Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Mik76 #112497 üzenetére
Nekem sincs instagramom, nem is lesz és nem is használom. Exhibicionista képmutató emberek gyűjtőhelyének tartom. Az instánál még a facebookot is jobbnak tartom.
Nagyon sok troll van, s a legtöbbnek általában van élete, csak a neten suttyó, mert ott nincs következménye semminek, bármit is ír. Internet + tömegemberek + szólásszabadság = trollhadsereg. Ez van.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Mik76
senior tag
válasz lezso6 #112495 üzenetére
Kezdem egyre oregebbnek erezni magam. Sose volt, vagy lesz instagram fiokom.
Lassan megelevenedik a south park 20-ik szezon a szemunk elott.Amugy tok szanalmasok ezek a nevtelenul (vagy akar nevvel) valakinek az oldalan trollkodo szerencsetlenek. Szar lehet amikor az eletuket ilyesmivel toltik mert ertelmes dolog nem jut eszukbe.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
válasz KaitouP #112482 üzenetére
Pfff, milyen suttyó emberek vannak. Bár én azt is rasszizmusnak tartom, amikor a filmekben tudatosan rassz-kvóta van, hogy mindenki reprezentálva legyen. S szerintem leginkább ez utóbbi hozzáállásnak az eredménye (ellenereje) ez a csincsungozás.
De nem tudom mit lepődtek annyira meg. Ugye kb 30+ éve nyomják előre a feketéket Hollywoodban. Az ázsiaiakat csak nemrég kezdték el nagy számban képernyőre erőszakolni, szóval kell még idő, míg a primitív nézők hozzászoknak. A feketéket már megszokták, de most csak bután néznek, hogy mit keres az a sok csingcsung a filmekben, eddig nem nagyon voltak.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz KaitouP #112482 üzenetére
Ezzel jár a Star Wars, pláne ha te vagy az újkor Jar Jar, tökmindegy, hogy ő vagy nem ő tehet róla, ő vállalta el, anno ugyanezt megkapta Hayden is, pedig simán hozta amit kellett, mai szemmel meg pláne.
Egyébként milyen fura, hogy pont őt találták be, vajon miért, biztos nem a csodálatos alakítása miatt.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Mik76 #112492 üzenetére
A Silver Linings Playbook-ban korrekt volt. (Ez a film simán sokszornézős nálam.) Az az őrült figura sokkal jobban ment neki, mint a többi komolykodós, drámázós szerep.
Ráadásul a való életben is nagy Eagles drukker. Ugye, .LnB?
Na de várjál csak. A Place Beyond the Pines-ban azért nem volt rossz. Mondjuk maga a film is egy érdekes élmény volt számomra. A hangulata, meg az a fura történetvezetése. Mintha két filmet láttam volna közvetlenül egymás után.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz Pearce #112489 üzenetére
Hehe, húszévente készül egy film ilyen címmel.
Némelyiknek a története is "ugyanaz".Itthon talán majd megér egy próbát.
Mondom, ez a Lédigaga... De neeeem... Aztán meg mégis... Nofene.
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jurassic World - Bukott birodalom.
Hát, nem ilyen történetre számítottam. A látvány szerintem nagyon jó, a dínók kidolgozása egyszerűen pazar, szerintem. A történet kapcsán kicsit a
"már megint/valami hasonló már volt"
érzéssel jöttem ki a moziból.De, ettől függetlenül tetszett, nem bántam meg, hogy megnéztem. Kíváncsian várom a továbbiakat.
A látvány miatt 7/10.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
emiki6
veterán
válasz brownus #112477 üzenetére
Nemrég bemásoltam egy dc filmes listát, nézd meg abból van e ami kimaradt.
GhostPetya: Ja, szegény oda volt meg vissza, hogy mellékszerepelhetett egy sw filmben, erre megkapta az internet utálatát...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
KaitouP
nagyúr
Elkergették az internetről a Star Wars egyik főszereplőjét
Azért tényleg baromi undorító valakit a származása alapján megíténi (egyáltalán bárki felett bármiért itélkezni, aki amúgy a légynek sem ártott.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Bad Pritt
félisten
Sosem volt a fő portfólió része valamiért, az is mekkora meglepi volt már, mikor a Lego film ekkora siker lett. Ez egy érdekes téma lenne amúgy, hogy a Disney mellett miért nem tudott megmaradni más rajz- meg animációs film gyártó sokáig, aztán DreamWorks, a Pixar, majd a többiek is hogy megtalálták a maguk piaci rését a Disney mellett.
Amúgy ha belegondolsz a Warner mindig is a direct to video meg tévé párti cég volt, Looney Tunes, Bugs Bunny évtizedekig, aztán a 90-es évektől az epic DC dömping, Batman, Superman, JL, Batman Beyond stabilan élen tartotta őket.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Bad Pritt
félisten
Nem egy liga a kettő. A DC originals rajzfilmek töredék pénzből készülnek ehhez képest, inkább a Warner Animation meg az Illumination filmjeinek a szintje, a pletykák szerint ez lesz a legdrágább Sony animációs, az 80M+ költségvetést jelent (Hotel Transylvania 2 ennyi volt).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Anubris
őstag
válasz FollowTheORI #112461 üzenetére
Szia,
Megtudnád írni akár priviben vagy spoilerbe téve, hogy a T-Rex túléli-e?
Ettől függ, hogy elmegyek-e rá a moziba vagy sem. -
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
atike
nagyúr
Első kép az új Addams Family rajzfilmből... (Instagram link)
-
.LnB
titán
Érdekes ez a Kelly Marie Tran - Instagram sztori: [link]
Mindenhol sorra hozzák le, és még Dzsonzonka is kifakadt miatta. Holott a csaj, azon kívül, hogy a karaktere szar, és felesleges, semmi támadást nem kapott. Na jó még azt, hogy muszáj volt a filmbe beleerőszakolni az ázsiai női vonalat. Nademost.., valljuk be, hogy ezek igazak. Ezen felül nem tudok, fenyegetésekről meg ilyenek. A csajnak elég volt és törölte magát. Most meg mindenki lehozza, hogy zaklatták. Hát nem tudom, én ezt nem nevezném zaklatásnak, piszkálódtak az oké. De zaklatás?! Azért mert sokan írták le a nemtetszésüket, attól ez már zaklatás? Úgy látom a Disney propaganda picit ferdíti a dolgokat.
Természetesen, elítélem a zaklatást, és nem is írnék ilyesmiket se.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Inkább ízlés kérdése.
Inkább trailert: A Serious Man (2009) Mondjuk ez elég sötét humor, de hát a Coenek már csak ilyenek. S ha már zsidók, akkor bónusz: [link]
-
.LnB
titán
válasz lezso6 #112465 üzenetére
Mer' te olyan magas intellektuálisú lény vagy azé'
De akkor mutass már egy jelenet ami tetszik.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
K Norbi
addikt
-
vond
MODERÁTOR
THE OLD MAN & THE GUN | Official Trailer
Elvileg Robert Redford utolsó filmje. Elég hangulatosnak tűnik ez is.
És az a színészgárda itt is...VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
atike
nagyúr
válasz callmeakos #112446 üzenetére
Mind a kettő bejön... Várósak!
-
emiki6
veterán
válasz callmeakos #112446 üzenetére
Lehet, hogy semmilyen, de én felhájpolódtam.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
.LnB
titán
Ha már jelenetek. Nekem még ez az, amin minden egyes alkalommal, könnyezésig tudok röhögni: [link] Eredeti nyelven, szinkronosan, mindegy.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Jurassic World: Bukott birodalom /Jurassic World: Fallen Kingdom/
Nos nyilván nehéz követni egy ilyen kasszasiker elsőfilmet és nem is sikerült igazán jól folytatni.
Ugyan már rég láttam az elsőt, és nem volt előtte időm "ismételni", de az valahogy sokkal frissebbnek meg kalanddúsabbnak hatott.
Ez meg szépen visszahúzta a frencsájzt az átlagba.
Ez közel sem lesz szvsz akkora kasszasiker (meglepne, akárcsak a fele/kétharmada is)...Kislányt a sikítozásával sajnos a rendező/írók túltolatták... kár volt érte. (Bár fogalmam sincs valójában hogy viselkedne ilyen szituban egy ember meg egy gyerek. )
A többiek nagyjából jól hozták amit kell.
Sztori szokásos klisé.. ettől nem kell várni semmit.
Látvány (IMAX) rendben van... 3D hatás kvázi zéró, szokásos.Azért még ígyis érdemes megnézni, relative jó szórakozás egy estére nyárra...
Kb 7 / 10-re értékelném.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ígyvanferi
addikt
És aztán felvetetik vele még egyszer. Zseniális. A kaszkadőrök vezette autók.
Picit hozzátesz a szinkron szerintem is, legalábbis Jiff karakteréhez mindenképp. Az eredetiből csak egy-két kis részletet láttam mondjuk. Plusz Speier Dávid magyar szövege jó, a hangok is, úgyhogy itt mindenképp marad a magyar szinkronnal nézés legközelebb is. Még a cím is jobb, mint az eredeti.
-
Peterhappy
őstag
Tegnap kipipáltuk az Indiana Jones és a végzet templomát.
Az első részről azt mondtam, "Tartottam a filmtől, féltem hogy mai szemmel nagyon gagyi lesz és azt kell mondanom, meglepően jó volt!" - na ez a veszély itt nem állt fenn, annyira ijesztően gagyi és röhejes jelenetek voltak benne, hogy néha már a falat kapartam. A női főszereplő minden idők egyik legidegesítőbb karaktere. Totálisan hiteltelen, hogy egy Indiana Jones a "való életben" beleszeressen.
5/10 - nagyon jóindulatúan, mert voltak jó pillanatai, jó volt a hangulata és mert kétszer szedtem rá a nosztalgiaszószból.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz lezso6 #112454 üzenetére
Pont azért írtam ezeket, mert túljátszottak, debilek, és magyarok. Szóval a magyar általában vevő az ilyenre. Gondolom a szinkronok is ezért lesznek ilyenek.
Meg is hallgattam volna egy ilyen debil, tanyasi Thanos-t. Feldobta volna a filmet!
[ Szerkesztve ]
-
Azok nem szinkronizáltak. Magyar filmekkel is van baj, bár ez tök más téma, pl az Üvegtigris relatíve egy jó filmnek számít, de amúgy egy középszerű valami. Bár újabban vannak ténylegesen jók, pl Viszkis vagy az Aranyélet sorozat.
-
.LnB
titán
válasz Mik76 #112452 üzenetére
Az egyértelmű, hogy ez esetben más lett szinkronizálva mint az eredeti. Teljesen más karakter lett így. De nekem tetszik a szinkronos. Ezért kérdeztem, hogy szerintetek is jobb így? De látom nem.
Egyébként szerintem ma már nincsenek ilyen szinkronok, amik ennyire elferdítik az eredeti művet. Régebben azt lazábban vették. Bár manapság én is mindent feliratosan nézek. Szóval azért akkora tapasztalatom nincs is.
-
Mik76
senior tag
En ugy vagyok vele hogy az elso benyomas sokat szamit. Meg az elso negy is. En ezt a filmet negyszer lattam moziban mielott levettek es mindig felirattal. Szoval nekem eleve idegenul hangzik a szinkron.
Par dolgot azert meg lehet figyelni szerintem.
Az eredetiben a hangok es a zajok sokkal jobban ossze vannak erve, pedig kb fix hogy utoszinkronizalva lett az angol verzio is. Az ateles kb 50%-ra sikerult szerintem a szinkronban, foleg Eddie megerkezese utan eszreveheto. A videkies beszedre sem volt szerintem szukseg. Ez a csavo csak kicsit fura hangon beszel az angolban de nincs semmi tajszolasa. Ezzel kicsit megint megvaltozik a karakter. Meg ugy tunik ezek a szinkron szineszek vagy nem hallgatjak meg az eredeti hangsulyozast, vagy nem halljak, vagy nem erdekli oket. Valahogy olyan mintha az erzelmi skalat a felere lapitottak volna.Ha valaki a szinkronost latta eloszor es bejott a film akkor az ugy jo. En kihagyom, marad az eredeti.
Erdekes hogy a Shreket viszont szinkronnal szoktam nezni. Mondjuk a ket szinkron kozott azet van minoseg beli kulonbseg szerintem. Igazabol Mike Myers hangja zavar, Szamar hangja mindkettoben jo.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
.LnB
titán
válasz lezso6 #112450 üzenetére
Akkor neked se egy Üvegtigris, se egy Besenyő család, nem volt sose szórakoztató?
[ Szerkesztve ]
-
Ezt utálom a magyar szinkronban, hogy debillé teszik a szereplőket. Olyan, mintha valami szar színházat néznék, túljátsszák. Az eredeti sokkal hitelesebb, életszerűbb szokott lenni. Arról nem is beszélve olyan szavakat használnak, amit csak filmekben hallok, itt pl a "lótifut" ige, ami teljesen wtf. De a kedvencem még mindig az "eszelős".
-
.LnB
titán
válasz Mik76 #112448 üzenetére
Na, akkor dumáljunk erről egy kicsit. Mit szólsz ahhoz a felvetésemhez, hogy ennél a jelenetnél, és ennél a karakternél, sokkal szórakoztatóbb a magyar szinkronos változat?!
Itt az a jelenet:
Angolul: [link]
Magyarul: [link]Szerintem az eredeti változatban Eddie elég sótlan. Míg a magyart feldobja a szinkron. Igaz, hogy egy kis debilséget kölcsönöz a karakternek, de nem sok, nem sértő szerintem, hanem aranyosabb lesz tőle.
Sajna a casting-os jelenetet nem találtam meg magyarul. De ott is, sokkal jobb a karakter tőle sztem.
Szerinted? Szerintetek?
-
.LnB
titán
Game Night
Olvasgattam most vissza, látom enyhén megosztó egy film lett. Én tegnap végig röhögtem! De leginkább a film első felében voltak jó dolgok. Pár egysoros. Nekem tetszett.
(#112382) ígyvanferi Megnéztük tegnap újra mi (is?) a Fergeteges Forgatás-t, ennél a résznél (már megint) sírva röhögtem [link].
-
callmeakos
veterán
The LEGO Movie 2: The Second Part – Official Teaser Trailer [HD]
Bumblebee (2018) - Official Teaser Trailer - Paramount Pictures
a Lego Kaland trailere totálisan semmilyen (már már ijesztően), a Bumblebee viszont érdekes. Lehet nem is lesz rossz egy Bay nélküli TF film. De Dongónak nincs zenei ízlése ez már látszik
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Mik76
senior tag
válasz gyuromoj #112431 üzenetére
"Hulk-nak minek ruha?"
Mert rovid gatyas felmeztlen hulk jateka mar minden gyereknek van es a kutya nem veszi a jatekboltban. Majd ez kicsit felporgeti az eladasokat.
(#112418) vond
Na erre kivancsi leszek![ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
Nem mondom, hogy fel tudnék idézni akár csak egy 1. világháborús filmet is fel tudnék idézni, ami valamilyen szinten nyomot hagyott bennem, ez a film viszont könnyen az emlékezetemben fog maradni. A történet szerint egy frissen végzett tisztikaros legényt kivezénylik a francia hadszíntérre, és ott külön kérésre a rengeteg zászlóalj(?) közül abba kér felvételt, ahol gyerekkori barátja is szolgál. Mivel a film szerint már 1918-at írunk, elmondható, hogy a barátja már nem biztos hogy teljesen az, mint akinek anno megismerte. Hogy őszinte legyek én azt nem is tudtam, hogy egy katonának 1 hónapból 6 napot kell a fronton szolgálnia, és nyilván ha épp nem is akkor jön a haddelhadd, akkor is az idegtépő várakozás/unalom/szórványos tüzérségi támadások teljesen kikészíthetik az ember idegeit... A film kevés helyszínnel dolgozik, ám azok szerintem nagyon jól meg lettek csinálva. A filmet inkább mondanám drámának/karakterdrámának mint akciófilmnek, ezért aki esetleg nagy lövöldözéseket meg hőstetteket vár, az ilyen téren lehet csalódni fog. Kevés szereplőt vonultat fel a film, viszont amennyire a játékidő engedi, kellőképp karakterizálják őket. Amennyire én értek/hallok hozzá, megpróbáltak azért az akcentusra, kiejtésre is figyelni, elvégre angol úriembereket követünk nyomon.
Mindenképpen ajánlom megnézésre!8/10
Sok mindent nem tudnék elmondani a filmről, ezt szerintem mindenkinek látnia kell, aki szeretne minimálisan belelátni, hogy a 2. világháború alatt mi is folyhatott a "színfalak" mögött, még ha csak egy pár napot/hetet ölel fel a történet. Szerintem a rendezőnek nem állt szándékában, de megkönnyeztem a film utolsó harmadát.
https://www.twitch.tv/csehla
-
Viszlát
addikt
válasz Peterhappy #112441 üzenetére
A harmadik lehetőség, hogy nem látta a Monster's Ball-t.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Bad Pritt
félisten
WTF film ez már...
-
Bad Pritt
félisten
Ez is egyszerű, letisztult, felirat nélkül szinte posztergyanús. Tetszetős.
-
gyuromoj
veterán
Itt pedig Halle Berry, a John Wick Chapter 3-ból
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
OPiiPO
veterán
válasz K Norbi #112428 üzenetére
volt már ma egyszer belinkelve
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
K Norbi
addikt
Itt az első előzetes a Űrdongó spin-off-hoz [link]
Komolyan mondom nem bírom! Még egy Transfosmers vagy Dzsuraaszik tököm park és felvágom az ereimet!!
Semmi újat nem tudnak kitalálni! A mai filmek egyenlők a 0 val.[ Szerkesztve ]
-
Szinkron ügyben szerintem engem ne kérdezz, rühellem a szinkront. Egyedül bizonyos Coen filmekben tartom parádésnak a magyar hangot, meg néhány vígjátékban. Amúgy az ördög műve, főleg az új szinkronok.
-
Persze, ez megtörtént sztori, ez teljesen jó így. Én inkább a 70-es éveket szeretem, de azt nagyon. Ha láttad a Vinyl-t, akkor tudod miről beszélek.
A Stranger Things látványilag meg retro szinten nagyon igényes. De kb ennyi, nélküle elég fos lenne. A sztori tök klisés, számomra hatalmas csalódás volt. IMDB-n rendkívül túlértékelt, számomra kb egy 6/10, azaz nézhető kategória, de nem igazán tudom ajánlani. Ha nem lenne tökélets a retro feeling, akkor kb 4/10 lenne.
-
vond
MODERÁTOR
válasz lezso6 #112421 üzenetére
Én szeretem ezeket a gyerekkori dolgokat ('79-es vagyok), de ez most nem csak emiatt talált be nálam. Ez a megtörtént eset alaján, életrajzi, drámázós, húzós, de mégis sokszor poénos stílus is nagyon ígéretesnek tűnik. Remélem, a film is ebben a mederben marad majd. Meg hát az előzetes maga is - ezzel a Donna Summer klasszikussal - kegyetlenül jól össze van vágva.
Hát igen, a Stranger Things-et a rengeteg retro utalás, meg a jó zenék vitték el leginkább. Gyengének azért nem nevezném, de ezek nélkül valóban csak közepesen érdekelt volna.
(#112422) Bad Pritt: Haláli, ahogy ott megy a folyosón azzal a fejszerkezettel.
[ Szerkesztve ]
-
Wow, ez várós.
Egyébként a hideg kiráz a mai nosztalgia / retró mániától, mármint ami a 80-as éveket jelenti. A Stranger Things pl csakis ezért sikeres, mert az emberek nagyon kajálják az ilyet. Amúgy egy gyenge alkotás lenne.
De ez film megtörtént sztori, szóval szerintem simán jó lesz ez.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
vond
MODERÁTOR
WHITE BOY RICK - Official Trailer
Na neeee... Ha nem melóban lennék, most ordítanék egy rohadt nagyot.
Idejét nem tudom már, mikor rázott ki utoljára ennyire a hideg egy előzetestől.Azok a VHS-es képek, azok az autók, azok a ruhák, azok a stílusok, azok a színészek, wáááá. Remélem, a trailer-hez hasonlóan a filmet is jól telepakolják seventies-eighties zenékkel.
And the
Academy AwardOscar for Best Supporting Actor goes to...[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Pearce #112413 üzenetére
Azt hittem előzetesen, hogy ennek a filmnek semmi értelme nem lesz, de Travis Knight-ban a Kubo miatt bízom és ennek a trailernek is volt egy jó kis retro hangulata, meg ez a small scale adventure, amit még az első részből vett monológgal is aláhúznak, jól fog állni neki. Bee jól összement mondjuk, vagy inkább később nőtt nagyot, de itt sokkal autentikusabb kinézete van, mint mondjuk a 4-5-ben volt.
-
válasz devil-k #112407 üzenetére
Nem volt rossz, de a 8/10 nagyon túlértékelt. Nálam 6/10.
Azért vannak benne gondok (különben 7 pontot érdemelt volna nálam), a legnagyobb pl az, hogy a homoszexualitást összekeveri a transzszexualitással. Mondjuk nekem csak a film 2/3-adánál esett le, hogy az nem is csaj, hanem csávó. Bár az is lehet, hogy férfi testbe született leszbikus nő, úgy végülis stimmel.
-
válasz Tibiajax #112408 üzenetére
Fú, de fura a magyar hang. Mármint Joe Pesci eredeti hangja ugye elég vicces, van is egy ehhez kapcsolódó jelenet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mik76 #112405 üzenetére
(#112367) pitepeti71: Szlavy?
`97 nyarán Tihanyban volt meló, napi szinten jött-ment az öreg, a 600-as Bálnájával, mindig volt egy kedves szava Még egy dedikált könyvem is van tőle, valahol odahaza (Passzív Kiadatás)Na és, ha már filmes téma. Tudod e, ki volt a "jobb keze"?
"G" azaz Vaskó Géza, aki egyébként szerepelt néhány magyar filmben is, pl Papírkutyák (Darab)Sietek melózni, most így hirtelen nem találtam fotót róla. De szép szál legény, annyi szent
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Kszi, Simon
Love, Simon7/10
Végtére egy tök érdekes film a másságról és a felvállalásról. Bár voltak benne unalmas percek, de nem volt egy rossz film. Moziba azért nem néztem volna meg.
- mozi bolondéria -
-
hoffman_
nagyúr
Deadpool 2
Allee engdubnagyon kellett már ez a karakter az iparnak, elrángatja azt is, aki amúgy nem annyira repes. személy szerint én baromira csípem, szerintem zseniális az egész vonalvezetése a filmeknek. a sztorik nem nagy durranósak, de az alapjaiban ilyen jól választott és felépített karakterrel gyanítom bármit el fognak tudni adni még jó ideig. ebben brutális szerepe van Reynlodsnak, akiben, be kell valljam őszintén, k*rvanagyot csalódtam, pozitívan. ha csak a fele igaz annak, amiket a mozis bulvár siteokon összeolvastam, már megy neki a kokárda, komolyan. érezni is az egész filmen, hogy mennyire mocskosul akarta ezt a karaktert és végül sikerült korlátok nélkül bezsákolnia. imádom. az összes cameo, cross poén nagyon jól ül, stáblistás utolsó két jeleneten meg vonyítottam. X-Force poénokkal keltem-feküdtem egész hétvégén.
Anon
Tibiflix, engduba tréler egészen tetszett, az egész film már korántsem ilyen sikersztori. az ötletben szerintem volt potenciál nagyon is, a képi világot is egészen jól eltalálták, de mégis olyan ízetlen kicsit az egész, harmatos, semmi igazán frappáns átadása a gondolatnak, koncepciónak, a részletekben sem lehet elmerülni. kiváló lehetőséget sikerült középszerűen éppen csak lehozni, jóindulattal. Amanda Seyfried ezzel a frizurával és a boci szemekkel nagyon dögös, megnézni azért szerintem nem bűn a filmet. Owennel mondjuk inkább Golyózápor még egyszer :d
ja igen, a Deadpool babakocsis fonálhoz csak annyit fűznék hozzá, mint ex-belsős, hogy a korhatár ajánlás ugyan, de legutóbbi (nem éppen up-to-date) tudásom szerint a mozinak igyekeznek betartatni a dolgot. ha felnőtt felügyelet van a kölykök mellé, akkor ez a betartatás sajnos nem működik jól a mai fogyasztóvédett társadalmunkban a panaszkönyvek közepette, de egy csokor 15-16 évest nem fognak beengedni egy 18-as filmre ma sem. hozzáteszem, ezt szerintem kutya kötelessége (jól!) felmérni egy szülőnek, a mozinak ezzel rohadtul nem kell(ene) foglalkoznia. legyen olyan jó a popcorn, mint amit én csináltam, fasza helyen legyen a pohártartó, patent a vászon meg a 4K vetítő, aztán köszöntem
rászántam a ma estét, bedaráltam félezer hozzászólást, egész frankó intellektuális tartalommal pezsgett a topic, olvasni könnyebb volt, hehe. most pedig viszonlátá' :d
ui.:
Jay és néma Bob reboot még viccnek is rossz, gyerekkorom nagyágyúja, elneroncsákmá'
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Mik76
senior tag
válasz Tibiajax #112365 üzenetére
"melyik szinkronnal?"
Na ez egy erdekes tema. Ezzel lattam. [link]
Nem tudom hogy az eredeti-e. Helyenkent egy az egybe ugy hiszem igen, helyenkent meg nem...
Ezzel a filmmel mindig is egy ilyen kettos erzesem volt.bagyulajuve: Jaja, az is tervben van. A harmadikat ugyan nem tudom valahogy megszokni de az elso ketto barmikor johet.
(#112378) .LnB: Ezzel a giffel sikerult feldobnod egy egyebkent roppantul gyaszos temat.
A Bowfinger nagyon rendben van.(#112367) pitepeti71: Szlavy?
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- YI Pro 2K biztonsági kamera, új, bontatlan 2 db (egybe csomagolva)
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Új utángyártott hp töltők
- Vadonatúj Tengoo HP-15 fűthető mellény, 15 fűtési zónával, mértprobléma miatt eladó, XL-es
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest