- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Futáshoz, kocogáshoz kellene egy jó fülhallgató. Van egy Sennheiser CX 400 II-őm, de ezt nem szívesem fognám be erre a célra (mert féltem
), de van egy pár ezer forintos Denon-om is (In Ear és azért nincs rossz hangja). Gyakorlatba még nem próbáltam, de szerintetek ez a kis Denon is megfelel a célnak? Eléggé szoktam izzadni futás közben, így nem tudom, ez mennyire számíthat a fülesnek. Vagy vegyek inkább egy direkt sport célú olcsóbb fülest?
Az ajánlóban a Meelectronics M6 van egyedül ilyennek megjelölve, de ez és a P-jelölésű változata is alig kapható itthon és úgy is kb. 9K volna. Nincs esetleg valami olcsóbb -még elmegy- típus? Max 5K -ra gondoltam.
Vagy hagyjam inkább és jó lesz az a Denon, nem eshet baja az izzadságtól esetleg?
A másik kérdésem az lenne, hogy valami normálisabb karra rögzíthető futós tokot tudnátok ajánlani hozzá (az mp3 lejátszóhoz), vagy hogy melyik webshop árul ilyeneket?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest