Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
nem azért írtam mert az a bajom a csapattal, csak megjegyeztem
Amúgy meg tök mindegy szinte. Egész nap tervezgetem a csapatot, variálok alig várom hogy délután játszak az új szerzeménnyel, felállással aztán egy sima gold csapattal leszopatnak mintha soha nem játszottam volna
meddig sikerült felmenni amúgy?
-
nrico
tag
válasz
Woodslave #12590 üzenetére
Mivel nagyon szeretném / szerettem volna Ödegárdot kifarmolni visszajöttem 8-ba. De számomra ez képtelenségnek tűnik, szóval kénytelen vagyok elengedni. A fullos csapattal is egy kínszenvedés az egész.
Mendyre jelenleg nincs jobb alternatívám ebbe a csapatba. Én elvagyok vele.
-
K.J
senior tag
válasz
MrArchibald #12591 üzenetére
Van egy mondás, hogy nem mindig azt kapod amire vágysz, hanem azt, amire szükséged van.
Hát ez most kicsit akkor gondolom mind a kettő. A vágy része biztosÉn ugyanígy jártam Modric-csal. Kiakartam próbálni, nézem 50k, erre untrade nyitom ki az ucl-t.
Egyébként ne használjátok, iden nem adja annyira. Pár mellétekerés elejéig volt bent, inkább jött vissza Cazorla, ő legalább 5*/5*
Wiall:
Egy CR nekem is jól jönne, akár untrade is, nem kellene tovább gyűjteni rá -
MrArchibald
csendes tag
el se akarom hinni ami történt
Ter Stegen-re vágytam már nagyon, erre a most kapott mega pack-ból ki is nyitottamez nekem akkora öröm h komolyan nem is kell több
-
sz_abika
addikt
Ide Van Aanholt es Kolarov, objectivekbe jo lesz.
De amikor a tradeable mega pack 81es argentin ligas csatárt dob be, akkor azért felmegy bennem a punpa
-
ferni
őstag
Nekem a pickek 84esek voltak viszont kinyitottam először a 3 WL pakkot,
Pjanic 86, Random IF meg Rakitic 86+4000 zseton csomag, nem is láttam még ilyet
Na mondom jól indult.
Jön a 3 Rivals pakk.Oblak 91+ Shadow chem
84es IF + 87es Thiago
Utolsó pakk meg 88 KroosJól sikerült nah
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #12585 üzenetére
dicsérik nagyon Atalt grat.
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Saul és Kolarov. Kolarovból megvan pirosban a 86-os is, köszi EA...
Így viszont lehet nem megyek rá az upgradere, hátha végre adnak valami jó játékos SBC lapot... Mondjuk még egy bal vagy jobb szélsőt, mint Szányé.Csomagok: Az utolsó előtti 50k-ig kb. semmi, akkor pedig zöld villanás és jött egy untrade Atal, akinek nagyon örültem, viszont totál felborítja a terveimet, de nem baj!
Az volt a terv, hogy eladom FS Ikoné, FS Kamara és SS Renato Sanches hármasát és csak untrade lapok lesznek. Odegaard lett volna az ST és ha jól rémlik HL Maddison bal cam. Atal mellé már csak egy Mahrez kellene, úgy lenne tökéletes! -
Kristof_94
nagyúr
Kurt - Little Rats
Ezt láttátok/hallottátok már? Óriási! -
#Wiall#
tag
Sziasztok esett ma egy cr aki használta tudna nekem egy felállást adni ahol rá éleződik ki a játék és milyen instrukciókkal használjátok/ használtátok ?
-
arpo04
őstag
Kezdem en is elhinni a jatek valosaghu. Real-City.... drop back, auto block, 5 es felesrol luft, sajat jatekost letaglozza a csatar
-
Woodslave
félisten
válasz
Mrguba #12572 üzenetére
grat. Azon agyalok lehet neki kellene vágni. 8 van meg. Bár lw-ben van most Mertens de tetszik ez a Trossard. Ma se tudtam olyat játszani ami után jó érzéssel álltam volna fel. Ha nyertem az csak kis vigasz volt az élvezhetetlen játékmenetert. Legalább lenne cél sajnos a jussak feljebb úgy tűnik elérhetetlen
-
Raunchy
tag
Győzött és tovabbjutott a Rangers, Kent papa upgrade et kap végre ☺️
Komolyan mondom az a lap az angol messi 😂 -
Edgar2621
őstag
válasz
evibly #12560 üzenetére
Mekkora .zarházi társaság hogy nem rakták be Messit, tudom ott a shapeshifter lapja, de nyilván nem lehetne ezt megoldani... Nem mintha sok esély lett volna pickelni a kis törpezsenit, de akkor is érdekesebb úgy leülni a tv elé hogy ott a lehetőség.
#moneygrabberÍÉSZPORTSZ -
Edgar2621
őstag
válasz
Speed37 #12561 üzenetére
Szerveroldali probléma általában (szóval szarok az EA szerverei és még tőlünk messze is vannak), de Neked is érdemes kábellel csatlakoztatni a konzolt a routerhez (ha eddig nem tetted meg) mert wifin keresztül csatlakozva szokott előfordulni az általad leírt jelenség (speed up lag). Amúgy meg játssz inkább mással, ez a legjobb javaslatom
-
Speed37
friss újonc
Kidob a meccsböl és azt irja a mérközéseredményed vizsgálat alatt van
-
Woodslave
félisten
Megint játszhatatlan ez a xar
-
Speed37
friss újonc
És még ez is meccs közben teljes akadás és kidob ezzel az üzenettel.itt mi lehet a probléma a nettel semmi az fix
-
Speed37
friss újonc
Sziasztok xbox one on meccs közben az ellenfél valami hiperür sebességre kapcsol kb 5-10 mp ig addig a csapatomat nem is lehet irányitani. Mi lehet a probléma ilyenkor?
-
freddyadu
senior tag
Ki a legjobb ikon védőpáros 2 millióért?
Szerintetek van jobb, mint 92 Maldini + 92 Cannavaro? -
Woodslave
félisten
na jó az eheti totw közül is nehezen tudnék választani talán Auba az egyetlen
-
Zimmi91
addikt
Ez a megszakítás amúgy vmi csalás, mert neked losenak számítja, de neki winnek...pedig nem játszotta végig, ha tényleg kidobná a net vagy rage quitel akkor neked semminek számolja neki losenak...PC-n régebben nagyon sok ilyennel találkoztam, meg valahol láttam erről videót is
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! 3 kèrdèsem volna.
1: az autó block ellen lehet tenni valamit? 10/9 kapura rúgásomat leblokkolja az ellen, persze a gèp. ( Nálam ez valahogy sose sikerül neki)
2: Hogyan csinálják elèg sokan, hogy mikor kirugással következem, minden emberem mellett olyan szorosan áll mindenki, hogy esèlyem sincs megszerezni a labdát.
3: ma 2x is előfordult, hogy a gyerek csili vili csillió milliós csapattal, rúg 1 gólt, majd kilèp ès nekem elkönyveli veresègnek. Ez mi? Valami hack? Csaló? Ha igen ez örömet okoz neki?
Ha számít akkor a plat az X box.
A válaszokat köszi. -
kisengi1
tag
Ezt a shapeshifter Lucas Moura-t próbálta már valaki? Van annyira op mint a sima gold lapja?
Hétfőn vettem 755k ért egy headliner Aubameyangot örömmel látom hogy ma már nincs 1millió alatt. Ha holnap nyer az Arsenal akkor is fog fejlődni? -
Woodslave
félisten
na kipróbáltam if Martialt, de valahogy nem volt jó a labdával. If Aguero vagy gold Son?
Tegnap volt egy gyors mélyrepülés div 8-ba aztán egy gyors visszakapaszkodás..
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91 #12545 üzenetére
arra még azt mondanám, hogy "élő" versenyekről, egy ilyen miatt tiltsák el, bár az is túlzás, de mégis a céggel szemben tesz olyat ami miatt még esetleg. De azért mert egy vidóban kicsit viccesen nekimegy az egyik dolgozónak, azért bannolják a accot az vicc. Bannolják mert ráír játék közben a másikra vmi nagyon durvát, coint vesz, csal stb. De egy youtube videó miatt...
-
Z'Z"
őstag
Mivel a románok is közreműködnek ennek a, "szép játéknak" a fejlesztésében, ezért csak annyit kellene csinálni, hogy a szomszédunkba is telepítenek szervert.
Szerintem senki nem tiltakoznak ellene, éppen ellenkezőleg.
Viszont úgy látszik, hogy ez a közép-kelet-európai régió, teljesen hidegen hagyja őket.
Ahogy észrevettem, inkább Ázsia felé nyitnak. -
Zimmi91
addikt
+1, szánalmas amit az EA csinál vele, nyilván ő is hülye, hogy köpködi a sálat 5000 ember előtt, de az se jó kedvéből csinálta...na mind1 is az EA ismét megmutatta mi a prio, nem a szerverek, meg a jobb játék, hanem Kurt szopatása és megmutatása, hogy ők mindent IS megtehetnek
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #12540 üzenetére
El is adtam a Felix OTW-t, mert ahogy nézem nem nagyon adtak neki arra az 1 gólra
Marad Bruno vadászat abba van most a pénz
-
Z'Z"
őstag
válasz
Woodslave #12542 üzenetére
FUT Founder, tehát alapító tagja volt a FUT-nak, ráadásul versenyző is volt.
Egy profi versenyzőnek elég nagy büntetés, hogy nem vehet részt a különböző megmérettetéseken, szóval ez a végleges kizárás az imént csatolt indokok miatt, már teljesen nevetséges.
(Az EA-t minősíti.)
Ezek még a földön fekvő, béna emberbe is belerúgnak. -
Kristof_94
nagyúr
Srácok, az EA megint elcseszett valamit, az új TOTW már nyitható. Bruno 88-as, Auba LM 89-es, stb.
-
Woodslave
félisten
Idén harmadik untrade Edersonom. Már kinomban röhögök
-
Mrguba
őstag
Penteken jon megint egy adag SHAPE kartya??
-
v-man
őstag
Na nincs ok panaszra, elkészült Baggio copfja, alig 1-2 év után ez is sikerült az ea fiúknak
-
K.J
senior tag
Boxon kaptam egy üzit, tegnapi dátummal:
"Got a second?
we'd love a little feedback"Megnyitottam ugyan, de nem csináltam meg ezt a kérdőívet vagy mit.
Remélem nem kell semmi rosszra számítanom!
Ha valaki tud róla kérem írja meg! -
Genji
őstag
Az kimaradt, hogy néha a megérzéseidre hagyatkozol, néha buksz és nem feltétlen a legolcsóbb áron kell eladni. Én a trade-et jobban élvezem mint magát a játékot.
Ebben a pillben egy kék Douglas Costa jött 4K-ért hunterrel (a sima 5,2K Xboxon, 12k-ért tettem ki és az enyém a legolcsóbb). Asszem szerencse sem árt.
-
Genji
őstag
válasz
Töff_PLS #12526 üzenetére
Egész nap telefonnyomkodással.
Először gold LB/RB lapokat vadásztam 400-600-as régióban a legtöbb 1000-1500 környékén megy, aztán mikor volt keret olcsó kék lapokat vettem (top ligák, top nemzetek) és tettem rá némi hasznot, aztán sima gold lapokat hunter chemmel olcsón (500- pár K haszon), és most ráálltam az olcsó IF csatárokra hunterrel. Richarlison IF hunterrel 2ő is volt fent 21K körül és 26K ért mentek el pl. Igazából bármivel lehet keresni csak tisztában kell lenni az aktuális árakkal, az meg jó sok bogarászás.
-
Töff_PLS
tag
Genji:
Azt meg, hogy csináltad? -
Genji
őstag
Na helyzetjelentés, ma rágyógyultam munkában a companion appra és a kis 50K-mat megforgattam a piacon és 200K lett belőle, mindenkit beérek!
-
ferni
őstag
Sztem lesz Messi IF lap, nem kizáró ok ez.
Majd lejár a Shapeshifter lap és lehet nyitni az IFet. -
Zimmi91
addikt
Skacok Joao Felixnek mennyi esélye van 1 gólra kapni IF-et?! Vettem olcsón 4 db OTW-t, de akkor lehet eladom és inkább Bruno Fernandesbe fektetek
ki hol szokta nézni a predictionokat?!
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek #12515 üzenetére
CR7re tartogatom a coint, van most 700k szal jöhet majd másik portugál zseni
Gold lapjából csináltam közel 100k-t az elmúlt 3-4 napba
-
gabigyerek
senior tag
-
Aguinaga
őstag
Az utóbbi napok történései alapján, szerintetek, ha felidegesít a játék, akkor melyik a helyes kifejezés:
- felKURTam magam
- elKURTam az időm
- kiKURT velem az EA? -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #12503 üzenetére
Akkor részemről vége is lenne a FUTnak.
A jutalmat alakítsák át, hogy ne lutri legyen.
Legyen miért érdemes küzdeni.CounterStrike-ot akkor kaszáltuk el barátokkal, amikor 1 tár beleeresztése után sem nyekkent meg az ellen, mert 150es élete volt kezdésnek... Plusz vett olyan puskát, amit te alapból nem tudsz kiválasztani. Nem volt fair.
Értem én hogy az olajmágnásoknak nem lenne rossz, de az méginkább pay2win lenne.
-
Woodslave
félisten
válasz
MrArchibald #12504 üzenetére
jó ettől szerintem a fifa 25-ig se kell tartani
-
Woodslave
félisten
válasz
MrArchibald #12501 üzenetére
na annak nem tudom milyen hatása lenne. Nyilván "tisztább" helyzet lenne, de még jobban kijönne a különbség. Bár ha azt mondanák hogy x összegért vett fifa pontból vehetnél egy toty Messit, akkor lehet többen vennének. Fene tudja.
-
MrArchibald
csendes tag
válasz
Woodslave #12500 üzenetére
ha a szerencsejáték törvény bele szólna, akkor kitalálnák azt hogy közvetlenül tudsz játékost megvenni pénzért...és akkor jönne az hogy CR7 mondjuk lenne 50e ft, iconok 100e ft stbstb..akkor már megint ott tartunk mint most, aki tolja bele a lóvét az úgyis nyitni fog valami normálisat
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest