Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stellaz
veterán
-
stellaz
veterán
gianni85 fórumtárs jóvoltából megkaptam a szűrőket a FatEart fülesemhez.
-
stellaz
veterán
válasz btraven #93819 üzenetére
Akkor az 1 méteres hosszabbító + a kb 1,2 méteres kábel az elég lehet. Mondjuk súlya már van a kis füleshez mérten, én egy székkel támasztom alá és akkor úgy sem húzza a fülem, ha végig a levegőben lógna a kábel. 2 méteres hosszabbító nekem is jobb lenne, talán rendelek még egy egy méterest én is.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Ha most ebben a pillanatban engem kérdezel, akkor veszel egy NiceHCK Tracelesst 1 dollárért welcome deallel AliExpressről és lesz egy igen jó hangú megoldásod nagyjából ingyen. Javasolnám még Nova fórumtárs Phoenix fülesét is, ami a nonplus ultra lenne, csak lehet, hogy a teló kevés lesz neki, de ezt Nova tudná igazán megmondani.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Valakinek nincs eladó 2 darab öntapadós szűrő Letshourer S12 vetőcsövére, amit egy borítékban hajlandó lenne nekem elküldeni?
Kínából így karácsony előtt lehet, hogy sokára jönne meg.
-
stellaz
veterán
Úgy tűnik, hogy ez az olcsó earbud próbálgatás a konzum hifizés egy egész fenntartható formája
-
stellaz
veterán
válasz -NoVa- #93719 üzenetére
Mondjuk én a gyengébb hangú iemek hangjával nem tudok kibékülni. A Buds2 (de a Linkbuds S is) nálam telejesen alkalmatlan zenehallgatásra, maximum ha olvasok a buszon és háttérben szól valami.
Mondjuk earbuds tekintetében viszont az olcsóbbak is tök jók, azokkal nincs ilyen gondom.[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz chubii #93683 üzenetére
Nekem is jobban ül a fülemben, mint a monk, pedig tényleg egyformának tűnnek.
Én most a moddolt HE400SE és a FatEart-öt is meghallgattam közvetlenül egymás után. Jobbak, persze, de azért sokkal, de sokkal közelebb van hozzájuk a Traceless, mint ahogy azt az árából bármilyen módon le lehetne vezetni
-
stellaz
veterán
válasz btraven #93679 üzenetére
Már nem tudom mi hozta, de teljesen ingyenes volt.
Most rákötöttem a Goblura Illetve a K9-re. Fasza, bár telefonnal is teljesen jó. A 20 dolláros Monk V2S-el összehasonlítva ennek simább a hangja, szebbek a mélyei, valahogy egységesebben szól, pedig az is jó tud lenni. Munkahelyre is tökéletes az ilyen cucc, kifelé nem halladszódik, de azért hallom, ha szólnak hozzám.
Marha jó kis cucc, veszek majd tartalékba egy-két darabot, meg fateromnak is egyet zenét hallgatni -
stellaz
veterán
Megjött a Traceless Hát ez beszarás, 391 forintot fizettem érte szállítással együtt és szerintem nincs két hete, hogy megrendeltem.
A kivitelet teljesen ok, jó minőségű műanyagnak és a kábel is hozza az alap elvárható szintet.
Teljesen friss, 10 perce szól, simán csak telóra van rádugva, simán a teli szivaccsal, de ez rohadt jó Nagyon jó kis mélyei vannak, nem érezni tompának, vagy magas hiányosnak. GoBlu mélykiemelésével kíváncsi vagyok, hogy mit mutat majd
Egy podcastba is belehallgattam, nagyon frankón hozza az emberi beszédet.[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Etymotic Er4P: Baromi jól szól ez a cucc. Energikus, de sosem bántó, részletes, finom mélyei vannak, kényelmes, könnyű, jól izolál, könnyen hajtható. A GoBluval remek párost alkotnak.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Mai zsákmány, gyakorlatilag nem is volt használva
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz Albert.Tamas #93579 üzenetére
Mondjuk azt érdemes is
-
stellaz
veterán
válasz Albert.Tamas #93577 üzenetére
Köszi, rendeltem is egyet. Új reggel a 392 forint nem tűnik nagy kockázatnak
-
stellaz
veterán
válasz btraven #93555 üzenetére
És akkor mit mondanál pl egy Phoneixre
Ajánlanám egyébként a Venture Electronics cuccait is, de a Monk V2S-nek a kábele 2 év alatt teljesen eloxidálódott (bár nincs mivel összevetni, hogy ez mennyit rontott effektíven a hangján).
A pár dollárosokból neked melyik lett végül a kedvenced? Aludni is jó ezekkel, a VE-nek van egy Slim Metal nevű cuccuk, az 20 dodoó, talán rá is próbálnék, de a kábele ugyanaz szerintem, mint a Monknak, és 20 dollárért már zavar, hogy a kábele így tönkre megy magától. -
stellaz
veterán
válasz FőDudu #93550 üzenetére
Megértem. Egy szint alatt egyszerűen nem szeretek iemmel zenét hallgatni, de ez akkor lett világos , amikor vettem egy Etymoticot, hogy ja, ezt így is lehet.
Ugyanakkor van egy 20 dolláros Monk V2S earbudom, amit nagyon szeretek hallgatni. Mindenben sokkal rosszabb, mint a többi cuccom, de mégis, sok zenével egyszerűen élvezet hallgatni. Énekhangok kifejezetten gyönyörűen tudnak szólni rajta. -
stellaz
veterán
válasz szaki58 #93492 üzenetére
Nálam a Phoenix igényelte a leghosszabb bejáratást, de az konkrétan torzított magasabb hangerőn, de az is kb 20 óra múlva már közel véglegesre beállt, utána már csak kicsit változott.
A sziszegés nálam abszolút kizáró ok, ami nem ficsőr, hanem komoly bug.[ Szerkesztve ]
-
-
stellaz
veterán
válasz -NoVa- #93440 üzenetére
Sajnos nekem ebből semmi nem jött át, mert a PowerDac nálam nem akart rendesen működni. A P1 és a HE400SE is szokolrádiósan szólt róla. bármit allitgattam rajta.
Az Oxygene mélyei is nagyon nagyon jók voltak, az számomra megidézte a Beyer hangzását hangszeres zenén (csak villanyos zenén meg kicsit steril).
A FatEarth előnye számomra, hogy eléggé műfaj függetlenül tud jól szólni.
-
stellaz
veterán
válasz FőDudu #93436 üzenetére
A FatEarth planár, de annak van brutális mélye, sőt, pont mintha több levegőt is mozgatna. Jobban hasonlít a hangja egy hangfalas rendszerre, mint egy dd fülesre, de ezt nem tudom jól körülírni. Pluszban elég könnyű hajtani is, az iFi GoBlu remekül elviszi, legalábbis ballanced kimenetről.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz FőDudu #93424 üzenetére
A legdurvább, ami hallottam, az Nova Mangird Tea fülese volt, ami nálam vendégeskedett 1-2 hétig. Az olyan volt, hogy szól nyugisan a zene, aztán hirtelen mintha az ég szakadna az emberre
Kicsit bánom is, hogy nem vettem meg, bár kicsit fárasztó volt azért egy idő után.
Helyette viszont lett a planar FatEarth, aminek még jó mélyei vannak és valahogy teljesen más, mint a dd fülesek mélyei, de nem tudom ezt jól megfogalmazni.[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
-
stellaz
veterán
Megtaláltam most a Huawei/1More fülesemet és megint egészen elképesztett, hogy hogy lehetett ilyen szúrós, sziszegős fülest csinálni. Bizonyos dolgokat még jól is csinál, de az összkép az nagyjából hallgathatatlan.
-
stellaz
veterán
válasz gianni85 #93365 üzenetére
Zajban szerintem az izoláció a lényeg. Direkt kipróbáltam pl az Oxygent buszon, de ott teljesen elvész a minősége. Az Ety azért zseniális, mert az a GoBluval tényleg bárhol képes átadni a zenei élményt.
Itthon a FatEarth planar iemet használom, annak elég durva mélyei vannak és egészen különleges térábrázolása.
-
stellaz
veterán
Amiket hallottam vagy van nekem ebben az árban:
- TANCHJIM Oxyge: bár ez az új verzió nem tudom miben másabb, mint a régi, de az (a régi) egy fantasztikus füles. Nagyon finom, definiált mélyek, semmi bántó hang. Hangszeres zenén villant igazán nagyot. Élvezet hallgatni. Hifigoról 74 ezer most.- Etymotic er3xr - ez a kicsit mélyebbre hangolt verzió (Xr=extend3d range), mint az SE (stúdió edition). Utóbbi is jó egyébként, nekem az van. Kicsit melegebb forrással igazán jó. Minden zenén jól szól, nagyon precíz hangja van. Nagyon nagyon jól izolál, zajos környezetben csak ilyet ajánlanék, de egyrészt valaki csak ránéz és már nem meri betolni a fülébe, másrészt gyári illeszték beszerzése kis méretben elég macera, bár usában rögtön tudsz is venni hozzá pár szettet, nem adják drágán (14 dollár 5 pár), csak a szállítás 50 dollár + vám + áfa. Más gyártónak is van hozzá cucca, de azért elég spéci a kialakítása.
Viszont illeszkednie csak a hallójáratban kell, mert egy könny , egy vékony cső az egész, kb lehetlen, hogy kimozduljon magától.+1 tipp: Ha csak otthon vagy viszonylag csendesebb környezetben szeretnéd használni a fülest, akkor Nova valamelyik earbudja, amelyik belefér a füledbe vagy jobban teszik a hangja. Hangzásban közelébb van a minőségi nyitott fejhallgatókhoz, miközben alig halladszódik kifelé. Ha belefér a füledbe, akkor nagyon szellős, kényelmes viselet, szivacsokkal egész tág határok között lehet a hangját módosítani.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz -NoVa- #93317 üzenetére
A grafén jó volt, csak a csatija nem barátkozott meg teljesen a GoBluval, még alátéttel is maradt probléma, aztán ez rohadt idegesítő volt.
Az, hogy a hosszabbító tiszta réz anyagból van, az még bekavarhat az ezüst kábel mellé? Mert azt akkor megvárom még, mielőtt variálni kezdek. -
stellaz
veterán
válasz btraven #93313 üzenetére
Nemsokára megjön az 1 méteres xlr - 4,4 Openheart hosszabbító kábelem, majd beszámolok róla, hogy milyen. Szimmetrikus kábel esetén szerintem maga a kábel hossza nem kellene, hogy beleszóljon a hangminőségbe.
Nova felé viszont egy kérdés. A FatEarth a grafén kábellel létezik, hogy kiegyenlítettebb volt, mint ezzel az ezüsttel? Most a moddolt 400SE mellett valahogy kicsit szűknek és nyersnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Ma hallottam Novánál a Cayn RU6 - Tulku G7 párost. Huh... fantasztikusan szól. Abszolút természetes hang, semmi nem túlzó, semmi nem hiányos, energikus, mégis bármeddig lehetne szerintem hallgatni.Nme is tudom, mit lehetne még írni, mert amit hallottam, az alapján egyszerűen nem lehet belekötni. Az embernek az az érzése, hogy nem tech demót hall, hanem tényleg a zenét prezentálja. A Xelento 2 is hasonló, az egy fokkal még kényelmesebb kivitelben, de azt hiszem, ha most így rá kéne böknöm valami endgame dologra, akkor a Cayn + Tulku G7 lenne az, mert így egyben a kiegyensúlyozottsága és finomsága abszolút az ízlésemhez passzol.
-
stellaz
veterán
Spinfit illesztéket honnan érdemes rendelni?
-
stellaz
veterán
Fontos a jó izoláció a nyugom szempontjából is. Az előbb pl egy nőstény masztodon üvöltve feltépte a metró ajtót, felrángatta húzós kocsiját és üvöltözött tovább, meg rugdosta a metrót.
És ebből én semmit nem hallottam tőle 3 méterre Abszolút semmit
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Rámtört némi konzum kényszer és a FatErth-höz nézegetek kábeleket. Alapvetően a kinézet miatt, de persze ne legyen hangban rosszabb, mint a mostani grafénes kábel. (2pin, 4.4, ballanced, earhook)
Erről a kettőről mi a vélemény? Érdemes lehet ezekkel foglalkozni?
1
2
Esetleg valami más ebben az árban?
Design számít: lila és hasonló árnyalatok előnyben, de nem a hang rovására.[ Szerkesztve ]
-
-
stellaz
veterán
-
stellaz
veterán
válasz Malfroy #92707 üzenetére
Mondjuk nem véletlen, hogy ugyanazt a fejest/fülest a tesztelők képesek teljesen ellentétes megállapításokkal jellemezni.
Sundara CB fejesre van aki azt írta, hogy eléggé magas kiemelt, más meg hogy visszafogott magasai vannak. Azért ennek elég objektív dolognak kéne, hogy legyen.[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
...
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Tanchjim Oxygen: Novától kaptam kölcsönbe ezt a kis csodát. Viszonylag apró, masszív fém háza van. Nálam ballanced kábellel van és főleg iFi GoBluról megy.
Elképesztően finom hangja van, mélyre menő, ütős basszusokal, miközben egyáltalán nem mászik a közepekre.
A hangszeres zenék egészen fantasztikusan szólalnak meg, élethűen, részletesen, erőteljesen, dinamikusan. Nekem abszolút a Beyerdynamic Xelento élményét idezi. És egyáltalán nem fárasztó a hangja, kellemes hallgatni bármeddig.
Elektronikus zenén ez a nagyon finom hang némi sterilitást kölcsönöz neki és ez talán az egyetlen apró kritikám a hangjával kapcsolatban. A térábrázolása szerintem picit szűkebb, mint mondjuk a Fath Earthé, viszont a hangszeres zenéket olyan élethűen hozza le, hogy a jelenlét érzetet kiválóan megadja.
Szerintem abszolút end game füles lehet bárkinek.[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Ma voltam ismét Nova fórumtársnál.
iFi GoPad + Xelento. Bluetooth és tws kivitel, olyan előadás móddal, amiért mások fizetnek egy zenei klubban. Ízlelgessük egy kicsit a jövőt.Illetve hát véglegesen hazatér velem a Fath Earth planár füles, ezúttal ezüst helyett grafen kábellel. A Go Bluval együtt alul mintha kiegyenlítettebb lenne, de megmaradt az planárosan durva, feszes mély és az a különleges térábrázolása.
Nem olyan természetes és légiesen könnyed koncert élmény, mint a Xelento, de nagyon élvezhető, hosszanhallgatható, fejhallgatós élményt ad. Mikor kölcsön volt nálam, már akkor teljesen függővé váltam a hangjára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Feiyu Tech Feiyu pocket + tok + 32sd evo sd 4k 60fpshez
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4 Processzor,hibátlan állapotban!
- Intel Core i7 12700KF felbontott processzor, 36 hónap garancia, Áfá-s számla
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest