Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- EA Sports WRC '23
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #25217 üzenetére
Érdekes hogy nincs nagy gond vele. Bár fél meccsenként néha beakad... XD.... Amúgy a fél másodperc lehet csak azért van mert épp még nincs úgy nála a labda... Mindenesetre amióta stramelve játszok alig kapok solo gólt... És ha próbálok tv-n akkor sorra kapom... Amúgy mondjuk az is számíthat, hogy ugye pc-n inkább monitorosok, kábel netesek ellen játszok. Ps-en azért szerintem nagy a szórás. Sokan wifiről és szinte mindenki tv-ről. Ott amúgy állítólag számít mikori. Újabbakan már nincs akkora latency. Fene se tudja. Mindenesetre ebbe a játékba foci szerűen (sok jó passz) egyik nagy se tud sikeres lenni. A profik is csak cseleznek mint egy epilepsziás, csak jó reflexel. Szóval nekem ott jön ki igazán mennyire szutyok játék ez... Idén a PESt próbálom ki. 9 dollár volt. És kaptál hozzá értelmes dolgokat. Csak a sok fajta passz hiányzik. Nem a "cselek" és a szerelés helyett lábukat visszahúzó védők....
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #25213 üzenetére
Igen, csak sokan itt tv-n játszanak. És azokba tényleg nagy késés van. Én csak azt tudom hogy tv-n játszottam sorra kaptam kapom a solo gólokat, míg laptopra streamelve (ami szintén hozzáad a késéshez, de nincs monitorom) egész jól megy. Te amúgy mint jatszol? Ps,pc,xbox? Tv,monitor? A csel szerintem hiába gyakorolod, ha fél másodperccel később csinálná meg a játék.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy #25159 üzenetére
Én próbálok majd teljes mértékben Puskás megszerzésére koncentrálni, aztán felőlem jöhet annyi upgrade, amennyire van zseton...
Amúgy csináltam egy TOTS-t, duplicate Ter Stegen. Őt felhasználva még egy, argentin, RW, mondom ezaaaz végre MESSI, aztán felbukkant a PSG címer... Teljesen megfeledkeztem Di Maria-ról.
Belőle utána egy Gomez lett, akit lehet majd megtartok subnak. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy #25148 üzenetére
Amúgy azoknál, meg bármilyen speciális upgrade sbc-nél általában a piaci érték számít. Nekem anno a Ligue 1 up-ból vagy 3x jött Thiago Silva, de a nála egyel kisebb összértékű Marquinhos egyszer sem.
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy jött egy Mbappe-Yedder páros, mellettük meg volt még Di Maria is. Sanches nekem sem jött, pedig tetszett az a lap, de ami vicces, hogy pl. a Rajkovic kapus sem.
Lehet csinálnom kellene egy videós összeállítást a legjobb csomagokból, de az a baj, hogy a lejátszó sokszor nem működött így csak képet tudtam. A jó kis xbox game bar, úgy tűnik PC-n nem mindig megy. Ezt amúgy más PC-s is tapasztalta, akinek van ilyenje? -
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #24977 üzenetére
Legyen béke... De azért egy újabb örökrangadó a division 6ból... gold 80as csapat kölcsön Pelével elöl... Kicsit rossz napot kapott ki erős ellenfelem, így 10:0 lett a vége... Egy ajándék 11essel izgalmassá tehette volna a játékot 7:0-nál, de sajna középre lőtte. Ezen kívül értelmes támadása se volt. De csak rossz napja volt... Amúgy hiába van 2millió játékos... Ezek eloszlanak régiókra, szerverekre, idősávokra, játékmódokra, osztályokra... És már pl te sem játszol... A két millából sokan nem tolják...
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #24972 üzenetére
Hajjj my god... 2 hónapja nem játszottál, akkor miről beszélünk? 2 hónapja nem volt boldog boldogtalannak 95ös csapata. Pl nekem sem.. Biztos jól játszol ha div 2ben voltál, én ezt nem vitatom. Én a matchmaket mondom, amire neked semmi, de semmi érved nincs. Ebben a fos játékban az számít ki az ellenfelled. Értsd meg, ha van egy nyolcvanas lapod az úgy fog menni mint Messi egy 70es lap ellen. Majd mint nagyanyám egy 90es ellen. És nem azért mert a 90es lett gyorsabb, hanem a 80as lassabb. Ez gondolom érthető miért. Mert egy 60as csapatmeccs után a 90es gyorsított felvétel lenne. Ja és szövegértelmezés. 2 hónapig nem jutottam fel. Majd egy délelőtt (reggel 7től 9ig) 2 osztályt. Maxika meg Mbappe FB lapja 90 közeli. Az értelem szerűen bőven jó egy 94es ratingű ellenfelek ellen. Mert 4 a különbség. Viszont egy 80 77es kártya és 94 között 14-17 a különbség. Ha jó voltál matekból érted mennyi a különbség.
Szerinted milyen lapok ellen játszottam mondjuk én tavasszal div2-3-ba?Megsúgom, hogy TOTY De jong,Kante,Gullit,Eusebio meg a legfullosabb promo lapok. Ezek most is ugyanolyan jók mint akkor voltak. ez nem értem, hogyan jött ide... Ügyes vagy, de gondolom nem 80as csapattal mentél... Szóval nem tudom mit bizonyít... de jó vagy
A matchmakingről meg nem is értem. Ha hárman vagytok kettőt összesorsol a gép és te vársz 10 percig hogy legyen meccsed. Nagy számba is simán kijön, hogy nincs épp adott division 10 mp-n belül. Itt mégis mindig van.... Reggel 7-8kor európában iskola időben. MOST....Nem két hónapja... Felőlem elengedhetjük, úgy is max az EA tudja mit hogyan csinál. Én pc-n játszom, nem tudok nekik írni. Nem ad a játék semmi infót se a pontozásról se a dvisionról. Vajon miért???? Mert fair és igazságos mindig, és az ciki és rejtegetni kell... Ja nem. Ja és arról meg, hogy nem voltál division 7nél lejjebb... Megjelenés előtt kezded?mikrotranzakciót is beleköltessz? Csak kíváncsi vagyok. -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #24959 üzenetére
Mi az hogy valaki alapból div 2-3-4? A division nem feltétlen tudás kérdése. Ha átlagban több meccset nyersz mint vesztessz egyre fentebb mész. Én májusban játszottam először életemben fut-ot. Tudom miről beszélek. Akkor nyertem ha valakinek hasonloan gold csapata volt és max kicsit volt erősebb csapata. Régen sima seasonsban 1-2.osztalyban voltam. A gyengébb (kb 10 +ponttal) játékosok értelmi képességét húzza le a játék szánalmasan. (pl blokkolaás helyett fény sebességgel elemeli a lábát a labda elől,vagy fénysebességgel odébb megy 10 métert a szerelés helyett)de minek magyarázom... Próbáld ki egy 80as ratingű csapattal. Játsz 5 meccset fullos csapat ellen és vond le a konklúziót. Amúgy épp ezért szánalmas a játék. Mert ha a valóságban a Barca kiáll egy Betis ellen akkor nem 10 gólos a különbség. Itt meg ilyen csapatkülönbségnél ha valaki odafigyel 10+ gólt simán lő. A kedvencem az, hogy játszok friendlyst, és jön egy gold csapat. Jófejségből gólt akarol vele rúgatni. A kapusommal ott huzogatom előtte a labdát próbálom neki passzolni, ziccert engedek. Kb 5-6. próbálkozásra jön össze a gól. Bezzeg ha jó csapat ellen megyek. A kapus simán odapasszolja az ellennek a labdát. Nem a jó játékost erősíti a játék, hanem a gyengébbet húzza le. Amúgy a játékos alatt nem a fifázó emberre gondoltam, hanem a kis bábukra a pályán. ;)
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #24953 üzenetére
de az osztályozó meccseken miért kapna hasonló gold ellenfelet? Mert ha nem kap gold ellenfelet, akkor hiába "tud" játszani, akkor sem nyer... Olyan szinten csal a gép, és értelmi fogyatékos szintre húzza le a játékosokat, hogy esélytelen. Amúgy a matchmakingnél nagyon sok player kell ahhoz, hogy minden percbe mindenkinek találjon elenfelet. Mert ha mindenkinek talál csak már egy embernek nem akkor az 10 percig vár... Olyan meg valahogy sosincs...de mondom ha akarod hiheted, hogy mindig saját divisionoddal játszol...Szerintem ebben sem konzekvens a játék. Mint ahogy seasonsba is hiába állítod be, hogy hasnolnó erősségű csapat ellen játszol, van, hogy 4 és félcsillagosra bedobja a Real Madridot.... Csak hogy a matchmake hamar menjen....
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #24951 üzenetére
ja de az nem most veszi meg. Na jó hagyjuk tök mindegy. Az onnan indul hogy xar gold csapattal volt xarrá vertem még én is pedig nem derankolt nem objektívezett nyilvánvalóan, csak felmerült hogy jutott és marad az ilyen div 6-ban is akár.. (persze lehet a 3 éves gyerek vagy a 100 éves nagymama játszott, vagy senki csak a kontroller így mozgott magától)
Boras első wl-jén az egyik ellenféf [kép] október 5-i hétvége...
-
arpo04
őstag
válasz
Nandinagy #24945 üzenetére
Egy vagy két hete 1500 HUF volt store-va a játék.... szerintem ez bőven elég vonzó, hogy megvegye. Van bőven játékos, hogy találjon max 1-2 osztályba nehezebb. Div6 nem az a szint + mivel sokan abba hagyták így már nem mérvadó ki melyik osztályban van és wl-be, hogyan szerepelsz. Ergo te okfejtésed ami fele hajlok.
Woodynak van klónja akkor meg div6 egy nap alatt meg van és full 80-82 csapat
de az már droid és nem ember
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #24925 üzenetére
Ezt mi alapján írod? A sima online seasonsba is simán adott régen eggyel fentebbi lentebbi csapatot, akkor amikor még sokan játszottak. Most már kevesen vannak. Én nem azon csodálkozom, hogy valakit nagyon megverek, hanem azon, hogy valaki ki áll egy full gold 80as ratinget alig elérő csapattal a 6. Osztályban. Miközben ebben a "játékban" szánalmasan, valótlanul nagy különbség miatt az a kérdés 5 vagy 8 vagy 10 góllal kap e ki. Szóval ha tegyük fel csak egy kezdő 11 van birtokában, és azok fáradtak, nem hiszem hogy bárki neki áll frendlies helyett, sb battle glitc helyett béna gold csapattal kihívni. Azt meg remélem te se gondolod komolyan, hogy ilyen csapattal 6.osztályba jut. Persze ha abban a tudatban akarsz lenni, hogy simán elértél egy másod osztályú ellenfelet 8:1re, én meghagylak ebben a hitben. De ne várj túl sokat ettől a játéktól. Nem véletlen nem írja ki összegzés gyanánt, hogy mikor miért mennyi pontot kaptál. Ezt minden játék megadja.
-
-
Tomi0703
addikt
válasz
Nandinagy #24722 üzenetére
En mondjuk vilagtalan vagyok ebben a jatekban, de gold Neymar nekem nem jott be. Setalgat, full lusta, sajat magatol egy beindulasa sincs. 4231-be bal szelen hasznalom amugy.
Mondtatok, hogy Tots Felipe Anderson szar, de gold3-bol csak kipickeltem, kiprobalom.
Neymar helyett megy. A masik pick 95 Thiago Silva, nem panaszkodom. Pakkok sem voltak kifejezetten szarok. Az aruk visszajott. Egy Tots Casemiro volt a legnagyobb.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #24578 üzenetére
de várjunk nézzük az alapesetet. hogy tudja megszakítani a meccset "legálisan" forfeit.
Itt tök mindegy vezet, döntetlen, vesztésre áll, akkor bukja a meccset aki forfeitol. Nem?
Te lépsz ki:
Hátrányba,Döntetlennél,Vezetésnél:vereség
Ő lép ki:
Hátrányba: neked győzelem
Döntetlen+Vezetésnél: semmi. mintha meccset se játszottál volna.Ebben a posztodban írt megkülönböztetést továbbra se értem. Miért ne ugyanaz lenne nála mint nálam?
Rengetegen csinálják elindul a játék nyilván 0-0 pauseol megszakad a játék és mintha mi se történt volna. Én ezt nem tudom megcsinálni. Mert ilyenkor mindig kapom a vereséget. Gondolom a másik meg a wint.
Ebből a szempontból értem mit írsz fenn, csak nem értem miért lenne ez a megkülönböztetés. Ezért emlegetnek no loss glitchet de ahhoz valamit machinálni kell nem?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Nandinagy #24343 üzenetére
és (#24345) Zimmi91: Köszi, de akkor ki lenne jó helyette? SH Comanom van, de nem nagyon jön be + 3* wf. Tots Neymar kéne és megoldódna minden gond. De pakkokból csak nem akar kiugrani, pénz meg nincs rá.
Zimmi az a 80-as lövés nem túl kevés?(#24344) dkaro: Nem vagyok nagy játékos, de szerintem jó. Fasza kis bal lába van.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #24238 üzenetére
hát szerintem nem. Persze van aki kikopott, de aki fifázik az nyomja most is ha nem is ugyanúgy akkor a wl-t tuti.
Akkor se értem a gondolatmenetedet. Tehát azt mondod hogy azért érek el jobb eredményt wl-ben mert komoly játékosok nem játszanak már és gyengébb ellenfeleket kapok. Akkor megkérdezem megint a 7-es divisionben miért szopatnak le úgy (persze nem mindig de tegnap 5-3x) azt se tudom mi van. Ott a nyáron kezdők így nyomják wl--ben meg nem.
Tehát érted ez a bajom én elfogadom az alapvetést hogy nem játszanak komoly arcok már, de akkor ugyanezt várnám divisionben is hogy legalább a 7-ből ki tudok menni, mert korábban jutottam már fel 5-be is pedig akkor még "mindenki" nyomta. Aztán mégse ez a tapasztalat.
ezért nem értem hol lehetne felfedezni az összefüggést, de akkor sehol.
-
Tigibeeb
tag
válasz
Nandinagy #24182 üzenetére
Nyilván sok becsületes ember veri a gépet ultimaten 5-0 ra 40 szer...aha persze...mellesleg ha miattam nem kerül be akkor 10 ezer coin a külömbség... Mellesleg napi 1 ora alatt megszerzed az elit 1 et.És még az sincs h vki nem kerül be miattad a top-ba.Nah de részemről téma lezárva...Segíteni probáltam...ennyi
-
Tigibeeb
tag
válasz
Nandinagy #24168 üzenetére
Hidd el...Honapok ota csinálom, és semmi.Ez csak annyi hogy SB- ben mindig megvan a top 50.Rengeteg időt sporolsz meg.Online ban nem lehet használni, uh senkinek nem ártasz...
Meg nézzük már meg PC az SB pont határokat a top 50 ben szted h csinálják...???
Persze ennyien verik a gépet 40 meccsen keresztül Ultimate-en.Ők ugyan ezt használják... -
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #24101 üzenetére
azt tuti csak senkit nem érdekel a road to div 7. Meg wl gold 3 reward pack opening videó
Bár Mogács is streamel div 10-ben van valami még novemberben is gyenge csapattal, de legalább ő jó fej.
Mondjuk nem játszanak ezek már semmit. Lenyomja a wl-t aztán ennyi. legalábbis akiket én nézek. Max nha rivals ha van objektív amit meg akar csinálni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #23777 üzenetére
Szerintem nem.. Az hogy bosszant egy görény viselkedés az nem azt jelenti hogy nem élvezem a játékot. Már amennyire ezt lehet. Nyilván egy olyan játékban ahol ennyi időt töltesz vkivel még ha anonym meg nem is ismered a vereség érzet is tovább tart meg nem tudsz nyilván mindent megnyerni ezért több rossz érzés van mint egy codban vagy fall guysban ahol lelonek leesel le se xarod. Itt azért ha nem rqzol 15 percig "élvezheted" a törődést. Ha ezt még gúnyolassal fűszerezi a másik az már nem tetszik.
Az sztem baj hogy nem érdekel a másik lelkivilága mert pont hogy ez egy játék. Mindegy. Számomra ez olyasmi hogy vkit frusztrált aztán ordibál a pénztárossal a boltban..
Xar játék de én megprobalom ha lehet nem még xarabbá tenni a masiknak ha nem muszáj..
-
arpo04
őstag
válasz
Nandinagy #23695 üzenetére
EA egy profit orientált cég, náluk második helyen is a pénz áll. Ellenben van pár játék fejlesztő és nagy kiadó akiknél meg számít a játékosok véleménye. Megjelenés előtt többször kaptam béta kulcsot a blizzard-tol, pvp és pve profik mind megkapták és ezen vélemények alapján kaptuk meg a játékot megjelenéskor. Nem volt tiltva semmi, hogy kép és hang vagy egyéb anyag kikerül. Mivel már mindent tudtunk, nem volt takargatni való, hogy megint egy f.s játékot tolnak az arcunkba. Az hogy havi díjas volt megtehették. Voltak/vannak servereik amiről az EA csak álmodozik, nem is reklámozták mekkora profitra tettek szert. Bár nagyobb mint az EA bevétele, a blizzcon szervezése és lebonyolítása is magasabb színvonalú. Két céget olyan összehasonlítani mint a magyar kirakat csapatot akarnám egy Bayern vagy Liverpool-hoz hasonlítani. De az idei résznél is lesz lejjebb csak jelenjen meg a Fifa21
-
arpo04
őstag
válasz
Nandinagy #23636 üzenetére
Emlékszem mikor az edzőm üvöltözött velem egy felkészülési meccsen (vidi u19 csapatát vertük 3-0-ra) Arcuk és a tudásuk fordítottan volt arányos. Középső vevőként a saját 16-os előtt bebőröztem a csatárt, majd vissza fordultam a kapunk felé és kapta a következőt. Majd megkérdeztem, hol a labda
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #23574 üzenetére
És téged mi bax fel benne?
Tegnap játszottam párat nyertem vesztettem. Amikor kikaptam és normális volt az ellenfél kevésbé húzott fel mint amikor susogos faxok ellen kell játszani. Persze érdekes amikor nyerek tök jól összejon minden amikor vesztek sokszor meg semmi. És persze lehet jobb az ellenfél de érdekes azért. Tegnap volt egy meccs 3-0-ra mentem kiallitottak egy vedojet második félidőben labdához alig tudtam érni. Gondoltam feljott 11-iknek DDA Drogba. Szerencsére baby mert azert nem tudott feljonni
(persze csak vicceltem az ea megmondta hogy nincs ilyesmi)
-
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #23481 üzenetére
Ja még az se rossz hogy azért szenvedj egy játékban hogy kevesebbet kelljen játszani
Dkaro annyira irigylem a hozzáállásod
hajrá. Lesz ott több győzelem is amikor mi div 9-ben voltunk gyerek akkor is hozta a silver 1-et 11 winnel. Bár lehet én voltam 9-ben ő jobb volt de mivel Edgar meggyőzte
lexarja a fifat. Mindig mondom neki örökbe fogadom [link] Andersvejgangot legalább lesz egy jó fifas a családban
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #23481 üzenetére
igy van vasárnap éjszaka a legjobb. Pénteken nem jatszanék. Szombat vasárnap délelőtt se rossz.
Ez az rq dolgot hivatalos helyen nem láttam én se. De akkor volt a lejobb matchmaking amikor nem léptem ki bár lehet eleve olyan volt hogy nem aláztak annyira. Amúgy nyilván vki xarra szopat akkor nem marad az ember max ha susog meg ilyenek akkor persze joy kitamaszt aztán örömködj köcsög
-
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy #23341 üzenetére
Ha "benevezek" a 21-re, akkor igen csak meghúzom majd a nadrágszíjat, nem lesznek felesleges kiadások. Ilyenek a pár héten belül elévülő játékosok, OP-nak kikiáltott lapok, stb.
(#23345) kdavid94 : Igen, de az Ő érájában, az akkori viszonyokhoz képest elég magas szinten nyomta a cseleket, a "dribblinget", szóval a skill szerintem legalább 4* kellene legyen. A WF-t nem tudom, szerintem azt sem adják 4 alá.
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy #23337 üzenetére
Ezzel egyet is értek, de ha 3-at használtam, akkor lehet sokat mondok.
Ez a sok gyerekes marhaság zavart csak.
Egyébként ez a retro mez sem rossz ötlet!
Kíváncsi vagyok, ha kiveszik a fitnesz lapokat, akkor mit dobnak majd helyette.
Sosem mondtam, h nem veszem meg a játékot, de ez az új ikon felhozatal engem is megpiszkált. Azt a 20k-t csak nem sajnálom magamtól erre a fosra.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy #23307 üzenetére
Én ma megcsinálom a 4 meccsen olasz+német gólt és onnan is jön 2 TOTS azokat is bezúzom a 89+os SBCbe
Én azért a kezdőre ügyelek, hogy ne daráljam be
1-2 hónapja amikor voltak azok a partybag sbc én is úgy nyomtam, hogy csak a kezdő volt még cserém se volt normális csak bronz
Mondjuk nem is tudom minek csinálom ezeket az SBCket, kb 2% az esélye, hogy olyat dobjon akit be is tudok építeni és előrelépés
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Ford topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest