Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz K1LLMy53Lf #62450 üzenetére
Nem, ezt már más, pénzigényes hobbinál is tanácsolták már
Tisztában vagyok vele, hogy az én "rendszerem" messze nem tökéletes, és ha egyszer összefutnék valami jobbal, akkor nagy bajban lennék. Viszont a büdös nagy igazság, hogy se időm, se pénzem komolyabb cuccra jelenleg, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget.
Az anyagiak miatt választottam a P3-at. Az fért bele a keretbe (nem röhög), de akkor már a lehető legjobbat akartam kiaknázni belőle. Sok kicsi sokra megy, nemrég cseréltem le a 12 éves gépem, folyamatban van a lakáshitel, utána felújítás, költözés, ... [befogtam, ígérem!][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest