert a hangzás mint olyan igencsak szubjektiv dolog, az emberi fül és agy függvénye az élmény amit átélünk zenehallgatás közben.Gondoltam leirom a tapasztalataimat ebben a kérdésben.Úgy egy fél éve kezdtem el a tartozék fülhallgatók helyett egy általános célú ( telefon,tablet,laptop,stb) fülest keresgélni ,és hát mivel eléggé igényes vagyok minden téren, addig mentem amig megnem találtam azt aminél úgy éreztem hogy "NA ! Ez igen !". Szempont volt hogy zenehallgatásra (pop,rock,techno),filmnézésre,és számitógépes játékokhoz is jó legyen.Mivel sokat utazom, és lakótársakkal vagyok többnyire,ezért jó hangszigetelés,kis méret,és akár elalvás alatti kényelmes viselet volt fontos számomra.Igy az agybadugós verziók jöhettek szóba, de pl a lentebb felsorolt Momentum és a Sony nagyon nagyok,kilógnak oldalról a fülből,rájuk feküdve oldalra nyomnak pl.
A sok fórum olvasgatás,teszt olvasgatásnál kezdtem ugye.Hát felesleges volt, pont a szubjektiv jelleg miatt ugye.Meg sokan boltokban dolgoznak a fórumokon és hazabeszélnek,reklámoznak .
De a lényeg , ezeket vettem meg fél év alatt az ajánlások alapján:
( Amin hallgattam őket iiO fejhallgató erősitő,Iphone 5S,Samsung G TAB 10,HP NC8510p Business Laptop,Denon avr x 4000 erősitő) és csak CD vagy jobb minőségű anyagokkal !Sennheiser Momentum In ear
Sennheiser CX 5.00
Sennheiser CX 2.00
AKG Y-20
SONY MDR XB-50
JBL T100-A
JBL E10
SKULLCANDY 50-50
SKULLCANDY S2IKFZ 074
MONSTER CLARITY
JAYS TWOHát azt hiszem a szórásban úgy 5,000 - 30,000 HUF közötti skálát érintettem,direkt nem mentem tovább,mert majd egy Fejhallgatót is szeretnék majd venni ,és a fülhallgató téma nem ér ennél többet szerintem.
Általánosságban elmonhatom hogy a felsorolt fülesek egyike sem szólt hiány érzet mentesen.Vagy a basszusra volt ráhegyezve,vagy zavaróan fémesen szólt,vagy csengett a magastól,vagy plasztik doboz hang volt , stb.Kisebb csalódás a Sennheiserek voltak, sokkal jobb hangot vártam tőlük.A CX 2.00 jobban,dinamikusabban szól a Momentumnál meglepő módon.Inkább Jazz és komolyzenére valók,azokkal szóltak jól,de a hangjuk valóban tiszta,semmi torzitás,nagy hangerőn is levegősek.A Monster nem tudom ,nem volt mindenevő.Sok filmet,zenét megdöbbentő részletekkel tárt elém,másokat meg minimalista módon,élvezhetetlenül.Valoszinűleg ki volt ez is hegyezve valamire...de mire ? kitudja.Nem éri meg az árát,ahogy a Momentum sem.Meghallgattam még a DENONnak és a MAGNATnak is egy 40,000 körüli termékét, de nem vettem meg csak kiprobáltam ,1 zenével, nem tudnék véleményt mondani ennyi alapján.A JBLek basszusa zavaró volt, idővel bántotta a fület,közép tartomány halvány.
Végül mikor tele lett a hócipőm az egésszel, és beláttam hogy mivel kiprobálási lehetőség sehol sincs, a százezrek elköltése fülhallgatókra értelmetlen, egy darabig az AKG Y 20 maradt.Hmm, nemrossz,nemrossz,de nem ad nagy teret,és nagyon jol kell a szilikonpárnát kiválasztani hogy azt halld amit tud .Mindaddig mig teljesen véletlenül megláttam egy fülhallgatót egy Németországi boltban,és alig 2 db volt belőle a 6 x 5 tartós polcon,mig a többiből alig pár hiányzott,pedig nem akciós volt.Árban 15 EUR csak ,gondoltam egy probát megér : PHILIPS SHE 9503/10 volt a neve.Már a kocsiban kibontottam, és benyomtam a telefonba.Gyorsan a megszokott 3-4 pop,rock,techno,film FLAC teszt fileok jöttek,és akkor : NA VÉÉÉÉGREEE Bammeg ! ez jóóóóóó ! felkiáltás Fasza mélyek, ott és amikor kell, nem zavaróan mindenre rá,jól szólnak még a filmek is,mint a nagy fejesen,van térérzet,dinamika, a zenék élvezetesek minden műfajban! a füles kényelmes nagyon,a kábel két részes, a kb 60 centis részhez,adnak egy jack toldót plusz 50 centinyi kábellel,és kis tasakot,a fejek védelmét szolgáló kemény müanyag tartóval.
És mindezt 15 Euróért ? ....Vicc...[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz monti0222w #62400 üzenetére
nem feltétlenül meglepő, mert habár én az ED9et nem hallottam, viszont másikakat igen, és elsőre én is azt mondtam az összesre a "fő fülesem" után, hogy doboz hangjuk van (pedig az sem még a $100 kategória). Tehát kérdés, hogy ő spec alapvetően mit hallgat.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz monti0222w #62404 üzenetére
EarBud-hoz szokott fül nehezen áll rá InEar-hez.
-
titán
válasz monti0222w #62404 üzenetére
Ó, ez gyakori, majd megszokod.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
monti0222w
addikt
válasz BigBlackDog #62403 üzenetére
Először nem nyomta be rendesen, nem hallott basszust, majd mondtam neki tolja beljebb, miután ez megtörtént akkor már jött neki a basszus, meg az a végeredmény, hogy olyan mintha doboz hangú lenne. Kérdeztem milyen fülesei vannak, 1. a 6 plus-hoz adott füles, 2. egy AKG amit 10e vett. Nem mondtam erre semmit, elcsomagoltam a fülest, és annyiba maradtunk, hogy behozza a füleseit és oda adja egy napra őket meghallgatni, mert azok mennyivel jobbak!
-
BigBlackDog
veterán
Szinte biztosra veszem, hogy nem volt megfelelő méretű a szilikon illeszték, vagy nem nyomta be megfelelően. Mennyire izolált neki, mennyit hallott a külvilágból?
-
bucsher
őstag
Arra gondolsz, hogy a sátán beszélt belőle?
In the pipe - five by five!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest