Hirdetés
- PlayStation 5
- Retro játékok
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
-
GAMEPOD
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
A két majom annyi coint vesz amennyit jól esik nekik, biztos jól jönnek ki belőle mert jól élnek, legyen az ő dolguk. Engem az olyanok bosszantanak mint pl krasi, akinek minden videója coin forgalmazó oldal reklámozásával kezdődik. Őt miért nem bannolják a ..csába, amikor illegális dolgot hírdet. Szerintem jobban ellenkezik a szabályzattal mint bármi amit kurt tett.
-
nrico
tag
Sziasztok!
Ez jelenleg a csapatom. James 7-es chemen van. Hagyjam úgy, vagy keressek oda valakit?
McGinn BoxToBox középpályásként tevékenykedik. A Futbinen jókat írnak róla. Meglátjuk..
A szélső védelmet szeretném majd fejleszteni. Courtois olcsón ki tudtam szedni kipróbálás céljából+hátha még rászánom magam az icon swapra.
-
Bohus84
tag
Minden munkáltató ilyen
Töredékét kapom fizetésként mint amit a munkáltatómnak hozok. De nem sarkítani akarok. Teljesen egyet értek vele, jófej srác, csípem. Az már magánvéleményem, hogy ha Fifa versenyekből, streamelésből meg tudnék élni én befognám
Amúgy sajnálom nagyon, kár érte és mocsok EA -
Raunchy
tag
Én sajnálom Kurt - ot, kiváló játékos akit valószínű többet nem látunk fifa körül.
A viselkedése miatti EA szankciók első körével is egyetértek, ennél kevesebbért is ki kellett volna vágni az accountjat mindenhonnan. Többször lett figyelmeztetve, de azt hitte mindent lehet. Hát nem.
Viszont az EA bosszú hadjárata ami most ellene megy, az még rosszabb, sőt undorító. Ki akarják herelni a csávót, ez viszont már óriási túlzás -
Woodslave
félisten
azt hallottátok hogy vmi fifa versenyen kő papír ollóval döntötték el ki nyer mert nem volt szerver
Mondjuk ezt bevezethetnék a meccsek előtt, aztán legalább tudnád miért történik ami
-
Zimmi91
addikt
válasz
akooos #12987 üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék, hogy a munkáltatója, jó nyilván fifát streamelt, de ha csak Just chatting-et tolt volna is 2000-3000en nézik, de értem mit mondasz, csak ettől függetlenül erős amit csináltak... Oké bannolja ki a saját játékaiból, de az, hogy egy tök más platformon is kibannolják az nonszensz ...
-
-
Zimmi91
addikt
-
eM'82
addikt
Kurt twitch accountját bannoltatta az EA.
Copyright strike 2
10 millás csapatokat vert ezüst/bronz, majd most szinte none-rare gold csapattal. Más szint :).
Azt mondta hogy befejezte a Fifát, nem lesz több account, ha ezt is bannolják. -
Mrguba
őstag
válasz
Digestive #12981 üzenetére
Patch elott minden meccsem nyertem rivalsban....asszem 10 et...jott a patch...utana 2/2 buko termeszetesen szarabbak ellen mint en
Viszont ez a ROONEY lap elegbaszo lap nekem megteszi...
Szerintem vegeig o marad a castar ha nem nyitok 1 icon aki DALGLISH pl
Vagy RICHARLISON Sifter lapjat..mar csak 600 ezer kell hozza....ott kesz be is fejeznem....
-
sz_abika
addikt
Doucoure piroslapos Aouar helyett, Williams meg Bartra miatt van bent. 4312 van mostanaban.
-
Woodslave
félisten
Mókoltak sbvel is? Még a bronzok ellen is szenvedek...
-
sz_abika
addikt
Valaki dobjon már meg egy értelmes taktikaval es felallassal.
Teljesen reménytelen minden, életem első negatív mérleges WLje után ma leultem es 1200 pontról meg se álltam 890ig gyakorlatilag lőtt gol nelkul.. Zéró. Az utolsó csapat amivel elegedett voltam, az a gold jatekosokbol felállo Bundesliga objectives volt, az január elején volt.
-
ferni
őstag
Nagyon, nagyon eszi a staminát az Overload, kegyetlen mennyire
Lehet ennek a taktikának itt a vége -
MdewC
nagyúr
válasz
arpo04 #12959 üzenetére
Én elhiszem. Igen is számít ki van a kapuban.
Persze ha rom a game akkor minden mindegy, de vannak meccsek amikor számít.
Srácok. Ez most komoly kérdés, hogy nem vágjátok az overload ballside-t?
Taktika a D padon, amit védekezéskor lehet aktiválni, a labda felé tolódik (szűkíti a területet) az egész csapat és a kp közepére koncentrálnak. Ezt bakpcsolva / drop back esetleg meg team press és alig lehet átmenni a védelmen. Több mint 1 hónapja mindenki így tolja, vki felkapta mert túl op és elterjedt.
Nekem nem tetszett, mert a szél szabadabb, de ha vki ezt betolta egy delayes meccsen, az szívás. Kíváncsi leszek mit hoz a patch... Ideje volt butítani.
-
arpo04
őstag
válasz
Hazli17 #12962 üzenetére
Nedved súlytalan, viszont mentségére szólva lcam 4231 és 442-be használtam. Ha helyzetbe került bevert, inkább előkészítésében jeleskedett. Atal meg egy állat, sokáig potm Yedder (340m/302g/189a szinte csak wl és dr) volt a csatárom, ő meg nála is jobb. Gyors, jól cselez és lő. Test-test ellen nem használható de egyébként minden coint megért.
Kurt videója [link]
-
arpo04
őstag
válasz
Hazli17 #12947 üzenetére
Futbin szerint 1,5M, de nem tudom mennyit csökkent a klubban levő lapok. Wf nem tetszik és visszalépés Neymar után. Ramos bőven jó 7-es chemel, védők terén nincs gond főleg két ilyen szűrő mellett.
VVD kontra Yasin?! Komolyan el hiszitek számít valamit ki áll a kapuban? Ti nem játszotok a játékkal vagy csukott szemmel ültek le elé hétvégén wl-t jatszani? Ikoné volt az egyik cdm mégis Eusebio és hasonló ikonok nem tudtak mit kezdeni mellette. Jobban hozta azt a posztot mint Essien, akkor miről is beszélünk! A három közül lényegtelen ki van a kapuba csak ne Alisson!
-
Readonly2
tag
válasz
Kristof_94 #12943 üzenetére
Azért az érdekelne milyen indokkal bannolták most? Nem tűnik korrektnek ez most..
-
Z'Z"
őstag
Title Update #12 is now live across all platforms.
Find the full details below including the changes to Overload Ball Side 👇[link]
FIFA 20 Title Update #12
EA_GZaroEA_GZaro
1:28AM edited 1:31AM in Announcements
Hey FIFA fans,
The latest Title Update for FIFA 20 is now available and includes the changes below.
Gameplay
Made the following changes:
Increased the impact of the Overload Ball Side D-Pad Tactic on in-game Stamina.
Increased the impact of the Constant Pressure D-Pad Tactic on in-game Stamina in order to match the impact of Overload Ball Side.
General
Added CONMEBOL competitions to Career Mode and Kick Off.
Added the CONMEBOL Libertadores as a standalone competition in the main menu.
Added new stadiums, teams, kits, and presentation packages for CONMEBOL competitions.
FUT
Addressed the following issues:
Quick Selling Squad Fitness Items from the Squad Actions menu displayed an incorrect Quick Sell value, and the Item was unable to be Quick Sold.
Player Pick Items were not displaying correctly on the FUT Champions end of match Rank Progression screen.
VOLTA FOOTBALL
Addressed the following issues:
Avatars recruited after the Tokyo event in the VOLTA STORY were incorrectly retaining an Attribute increase until VOLTA STORY was exited.
Addressed instances of debug text displaying in the VOLTA SHOP.
Visuals
Added 17 new Star Heads.
These will only be available following a server update. Please follow @EASPORTSFIFA for updates on when this will be live in-game.
Updates to multiple kits, stadiums, and ad boards.
Thanks to those who’ve provided feedback. Throughout the course of the FIFA 20 season we'll provide you with more information and updates if and when they become available.The FIFA Team
-
eM'82
addikt
:D köszi. Akkor Baby Yashin.
Igen, emlékszem, de sok embernél láttam VDS-t, és brutál módon védett. Bár lehet csak a hendi volt ellenem.Kurt újabb banja kabaré. Írták hogy hozzon létre új accountot, aztán mégse lehet neki.
Jogi útra kellene terelnie, vagy a franc tudja.
Drukkolok neki. Amit leművelt draftban... Tényleg nem cselez úgy senki mint ő. -
eM'82
addikt
Ter Stegen helyett VDS, vagy Yashin?
-
Nandinagy
addikt
Az is bizonyitja mennyi embert érdekel ez a csodálatos játék, hogy ps4-en tegnap wl-be 2-szer egymás után ugyanazt a játékost kaptam most pedig rivalsba ugyanez történt
-
Kristof_94
nagyúr
-
K.J
senior tag
Jaja, mocsok húzás ez a draft, de jó móka, kipróbálhatsz sok jó lapot.
Viszont azon filóztam, hogy aki pontból draftozik, az vajon előnyt élvez egy coin által váltott tokennel szemben?
Mit gondoltok? -
toxicjew
addikt
Megint bannolták Kurtot
Komoly cég.
-
arpo04
őstag
válasz
Forestgreen #12912 üzenetére
Rw posztra eM’82 kolléga által javasolt játékosokat javaslom. Mind a kettő meg van, így Moura csak padozik. Tökéletes opciók, attól függően mennyi coinod van rá. Mind két játékos használható rw, cam (mind három poszt) és st pozícióba.
Most egy ilyen a terv [kép] -
Woodslave
félisten
lenne érdemi különbsége ha Diegot lecserélem arany Van Dijkre? Megér ez 380k coint?
A másik LW Son és LW Mane?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! A kèrdèsem az lenne, hogy ha nálam a labda ès az ellen 16-osánál vagyok, azonnal rajtam van 3 vagy akár 4 vèdő is. Ezt hogyan csinálják? Mert ha ő támad èn hiába nyomom az RB-t, nem, hogy segiteni nem jön a vèdő, inkább nekiáll behátrálni, ezáltal szabad terület nyilik a csatár elött ès 10/9 gól. A válaszokat köszi.
-
Zimmi91
addikt
-
Sickboy25
addikt
Tegnap majdnem sikerült kiakasztanom a fifát. Felkerül egy if Ronaldo 839K, de annyit tököltem, hogy elvitték persze... De még maradt két életem csak meglesz
Amúgy sajnos nincs időm játszani, kb. 2 hete játszottam egy meccset
Így Barnes-t is eladtam kb. 5 meccsel a lábában és 40K bukóval...
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94 #12913 üzenetére
Ezek szerint, pénteken jön a Carniball Event.
-
eM'82
addikt
válasz
Forestgreen #12912 üzenetére
Ha PL, akkor: ShapeShifter Lucas Moura
Ha Ikon: Garrincha, vagy Best
Legalábbis sztem. Nyilván a coinmennyiségtől is függ, meg a beépíthetőségtől is. -
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94 #12913 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Mennyien nézték? 18-20k?
Amúgy az EA véletlenül tweetelte, hogy jönni fog egy 91-es icon Riquelme a Libertadoras kupás frissítés miatt!
-
Forestgreen
aktív tag
Salah-tól meg szeretnék válni, csak még keresem az utódot. Igen, tudom, meccs elején elengedem a sprint gombot aztán úgy veszem le az ujjamat róla meccs végén, mintha bekenték volna pillanatragasztóval. A feltöltött meccsen végig az az érzésem volt, mintha a controller fél-egy másodperces késésben lenne ahhoz képest amit én szeretnék. Sokat kell még gyakorolnom
-
ferni
őstag
Mondja már meg valaki, hogy ha a hétvégén meg lett a Gold 1, akkor most a Rivalsban olyan 6-7 meccs alatt, miért csak egyszer tudtam nyerni és szopok ki folyamat?
Nem megy semmi, nem működik semmi és csak a Div4ben vagyok.... Picit vicces
-
eM'82
addikt
válasz
Edgar2621 #12907 üzenetére
RTG = Road To Glory (a dicsőség felé vezető úton)
Arpo04: nálam Prime Essien párja, sztem patent CDM. Vannak olyan apró momentumok hogy csak nézek ezt milyen testrészével érte el? :) Fizikálisan is ott van a szeren, azt hiányoltam De Jongnál. Nyilván MID Gullit lenne a legjobb erre, de ő megint 4.x Milla körül van, szóval max futbinen építem be csapatba :D.
-
arpo04
őstag
Mendy mennyire jó cdm? Statok alapján jobb mint Essien
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest