-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Pushbach traktorral lehet valahogy kanyarodni tolatás közben?
-
Cypresss
senior tag
Jön, jön! Csak a fiúk kisebb fáziskésésben (fejlesztés közben szétment a csapat) vannak, de az ígéretek szerint karácsonyra készen lesznek.
Posky A320 tényleg nincs, de az A330 azért nem olyan rossz, hátha hakynak az is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Cypresss
senior tag
Szia,
Rosszul tudod, van és használják. De én csak az A-380-asról és az Antonovról beszéltem, MD-11 szóba sem került. De nem ez a lényeg.
Kipróbáltam az NGX-en a reversert, jelentem hibátlanul működik, tolatásra is használható. A WX radar, viszont rettentő szánalmas jelenlegi formájában. A programozók szerint, azért mert a csapadékot például nem képest optimálisan leképezni és megjeleníteni az FSX motorja. Van is róla egy thread valahol, igyekszem előkotorni, ha érdekel valakit.A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
haky
senior tag
PMDG-n kívül kinek van még használható rep modelljei fs2004-hez? MOst tudtam meg, h a highfly studio is fs2004-et használ. Nekem konkréten A320-as kellene, lehetőleg legyen olyan jó mint a PMDG 737-800,900. VC+minden
Aki másnak retyvetyutyu...
-
Cypresss
senior tag
válasz Korcsii #5972 üzenetére
Leginkább farokhajtóműves és légcsavaros gépeken használják, de van olyan videó is ahol olyan gép tolat ezzel a módszerrel, ahol a hajtómű gondola (és persze a hajtómű is) a szárny alatt van. Igaz, ilyet mindössze egyszer láttam én is.
[ Szerkesztve ]
-
Cypresss
senior tag
Szia,
Ahogy hunfatal is említette; FS9-nél AES a megoldás, de ezzel csak olyan reptéren lesz traktorod, amit támogat a program, default reptereken Shift+P vagy amit beállítasz, de FSUIPC-ben is turkálhatsz, ha jobban szeretsz ott állítgatni.
[ Szerkesztve ]
-
haky
senior tag
válasz vzsolo2225 #5962 üzenetére
utánaolvastam és többen jelezték már ezt a problémát, ami lehet nem is probléma. mind1. A pushback truck-ot, hogy tudom előhívni, h jöjjön és toljon ki a csáptól?
-
haky
senior tag
válasz vzsolo2225 #5960 üzenetére
az megy hátrafelé tényleg, de a csáptól így a 737-800 vagy 900-al nem tudok kiállni...
-
haky
senior tag
MI lehet a baj? PMDG 737-800-as, állok egyhelyben majd tolok egy max reverse-t és 5 perc múlva is csak áll. Meg sem moccan hátrafelé. FS2004-ben. míg fsx-ben a default géppel is tudok hátrafelé menni. Pedig a múszerek szerint, sőt még külső nézetben is látszik a "sugárfordító" működésbe lépése.
-
fatal`
titán
válasz Korcsii #5950 üzenetére
Bazze, neeee
Köszi
Hát ez hatalmas fail a részemről. Mentségemre legyen mondva, hogy nagyon furcsa az FSX géplistázása az FS9 után. De vannak itt problémák, Budapest teljesen elszállt. Házak a vízben, csomó Landmark hiányzik (Budai Vár, egy csomó híd) Valami nem stimmel.
-
fatal`
titán
Repül valaki DA Fokkerral FSX alatt? A jobb oldali pilótaülésbe tesz és baromi idegesítő, hol lehet ezt átállítani?
-
-
-
haky
senior tag
MI lehet a baj?
fs2004+rex
A rexben beállítok mindent, minden pipa be, majd betöltöm a választott textúrákat. Majd fly now, leteszi tálcára a játékot meg nem indítja el. Ugyanez reptervnél is. Ha pedig én elindítom manuálisan a játékot akkor még a hírét se látom, hogy benne lenne a rex felhői, stb. Időjárás sem változik egyszerűen nem megy.
D meghajtón van mind a kettő, 64bit-es renszer windows7 prof..Aki másnak retyvetyutyu...
-
Korcsii
őstag
-
fatal`
titán
Na letörölte.
Aerosoft Faro X released for FSX, FS2004 version planned later this summer.
Más: Felraktam LHBP X-et FSXre és sivatagtextúrát tölt be, meg a taxiutak is szarok, gyakorlatilag az egész. Mi okozhatja ezt? Frissítettem 1.5re, avval még nem néztem, de majd este megnézem és ha még mindig szar akkor linkelek egy képet is. Hátha már valaki a leírásból tud segíteni
[ Szerkesztve ]
-
haky
senior tag
Scenery készítésben tud valaki nekem segíteni?
-
Korcsii
őstag
a videó alatt van egy zászló... rámész, akkor kijön egy menü... legalsó: sérti a jogaimat - sérti a szerzői jogomat...
ui: kulturáltan is lehet fogalmazni... ezt ma már harmadszor írom le valamilyen oldalon... akár mit is vétett, de sokszor eredményesebb, ha normálisan közelítesz hozzá..
-
haky
senior tag
Aki még nem ismeri:
[link]
"a fölöttünk zajló eseményekről szóló linket"[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Csak én abból indultam ki, hogy mindkettő 7200-as és 32Mb-cash-es volt. Most két egy Tb.-os van, persze nem egyformák, egy Seagate és egy Samsung. Tervezem a lecserélésüket két egyforma WD-ra, ha összejött, akkor megint megpróbálom a raidet, mivel ha nálad bejött, nálam is be kell. Amúgy nekem sem volt soha élsímítással gondom...
-
Gizmo94
veterán
Lehet,hogy én néztem el valamit, mert bár próbáltam többféle raid-et is, de azon kívül,hogy minden gyorsabb lett, az FSX jobban szaggatott. Mondjuk, nálam nem egyformák típusra a vinyók, amikor próbáltam, akkor pedig még méretre sem voltak azok. Ez könnyen lehetett probléma.
-
-
Korcsii
őstag
nem olyanom van, dx10-et sem használok, és nem is ugrál ennyire az fps-em, de 58xx-ről jut eszembe, hogy nemrég felleltem egy ShaderModell 3.0 modot FSX-re... én nem vettem észre változást, de állítólag 58xx-nél érezhető...
[link] - a readme olvasása kötelező, illetve a backup se hülyeség...
szerk: én nem cserélek, jó a 4850-esem, igaz más játékkal is játszok legalább ennyit 20+ FPS-em legyen meg stabilan, az a lényeg... igaz néha alá megy, de nem diavetítőzök...
[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
Hasznal itt vki ATI 58xx kartyat vagy kimondottan alapbol dx11-es karit? Nekem ha dx9 modba fut FSX fps 8 fps - 75 fps kozott ugral, de dx10 alatt semmi gondom csupan az, hogy kifuto palyak talaja stb neha villog ami zavaro?!
-
Korcsii
őstag
nincs, valószínűleg azért, mert túl kicsi piac vagyunk, mint magyarok, mint azok, akik itt szeretnének repülni, kifejezetten photoscenery-vel.. FS9-hez ha jól tudom készül(t) VFR scenery (ha jól tudom csak domborzat+úthálózat), de az se hoz olyan látványt, amint az előbbi kép...
[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
Nem ilyen scenery-t szeretnék látni:
Hanem valami ilyesmit:
-
Géjza
őstag
Létezik részletes Magyarországra vonatkozó scenery? Bp környékén van egy nagy kocka, ami szép és részletes, de mindenhol máshol alap textúra van csak. Konfig: FSX+GEX Europe+REX+Ferihegy és Sármellék.
-
haky
senior tag
válasz Gizmo94 #5905 üzenetére
Na megnéztem a betöltések gyorsabbak, játék alatt pedig amikor nézelődtem akkor eddig beletöltött most nem lehet észrevenni, úgyhogy maximális elégedettség a RAID0-val.. Tehát az FSX is jobb lett. Szerintem valamit Te nézhettél el anno. Nekem 2db csont ugyanolyan HDD van: 2x500GB Samsung HD502HJ...
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
A rendszert gyorsítja, ez így igaz, sőt, a programok futását is. Amint tapasztaltam, az FSX viszont nem szereti. Hogy miért, fogalmam sincs. Bár lehet,hogy nálam nem volt valami ok, de többszöri próbálgatás után is egyértelműen rosszabbul, akadozva futott.
[ Szerkesztve ]
-
haky
senior tag
128k-ban fűztem. Az egész rendszerem felgyorsult, durva dolog ez . Az FSX -et még nem néztem.
-
haky
senior tag
Valaki próbálkozott már Raid0-val? Mennyit gyorsít az FSX-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest