Új hozzászólás Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz LOTR #6121 üzenetére

    Cáfolni? Miben? Szerintem a tejes ügyben várjuk meg a sokat tejet ivó topiklakó(k) visszajelzését 30 nap múlva, hogy a tejfogyasztás elhagyása mit eredményezett!

    Más: nagyon apró dolgok a legegyszerűbbek. Például minden étkezés előtt 3 deci sima víz szépen eltelít, és utána kevésbé fogjuk telezabálni magunkat. Másik, hogy egyszerre max kétféle ételt együnk: például rizs majd utána hús ebédre. Illetve étkezésnél tartsuk be a helyes sorrendet, azaz először a hígabbat fogyasszuk mindig (ha sok fogásos az étkezés muszájból), és a könnyebben emészthetőt. Pl. sorrend: víz, desszert (szénhidrátos étel), köret, hús/tojás. És bizony ehhez nem kell a mennyiséghez nyúlni, hanem csak a helyes sorrendet betartani. Nem kell napi 5 étkezés. Igazából kettő elég, de megszoktuk a hármat, így legyen három.
    Kipróbáltam, és működik. Bár a kollégák elég hülyének néztek egy darabig a céges étkezdében, milyen sorrendben eszem az ételeket. De csak egy darabig:)

    Egy ajánlott irodalom: Peter Kelder, A fiatalság forrásai. A könyveben nem csak a tibeti jógakorlatok szerepelnek, hanem a táplálkozásról is sok szó esik!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák