Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Megéri a prime! Őt vedd.
Freddy: köszi és grat Neked is!
Ma még nem kaptam ki rivbe, de nem is nyertem sokat... Eddig 4 döntetlen.
Wood: az a baj a laszti átvétellel, hogy utána késve veszi be amit nyomsz és mindegy mi van. Most volt egy meccsem, amikor csel közben szerelt az AI magától, úgy rezgett a kontroller, hogy majdnem kiesett a kezemből.
Csel közben, az animáció alatt rakott meg a gép. Ez mi?
Mondom ok.
-
Nandinagy
addikt
Sajnálom
nekem végül meglett a 14.
Volt pár új játékos a hétvégén lehet azis közrejátszott egyébként.
Malang Sarr: statok alapján sokkal jobb játékos mint amit nyújtott nálam szóval nem tudom megérte-e a kirakást.
Spanyol liga Correa: góllövéshez nem igazán használható de ő ilyen támadó-védekező szélsőnek hibátlan. Lalát rengetegszer segítette ki.Illetve a passzai még nagyon jók.
87 Partey: Gondolom ő akkor lenne jó ha Ramsey-t mellé tudnám rakni és neki semmi dolga nem lenne csak védekezni. Így cypriennel katasztrófa volt párban sajnos.
FB Hazard: Szerintem az eddigi legjobb lap akihez volt szerencsém.
WL+DIV3 Rivalsba 45 meccsen 57 gólja meg 30 asszisztja van. Kb. bárhol jó csatárban,camban de még szélen is. Néha túl sok kapufát lőtt de ez nem az ő hibája. -
v-man
őstag
4 középpályásos (3 cm, 1 cam) felállásban én sokáig használtam Deco középső lapját az egyik cm pozíciójában, aminél ez a Prime picit mindenben jobb. Ha az lf és rf helyett behoznal egy jó cdmet, pl sbc Vidal, (de akár az a Herrera is jobb lap, mint a szélsőid jelenleg), meg egy csatárt, nem használhatatlan Deco. 1 millióból bőven kijön Vidal meg egy minőségi ST.
-
Edgar2621
őstag
Jól tetted hogy kiírtad. Az alap lenne hogy mindenki nagyjából ugyanolyan csapattal nyomja és legalább jó mindkét játékos kapcsolata, valamint nincs olyan hogy egyszer ilyen, másszor olyan a gameplay. Ha ezeket mind tudná a játék akkor tudnánk beszélni minden másról, de most minek írjak valakinek taktikát vagy ajánljak játékost amikor tök mindegy, a lényeg hogy vegyél pontot és élj Németországban. Ma nekem eddig 6/6 a WL, de olyan delayes meccsek voltak, ahol azt sem tudták megoldani a játékosaim hogy 3 méterre passzoljanak egymásnak. Persze az ellennek is ez volt, emiatt tudtm nyerni, de ez szánalmas.
-
eM'82
addikt
Amit még lehet érdemes nézegetni: csatárok Hunter chem style-lal (Moura, Gabriel Jesus, Zaha, Pepe) vagy Ben Yedder.
Olcsón levadászni, picivel drágábban eladni.Hogy miért őket? Küldetésekhez kellenek. Ben Yeddert 3.9k-ért sikerült elhozni Hunterrel. Többé kerül a Hunter lap belőle, amúgy meg egész jó lap, jó lesz Icon Swap 2 nél (ha szükséges). :)
Ahogy woodslave is írta, kis pénzből nehezen lehet csinálni sokat. Kellene pár jó nyitás hozzá, mondjuk rewardból, vagy MM pakkokból. De ha van időd, akkor megforgathatod a kis pénzt is, napi 10k profit abból sem lehetetlen.
Mrguba: főmenüben. Coin boostokat onnan már nem tudsz kiszedni. Idén kiszedték ezt az opciót. Alapból kapsz x meccs után ha jól emlékszem.
Új szezon péntek este startol, remélem az új icon swapokkal is. Biztos, ami biztos, küldetésekhez ezek az emberek rendelkezésre állnak (csak prezentációs célra vannak alakzatban, nem játszom így velük :) ).
Szép, mint egy giccses karácsonyfa :D. -
Sickboy25
addikt
Igen idén baromi lassú az egész.
Ami számomra fura volt, de már semmin nem lepődök meg, hogy Mahrez RTTF lapja az upgrade előtt 280-300K-ért ment. Most, hogy megkapta a +1-et kb. 180K-ért megy már csak. Nem a kereskedés miatt mondom, csak úgy... Mondjuk van egy EL Juan Jesus-om nah ő majdnem duplázott a +1-gyel...
-
Woodslave
félisten
szerintem semmi olyat nem tudsz venni 50-ból amin bármilyen profitot tudsz most csinálni. Sima lapok ára folyamatosan megy lefelé, gondolom az extráké is de azok nincsenek benne a keretedben. Én ma annyit csináltam (alig van most coinom) hogy vettem egy pl csapatot, hátha kijön az sbc és felmegy az ára, de még ha igen akkor is 650-800-ra szóval hatalmasat fogok kaszálni
De legfeljebb megcsinálom azt a sbc-t veszteni nem fogok.
-
eM'82
addikt
-
Gatho87
tag
Nekem is ugyanez..div 1 esekkel dob ossze wl ben..de én azt nem.értem, ha szerelek miért marad mindig nála a labda?? Vagy pont hozzá pattan vissza?? Folyamatosan ez van minden meccsen..és kapom a gólt belőle. Vagy én csinálok valamit rosszul? Rosszul.szerelek? Mert ez már felháborító..és az miért van, hogy minden egyes labdába beleér az ellen? Minden passzba és folyamatosan szerel persze és hozzam nem pattan vissza vagy marad nálam. Kisem tudok jönni a saját térfelemről. Hogy csinálják ötlet? Mert 10-8 meccsen ez van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest