Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- EA Sports WRC '23
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Most megint miről beszéltek? Nekem egész évben 22-28 között volt a latency érték (nagyon ritkán 30-32) és ugyanúgy mocsár volt, teljesen változó volt a játékmenet, az embereim néha vért ittak, máskor meg álldogáltak stb. Ne felejtsétek el mi történt az elmúlt évben, mert akkor nyomtok rá a Fifa 21 előrendelésre
-
Nandinagy
addikt
Alapból nem értem. A 2 játékos között max perfect link van. Ha kap 2 pirosat és csak 1 zöldet akkor nem lesz 10 chemen. Verdi+Belotti között viszont hyperlink van mert egy liga egy klub egy nemzetiség. Ők 2-3 pirossal is 10-en lesznek(ezt most nem tudom pontosan hány db-al)
De mindenképp erősebb az ő linkjük mint Gini-Origi között -
Nandinagy
addikt
De nem lenne elég 2 cm ? Az egyik csak védekezne a másik meg védekezés+támadás is
És akkor lehetne 4 támadód. Az idei részben amúgy is mindenki drop backezik. Meg az összes létező taktikában 4 támadóból 3-t visszaküldenek védekezni is szóval szerintem a 3 cm inkább csak támadásban hátrány mint védekezésben előny
Lehetne Wijnaldum+Ballack a 2 cm és akkor vehetnél egy 4. támadó játékost.Abból a pénzből elég jók kijönnek
-
Nandinagy
addikt
A fifa a kedvenc szar játékunk
A 20-t az egyik barátommal kezdtem el de ő abbahagyta(mondjuk előtte sem volt valami nagy segítség) . Szóval a 21-t eddig úgy néz ki magamba kellene elkezdeni.Nem tudom mennyi kedvem lesz hozzá.
Szóval ha valaki társulna majd PS4-en az ne tartsa magában.
Bár lehet majd Kristófnak odaadom a ps-t, hogy a játék elején nyisson nekem pár Neymart úgy meg könnyebb a játék
-
akooos
veterán
A szuper csapatom az első wl-t lehozta silver 1-el
maradt 5 meccs, gondoltam rámegyek a gold 3-ra. Nyilván nyertem kettőt azonnal, aztán a maradék 3 meccsen egyet sem sikerült, így 13 winnel álltam meg.
Egész büszke vagyok a gold Ake és Ricardo Pereira belső védő párosomra. Ha tudnám sem cserélném le őket
Gondolom silver 1-ből ha Neymart,Mbappet vagy Yeddert pickelek, akkor ne is jöjjek erreElkeson ST, Corona CDM a 45. percben, Zaha CM és egyszerűen nincs ki megállítana
Tudom, gáz, de ezt engedi a keret -
Zimmi91
addikt
Én voltam a hülye, hogy elkezdtem a WL-t, ez a 2. idén, elsőre 13 win lett, most szerintem örülök a 11nek
Tavaly kb 2őt hagytam ki és gold3 gold2 között voltam mindig
Teljesen elengedtem ezt a részt, és igen igazad van tök mind1 ki van a csapatba ha nem adja nem adja, mondjuk én is bénább vagyok mint voltam 19be -
Zimmi91
addikt
Már 2 div meccs után ment mindenki a piacra
Rendes teammel nyomom, 20 meccs 8 win, remélem holnap a kövi 10ből legalább 3at tudok nyerni
SOHA többet nem nyomok WL-t, ami itt megy az vmi szörnyű, minden meccsen nekem van több helyzet kapura lövés és 90+ gólokkal mindig kikapok
Botrány ez a játék és én ezzel játszom
-
Nandinagy
addikt
Nem
Vagy 75 a balance ami borzalmas. Ha csak nem egy 84-es squadért vesztegetik akkor még egy próbát sem ér meg
Lassan elgondolkozom, hogy TOTS Mane-t időhúzó cserének fokozom le. Bal szélen egy darab szarral ér fel a teljesítménye. Senkit nem fut meg és mellé a passzai is kritikán aluliak.
Jobb szélen SS Mahrez stabilabb teljesitményt nyújt nála -
Woodslave
félisten
ja egy új formációnál hajlamos azt érezni az ember hogy ez mos működik. Próbáltam a 4-4-1-1-et mindenki ment mint az atom. Egy napig.
De amúgy olyan jó lenne ilyeneken agyalni, meg dumálni, hogy ilyen meg olyan statos workrates stb játékosoknak milyen formáció a jó, meg milyen utasításokkal érdemes használni, de aztán jön a játékmenet aztán tök mindegy.
-
Woodslave
félisten
két eladható játékosom maradt. Összesen van 10 gold
meg pár ucl lap. Nagyon durva, pedig a pl után azt mondtam ilyet nem csinálok, de akkor legalább tudtdunk még venni pár 100 és 125k-s pakkot
Meg jött pár "nagyobb" (októberi szinten) rating untrade Casemiro, Lenglet és Marcelo akiket azért nem raktam bele a laliga upgradebe
Szóval a bundesliga upgrade valszeg elmarad
Ezzel a qrva Griezmannal is csak azt érték el, hogy nem hagyjam ott a francba az egész játékot.
-
Woodslave
félisten
Ez nem gyereknek való játék maradjunk annyiban
pláne ha én meg letojom mi történik.
Ja volt 2.6m Pénteken Butra Marcelo. Xarok eladjuk. Auba es Henderson. Xar eladjuk. Richarlison xar eladjuk. Mondom itt azért kis eszünk maradjon már. Gucci Lacazette. Xarok. Na mondom baxd meg akkor azt csinálsz amit akarsz.
Mondjuk 5db 125k és mittomén mennyi 100ks pakkban sztem egy walkout nem nagyon volt nemhogy tots. Szóval megvettem baby Zolat és funba nyomom lexarva.. Jobb is igy.
nem mintha túl komolyan tudtam volna játszani de innen erre esélyünk nincs. Mondtam is a gyereknek jól nézd meg azt az 1 wint mert ennyid lesz ezen a wlen
-
Sickboy25
addikt
Uh ez nagy ötlet, már aszedem is vissza a megasabb értékű lapokat, amiket QS-nem kellett! Az app 30 napot ír visszaállításra viszont csak összesen 7 napot lát... Ma van 8.-a és csak május 2.-áig tudok visszamenni...
Illetve nem figyeltem, de van egy maximuma a visszaállításnak talán 5 játékos... Rosszul csináltam, mert a legutolsó dátumról kellett volna indítanom, mert az holnapra eltűnik és volt benne 3 rare lap
Jah és 30 nap múlva kapok újabb 5 lehetőséget... -
Gatho87
tag
-
Digestive
veterán
Ő itt Miranda:
Az egész csapatból ki merem jelenteni, h a legstabilabb lapom. Nincs ingadozás, mindig állandó a teljeseítménye. Kimondottan gyors és mozgékony, csalás kategória ahogy szerel a hosszú lábaival! Egy dologra kell odafigyelni. A 16oson belül óvatosan szabad szerelni, mert a 99 erő és 99 agresszió nem viccel!
Azon kívül imádok lendületből ütközni vele. Hallom ahogy törnek a csontok és szakadnak az inak az ellenfélnél!
-
Hazli17
aktív tag
Éjfélbután 3/4 1kor és 1/4 2kor játszottam kettő meccset. Mintha egy teljesen másik játékkal játszottam volna.. Folyékony volt a játék, minden úgy történt ahogy annak történnie kellett. Bámulatos volt. Nagyon jó volt játszani.
Nandinagy és a többiek.
Higgyétek el, hogy ez a baby yashin egy qrva nagy kapus! Akkora bravúrjai vannak sokszor lábbal, kézzel, de főleg lábbal, hogy azt nincs kapus aki kifogná. Mdewc sem véletlenül ajánlotta! Nem 3 és nem 13 meccs alatt fogjátok meglátni, hogy jobb mint a többi. De lesznek olyan meccsek ami rajta fog múlni, mert a lehetetlent is megfogja.
Ami meg olyan, hogy a gép azt akarja, hogy gól legyen, az úgyis gól lesz... :/
-
eM'82
addikt
Kiléptem a Fifából, ujraindítottam vagy 2xer. De nem jött be, aztán bementem a settings/online/mactchmaking optionsbe
Atallitottam, majd vissza (tkpn nem csináltam vele semmit), és mentés. Ezután újra jó volt. Más kérdés hogy addigra 5 vereség zsinórban a latency miatt. Alig tudtam behúzni a Gold3at. Botrány WLem volt. Ja, és még jutott egy DNF loss is hosszabbításban 2-2es nyerhető meccs közben. -
Nandinagy
addikt
A 2 nem egy szerveren működik gondolom
8-2. Holnap rámegyek a 17-re de nekem többre se kedvem se türelmem. Az összes vakhangya hátrányba maxra tolt pressureral rám jön aztán a szerencsétlen játékosaim meg direkt rövideket passzolnak ami neki jó de az én játékosomnak pont rövid
Megint kikaptam 5-6-ra 1 meccsen ahol a gyerek 7-szer lőtt kapura én meg 21-szer. A hosszabitásban csak 4 totál ziccerem ment mellé meg fogta meg alissont
Na mindegy megint megtanultam, hogy nekem 82-es areola marad a kapusom felesleges a 60k-s lapja
Mai napi új bug vagy nem tudom mi:Meccsenként 4-5 alkalommal egy biciklicsel után elhagyta a labdát a játékosom. Maxi ezt ziccerbe is megcsinálta. A védőm meg utolsó emberként
Jól van az
-
Nandinagy
addikt
Mondjuk ha jobban belegondolok igazából van kb 5 játékos aki ha totw kártyát kap akkor az ténylegesen kurva jó lap lesz. A többinél meg negyed áron van már jobb promos lap
Igazából engem a tots-ig már nem is érdekel a wl pick főleg, hogy életem pick-je 2 év folyamatos gold3-gold2 alatt egy 85 Martial
-
Nandinagy
addikt
Nekem bőven mert az egyik kedvenc Arsenal játékosom volt. De igazából ha megnézed shadowwal egészen jó statjai vannak. Mondjuk ha keresel 1 nagyon védekező típusú játékos mellé 1 olyat aki besegít támadásban és védekezésben is annak hibátlan. 97 staminával bírja is majd meg a kapu előtt jól jön az 5* weak foot.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is tetszik a dán lapja! Szerintetek bal CAM-ban is hatékony lenne? Középen Neymar van.
Az a fő bajom, hogy mire jön a következő 12 lap már május eleje lesz. Ez azt jelenti, hogy ha "ügyes" vagyok, akkor május első hetében megszerzek pár új tokent és meglehet pl. Cannavaro, Rush, Bergkamp vagy akárki. De ki tudja mi lesz addig, milyen lapok jönnek, mit nyitok/pickelek, stb. Jók ezek a lapok, de nem tudom mi a tökömért nem lehetett az egészet egyszerre...
-
Zimmi91
addikt
Na igen, az EAtől hasonlóra számítok én is
CDM-be egy Petit-et eltudnék képzelni, Nedved se lenne rossz, meg STbe Dalglish is okés lenne, csak ezek fix sok laposak lesznek megint, várom az estét én is kik is lesznek, kit vegyek majd ki, megint 2 jó játékost vagy menjek rá a legtöbb laposra
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Ford topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest