Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Igazi jó kis vígjáték, ajánlom mindenkinek. Nem a tucatamerikai böfögős csúnyánbeszélős kreálmány. Nagyon jól szórakoztunk rajta...
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
spiky03
veterán
Pedig nem volt rossz az UNCLE emberei.
Jó az tény, hogy nem ér fel a Bad Boys-hoz, de simán nézhető. Voltak benne jó akciók, meg jó egysorosok, meg poénok.
Én nem bántam meg, hogy megnéztem moziban. Vsz még itthon is megnézem majd eredeti nyelven is.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
pohár
félisten
válasz emiki6 #73694 üzenetére
Uncle
mindenki mondja, hogy ilyen jó, olyan jó, előbb nézem meg szerintem a Bad Boys 2-t huszadjára, mint azt, pláne itthonamúgy nem tudom, de valamiért nagyon ellenszenves egy film nekem, abszolút nem fogott meg a hangulat sem
hétvégén viszont Maze Runner 2, hujujuj
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
Magnum_
nagyúr
ajánljatok pls most estére valami pörgös filmet.
Amit még nem láttam.Köszi!
I humbly and respectfully decline™
-
emiki6
veterán
Nem sokat, de azok alapján, amiket olvastam, láttam, hallottam nem fogom megnézni, nem ér annyit.
Az uncle-lel nem lőhetsz mellé, az év egyik legjobb filmje.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
spiky03
veterán
Hoppá mi van itt.
[link]Remélem nálunk is megjelenik a 2.rész.
Az első nagy kedvenc és nagyon várom a 3.részt is, remélem mindenki visszatér és Will Smith nem fog b*ziskodni, hogy nem szerepel benne.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BITBOYS
addikt
Pláza ásza 2.
-
mark!
őstag
Lehet kicsit későn jövök rá, mert május óta van kedvezményem egy szabadon választott filmre. A kérdésem: A Hangya jó lett?? Vagy várjak a Star Wars VII-re? Esetleg egy másik filmet nézzek? Mostanában nem követem a filmes ipart, így kaphatnék egy pár tanácsot, hogy milyen film lett jó?
Szerk: Az Everest mennyire jó??
[ Szerkesztve ]
>
-
gyuromoj
veterán
válasz james001 #73674 üzenetére
Jópofa.
Ami 2. nézésre feltűnt pár napja annál a résznél amikor kitör a I-Rex.
Előtte egy csomó ember volt ott, mivel még építették a helyet, sőt Pratt előtt elfut egy mellényes ember. Na azok hova a fenébe lettek és miért csak ketten maradtak kb. 5mp alatt?!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
gyuromoj
veterán
-
Dilikutya
félisten
válasz gyuromoj #73666 üzenetére
Ez a Quantum egy új szervezet, korábbi Bond filmekben nem szerepelt még. Bár a Quantum csendjében elég visszafogottak voltak, az valami mellékága lehet a SPECTRE-nek. A SPECTRE talán a legnagyobb szervezet a Bond univerzumban, de mindenképpen a legikonikusabb. Ennek a vezetője Ernsat Stavro Blofeld. Valószínűleg a legismertebb Bond főgonosz, Dr. No és Scaramanga csak utána jön.
Még a korai James Bond filmekben tűnt fel, talán már a 2. részben láttuk a sziluettjét, de csak később mutatta meg magát, addig Bond csak a jobbkezeit ritkította, már Dr. No is neki dolgozott, illetve a SPECTRE-nek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Tibiajax #73667 üzenetére
Van is egy ilyen figurám, még jó pár éve valamelyik ilyen geek áruház webshopjával nyertem egy Superman figurát, de az épp elfogyott, amit játékra felajánlottak, így választhattam azonos értékben.
Jól mutat a koporsós Nosferatu/A vámpír árnyéka és a szőrös Rémecskék díszdoboz mellett.Mindig jókat röhögök ezen a förmedvényen, nagyon bírom, szerintem lesz még neki hazai "mozis" premierje egyszer.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Tibiajax
nagyúr
Killer Klowns from Outer Space
hd,szinkron
Gyilkos bohócok az űrből. Alapfilm. főleg Dilikutyának.10/10
-
gyuromoj
veterán
válasz Dilikutya #73665 üzenetére
Elvileg Craig-nek 5 filmre van szerződése, csak ugye a QoS és Skyfall közötti csúszás miatt lehet nem tölti ki. Ha pedig új színész jön, akkor remélem nem valami "ripacs" kapja hogy a kiscsajok is megnézzék...
QoS-ban nem Quantum volt a szervezet neve, legalábbis ezt mondta a csávó akit kint hagyott a sivatagban?!
Amúgy ki ez a Blofeld, hol/mikor tűnt már fel?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Dilikutya
félisten
válasz gyuromoj #73664 üzenetére
Craig semmilyen véget nem kap. Gondolom, vége a filmnek, lezúzza Waltz-ot, pár év múlva pedig jön az új színész, ahogy eddig. Kíváncsi leszek én is, hova alakul a történet, a Spectre már a Quantum of Solace-ban felfedte a létét, a magyar címmel viszont nem tudok mit kezdeni, a Fantom hogy tér vissza.
Amúgy az imdb-n találtam egy érdekeset a Blofeld névre keresve, ebből nekem úgy tűnik, ez a Spectre-szál nem fog lezáródni ebben a részben, Blofeld-et valószínűleg ugyanúgy csak sejtelmesen látjuk majd, mint régen az elején.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyuromoj
veterán
Na a Craig féle Bond filmek újranézve. Gyorsan megnéztem a Spectre hivatalos trailer-ért. Nagyon kíváncsi vagyok milyen "befejezés"-t szánnak a sztorinak és talán Craig-nek?! Waltz pedig remélem lesz olyan jó, vagy jobb mint J. B. volt.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
félisten
-
aizen92
addikt
Heti érdekesség:
Melyik Amerikai elnök használta a legtöbbször a Fehér ház "moziszobáját"?
Jimmy Carter, úgy, hogy csak egy ciklust töltött be elnökként.
És ennél még mi a még inkább meglepőbb???A cikk végén van a lista, melyik évben milyen filmeket nézett......
És még azt hittem én vagyok filmbuzi és sok filmet nézek......Komment: Awesome list, Matt! 400 movies, estimate 2hrs avg per movie = 800 hours. Estimate 18 waking hours a day for a president, that’s 26.3K hours over a 4 year presidential term.
President Carter spent 3% of his waking hours as president watching movies. Fascinating.+ Aki hiányolná a Star Warst, azt nem a Fehér Házban nézte meg, hanem Egyiptom elnökével, Camp Davidben vetítették le nekik. WUUUUT?!!!
Ez számomra egy aranybánya , remélem másnak is. ( min. HáGé khhholléga )
Off:
Ezeket ha jól értelmeztem innen, a hivatalos Fehérházi "határidőnaplóból" szemezgették össze. Van itt minden kincs
Még lehet bővebb a lista, mert 365x4 feljegyzést valszeg, nem 100%-osan dolgoztak fel a gizmosok.
Amazing.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
devil-k
nagyúr
válasz callmeakos #73656 üzenetére
Na, igen! Az már egy másik és jobb kategória!
- mozi bolondéria -
-
félisten
-
Pearce
aktív tag
válasz bagyulajuve #73644 üzenetére
Elméletileg október 1. a dvd megjelenés. Kérdés persze, hogy fog-e tolódni.
-
törölt tag
-
gyuromoj
veterán
-
bagyulajuve
addikt
A Torrente 5 megjelenéséről tud valaki valamit? már elég rég ment a moziban
Resistencia eterna
-
-
aizen92
addikt
válasz spammer #73639 üzenetére
Nem találok szavakat....
Megalapozott érvelés, én megvettem.
Szintúgy naaaagyon rég láttam már a 2. 3. részt, nem fogom mostanság újranézni, de ha majd elővenném ezt mindenféleképpen megnézem előtte, hogy figyeljek ezekre a részletekre.
Olvasni meg nem fogok utána, mert 100% hogy összezavarodok és találok vagy 4-5 ugyanilyenjól? felépített ellenérvet.Köszi a videót! Gyöngyszem!
(#73640) Pearce: NightCrawler elég magasra tette a lécet. Kétlem hogy megüti.
de ettől függetlenül "ROCKY!" menjünk moziba alapon, biztos többen nézik meg. ( én még itthon se, elég 2 évente egy ilyen film. Utóbbi ugye a Warrior volt igaz, hogy 4 éve, de kettő között ilyen minőségi sport/harcművészet vagyminekhívjákezt filmet nem nagyon láttam, vagy láttam csak nem ragadt meg, szóval ja. )[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Pearce
aktív tag
Creed - Official Trailer 2 [HD] - nem érzem a hangulatot
The Jungle Book Official US Teaser Trailer - ez viszont eddig gyönyörűnek néz ki
-
spammer
veterán
Csak annak, aki már látta mindegyik Mátrix filmet, egy SPOILERes videó!
Nagyon rég láttam már a 2. és 3. részt, nem is olvasgattam sokat utána, szóval részemről csak annyi, hogy elég érdekes.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ferdzsoo
addikt
Ex Machina
8/10Nagyon tetszett, volt benne pár előre sejthető csavar, de a végét ki nem találtam volna, teljesen rendben van.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Karesz0995
tag
Coherence c. film záró jelenetére van valakinek valami magyarázata? Nagyon élvezetes volt, de nekem nem áll össze a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
-
Az új Hitman film tényleg olyan rossz mint a trailer-e? Érdemes megnézni?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
gyuromoj
veterán
Februártól forog a Prometheus 2
Galaxis őrzői vol. 2 – Nem csak Hulkot szedték ki a folytatásból
Kiderül Harrison Ford Deckardjának származása a Szárnyas Fejvadász 2-ben?
X-Men: Apokalipszis – Ekkor jön az első trailer?
A Karib-tenger kalózai 5 hasonló lesz, mint az első rész volt
Wonder Woman – Sean Bean és Eva Green lesznek a főgonoszok?
King Kong és Godzilla egymás ellen zúzhatnak
Az Adsz vagy kapsz 2 már folyamatban van[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Superbad- avagy miért ciki a szex?
Superbad
7/10Nos, egy igazi, alpári, bunkó, állat film, de nagyon jó! Tegnap este néztük meg és halálra röhögtük magunkat. Az fix, kell hozzá egy hangulat. Aki nem nyitott az ilyesmire, az bele ne kezdjen. A vége picit el volt nyújtva, 1-2 rész számomra felesleges volt. Borzasztó, micsoda kövér volt Jonah Hill 2007-ben.
Más:
Krampus trailer.
Igazi karácsonyi, fantázia-horror! Várós a részemről! A rendező az Adsz vagy kapsz c. filmet készítette eddig. Nekem az is nagyon tetszett.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz basaharc502 #73618 üzenetére
Volt pár éve a Mennyből az ördög, az egy jópofa film, bár nem annyira a minőségével tűnik ki.
Meg 2-3 éve készült egy Silent Night, Deadly Night remake is, tulajdonképpen mint film nem volt rossz, de az eredeti árnyékában teljesen fölösleges. De ezek nem mozifilmek, jobb-rosszabb karácsonyi horrorok évente jönnek ki DVD-re. Főleg rosszabbak.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bigdady
nagyúr
Ez a jurassic world nekem tetszett látvány jó volt 7/10, ill tűsarok miatt inkább 6/10
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
-
-
Dilikutya
félisten
válasz Magnum_ #73619 üzenetére
Elképzelem, ahogy eléd áll egy kétemeletes ház méretű állat, és nekiállsz szemekre lövöldözni.
Egyébként szemből ilyen helyzetben nem olyan egyszerű telibe találni.Amúgy meg nézzetek Oscarra gyártott mély társadalmi drámát, a kalandfilm, akciófilm, fantasy műfaja nem nektek való!
-
Magnum_
nagyúr
Jurassic World
Ez a film tenyleg ekkora bevetelt termelt?
Ha mar mindent elottek - rosszul - a korabbi filmekbol, legalabba kapu nyitasa lett volna teatralisabb.
A cime meg lehetett volna mondjuk Fear of indominus rex. Jurassic franchise nelkul. Csak egy masik park.
4\10 (3,63\10)(Senkinek nem jutott eszebe kiloni a szemet?)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
basaharc502
aktív tag
válasz radi8tor #73586 üzenetére
Végre ismét eszébe jutott valakinek, hogy a karácsonyi témát is meg lehet közelíteni kicsit másképp . Kérdés, hogy adják-e majd a hazai mozik? és valóban karácsony környékén, mert úgy lenne igazán flash.
Egyébként félelmetesen sz@r felhozatal van karácsonyi témájú, hangulatú filmekből már hosszú évek óta. Egyáltalán lehet beszélni mozis felhozatalról? Mert szerintem nem. Pedig szerintem karácsony előtt 1-1 komolyabb vagy éppen vicces ünnepi hangulatú filmre mennének az emberek szép számmal...hát még egy project x féle filmre szilveszter előtt/után
-
Dilikutya
félisten
válasz dellfanboy #73613 üzenetére
Galaxis őrzőit nem láttad?
-
gyuromoj
veterán
válasz dellfanboy #73613 üzenetére
Thanos PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
emiki6
veterán
Lol
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ilyenek-lennenek-a-disney-hercegnok-aktmodellkent
Via Állati vicces képek topik
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
dellfanboy
őstag
most jutottam el odaig hogy megnezzem az avangerst. ki volt a vegen az urge? (gondolom a kov fogonosz) csak a nevet nem tudom...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Pearce
aktív tag
válasz james001 #73595 üzenetére
Emlékeztetett a stílus azokra, akik a Bad motherf*cker-t csinálták,...aztán persze, hisz ők csinálták ezt is.
Amúgy 5-10 perces videókban jók ezek, kérdés, hogy másfél óráig egy moziban elnézném-e ezt a lelkes srácok által készített cuccot úgy, hogy közben főhősünk egy mukkot nem beszél.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
"● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége"⭐ Stella
-
diablo1984
veterán
válasz ígyvanferi #73600 üzenetére
mind1, Ő. attól még mindenki tudta, hogy kiről van szó!
-
james001
veterán
Borzasztó gyenge volt,unalmas,a halálok benne egyszerűen röhejesek és számomra ez az egész nézet ami végig van (böngésző,Skype) idegesítő de baromira. A végén is már csak röhögtem az indokolt jumpscare-n is,ami ugyancsak gyengére sikerült.
1/10
https://psnprofiles.com/kazama001
-
aizen92
addikt
Épp most kezdtem az Apokalipszis Most-ot.
3és féél óra. Wuuuuuut?
2001Redux változata.
Lehet két részletben nyelem le szerintem."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz 6-Core AM5 Box
- Garanciás! Acer nitro 5 gamer laptop (i711800H/512 gb ssd/rtx4050 4 gb/16 gb ddr4)
- Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB (RGB) eladó! Még közel 36 hónap Alza garanciával!
- Fujitsu asztali PC , i5, 240 gb ssd, 500 gb hdd, 10 gb ram , gt 1030 2 gb videókárttya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest