Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz Mrguba #25250 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Volt hogy profi ellen az jogos volt nagyon jó volt a srác. De simán verhetotol akinek 5-6 gólt kellett volna rugnom minimum, na úgy kikapni mert tolta a gép az undorító volt. A gold csapat tovább bírta erővel, gyorsabbak voltak stb. Plusz az én csapatom meg lebutitotta a gép.
-
Madn!ght
addikt
A baráti társasággal együtt töltöttük a hét végét, így visszatettem a játékot, mondom néha pár kick off-ra jó lesz. Hétfőn bekötötték az új internetemet, gondoltam kipróbálom, mennyire vacak az új szolgáltatóm. Sima online rivals, első meccs előtti sorsolásnál, felvillan a ping, 5 zöld csík, 24!
Előtte Digi 1000 volt, azzal soha nem ment 34-35 alá.
A tapasztalataim pedig: mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanék. Pontos passzok, agilis játékosok, normális játékmenet! 6-ból 5 meccset nyertem és nagyon élvezetes meccseket játszottam. (mindegyik 90+ összrating csapat volt)
Így el tudom képzelni, hogy a szerverhez (még) közelebb lévő játékosoknak hogyan jön össze jobb WL stat, vagy úgy összességében miért sem feltétlenül tapasztalja ugyanazokat a bosszantó hibákat. Pedig a 35 körüli ping sem mondható szerintem rossznak, de hogy ekkora különbség legyen a működésben, azért durva.
[ Szerkesztve ]
-
Gatho87
tag
válasz Madn!ght #25253 üzenetére
Nekem ugyanez..digi 1000..30 alatt egyszer sem volt. Folyamatos visszapattanas, 0 cselezes, erthetetlen passzok es mozdulatok. Ezutan idegbetegseg es 0 eredmeny. En azon basztam fel.magam, volt egy tots Benzemam. Ellenem jott egy parszor es jol toltak. Mondom jo agilis, jol lo, cselez. Beepitettem en is. Mire egy drag backet csinalt 6x korbefutottak. Ellenem meg ultra brutal volt. Es azt eszrevettetek, hogy szamitotok ra (mert mindenki drag backelt) es moge alltal, sosem vette el??? Mindig visszapattant, megcsinalta a cselt ment tovabb vagy szabad...tolem mindig elvettek xdd
[ Szerkesztve ]
-
Raunchy
tag
Sokkal kevesebben játszanak. Nekem ha 30 volt annak már örültem, most meg 22-24! És nekem is digis a net. Azt viszont észrevettem hogy mondjuk egy 4-5 divben jobb a helyzet mint lejjebb
-
sz_abika
addikt
14ms
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Egy fut foundert, rendes PL csapattal, első meccsen kifujtam 5-0val, Leo baptistao tripla
PSN: xszabikax
-
Tomi0703
addikt
Na, meglett a rank 30. Egy prime Dalglisht adott. De ez gondolom már senkit nem érdekel.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem már nincs hozzá türelmem.
-
dkaro
őstag
válasz Kristof_94 #25266 üzenetére
Én is hagytam a fenébe
-
n42
tag
Sziasztok,
Teljesen új vagyok a FIFÁ-ban, játszottam pár meccset, de a gombkiosztás (PC, de XBOX kontrollerer) teljesen megváltozott, "B" becsúszás lett és nem is tudom megfogalmazni, mintha egy teljesen más játék lenne. Mit csináltam? Optionsban nem találom, hogy lehetne változtatni az "irányítást".
-
Fityusz
tag
Sziasztok! Mberek valaki tudna segiteni? Kb. 1 eve nem tudok online Fifan jatszani xboxon. Se a 19 en se a 20 an. Ugyanis bejelentkezeskor egy megerosito kodot kuldene egy altalam ismeretlen email cimre es masik email cimet nem enged beirni. Ea fiokom van sajat email cimmel amire a webes feluleten be is tudok lepni. A microsoft fiokbol probaltam torolni az ea hozzaferhetoseget ami sikerult is de a hiba most is fent al, nem tudom honnan veszi azt az ismeretlen email cimet? Valakinek egy otlet , hogy mivel probalkozzak? Koszonom elore is a valaszokat!!!
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
bandi0000
nagyúr
Azt lehet tudni miért ilyen hoki az az online friend jàték? Gyakorlatilag standard 1v1 mód, semmi extra, vagy több személyes bajnokság
Xbox One: bandymnc
-
Giii
senior tag
Helló!
Elég komolynak tűnő problémába ütköztem.Nem akarja be tölteni a profilt.Mellékelek képet hozzá.Valaki tudna ebben segíteni?[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
zadir1
tag
Hello! Most kezdtem a Fifa 20-at. A kérdésem az lenne: mi a különbség a fifa20 és fifa 21 ultimate rész között? A fifa 20 is támogatva / aktív lesz rendesen?
-
Kristof_94
nagyúr
Semmi új nem lesz, ha az online mód érdekel, akkor mindenképpen a fifa 21.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
FIFA 20-ban soha sincsenek keretfrissítések? -
taylorp
senior tag
-
nokia123
aktív tag
PS5 konzol és PS4 online (például FIFA20) tud egymással játszani?
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
kb 2 hónapja kezdtem el a FUT-al játszani. Esetleg lenne itt valaki aki röviden letudná írni, hogy mire érdemes figyelni mit érdemes csinálni, illetve hogy érdemes fejlődni benne. Privátban is jöhet az üzenet, illetve ha van egy jó oldal ami leírja azt is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest