Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz MaxxDamage #92446 üzenetére
Trig Rain -re keress rá itt a téma keresőjében, linkeltem régebben sokfélét aliról.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz MaxxDamage #91810 üzenetére
egyedüli ami nagyon lassú ha valami akksit rendelsz, gondolom azt nem engedik repülőn, azok a cuccok tracking alapján mindenféle Türk tanácsos országon keresztül furikázva jönnek, általában 1,5-2 hónap alatt
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz MaxxDamage #91806 üzenetére
Manapság amúgy elég gyors is tud lenni az alis szállítás. általában mire eljut kínából MO-ra az pár nap, és kb csak attól függ hogy utána az Express One vagy a királyi posta végzi a hazai kiszállítást. jó esetben 1,5 hét alatt is meg tudnak jönni az Express One-os csomagok, az a lassú ha a posta hozza, de általában egy hónapon belül az is megvan.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
MaxxDamage
félisten
Közben találtam ilyet, remélem az is megteszi.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-NoVa-
addikt
Kábelekhez volt egy halom szöveg/plüss szerű, szürke színben, ingyen viheted. XV. ker, vagy akármi, postázni kész anyagi csőd egy Ali-s rendeléshez képest
-
SirRasor
addikt
-
stellaz
veterán
válasz MaxxDamage #89383 üzenetére
Majd írd meg, hogy milyen az E50 az E80-hoz képest. Nekem E80 és E11 van és az E80-ből én is éppen azon agyalok, hogy lehetne a koszt kiszedni
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #87172 üzenetére
Az E50-ben több a mély, mint az E80-ban, nem ugyanaz a két füles karatere. Az impedanciáról passz.
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #86329 üzenetére
Ez csak egy random füles, hogy jó-e azt senki se tudja Ajánlottnak nem ajánlott.
-
laleeee
őstag
válasz MaxxDamage #86329 üzenetére
Aszem van,de az csak 16 vagy 32 ohmos
-
laleeee
őstag
-
-Skylake-
addikt
válasz MaxxDamage #86321 üzenetére
En megkockaztatom, hogy talan nem is letezik 50ohm feletti fulhallgato. De az biztos, hogy en meg sosem lattam, pedig ismerek egy-ket fulest. Ez az 50ohm+ egyebkent miert fontos ?
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Tulku
veterán
válasz MaxxDamage #64614 üzenetére
Járasd vagy két napig....közepek még szebbek lesznek...
-
atti29
tag
válasz MaxxDamage #64562 üzenetére
Szia!
Én is kemcso ajánlására ( ) szereztem be egy sondMAGIC E80-at és nagyon jó minőségi füles !
Elektronikus zenét hallgatok főként,mint Te,nem szokásom ajánlgatni meg nem is vagyok nagy "spíler" de nem fogod megbánni a vételt! -
fericske
addikt
válasz MaxxDamage #64560 üzenetére
Én még még mondanám vsonic-ból a vsd3-at is, bár már nem igazán lehet hozzájutni cserélhető kábeleshez.
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #64558 üzenetére
Szerintem kicsit száraz lesz az ie7 után mindkettő (főleg a zenei stílusod miatt), de be-ben több a basszus. Én inkább a ZA Duoza, RHA t10/t20 esetleg az SM e80 irányában gondolkodnék.
-
Tulku
veterán
válasz MaxxDamage #64552 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #64236 üzenetére
Sennheiser HD600 -ról mi a vélemény?
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
titán
válasz MaxxDamage #64200 üzenetére
Tegyük tisztába a dolgokat a V10, meg a többi hasonlóan működő telefonnal kapcsolatban.
A V10-ben két külön, fix erősítésű füles előfok van. Az egyiket akkor kapcsolja, ha kis impedanciát érzékel, a másikat nagy impedancia esetén. Azért van ez a kettősség, hogy megfeleljen az eu-s hallásvédelmi szabályoknak (emiatt gyenge az ak dapok kimenete is), mégse legyen gondja egy nagyobb feszültséget igénylő fülessel sem. A Meizu Prók (és szerintem a többi dap-funkciós kínai telefonok) is pont ugyanígy működnek. A V10-ben a két opamp teljesen különböző, és a megfigyelések szerint a nagyimpedanciás álláshoz rendelt opamp amellett, hogy nagyobb gainje, kicsit jobban is szól. Ezért találták ki, hogy ha egy nagyobb ellenállással behazudnak egy nagyimpedanciás fülest (jackdugóban két mezei ellenállat), majd a lejászás eljén a műterhelést kihúzzák, és bedugják a fülest, akkor a nagyimpedanciás állás megmarad a kisimpedanciás füles ellenére. A Meizukben egyetlen fülesmeghajtó opamp van, csak a gaint állítja a két állás, emiatt ott ilyenre nincs szükség.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
addikt
válasz MaxxDamage #64212 üzenetére
a véleményem, hogy engedd el ezt a kimeneti impedancia dolgot.
ahogy sheratan is leírta félreértelmezed a telefonod funkcióját.azért van benne olyan, mert ha van egy fejesed most, amit mindenképpen a telefonról akarnál hajtani akkor legyen lehetőséged (több-kevesebb kompromisszummal) nem azért, mert ez a másiknál egy JOBB mód.
amit most csinálsz, attól csak az lesz, hogy nem a telefonod veszi gyengébbre a jelet default, hanem egy ellenállás lecsökkenti az erősebb jelet. de utána a fülesedig pont ugyan annyi fog eljutni. hogy az elejétől 10 egység megy át, vagy a telefonból 20 megy ki és az adaptered után csökken 10-re szerinted min változtat?
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #64211 üzenetére
Ki kellene próbálj néhányat. Attól függ merre laksz, de szerintem BP-en nem túl nehéz feladat ez, az ajánlottak nagy része van valakinek a tulajdonában legalább, ha boltban nem is találnád meg őket.
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #64207 üzenetére
Hát, nem akarom mondani, hogy az IE7 ennyire gyenge, de elképzelhető, hogy nem tud sokkal többet kihozni belőle a jobb DAC sem, a BT fülesnél meg ugye a telefonban levő DAC semmit nem csinál, az külön rendszer. Esetleg próbálj ki egy másik fülest, hogy az hogyan szól.
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem inkább hallgasd élvezettel a zenét rajta és ne görcsölj ennyit a színmélység és az impedancia kapcsolatán!
Egyébként, meg jó eséllyel a nagyobb erősítés = nagyobb torzítás esete fog bekövetkezni (mivel ideális erősítő nincs a gyakorlatban), bár valószínűleg nem fogod meghallani.
32 bithez van zenei anyagod is? Mármint olyan felvétel, ami tényleg 32 bites és nem csak a CD-ről lett lehúzva 32 bites flacba. Mondjuk én a 24-32 bit között komolyabb rendszereken sem hallottam különbséget, de nekem nem túlzottan kifinomult azért a fülem hifis körökben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De ha megy a 32bits DAC mód, akkor mi a probléma még? A high-gain azt jelenti, hogy nagyobb lesz a végfok erősítése, hogy a nehezebben hajtható füleseket/fejeseket is meg tudja valamennyire tolni. Az IE7 nem nehezen hajtható, erre te most csakazért is csinálsz belőle egy nehezen hajthatót, hogy a telefon átváltson nagyobb erősítésre?
Örökérvényű autós példával élve: van egy jó kis M3-ös BMW, ami simán megy városban 1-2 ezres fordulatszámmal járatva, nem terhelve a motort. Erre ráakasztasz egy három tonnás utánfutót, mert úgy jobb lesz vezetni, ha 5-6 ezer rpm körül pörgeted?
A high-gain mód csak a kimeneti teljesítményt növeli meg, aminek egy jó része így a közbeiktatott ellenáláson fog eltűnni hő formájában, valószínűleg láthatóan jobban fog merülni a teló, és ha szerencséd van, akkor a placebo hatás miatt egy darabig el fogod hinni, hogy jobban is szól
-
malphitee
senior tag
Nyilvân sokkal dinamikusabb , teltebb hangokat,nagyobb hangerőt várhatsz a nagyobb erőtöl.
-
addikt
válasz MaxxDamage #64184 üzenetére
ha jól emlékszem az Oppo HA2-mben ugyan az a Sabre chip van mint a V10-ben.
ezen is van low/high gain kapcsoló
nem lesz töle jobb a hangzás“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #64184 üzenetére
Önmagában attól, hogy magasabb a kimenő jelszint, nem fog jobban szólni, csak hangosabban legfeljebb. De amúgy van valami hack arra, hogy folyamatosan high-gain módban menjen a telefon.
noxwill: Én inkább vennék valami Sony SBH fülest, mint ezt, bár azok más kialakításúak, de legalább lehet rajtuk cserélni a fülhallgató részt külön.
más: A Noble weblapján árult univerzális és custom fülesek most 20% kedvezménnyel kaphatók, ha esetleg valaki erre várt volna a vásárlással.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz MaxxDamage #64181 üzenetére
De mi a kívánt hatás?
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #64173 üzenetére
Az IE7 nem számít egy igazán jó fülesnek sajnos, és ez nem az impedanciáján múlik. Öreg konstrukció, manapság fülesben vannak sokkal jobba már, sokkal olcsóbban. A legtöbb fülhallgatót amúgy kis impedanciásra tervezik, mert a legtöbben telefonról hajtják őket, és hangosabb ugye, a tömegeknek meg ez kell. A Gr07 például 40 Ohm, a Shure armatúrás fülesei 36 Ohm körül vannak, és hirtelen magasabb impedanciát nem is tudok most fejből.
-
BigBlackDog
veterán
Csak írtad a BT fülest is. Mondjuk ezt a jelszintes játékot, meg a szükséges eszközöket még mindig nem értem, de legyen ez az én "fogyatékosságom"...
+1 (#64174) f4lcon hozzászólására. Inkább az a kérdés, hogy mi a gond az IE7-tel, hol érezted kevésnek (akár hangban, akár kényelemben, akár izolációban), vagy mi volt az ami nagyon tetszett benne. Illetve, ha esetleg még hallottál más füleseket (fejeseket), akkor írhatnál arról is, hogy melyiknek jött be a hangja, melyiknek nem és miért?
Egy másik fontos szempont, amit nem láttam, hogy írtál volna, hogy milyen zenéket hallgatsz?
-
addikt
szerintem máshonnan közelítsd meg (ezt az iránt konkrétan hagyd el) és indulj ki abból, hogy mit szeretnél hallani. ha van valami ami tetszett és ahhoz hasonlót -> akkor mi volt az? ha meg semmi sem, akkor kezdj el próbálgatni, és utána lesz kiindulási pont a beszélgetésre
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
BigBlackDog
veterán
válasz MaxxDamage #64168 üzenetére
"...és csak 16 Ohm -os az Imp. értéke (ami sajnálatos)..."
Miért? Hogyan hallod ezt?
Bluetooth füles mellett édesmindegy, hogy milyen DAC van a telefonban szerintem, úgysem fogja használni. Ha kábeles is jó lesz és nincs felső árhatár, akkor vegyél egy Westone W40-et (azzal szerintem nem fogsz rosszul járni, bár a telefon nem hozza ki belőle a maxot). Ha kicsit racionálisabb ársávban akarsz választani, akkor esetleg egy GR07-et hallgatnék meg. Vagy esetleg csak az itthoni beszerzés játszik?
Mondjuk nem teljesen értem az általad leírtakat. Miért akarod a legmagasabb kimenő jelszint elérését?
Egyébként imped
eancia, ha jól tudom. -
malphitee
senior tag
válasz MaxxDamage #64163 üzenetére
50ohm alattit fogsz találni 99%ban, lenyege a konnyu vezethetoseg? Miert kell neked pont 75?
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #56344 üzenetére
pl:ear hook
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #56039 üzenetére
Igazából fordítva szerintem ezeket nem lehet betenni, fül feletti behelyezés esetén. Próbálgatni kell az illesztékeket (esetleg szerezni Sony hybridet, az kényelmes, puha)
(#56040) Nigér Ha feljebb akar lépni akkor vmi normálisat vesz nem egy IE8-at Annak a hangminőségét sztem a VSD1 is übereli.
-
Nigér
őstag
válasz MaxxDamage #56039 üzenetére
Ha feljebb akarsz lépni IE7-ről, van egy szinte csak bejáratott IE8i-m, ha érdekel
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #56037 üzenetére
Nem túl fair összehasonlítás, az egyik újonnan olyan 80e , a másik meg 17e De igen, az IE széria anyagminősége nagyon jó, csak kár, hogy a hang az nem illik az árhoz.
-
fericske
addikt
válasz MaxxDamage #56034 üzenetére
A Piros a jobb oldal.
-
Nigér
őstag
válasz MaxxDamage #56034 üzenetére
Itt azt írják hogy a piros a jobb oldal, a kék a bal.
Gondolom a piros maradt a jobb, akkor a fekete a bal oldal lehet.
[ Szerkesztve ]
-
AGE-T
őstag
válasz MaxxDamage #55790 üzenetére
Én a W4R-ről váltottam, és kis kompromisszummal ugyan, de nekem rendben van. Minden nap használom. Edzés alatt is ok. Igaz egyszer már megtört a kábele, de otthon egy fél óra alatt javítottam.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
szentkuti11
addikt
válasz MaxxDamage #55786 üzenetére
Annak idején a sajátomat a LMUE webshopjából rendeltem, korrektül ment minden, tudom őket ajánlani.
-
szentkuti11
addikt
válasz MaxxDamage #55784 üzenetére
Hangban még sokkal többet is. Anyagminőségben sem rossz, de a Sennheisertől ilyen szempontból azért elmarad. Én biztosan a GR07-et választanám a kettő közül.
-
AGE-T
őstag
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #55778 üzenetére
Miről hajtanád? Ha telefon, akkor van tervben dedikált lejátszó?
(#55779) sg22 biztosan jól is szól, oldalanként 12BA, hmmmm Ati? Innen az E10, ha választani kell és sok mély az elvárás
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #55761 üzenetére
Rutinos kérdezőként tudhatnád, hogyha nem adod meg az árat, akkor nehéz válaszolni. Pl Westone W30, az jó (és mellé egy forrás, ha telefontról hallgatnád)
(#55760) domokosn ha hallottad és tetszett, akkor hajrá E10 (ami jó választás is a feltételeidnek)
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #55632 üzenetére
Tökéletesen megfelelő az E30.
Trance Dancs, Pop, (disco) zenére milyen füles az ajánlott? Sennheiser IE7 helyett? /ha leváltanám, mert már 6 éves lassan, bár ugyanazt adja, mintha új volna! /L
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #55630 üzenetére
A drága $-t kell sajnos megfizetni... Külföldről rendelve olcsóbb, de hamisítják (de lehet, hogy a selejtes darabokat adják el), így abban van rizikó...
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #55627 üzenetére
Ez az az E30, igen.
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #55627 üzenetére
Az a baj, hogy kitétel a Mo-i rendelés...
Ha ez nem lenne, akkor ott a Vsonic VSD1-VSD2 pl, amik hozzák ezt a szintet olcsóbban (a drága $ sajnos minden árát felvitte, az E30 régen olcsóbb volt) -
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #55620 üzenetére
Mivel sportoláshoz kell én mindenképp fül felettit ajánlanék. Ha szempont az itthoni beszerezhetőség, akkor Soundmagic E30 a legjobb hangú szerintem az adott kategóriában.
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #55618 üzenetére
Ha kérdés van, csak nyugodtan, de elvben abban az árkategóriában sok más nincs, amit ajánlani szoktunk
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #55616 üzenetére
Az összefoglalóban lévőkkel mi a gond?
-
benfolds
őstag
válasz MaxxDamage #55614 üzenetére
szvsz nem annyira alap az a füles, nekem is olyan van és sokkal jobb, mint a htc-hez járó beats vagy amivel az iphone jön. persze rengeteg sokkal jobb van, de tapasztalatom szerint 10 e alatti kategóriában egész jól helytáll.
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46340 üzenetére
Azért 4év nem kevés idő, simán meghalhat a driver benne, mint ahogy nem egy esetben meg is történt itt már IE7-8al, és akkor mindjárt nem lesz olcsó.
Ne így legyen, és használd örömmel. -
Kobe
veterán
válasz MaxxDamage #46335 üzenetére
öhm...ha ennyire olcsó volt, akkor azért lehet felmennék headfira, vagy valami másik honlapra ahol le lehet ellenőrizni az eredetiségét, képekkel összehasonlítva pl. Jobb félni, mint megijedni, de pl ha amazonon is 160 dollárért van használtba, akkor lehet elgondolkoznék miért adta valaki 15-ért.
Én pl Bangkokban nem egy plázában láttam 7000 ft körül olyan fake beats füleseket, hogy igen nehéz lett volna elsőre, de még talán harmadszorra is megmondani, hogy hamis, volt is aki szatyorszám vitte őket ugyanez SH, AKG, Bose márkákra
-
szentkuti11
addikt
válasz MaxxDamage #46327 üzenetére
Hát a tied már 3-4-5-ről indul.
-
Kobe
veterán
válasz MaxxDamage #46324 üzenetére
Valamit nagyon felreertettel, ha szted az problema hogy olyan jo minosegu a kabel hogy nem torik meg, es nem lesz 2.het utan olyan mint a szinuszritmus
Az meg hogy a gyari tipek meretben nem passzolnak az en fulemhez (nem anyagban), azt megint nem ertem miert lenne anyaghiba -
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46321 üzenetére
Akkor élvezd, hallgasd, de nem javaslom, hogy eltévedj egy fülestalálkozóra
-
Kobe
veterán
válasz MaxxDamage #46321 üzenetére
Marmint milyen anyaghasznatra gondolsz ? Vagy kifogasokra, pontosabban. Csak mert en egyre sem emlekszem, hogy irtam volna
-
raven12
senior tag
válasz MaxxDamage #46292 üzenetére
ha olyan hangerőn hallgatod, ahol potenciálisan fennáll az erős torzítás veszélye, az már régen rossz.
megott: Én nem találtam ragasztómaradványt a GR07-en Akkor hogy is van ez MINDEN egyes darabbal?
Szép dolog a márkahűség, de egyszerűen el kell fogadni, hogy olcsóbban van jobb.
Csak azért nem fogok Ford T modellt venni, mert az volt az első tömeggyártású autó és forradalmasította a közlekedést.Ati: Azt hittem, neked nem tetszett az ie800, ez kellemes meglepetés!
-
Ati1979
veterán
válasz MaxxDamage #46277 üzenetére
Hallgass meg más füleseket is.
Én hallottam az ie7-et és nagyon gyengének találtam. Köröket ver rá az sm e30 és VSD1.
Azok inkább az ie8-cal vannak egy szinten.Az ie7 nem ér 10k-t sem sajnos...
Többen állítjuk ezt nemcsak én.Füles találkozóra hozhatod legközelebb. Ott majd meghallod.
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46282 üzenetére
IE8 75eért kapható, de a hangja alapján kb 10e-t ér... Az, hogy milyen régi egy cég kb semmit se jelent ebben az esetben, az sh nagyrészt abból él, hogy ennyien ismerik, így rémes ár/érték mellett is el tudja adni a füleseit. A Vsonic pár éves, mégis ár/értékben kiemelkedő füleseket gyárt (GR07, VSD1, és valszeg a VSD3-5 széria is ilyen lesz)
-
szentkuti11
addikt
válasz MaxxDamage #46282 üzenetére
15k-ért nem volt irreális vétel, de a 100 még kimondva is nevetséges.
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46280 üzenetére
Ha onnan nézem, hogy a VSD3 olcsóbb, új, és hangban szinte biztosan jobb akkor nem. Ha onnan, hogy olcsón vetted, akkor talán
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #46277 üzenetére
Az ilyen telefon mellé csomagolt fülesek általában a hulladék kategóriát képviselik, ahhoz képest nem csoda, hogy az IE7 is jelentős előrelépés, szégyen volna, ha nem lenne előrelépés. Viszont azért lehet, hogy érdemes egyszer majd kipróbálj néhány egyéb fülest is, ha mást nem csak viszonyításként, hogy el tudd helyezni a jelenlegi felhozatalban.
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #46274 üzenetére
Ezek az adatok még akkor sem mondanának sokat, h aigazak lennének, és nem pofátlan módon hazudnának a gyártók kb minden egyes értéknél. Még tlaán az impedanciának van köze a valósághoz, de igazából az sem egy mérvadó tulajdonság, amíg nem valami extrém értékről van szó.
Tessék hinni raven12 kollégának
És ez rád is vonatkozik ricsi0307, nem szabad nézni ezeket az adatlapokat, kb olyan informatívak, mitn a Turbó rágón vagy Lutra albumban levő dolgok
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46093 üzenetére
Igen, cselesek...
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46091 üzenetére
Nincs készleten, kipróbáltam a rendelést
Hát azért erről sheratan tudna mesélni, hogy mennyire akarnak nem a saját nyelvükön kommunikálni...
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46088 üzenetére
Tudsz kínaiul?
Van ilyen, én is várom az beszámolókat róla, nem mintha bármi szükségem lenne rá, de akkor is...
-
doki13
aktív tag
válasz MaxxDamage #46088 üzenetére
http://penonaudio.com/brands/VSONIC/VSONIC-VSD3S
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46084 üzenetére
Az ebay-on lévő azért olyan drága, mert még alig kapni és nyerészkedni próbál. Lendme-n lesz majd, csak ki kell várni
-
törölt tag
A gyártóból semmit nem fogsz tudni kiszedni, jellemzően nem válaszolnak emailekre.
-
doki13
aktív tag
Honnan rendelnéd?
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46057 üzenetére
Mert volt egy kb 20db-os tétel, még nagyon az elején van a gyártás. Ennyiért vette: klikk
-
Kobe
veterán
válasz MaxxDamage #46052 üzenetére
LMUE n vettem a szerda hajnali kiarusitasban
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46024 üzenetére
Komplett VSD1S volt asszem ~49$, de ebben -=Libria=- kollégával konzultálj, ő rendelt egyet a Lendme-től.
(#46023) sheratan Látszatra igen, de ugye cselesek ezek a gyártók
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #46020 üzenetére
A képek alapján cserélhető, igen. Ebay-en lesz kábel hozzá, még nagyon új...
Lendme egy nagy fülhallgatós oldal, ebay-en is jelen vannak. A jelenleg ebay-en kapható darabok lényegesen drágábbak, mint amennyiért a Vsonic adja (kb 10e Ft)-=Libria=- mennyiért rendelted meg végül?
[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
válasz MaxxDamage #46020 üzenetére
azért rendelj onnan, mert kb. legolcsóbb és Szingapúrból jön trackingel!
-
raven12
senior tag
válasz MaxxDamage #45707 üzenetére
majd ha veszel és letesztelhettük!
-
kemcso
Ármester
válasz MaxxDamage #45605 üzenetére
10-20e kategória Vagy mire gondolsz?
(#45606) sunnyi összefoglaló + Apple earpods, mint ott nem szereplő ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz MaxxDamage #45601 üzenetére
Tök mindegy mint írnak le a specifikációk a hangja a lényeg.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
kemcso
Ármester
Szerintem a VSD1 hangja is jobb, mint az SE215-é. Szigorúan csak a hang, a felépítése nem (viszont majd 3db VSD1 kerül egy SE215 árába)
Sokkal jobb Már a VSD1 is sokkal jobb a gyári fülesnél.
(#45602) dekrer Lendme-vel nem szokott lenni gond, én az e-bay-es oldalukról rendeltem a múltkor, de csak azért, mert nem akartam regisztrálni.
-
Deck
titán
Az oldalról rendeltem amit itt linkeltek be és paypalen fizettem. Ott a VSD1 akciós is most.
PS5
-
epigramma
tag
válasz MaxxDamage #45557 üzenetére
Na igen, a kis tok okos megoldás
epigramma: "Irodalmi műfaj. Rövid, tömör, csattanós költemény."
-
epigramma
tag
válasz MaxxDamage #45546 üzenetére
Itt van angol nyelvű teszt.
Én is használtan vettem annó, és nem volt vele gond Ha jól láttam arra a fülesre is van még garancia, szóval ha valami gebasz lenne, akkor jól jön
Amúgy elég tartós füles, a kábele vastag, és nehezen törik meg, de nyilván ha vigyázol rá, akkor sokkal tartósabb
-
epigramma
tag
válasz MaxxDamage #45525 üzenetére
Viszont tényleg csak akkor ajánlatos, hogyha nem fog zavarni, hogy a kábelt nem tudod "hagyományosan" elvezetni, csak és kizárólag a füled mögött.
Egyébként saját tapasztalat alapján mondhatom, hogy megbánni nem fogod. Nekem teljesen kényelmes volt, bár az elején sokat kellett szenvednem azzal, hogy hogy tegyem be a fülembe De amint rájön az ember, onnantól nagyon király!
-
epigramma
tag
válasz MaxxDamage #45522 üzenetére
Minőségibb zenehallgatáshoz nem ajánlottak a vezeték nélküli fülesek..
Amúgy ha jó izoláció kell, akkor vegyél Shure SE215-öt.. aprón van 14ért még eladó ha jól láttam. Annyi, hogy az fül fölötti kábelvezetéses, viszont bitang jól kizárja a külső zajokat!
-
dudika10
veterán
válasz MaxxDamage #45520 üzenetére
"Buszon pl. a buszt hallani lehet, max. hangerő alatt... "
Ha 70 évesen is szeretnéd még hallani a busz hangját, akkor javasolnám, hogy szokd meg már most.
Nincs olyan fülhallgató, amivel teljes mértékben ki tudod zárni a busz hangját, viszont olyan van, amelyik max hangerőn el fogja nyomni, aminek egyenes ági következménye, hogy a normálisnál sokkal előbb süket leszel mint az ágyú.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
epigramma
tag
válasz MaxxDamage #45520 üzenetére
Üdv!
A kollégák szerintem a Soundmagic E10-et ajánlanák neked, ha fontos a mikrofon megléte. Ha nem, akkor nagy valószínűséggel az előbbi gyártó E30-as típusát, vagy a Vsonic VSD1-et.
Tisztelet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Akvarisztika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile (ARPG)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest