Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
epigramma
tag
Üdvözletem!
Jön a karácsony, meg minden, párom pedig a karácsonyi muzsikákat szívesen hallgatná a buszon Piroska panaszkodása helyett, ám a régi fülhallgatója kezdi megadni magát.
Olyan dolgokat mondott, hogy "annyira örülne, ha kisebb lenne a lyuk rajtaaaaaa", meg hogy "ez olyan bumszli, valami kis cukit szeretnéééék".... Szóval valami vékonyabb vetőcsöves kialakítással rendelkező kis IEM-et keresnék. Ajánlottam neki - mert hát "annyira zavar, hogy a kábel nekicsapódik a kabátnak és zeng a fejem tőle" - fül fölöttit, ugye járt nálam Shure SE215, 315 ÉS 425 is az évek során, nekem bejöttek, de ő hagyományosát szeretne...
Tehát ha esetleg valakinek van tippje, hogy olyan 10.000 forintig, milyen értelmes füles van, ami lehetőleg kisebb kialakítású és vékonyabb vetőcsöve van, azt szívesen fogadnám
Előre is köszönöm!
epigramma: "Irodalmi műfaj. Rövid, tömör, csattanós költemény."
-
epigramma
tag
válasz epigramma #74178 üzenetére
Ha emlekeztek par napja irtam, hogy 10ezer forint ertekben vettem ebayrol egy hibasan arult shure se315 fulest. Na a jo hir hogy mukodik mind a ket oldal tokeletesen semmi baja, szepen szol minden kieggel, dobozban szerintme megerte az arat
-
epigramma
tag
Az egyik oldal biztos nem jo az elado szerint. Viszont potom penzert vettem 10k volt cakk-pakk, doboz, kabel, tartozekok, es legalabb egy mukodo oldal
Lehet, hogy driver hiba, viszont amire nem kerdeztem ra nala, hogy fokozatosan halkult el vagy valamilyen mechanikai behatas miatt.
Mindegy, lenyegeben megerkezik ugyis az lesz az elso, hogy megprobalom eletre kelteni.
Amugy nem tartom kizartnak azt sem, hogy nem probalta a masik oldalt, vagy azt sem hogy csatlakozo hiba a fulesben es nem a kabelen.Egyebkent koszi az infot, ha van valamj es erdekel Titeket majd kuldom az update-et.
-
epigramma
tag
Sziasztok,
Tegnap hozzájutottam egy SE315 fuleshez. Egyelore szallutas alatt van meg nemetorszagbol. Az elado szerint az egyik oldal nem szol. Eseteg van Miskolc kornyeken valaki, aki egy proba erejeig tudna kolcsonozni egy mmcx csatis kabelt a fuleshez?
Illetve mennyire passzolhat a benne levo driver pl. egy 846 housingjaba?epigramma: "Irodalmi műfaj. Rövid, tömör, csattanós költemény."
-
epigramma
tag
válasz szentkuti11 #48976 üzenetére
Nekem egyszer volt a buszon (Miskolc), hogy ellenőr fel, nekem a fülem bedugva, nem hallottam, megböki a hátam, hogy "jegy, bérlet, valami??", nézek rá értelmesen, venném ki a fülest, integet, hogy hagyjam, és továbbmegy Tehát nem lehetetlen.
-
epigramma
tag
válasz szentkuti11 #48488 üzenetére
pü!
-
epigramma
tag
válasz BigBlackDog #48483 üzenetére
érdekel 2BA füles? eladom az se425-öt, aztán látom aktuális itt is
-
epigramma
tag
Uraim, valakinek VSD3/VSD3S-sel kapcsolatban tapasztalatok?
-
-
epigramma
tag
Kicsit off:
Ki tud véleményt mondani a galaxy tab 3 hangjáról? Ideiglenesen lenne, csak érdekel, hogy "minőségi" zenehallgatásra alkalmas-e vagy sem Mert ha nem, akkor valami más után nézek. Csak addig lenne, míg a notim szervízbe vonul, de addig is legalább hasonló minőségben élvezném a zenéimet meg a filmeket..
-
epigramma
tag
válasz kemcso #45589 üzenetére
Én gondolkoztam rajta, hogy tesztelés céljából rendelni egyet..
Amúgy paraméterek alapján nem rossz Bár az valószínű, hogy parasztvakítás... ki tudja?Ati1979:
Tényleg az bár nekem tetszik. Kicsit olyan különleges hatása van az egésznek.. Azért nem jönne szembe az utcán Bár shure fülessel sem találkoztam még a környéken
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
válasz MaxxDamage #45557 üzenetére
Na igen, a kis tok okos megoldás
-
epigramma
tag
válasz MaxxDamage #45546 üzenetére
Itt van angol nyelvű teszt.
Én is használtan vettem annó, és nem volt vele gond Ha jól láttam arra a fülesre is van még garancia, szóval ha valami gebasz lenne, akkor jól jön
Amúgy elég tartós füles, a kábele vastag, és nehezen törik meg, de nyilván ha vigyázol rá, akkor sokkal tartósabb
-
epigramma
tag
válasz MaxxDamage #45525 üzenetére
Viszont tényleg csak akkor ajánlatos, hogyha nem fog zavarni, hogy a kábelt nem tudod "hagyományosan" elvezetni, csak és kizárólag a füled mögött.
Egyébként saját tapasztalat alapján mondhatom, hogy megbánni nem fogod. Nekem teljesen kényelmes volt, bár az elején sokat kellett szenvednem azzal, hogy hogy tegyem be a fülembe De amint rájön az ember, onnantól nagyon király!
-
epigramma
tag
válasz MaxxDamage #45522 üzenetére
Minőségibb zenehallgatáshoz nem ajánlottak a vezeték nélküli fülesek..
Amúgy ha jó izoláció kell, akkor vegyél Shure SE215-öt.. aprón van 14ért még eladó ha jól láttam. Annyi, hogy az fül fölötti kábelvezetéses, viszont bitang jól kizárja a külső zajokat!
-
epigramma
tag
válasz MaxxDamage #45520 üzenetére
Üdv!
A kollégák szerintem a Soundmagic E10-et ajánlanák neked, ha fontos a mikrofon megléte. Ha nem, akkor nagy valószínűséggel az előbbi gyártó E30-as típusát, vagy a Vsonic VSD1-et.
Tisztelet!
-
epigramma
tag
válasz honfoglalo #45502 üzenetére
valamiért a füles háza emlékeztet az egykori HTC Diamond hátlapjára
-
epigramma
tag
A soundmagic füleseket a kollégák folyamatosan szokták ajánlani. Szerintem is megér egy próbát. Ha majdnem minden fórumtársnak ajánlották ebben az árkategóriában, és szerintem rossz tapasztalat még nem jött róla, akkor bőven megéri a pénzét!
A fül feletti kábelelvezetés nem rossz dolog, mert a kábelzajt majdnem teljes mértékben megszünteti, ami pedig nem hátrány Meg nekem személy szerint kényelmesebb is, mint a hagyományos!Szerintem bátran menj neki az E30-nak ha nem fontos a mikrofon (márpedig zenehallgatáshoz nem kell ). Ha kell a MIC, akkor pedig hallgass kemcso kollégára, és vedd meg az E10M-et
Várjuk majd a fejleményeket
-
epigramma
tag
válasz callmeakos #45115 üzenetére
Nekem ez a sony fules annyira nagyon sz@r volt, hogy arra szavak sincsenek :/ 0 izolacio, 0basszus. Mintha egy szappanosdobozbol szolt volna a muzsika.. :/
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
válasz kerekfej #44920 üzenetére
Nem tudom, nekem megérte a pénzt, amiért vettem (jó, nem boltból, hanem aprón, de 2 hónapot volt használva..).
Ha nem a hangminőséget nézzük, akkor összeszerelési minőségre, tartósságra, izolációra a kategóriájában kiemelkedik (SZERINTEM). Na meg a hangminőség is szubjektív. Valakinek bejön a 215, valakinek nem (meg valakinek van összehasonlítási alapja nekem nincs), nekem személy szerint a legjobb fülesem volt a 425 előtt
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
válasz Ati1979 #44849 üzenetére
Hát azért mondom, hogy kicsit drágának találom.. De egy névvel ma már bármit eladsz
Lehet, hogy durva példa, de szerintem rátennél egy gagyi fejesre egy mitt'omén skrillex matricát, hogy azt ő csinálta, és már vennék a népek, mert fú milyen király.
-
epigramma
tag
válasz Ati1979 #44595 üzenetére
Tudom, tudom. Annak is eljön az ideje
Tudom, hogy gázosak ár tekintetében, de a kábellel nem lenne gondja (elvileg). A kezelőjével sem (elvileg), mert "Nokiás", nekem más gyártó headsetjét nem akarta felismerni headsetként, csak fülesként az az aljas telefon, azért ajánlottam neki azokat. Bár ha újabb Lumiája van, akkor lehet, hogy azokkal már nincs ilyen "probléma".
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
válasz Ati1979 #44592 üzenetére
Attól tartok, hogy a WP valamiért nem kezeli azokat a füleseket, amik nem külön ahhoz vannak. Nekem legalábbis nem lehetett semmit kezdeni a vezérlőjével, tök mindegy, milyen mikrofonos headsetet nyomtam bele. (lehet más a pinkiosztása vagy mije a dugójának?)
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
válasz picirizs #44591 üzenetére
Nem tudom, hogy vagy vele, de nekem is Lumia van, igaz, nem a mostani széria, hanem még a WP7, ha neked is, akkor körülbelül mindegy milyen fülest veszel hozzá, sz@r lesz a hangzás (nekem egy Shure SE425 van hozzá újabban, és nagyon kakán hajtja meg )
Ha újabb, akkor sem biztos, hogy a legjobb hangzást kapod meg, de tapasztalataim szerint, a WP készülékekhez nem jó az, ami mondjuk az androidhoz vagy az iOS-hez igen. Volt egy Marley fülesem, amin volt mikrofon meg vezérlők, és pl. androiddal nem volt semmi gondja, meg iOS-sel sem (ipod classic meg touch simán vette a vezérlőről a dolgokat), de a Lumiám az nem. Szóval itt olyan füles kell (szerintem), ami külön a WP telókhoz van készítve.
A Coloudnak vannak ilyen headsetjei (agybadugós a POP, és nyilván nem egy audiofil kategória, de a csavarodásmentes kábel és a gomb (bár csak egy gomb van, és azzal kezeled a felvevést, az előreléptetést, a visszaléptetést, hangerő nincs ).
Vagy még vannak a MONSTER fülesek a Nokiához. Ebből is van agybadugós itt.epigramma: "Irodalmi műfaj. Rövid, tömör, csattanós költemény."
-
epigramma
tag
Na, próbálgattam az SE425-höz kapott bogyókat. A szilikonokat nem, mert azok nem izgatják a fantáziámat, viszont észrevettem, hogy a szivacsok közül a közepes szivacs, ami a 215nél k*rva jól szigetelt, a 425nél fika... Jó-jó, szépen szól, de nem volt az igazi... rátettem a sárgát (kíváncsi voltam), és láss csodát, sokkal jobb
A nagy szivacs nagy lenne a fülembe, a közepes meg ezek szerint kicsi. Most kipróbálom, hogy mennyire nyom a sárga, hogyha hosszabb ideig használom...
Egyébként nektek milyen tapasztalatotok van a sárga szivaccsal SHURE füleseknél?
-
epigramma
tag
válasz szentkuti11 #44511 üzenetére
Még visszább óva intettek a Fiio-tól
Ati1979: Cerwin Vega D1... polchangszórók. Elég régiek már '70-'80-as években gyártották őket ha jól tudom.
-
epigramma
tag
válasz Ati1979 #44508 üzenetére
Nyilván
Mondjuk egy audiofil hangrendszer, mondjuk egy sztereó már pl. eléri a milliós nagyságrendet.
De mondjuk nekem a szobába elég az a CV D1. Ettől többre már nem is igazán vágyom a szobába, max egy király erősítőre majd... egyszer.
Szóval majd amikor eljön az ideje (ami hamarosan itt van), akkor beruházok egy komolyabb forrásra.
Amúgy mit tudnál ajánlani forrásnak, mondjuk ilyen 100k-ig?[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
válasz Ati1979 #44506 üzenetére
Köszönöm!!
Hát sajnos a jobb forrás várat még magára Igazából nálad láttam először ezt az Astell&Kern cuccot, és megtetszett, de az AK100-as kütyüjük is 180k körül mozog itthon (ha jól láttam). Múltkor ajánlották az IBASSO-t.. De ez már a jövő homályába vész, hogy mire lesz majd keret
De amint tudok, úgyis beszerzek egyet. Lassan átcsap betegesbe ez a törekvésem Egyes ismerőseim szerint már így is sokat költöttem fülesre... Na, de kinek a pap, kinek a papné
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
Uraim, büszkén jelentem be, hogy nagy kavarodás közepette, de megérkezett az új családtag, egy SHURE SE425!!
Nos, először tartottam tőle, mert külföldi fórumokon sokan nem voltak elégedettek a mélyeivel (bár az zavar a legkevésbé, ha kevés van belőle). Na még a postán kinyitottam a csomagot, kibányásztam a fülest, és meghallgattam telefonról.
Az eredmény kb. az mint az SE215-nél (a lumia 800 elég fosul hajtja a füleseket, ezt tény), viszont a magasak sokkal tisztábbak voltak.Hazaértem, az volt az első, hogy bedugtam a gépbe, és meghallgattam gépen is. A barátnőm nem fog örülni, mert szerelmes lettem Ez a füles egy csoda, vagy nem is tudom. A mélyek ütnek, van benne "erő", a közepek nagyon szépen kijönnek, és a magas is gyönyörű! A zenékben olyan részletek kijönnek, amiket eddig sosem hallottam. Lehet, hogy én vagyok elfogult, de eddig ez a legjobb fülesem!
Rohadtul boldog vagyok. Majd idővel még jelentek, hogy mi újság, mert ezek az első benyomások a fülesről, és elsőre imádom (bár ez nem valószínű, hogy fog változni).
-
epigramma
tag
Hát ha mindenképpen mikrofonos kell, és telefonhoz használnád, akkor egy pl. Nokia WH-208.. 3990 edigitaléknál, és saját tapasztalat alapján nem rossz füles. Alapból ilyen volt a telefonomhoz (lumia 800), a telefon nem hajtott ki rendesen, de pl laptopról hallgatva a zenét elég szépen megszólalt.
Fülbehelyezéskor van driverflex, az elég zavaró volt, de ebben az árkategóriában szerintem nincs olyan, amiben nincsEgyszóval szerintem az megérné (bár hangerőgomb nincs rajta, csak egy felvevőgomb )
Vagy a Nokia Coloud Pop.. 5490, és jókat írnak róla.
Ezek inkább headsetek, szóval csodát ne várj tőlük.. de mind a kettő agybadugós, és az előbbi nekem bejött amíg nem lett meg az első komolyabb fülesem (onnantól változtak az elvárások ).
De ajánlanám, hogy kérdezz körbe a többieknél is, mert én annyira még nem vagyok benne ebben a fülhallgatós dologban, de igyekszem
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
Nem tudom, elektrós zenékhez a mélyhangolt fülesek jobbak (gondolom).. Igazából az edigitalnál nem találtam a megadott ársávban fülest, a mediamarkt kínálatát meg nem ismerem annyira. Szóval az edigitalnál nézd meg a ezt.... mikrofonost nem találtam ennyiért
Annó volt egy pioneer fülesem, 2 évig húzta, rohadtul szépen szólt (az árához képest), csak aztán kiment a jobb oldala.
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
Sajnos elmarad a beszámoló az armatúrás élményeimről... Az eladó meggondolta magát, és mégis szüksége van a fülesre..
Remélem azért majd egyszer valamikor sikerül beszereznem egy ilyen fülestepigramma: "Irodalmi műfaj. Rövid, tömör, csattanós költemény."
-
epigramma
tag
válasz BigBlackDog #44379 üzenetére
Úgy tudom, hogy a dinamikus füleseknél bejáratás után tisztulnak a dolgok. Szebben fog szólni.
Egy külföldi fórumozó szerint a bejáratás azért jó, mert elvileg akkor szólal meg először a füles, tehát "összerázódnak" a dolgok a fülesben. De nem tudom, hogy ez igaz-e meg ilyenek, azért OFF
Javítsatok ki, ha tévedek
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
válasz Meridius11 #44370 üzenetére
szerintem fülesfüggő is, meg persze illeszték és megszokás. Amúgy meg először nekem is szokatlan volt az első agybadugósom, de aztán azóta csak olyanokat nyúzok
szóval ezzel azt akartam mondani, hogy idővel megszokod (gondolom)
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
válasz Ati1979 #44354 üzenetére
Nos uraim, köszönöm a segítséget Úgy döntöttem, hogy egy próbát megér nekem, mert még sosem volt armatúrás fülesem, és érdekel az a világ is
A héten szerintem tudok majd írni róla, hogy megérte-e (nekem) a várakozást.
-
epigramma
tag
válasz #16820480 #44308 üzenetére
Hangkarakterben amúgy a természetes hangzást szeretem jobban, szóval mindenféle beállítás nélkül. Többnyire mindenféle zenét hallgatok, a klasszikustól a metalcore-ig szóval elég széles skálán mozog a zenei ízlésem, de pl. EQ-t sosem használok (nem tudom, hogy ez mennyire jó vagy nem).
-
epigramma
tag
válasz #16820480 #44308 üzenetére
Neked már volt szerencséd hallani a kettőt egymás mellet/után? Sokat olvastam az armatúrás fülesekről, hogy szebb hangja van, pontosabb, de mondjuk kevésbé "bassheadeknek" való. Mondjuk azért vettem a 215-öt is, mert sok jót olvastam róla, a 425-ről sem kevesebbet, szóval ezért hezitálok rajta.
-
epigramma
tag
válasz contaxg #44309 üzenetére
Nyilván fontos legtöbbször iPodról hallgatok zenét, az meg a 215-öt jól kiszolgálja... Ha esetleg a 425-nek kevés lenne (márpedig nem kizárt), akkor összekuporgatnék egy olyan kütyüre, ami kihajtja (ha jól tudom a Fiio-nak van olyan lejátszója, ami hipercsúcsszuper).
-
epigramma
tag
Üdv!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, mint hozzáértőkhöz, hogy jelenleg egy Shure SE215 fülest használok. Lehetőségem van arra, hogy egy SE425-höz hozzájussak, de nem tudom, mennyire érné meg a csere, ezért ebben szeretném kikérni a véleményeteket.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok