-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Itt én elsősorban a részletgazdagságra gondoltam, ami FSX esetében a legfontosabb, figyelembevéve a játék fizikai hiányosságait, ami pedig ezen a téren ennél a gépnél az eddigi leírásokból és a képekről egyelőre kiderül, az igen komoly. A fejlesztéssel kapcsolatban úgy értettem,hogy mivel szimulátort fejlesztenek, így nyilván van fejlesztőcsapatuk is, az pedig,hogy egy rakás add-on gyártó náluk forgalmaz, nyilván befolyással bír majd az adott fejlesztőkre és kissé könnyebbé teszi majd az optimalizálásokat, összehangolásokat a saját szimulátorukra.
Mellesleg, ha az addon kiadás mellett egyben nem fejlesztők is , akkor ezt a repülőgépmodellt a PR csoport fejleszti? -
fatal`
titán
válasz Gizmo94 #4279 üzenetére
Nem lesz annyira kidolgozott mint a PMDG modellek, inkább a látványra mennek (nem a modellre, hanem a működésre, rendszerekre gondolok), legalábbis ezt mondták, Ők maguk. Még az Airsimmer Advancedra is kiváncsi leszek.
Az Aerosoft nem fejlesztő csak kiadó, így a szimulátor fejlesztésének kevés köze van az fs kiegészítők fejlesztéséhez. Ettől függetlenül remélem hogy egy jó szimulátort adnak ki.
[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
válasz cintula187 #4276 üzenetére
eddig nekem sem jött be, de most megnéztem... szerintem ez egy érintőképernyő, csak valódi gombokkal...
boeing:
jah, végre valami notmális a wilco után... már ideje volt -
Gizmo94
veterán
Ez nem szimplán profi, ez félelmetes. El sem képzeltem eddig ekkora fokú részletgazdagságot és precizitást.. Ha ez a gép kijön, azt hiszem, a PMDG és a többi gyártó is összeszedheti magát rendesen.
Ha pedig előbb-utóbb ezen a színvonalon elkészítik a flight simulatorukat, ráadásul egyben az egyik legkomolyabb add-on gyártók is, a microsoft termékei vészes gyorsasággal mennek majd a levesbe.Hát ez bizony nagyon ott van.
-
boeing
őstag
Aerosoft Airbusa,képek,Infok.
[link] -
boeing
őstag
válasz cintula187 #4276 üzenetére
Nem tudom mert nem jön be a link.
-
boeing
őstag
válasz cintula187 #4272 üzenetére
Ez már fanatikus nagyon,de én is elfogadnám
-
cintula187
addikt
Hali!
Ismét érdekesség, de ez nagyon bejön.
Csávókám a kb 170GBP -s érintőpaneles kijelzőt használja FMC nek. Szerintem írtó ötletes. Itthoni beszerzést sajnos nem találtam.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
boeing
őstag
válasz cintula187 #4269 üzenetére
És szaggatott mint állat?
-
cintula187
addikt
Csak érdekesség: A Chuck című sorozat 3.évad 5.részében FSX el és saitek joyokkal irányitanak távolról egy 747-est.
-
Bundee69
tag
Van egy pár kép a PMDG B747-8i új modelljéről: [link] FSX alá
-
Gizmo94
veterán
válasz cintula187 #4261 üzenetére
Semmit nem hagytál ki.
Az FMC-ben a FO Panelnél megnyomod az L1 gombot, ez a CDU II Menu Request, és már el is tűnt az üzenet.
Ez valami virtuális CDU...
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
PMDG MD-11-el kapcsolatban lenne kérdésem. Amikor cold&dark ból indítok olyan kék karakteres kísér végig az úton, hogy "CDU2 MENU REQUEST". Nagy probléma nincs belőle, de érdekel mit hagytam ki amiért ezt írja ki.
Előre is köszi.
-
fatal`
titán
válasz vzsolo2225 #4257 üzenetére
Köszi, ki is nyomtatom.
-
Taylory
csendes tag
Köszi szuper !!!! leszmég esetleg más gépekről is ???
-
boeing
őstag
Gratula,jó lett ki is nyomtatam a doksikat.
-
vzsolo2225
tag
Szevasztok!
Megpróbálkoztam a PMDG MD-11 új, Advanced tutorialjának lefordításával. Elérhető ITT. -
AirBooms
addikt
Hát, nem a pénz miatt, de nem tervezem az áttérést FSX-re. Örülök, ha jól megy az FS9 - nem akarok újabb gondokat a nyakamba. De hirdesd meg a PH apróban. Csak elviszi valaki. Bár ennyiért talán inkább megtartanám... Nem csodálom, hogy sajnálod a kiadott 18k-t... Én is sajnálnám.
-
v!ct0y
veterán
FSX 5 ezerért valakinek nem kell ?
-
Cypresss
senior tag
válasz andorra #4138 üzenetére
Sziasztok,
Elnézést a kései válaszokért. 30 óra is kevés volna mindenre, emiatt igyekszem minden kérdésre ebben a levélben válaszolni. Remélem ez nem probléma, sohasem voltam nagy fórumozó, így nem tudom mi a szokás, de jobbnak ítéltem meg, ha egyben válaszolok.
Andorrának: Igen, egyelőre az a terv, hogy mindkét FS-re (9 és X) megjelenik a 737NGX, ugyanis az FS-t használók aránya 60-40-ben oszlik meg (60százalék FS9 40 százalék FSX, igaz a számok hónapról-hónapra közelítenek egymáshoz) a probléma itt abban jelentkezik, hogy a két programnak egészen más technikai paraméterei vannak, (igaz nem sokban, de módosított a motor, DX9 vs DX10, fizikai modellezés, az FS9-nél ugye a gép fizikai jellemzőt egy táblázatból számolja ki a program, ami rettentő elavult, FSX-nél ez már picit jobban működik, bár még mindig nem egy X-Plane, stb). A probléma fejlesztői oldalról annyi, - ahogyan azt te is láthatod a felsoroltakból - hogy tulajdonképpen másfél gépet kell fejeszteni, ami másfélszer nagyobb mennyiségű munka, programozás, tesztelés. Ezért is olyan borzasztó drága az MD11-es hibrid változata.
A gép mozgásának és rezgéseinek fizikai modellezése nem fps-függő, hanem az alkalmazott motoré. Az FS9 motorja erre sajnos teljességgel alkalmatlan. Erre a problémára talán az aerosoft 2012-ben várható saját szimulátorra jelent majd megoldást.Gerysonnak: Szia! Mindkét helyről ismerjük egymást. Örülök, hogy hallok felőled. Jelenleg hatvan dollár körüli összegről tudok, de a végleges ár természetesen még sok mindentől
függ.
"Conformal Magnetic Heading Digits" mágneses géptengely írány folyamatos ellenőrzése azt hiszem, és az IRS rendkívül pontos működéséhez van köze talán. Valóságban van jelentősége, szimulátorban semmi.Gizmo94-nek: Nagyon boldog lennék, ha igazad volna, de hidd el, hogy vannak egyenlőbbek az egyenlők között is. Nem véletlenül hagyta el másfél éve a PMDG-t a programozók akkori vezetője Lefteris. Elég nagy viták voltak közte és Robert között. Azt se felejtsd el, hogy egy (amerikai nézőpontból) kis vásárlói potenciállal rendelkező országból dolgozom, tehát nem figyelnek minden szavamra, még akkor sem, ha az éppen - szerintem - fontos volna. De én így is örülök, és nem foglalkoztat különösebben a dolog, csinálom, amit rám bíznak. Természetesen amit tudok, megosztom veletek.
Tudomásom szerint a 737NGX lesz a PMDG első HD-textúrás gépe. Már persze abban az esetben, sikerül optimális FPS-t találni...
Az FSX motorjához már biztosan nem nyúl senki, mint említettem az aerosoft vágott bele egy új és teljesen más alapokon nyugvó, a jelenlegi modern szabványokat kihasználó szimulátor fejlesztésébe. [link] Jelenleg a motor kiválasztása folyik, annyi már biztos, hogy DX11-et fognak használni. Azt hiszem nem kell hangsúlyoznom, hogy ez vizualitásban mit jelent, de fejlesztői oldalról is sokkal könyebb lesz vele dolgozni, a DX10 ugyanis borzalom és rettentő nehézkes.Ha valamit kihagytam volna, vagy kérdés van, jelezzétek!
Sziasztok a legközelebbi alkalomig!
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Korcsii
őstag
hunfatal!
végre egyel kevesebb avatar, ami miatt összekeverhetem az FSX/FS9-etamúgy a C++ szerkesztő progi (IDE) felülírt valami fájlt, ami miatt most az FSX a betöltés végén hibaüzid dob... ajh... megint legózhatok... csak most valószínűleg valami eldugott rendszerkönyvtárban van a hiba, és nem az FSX-ben
-
Geryson
addikt
Tök jó a videód, szerintem nem is volt olyan gáz a vége. Egyetlen "tanácsot" fogadj el tőlem, ha nem sértelek meg. A siklópályát olyan 180 körül fogd meg, volt ott még 240 mérföldnél is több ahogy láttam, az azért brutál hiszen a TMA-ban 220 a max. még elhagyáskor is. Szóval 180 (egy ekkora géppel pláne), full flaps és akkor már könnyebb is leszállni! Gratula mégegyszer Lufthangya 18 Hevi!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
fatal`
titán
válasz cintula187 #4219 üzenetére
CDG-ről volt Vidim: LFPG-LHBP Link
-
fatal`
titán
válasz cintula187 #4217 üzenetére
PÜ ment.
-
boeing
őstag
válasz cintula187 #4217 üzenetére
Az nincsen sajnos.
-
boeing
őstag
válasz cintula187 #4215 üzenetére
Igen mert az ember kiad érte valag pénzt.Én most ezért használok FS2004-et ,de egy kicsi FSX.CFG piszkálásal kihoztam a FSX-böl 15 fps-t,ferihegyen.
[ Szerkesztve ]
-
boeing
őstag
válasz cintula187 #4213 üzenetére
Egy kicsit hányósra sikeredet,kicsit elfogyott a levegő a szárnyak allat Igen Aerosoftos 1.50,és nem szaggat annyira mint FSX,ott lehetetlen szépen landingolni.
-
cintula187
addikt
Szép landolás volt ez manual -on. A vége meredek lett, de ennyi kell az utasoknak
Örülök, hogy Gizmóék megbékéltek! Viszont én ezt a videót nézve, szvsz a FSX jobban néz ki. Viszont az dícséretes, hogy ferihegy addon (gondolom ez aerosoftos volt nem a default) úgyanolyan jól néz ki szinte mint FSX en mégsem akad szarrá.
-
Gizmo94
veterán
válasz AirBooms #4202 üzenetére
Így igaz, valóban megbeszéltük a dolgokat, teljesen értelmetlen vitát folytattunk, ami a végére sajnos eldurvult. A magam részéről én is elnézést kérek a topiktagoktól, term. AirBoomstól is a túl erős jelzőkért.
A jövőben békés mederben folytatjuk tovább, inkább építő jellegű eszmecserékkel. -
Korcsii
őstag
31L, és ha a az ILS, majd PAPI szerint jössz le (legalább 1-2 piros), akkor jóval finomabb lehetett volna a leérkezés... és nem tudom, miét volt annyi figyelmeztetés, de elég zavaró volt még nézni is, nemhogy repülni
na de én nem akarok hasonló vitát, szóval köszönjük a videót ilyen magasról még talán nem is láttam ferihegyet közelről
és most vissza programozni... így, az érettségire való jelentkezés határideje előtt nemsokkal úgy döntöttem, hogy Pascal helyett lehet jobb lesz a C programnyelv de azért még bele kell ásnom magam, hogy biztos a legjobb döntést hozzam... és sajnos megint a nem repülök hullámvölgyben vagyok, de jövő hétvégén úgy is BAV groupflight
[ Szerkesztve ]
-
boeing
őstag
Egy kis videócska tölem L31 Landing MD-11-el.
[link] -
boeing
őstag
FS 2004 alá valami jó kis Sceneryt ki tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500