Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Én egy 108cm -es tv-n nyomom és még jobb is, hogy többet látsz a pályából.
Az előző részt 22"-os monitoron nyomtam, de ott is felfelé húztam a kamerát, amennyire csak lehetett, így jobban látszik a játékosok pontos pozíciója, nem a vakvilágba rúgom el a labdát.
Egyébként default volt nagyon sokáig a cam beállítás, de most ez adja. -
Woodslave
félisten
Nekem egyelőre 8-5 de elég try hard módban nyomja mindenki. Utóbbi három meccs, 2013-2015-2016 accountok és nem is játszottak rosszul.. Jöhetne pár friss acc akinek ez az első wl
bár lehet attól kikapnek. Egy vereség gold csapat két loan ikon. Emberhatranyban vert meg. Azt írta a srác hogy div 1 online seasonban szóval a gold kartyákkal tud játszani
Tomi ha cdm sztem basic simán jó
-
Woodslave
félisten
az korrekt én mindent sbcbe rakok. Legtöbbször teljesen feleslegesen, mert egyáltalán nem éri meg, de végüli R9 meg CR7 is úgy van nyilván amúgy R9 soha nem lenne meg, valszeg CR se
Persze ha van valami ojjekum
feladat, akkor szívás, de a játék ezen szakaszában már olyan tuti nem lesz hogy full angol vagy full pl csapat mint anno az ikon swapnál.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi!
Csináltam még párat és jött Essien, Shevchenko, Zambrotta és Okocha. Közülük csak Zambrottát raktam a csapatba. Essien és Zanetti ugye mehetne CDM-be, de sajnos egyik sem tűnik jobbnak Nainggolannál. A másik CDM Sissoko, nála aztán meg végképp nem.
Viszont most már teljesen kiürült a klub. Speciális lapból még van, de már csak azok akiket a fő ligákból meghagytam. Viszont zseton alig több, mint 1000 maradt, sima arany lap meg szinte semennyi. Jövőhét péntekig lesz még az ikon sbc, addig jó lenne kirakni 1-2 db-ot. Viszont ha jön valami 89+ vagy 90+ sbc azt nem tudom hogyan fogom megoldani...
Ja és Dalglish csatár lett. 5 meccs 15 gól, 3 gólpassz. Lőtt pár olyan gólt, hogy csak lestem...(#24112) akooos: Ne szemtelenkedj!
Most okosnak kell maradnom, ha bármelyik Puskás lapot meg szeretném szerezni...
-
Woodslave
félisten
mostanában nem csináltam, mert nem volt mihez, de amikor igen, akkor vettem 150-ért 4 ezüst védőt vmelyik 3-4 ligából (angol, német) két linkelő gold játékost (mondjuk kolumbiai) , a többi meg már mindegy volt, a chem megvolt. Akkor simán metn 2700 (4*150 és 7*300) coinból.
Tényleg ez lesz az utolsó wl?
-
Nandinagy
addikt
De mi megfogjuk majd. Viszont előbb accessel a 10 órát lenyomjuk meg azzal még talán olcsóbb is az előrendelés.
(#23918) Kristof_94
Idén 3 ikont nyitottam. mindet június után. Prime Litmanen(eladható-->110k)
Prime Larsson(untrade--->>ment sbc-be)
Prime Gerrard(untrade--->>ment sbc-be)
Tök jók lettek volna ezek a lapok mondjuk december,januárban mikor használhatók. De mikor egy TOTS Henderson a cm-em helyette, hogy rakjak be egy Gerrardot? -
dkaro
őstag
Ha csinálsz egy lövőcselt mondjuk a saját térfeleden a gép egy glitch miatt nem fog rádtámadni. Vagyis általában nem támad rád.
https://www.youtube.com/watch?v=b1jeD5FzOKo -
Woodslave
félisten
A loant már próbáltam. Brutál jó szélen. Persze tök mindegy ha olyan akkor kikap az ember. Tegnap egy lb Bernat volt faxan leszedte Roncat jó az a lap is nagyon
Tegnap teljesen rakattantam friendlisekre rivalsal nem volt kedvem kínlódni de a friendlis szórakoztató volt úgy tűnik többen is igy gondolják mert simán talál meccset
-
Zimmi91
addikt
Hát én őt semmiképp nem tenném bele semmilyen SBCbe
De a te döntésed persze, az meg, hogy statokba milyen tudod nagyon jól, hogy ez a Fifa20 a kutyát se érdekli a stat, ha egy gold Militao lefutja a 99paces TOTS Sonom
Tegnap egy full gold csapat ellen a 92. percben egy szögletből lecsorgó szar labdából tudtam vezetést szerezni, egész addig minden embere olyan volt mint az én 93as teamem, annyira látszott, hogy nyomja a gép, hogy az vmi fergeteges volt, mellékesen jól nyomta a srác, csak gondolom ráunt erre a szarkupacra és offolta és most tért vissza
-
-
Nandinagy
addikt
Az a Lacazette lap egy az egyben a POTM Ben Yedder. Magasság,statok,SM/WF mindenben.
Más kérdés lehet, hogy már ilyenkor gyengus azért mondtam, hogy TOTS Richi vagy Firmino esetleg TOTS Aguero mindenképp jobb választás Lacánál ha van rá keret. Ha nincs akkor jó ő is(#22821) Woodslave
Igen lehet az, hogy 2 naponta cserélgetted a 2 millás játékosokat akiknek az ára is csökkent meg vagy 200k adó is volt rajta nem volt túl jó ötlet pénzügyileg -
Nandinagy
addikt
Részben azért mert őt nyilván minden Magyar szeretné a másik része meg az ,hogy szerintem nem fog bekerülni. Abból az időszakból (50-60as évek) csak Pelé,Garrincha,Carlos Alberto meg Moore van aki így hirtelen beugrik.
Pár hónapja amúgy molnárgabó beszélt is erről. Az EA hiába szeretné mondjuk, hogy bekerüljön ha akik az örökséget gondozzák folyamatosan elutasítják vagy figyelembe sem veszik az egészet. Talán azt mondta, hogy 3-4 oldalról klappolnia kell mindennek, hogy bekerüljön valaki. Nem akarok hülyeséget mondani mert régen volt de valami hasonló rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest