Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
fery02 #94214 üzenetére
GoBlu és BTR15 is bátran ajánlható részemről.
Ha otthonra kell tenni-venni, érdemes a többiek által ajánlott pár dolláros hagyományos fülesekre rápróbálnod, mert egyrészt tényleg jól szólnak, másrészt otthonra praktikusabb, ha nem dugítja el a füled.
Ha bejön, olcsón megúsztad, ha továbblépnél, már tudod merre indulj (Nova fülesei felé mindenképp érdemes), ha nem jön be, akkor az az 1-5 dollár nem vág a földhöz és nézhetsz IEM-et
Mondjuk IEm-ből nem tudom, hogy ebben az 50-60 ezres (listaárú) ársávban mi van, de lentebbi dolgok közül nekem még az ajánlott gyöngyszemek sem jöttek be, kicsit fentebb viszont meg már baromi jó cuccok vannak. IEM esetén nálam a basszus a kritikus pont, az összes olcsóbb füles szenved attól, hogy ilyen hosszabb lecsengésű mélyei vannak, amit én nagyon nem szeretek.
Fentebb már nincs ilyen probléma. Flathead esetén meg egyáltalán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- További aktív témák...
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest