Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Így szerintem el sem kezdem a wl-t. A packokban nem lenne semmi, a pickeket meg inkább hagyjuk. Nem fogok 17 győzelemig menni egy újabb Brandt vagy Acerbi lapért.
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #24802 üzenetére
A játék öröméért esetleg?
Edgar : alapvetően igazad van mindenben amit írni szoktál.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kristof_94
nagyúr
Mennyivel nyugodtabb a hétvége WL nélkül...
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #24808 üzenetére
Lassan feladhato az utolsó kenet a topicnak is.
-
Woodslave
félisten
Én nyomom legalább gyakorlom hogyan játszak úgy hogy ne qrjam fel magam. Tét semmi 11-et csak összehozom hogy ha akarom jövő héten is tudjam szopatni magam... Kár hogy a Werner küldit nem lehet wlben is csinálni
-
Kristof_94
nagyúr
Csináltam még 2db 94+ sbc-t, de kb. ennyi volt amire még futotta. Elsőként spanyol, CB, Ramos, mondom ez tök jó. A másodiknál holland, CB és persze hogy De Vrij...
-
Tomi0703
addikt
Flashback Matuidire mit kellene rakni? Hawk, hunter vagy hagyni kell basicen?
-
Woodslave
félisten
Nekem egyelőre 8-5 de elég try hard módban nyomja mindenki. Utóbbi három meccs, 2013-2015-2016 accountok és nem is játszottak rosszul.. Jöhetne pár friss acc akinek ez az első wl bár lehet attól kikapnek. Egy vereség gold csapat két loan ikon. Emberhatranyban vert meg. Azt írta a srác hogy div 1 online seasonban szóval a gold kartyákkal tud játszani
Tomi ha cdm sztem basic simán jó
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Na 50 meccs kell az 5000-hez azt még azért belerakom ma
[ Szerkesztve ]
-
s0p0q0r
aktív tag
Hali.
Van itt valaki, aki nem tervez játszani a következő résszel és komolyabb érzelmi szálak nem fűzik az accjahoz? (PS)
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Edgar2621 #24823 üzenetére
vagy 2 hónapja letöröltem a játékot max web appban sbcztem párszor szóval nem tudom megmondani mennyi meccsem van. májusig toltuk haverommal utána egyedül és így volt 2000-3000 meccs között.
Érzésre ígyis iszonyat sok időt tettem a játékba. Az 5000 meccsbe bele se merek gondolni
-
taylorp
senior tag
A 95-ös Arthurt próbálta már valaki?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
K.J
senior tag
Bolondok vagytok!
-
-
Mrguba
őstag
Gyerekek ez a RODRIGO mekkora atbaszas...
Mondom fitnessbe megcsinalom hisz PL csatar mar...beraktam 97 es Kanet..erre nezem efles RODRIGO? -
dkaro
őstag
Én meg csinálom a weekly gold objectet. Amikor 5 ligából kell játékos elég gáz mert csak kapus van azis bronz és silver nem tudom a rivals winek hogy lesznek meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest