Új hozzászólás Aktív témák

  • bodnar123

    senior tag

    válasz Nandinagy #24972 üzenetére

    Hajjj my god... 2 hónapja nem játszottál, akkor miről beszélünk? 2 hónapja nem volt boldog boldogtalannak 95ös csapata. Pl nekem sem.. Biztos jól játszol ha div 2ben voltál, én ezt nem vitatom. Én a matchmaket mondom, amire neked semmi, de semmi érved nincs. Ebben a fos játékban az számít ki az ellenfelled. Értsd meg, ha van egy nyolcvanas lapod az úgy fog menni mint Messi egy 70es lap ellen. Majd mint nagyanyám egy 90es ellen. És nem azért mert a 90es lett gyorsabb, hanem a 80as lassabb. Ez gondolom érthető miért. Mert egy 60as csapatmeccs után a 90es gyorsított felvétel lenne. Ja és szövegértelmezés. 2 hónapig nem jutottam fel. Majd egy délelőtt (reggel 7től 9ig) 2 osztályt. Maxika meg Mbappe FB lapja 90 közeli. Az értelem szerűen bőven jó egy 94es ratingű ellenfelek ellen. Mert 4 a különbség. Viszont egy 80 77es kártya és 94 között 14-17 a különbség. Ha jó voltál matekból érted mennyi a különbség.
    Szerinted milyen lapok ellen játszottam mondjuk én tavasszal div2-3-ba? :)) Megsúgom, hogy TOTY De jong,Kante,Gullit,Eusebio meg a legfullosabb promo lapok. Ezek most is ugyanolyan jók mint akkor voltak. ez nem értem, hogyan jött ide... Ügyes vagy, de gondolom nem 80as csapattal mentél... Szóval nem tudom mit bizonyít... de jó vagy
    A matchmakingről meg nem is értem. Ha hárman vagytok kettőt összesorsol a gép és te vársz 10 percig hogy legyen meccsed. Nagy számba is simán kijön, hogy nincs épp adott division 10 mp-n belül. Itt mégis mindig van.... Reggel 7-8kor európában iskola időben. MOST....Nem két hónapja... Felőlem elengedhetjük, úgy is max az EA tudja mit hogyan csinál. Én pc-n játszom, nem tudok nekik írni. Nem ad a játék semmi infót se a pontozásról se a dvisionról. Vajon miért???? Mert fair és igazságos mindig, és az ciki és rejtegetni kell... Ja nem. Ja és arról meg, hogy nem voltál division 7nél lejjebb... Megjelenés előtt kezded?mikrotranzakciót is beleköltessz? Csak kíváncsi vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák